Jump to content

[MOTO] Μηχανάκια Honda: GLX, Astrea κ.α.

exosceleton
 Κοινοποίηση

ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???  

802 members have voted

1. 1. ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???

• glx90
      257
    • c50
      99
    • innova125
      160
    • astrea supra
      139
    • astrea grand
      147

Recommended Posts

Eκει στην Κυπρο μονο chally θα εχει ε?

Εχει παρα πολα και φτιαγμενα με μοτερια που σκιζου και πολυ γτιαγμενα στην εμφανιση:D Ετσι συμφονισαμε με τους γονεις μου να παρουμε ενα και να το φτιαξουμε. Το μοτερ απο astrea μπενει στο chaly χωρεις παντεντες;;;; και βγενει κυλνδοπιστονο daytona για astrea στα 54μμ και αν ναι ποσο κοστιζει:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

My bikepics member

http://www.bikepics.com/members/akis236/

Tα παντα για τα scooter

http://greekscooters.50.forumer.com

• Απαντήσεις 10,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οποτε δεν ειναι ρυθμισμενο καλα

Μπα θα μπερδευε αν δεν ηταν καλα ρυθμισμενο..Αλλα δε ξερω μπουκωνει και στο ακυρο μερικες φορες αλλα δε ξερω τι γινεται μπουκωνει κανει πιο πολυ θορυβο και δεν εχει επιταχυνση...δε μπορω να φανταστω τι ειναι....Σκεφτομαι σκουπιδια στο καρμπ...

Μπα θα μπερδευε αν δεν ηταν καλα ρυθμισμενο..Αλλα δε ξερω μπουκωνει και στο ακυρο μερικες φορες αλλα δε ξερω τι γινεται μπουκωνει κανει πιο πολυ θορυβο και δεν εχει επιταχυνση...δε μπορω να φανταστω τι ειναι....Σκεφτομαι σκουπιδια στο καρμπ...

Κανε ενα καθαρισμα και δες μηπως εχει στραβωσει καμια βελονα..

Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i

MiniCM10 4.0.1:D

Γεια σας παιδιά έχω ένα κινεζικο τύπου supra με ένα μοτέρ 127cc αλλα τα γρανάζια μου είναι εκκίνησης τα οποια δεν θυμάμαι τι ακριβώς φοράω... θέλω οι ταχύτητες να δίνουν περισσότερα xilmtr... Η πρώτη στο κοντέρ μου τερματίζει στα 25 περίπου και η δευτερα πάνω από 60 δεν πάει... θέλω η πρώτη να βγάζει καμια 35 xlmtr και οι άλλες να ανοίγουν κι άλλο... γίνεται? ξέρετε τι γρανάζια να βάλω?

Με τα σωλινακια υψηλης βελτιωνεται το φρεναρισμα.Προσφερουν ομως και σε ομορφια γιατι ειναι πιο ομορφο απο τα μαμα σωλινακια:O

Ε κανε πολυεστερα και μερικα νικελ,οπως στα καπακια του μοτερ:O

ξερετε ποσο εχει να νικελοσο ολο το μιχανακι?? ενοω ψαλιδια, πιρουνες ζαντες και τετια..

παιδες ψαχνω μοτερ για το glx μου.τι προτεινετε? για οικονομικα πραγματα!

χωρις πολλα πολλα....απλα να ειναι ανετο για διαδρομες κτλ...

και επισης manual για GLX υπαρχει? ειδικα για τα ηλεκτρικα του!

εχω χαθει με τα καλωδια και δεν εχω φωτα τωρα !

Γεια σας παιδιά έχω ένα κινεζικο τύπου supra με ένα μοτέρ 127cc αλλα τα γρανάζια μου είναι εκκίνησης τα οποια δεν θυμάμαι τι ακριβώς φοράω... θέλω οι ταχύτητες να δίνουν περισσότερα xilmtr... Η πρώτη στο κοντέρ μου τερματίζει στα 25 περίπου και η δευτερα πάνω από 60 δεν πάει... θέλω η πρώτη να βγάζει καμια 35 xlmtr και οι άλλες να ανοίγουν κι άλλο... γίνεται? ξέρετε τι γρανάζια να βάλω?

