astreapower Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Καλησπερα στην παρεα ειμαι καινουριος γι`αυτο συγχωρεστε με για τυχων λαθοι (και για τουσ τονουσ!:D).. Λοιπον στο θεμα μας τωρα εχω ενα astrea του 99 μαματο μονο sebring φοραει και θελω ν το κανω 53 ή 54 mm αλλα με σωστα πραγματα και οχι εξωφρενικη τιμη αλλα δεν γνωριζω ποια ειναι καλα και αν αξιζουν... θα το εκτιμουσα πολυ αν μπορουσατε να μου προτεινεται καποια που εσεις γνωριζεται και ξερεται οτι ειναι καλα.. ευχαριστω εκ των προτερων να συμπληρωσω οτ υπαρχει καρμπυρτερ mikuni 26ari και εκκεντροφορος fuego o f-200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glx53mm Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Καλησπερα στην παρεα ειμαι καινουριος γι`αυτο συγχωρεστε με για τυχων λαθοι (και για τουσ τονουσ!:D).. Λοιπον στο θεμα μας τωρα εχω ενα astrea του 99 μαματο μονο sebring φοραει και θελω ν το κανω 53 ή 54 mm αλλα με σωστα πραγματα και οχι εξωφρενικη τιμη αλλα δεν γνωριζω ποια ειναι καλα και αν αξιζουν... θα το εκτιμουσα πολυ αν μπορουσατε να μου προτεινεται καποια που εσεις γνωριζεται και ξερεται οτι ειναι καλα.. ευχαριστω εκ των προτερων να συμπληρωσω οτ υπαρχει καρμπυρτερ mikuni 26ari και εκκεντροφορος fuego o f-200 Μαματο?Δηλαδη εχει τον 49.5 στροφαλο; Κοιτα πιστονια υπαρχουν πολλα..Μπες μια στο www.stelpet.gr και δες μονος σου..Προσωπικα πιστευω ξερεις πια ειναι τα καλυτερα χιλιοστα..53 εννοειται.. απο κει και πανω θα σου βγάλει προβληματα και θα τρεχεις..53 χιλιοστα με τον μαμα τον στροφαλο= σουζες με 4η :D...Το μαγαζι που σου ποσταρα πιστευω οτι εχει ότι θα χρειαστεις απο κυλινδροπιστονα και οικονομικα κιολας.Ο εκκε που εχεις ειναι πολυ καλος για τα ψηλα και με σωστο ρυθμισμα στο καρμπυρατερ θα πετας.Το μονο προβλημα ειναι να σου κανουν σωστο φτιάξιμο γιατι ολα εκει βασιζονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billy2009 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 παιδια μιν παρεται τον Lifan CDI 125 σπαει στροφαλο :) Παράθεση My Bike:Daytona Dy50Rs Dream Bike1:KTM 250 EXC Dream Bike2:Modenas Dynamic 125 Dream Bike3:Suzuki Fx 125 Dream Bike5:Kawasaki Z750 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svouros_gr Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 βαλε στροφαλο Aasa 56 η 54 mm και πεξε με πιστονι kitaco 53mm και κυλυνδρο shark, bull, Αasa οτι θες. ο εκκεντροφορος σου ειναι πολυ καλος , κανε ροικη στην κεφαλη και ενα pwk 29. μετα μπορεις να βαλεις ηλεκτρονικη takegawa και μπουζι ηριδιου. θα πηγαινεις σφαιρα και δεν θα εχεις κανενα προβλημα. ολοι ξερουμε οτι το