βαλε 14-36. καλες τελικες και οχι ψοφισμενο μηχανακι

Εχει παρα πολα και φτιαγμενα με μοτερια που σκιζου και πολυ γτιαγμενα στην εμφανιση:D Ετσι συμφονισαμε με τους γονεις μου να παρουμε ενα και να το φτιαξουμε. Το μοτερ απο astrea μπενει στο chaly χωρεις παντεντες;;;; και βγενει κυλνδοπιστονο daytona για astrea στα 54μμ και αν ναι ποσο κοστιζει:O

Ετσι ετσι να αφησεις λιγο τα αυτοματα να σου ανοιξουν τα ματια λιγο.Γιατι δεν βαζεις κανα αγωνιστικο μοτερ ετοιμο να σκοτωνεις??πχ racing engine.Αλλιως βαλε aasa δεν νομιζω να βγαινει daytona 54.

ξερετε ποσο εχει να νικελοσο ολο το μιχανακι?? ενοω ψαλιδια, πιρουνες ζαντες και τετια..

Πολλα.........κανα 350αρι σιγουρα πιστευω.Κανα 70αρη το ψαλιδι μονο:O

Youtube΄s Channel:Kamilaririder

check out my bikepics account

http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg

Ετσι ετσι να αφησεις λιγο τα αυτοματα να σου ανοιξουν τα ματια λιγο.Γιατι δεν βαζεις κανα αγωνιστικο μοτερ ετοιμο να σκοτωνεις??πχ racing engine.Αλλιως βαλε aasa δεν νομιζω να βγαινει daytona 54.

Πολλα.........κανα 350αρι σιγουρα πιστευω.Κανα 70αρη το ψαλιδι μονο:O

αα ευχάριστό πολύ. δηλαδή συμφέρει αν τα αγοράζω έτυμα νίκελ.

σχετικα με αυτο που λεγαμε για το σβησιμο μαγκες......σημερα ενω ηταν ζεστο και πηγαινα με 10χλμ,ανοιξα λιγο το γκαζι και εσβησε....ελεος,μεσα στην κινηση

αα ευχάριστό πολύ. δηλαδή συμφέρει αν τα αγοράζω έτυμα νίκελ.

Αν εννοεις ιμιτασιον με καμια παναγια γιατι θα σου σπασουν ευκολα η θα στραβοσουν με το παραμικρο...μπορεις να τα κανεις με βουρτσα(γινετε σαν το νικελ) αλλα καθε βδομαδα πρεπει να ριχνεις αλοιφη ωστε να μην θαμποσει το νικελ με το καιρο...

Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i

MiniCM10 4.0.1:D

Αν εννοεις ιμιτασιον με καμια παναγια γιατι θα σου σπασουν ευκολα η θα στραβοσουν με το παραμικρο...μπορεις να τα κανεις με βουρτσα(γινετε σαν το νικελ) αλλα καθε βδομαδα πρεπει να ριχνεις αλοιφη ωστε να μην θαμποσει το νικελ με το καιρο...

αα και τη βουρτσα ειναι αυτη για πες.. και πως γινετε ?? το αποτελεσμα ειναι καλο??

το εχει δοκιμασει κανεις??

ναι εχω εγω,και βουρτσα και νικελ κ γυαλισμα,δεν διαφερει το τελικο αποτελεσμα,πιο πολυ ο τροπος π γινεται αλλαζει..:)

Kαλημερα Τα aasa που παραγοντε και τι λενε απο αποδοση και αντοχη ειναι καλα;;;; και εκκεντοφορο ποιος ειναι καλος στα 53μμ μετα τον takegawa se astrea κεφαλη τερμα ανοιγμενη;;;;;:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

My bikepics member

http://www.bikepics.com/members/akis236/

Tα παντα για τα scooter

http://greekscooters.50.forumer.com

ναι εχω εγω,και βουρτσα και νικελ κ γυαλισμα,δεν διαφερει το τελικο αποτελεσμα,πιο πολυ ο τροπος π γινεται αλλαζει..:)

οκ αλλα εξηγησε μας λιγο το περιπου πως γινετε. με λιγα λογια.

αα και τη βουρτσα ειναι αυτη για πες.. και πως γινετε ?? το αποτελεσμα ειναι καλο??

Όσα είναι με βούρτσα με τον καιρό θαμπώνουν και αλλιώνονται με αποτέλεσμα να θέλουνε συχνά τρίψιμο με αλοιφή

κοιτα το νικελ ειναι καθρεφτης για πολυ καιρο και δεν θαμπωνει,η βουρτσα το κανει να γυαλιζει και γινεται σε αλουμινια πχ.εγω εχω την προτεκ γυαλισμενη,και το γυαλισμα ειναι το ιδιο σχεδον με την βουρτσα,τωρα περισσοτερες λεπτομερειες για το πως γινεται δεν ξερω! :)

σχετικα με αυτο που λεγαμε για το σβησιμο μαγκες......σημερα ενω ηταν ζεστο και πηγαινα με 10χλμ,ανοιξα λιγο το γκαζι και εσβησε....ελεος,μεσα στην κινηση

θελει ρυθμισμα το καρμπ σου γιατι μπουκωνε;)

οσο για την βουρτσα με τον καιρο γινονται θαμπα και μαυριζουν και αν πεσει πανω τους νερο γινονται γρηγορα θαμπα

εχω ενα Lifan 110cc σπιτι μου κολιμενο . μου εδοσαν ενα πιστονι σε καλη κατασταση,

αλλα ο κιλινδρος ειναι λιγο σκουριασμενος . πως μπορο να το καθαρισω μονος μου??

λεο (μονος μου) γιατι δεν θελω να δοσο λεφτα για λιφαν.. ετσι και αλιος για πεταμα το ειχα.

θελει ρυθμισμα το καρμπ σου γιατι μπουκωνε;)

οσο για την βουρτσα με τον καιρο γινονται θαμπα και μαυριζουν και αν πεσει πανω τους νερο γινονται γρηγορα θαμπα

δλδ αν θες να τα πλυνεις?

δλδ αν θες να τα πλυνεις?

τι να σου πω δεν ξερω τωρα εκανε βουρτσα ενας φιλος μου τις ζαντες για να δουμε ποσο θα αντεξουν:D

τι να σου πω δεν ξερω τωρα εκανε βουρτσα ενας φιλος μου τις ζαντες για να δουμε ποσο θα αντεξουν:D

αν τησ περιποιεισε αντεχουν(αλοιφη για τα νικελα κλπ)

αν τησ περιποιεισε αντεχουν(αλοιφη για τα νικελα κλπ)

ειναι αρχη ακομα και τις περοιειτε να δω ομως σε λιγο καιρο τι θα κανει:lol: (οσο για αλοιφη WENOL)

Πχ σε ενα καπακι το οποιο εχει χρωμα πανω του παιρνας πρωτα με ενα πινελο που το εχεις βουτηξει στο διαλυτικο για να βγαλεις το παλιο χρωμα,μετα το τριβεις με γυαλοχαρτα 400 μετα 800 και μετα 1200 μετα το παιρνας με ενα πανακι που το εχεις βαλει πανω στο τρυπανι και εχει πανω ενα ειδικο σαπουνι και μετα το παιρνας με wenol.Εδω ειναι χωρις wenol

http://www.bikepics.com/pictures/1693714/

Διαφερει ρε παρα πολυ το τελικο αποτελεσμα,το νικελ ειναι τελειως διαφορετικο απο την βουρτσα:blink:

Youtube΄s Channel:Kamilaririder

check out my bikepics account

http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg

παιδια κατι ασχετο. ξερετε που μπορω να αγοραζω πιστολι βαφης και κομπρεσερ αερα? γτ θελουμε να βαπσουμε 3 μηχανακια και αν αγωρασοθμε τα χροματα τηα βγει πιο φτινα

ξερετε κανενα τετιο μαγαζει στην θεσσαλονικη??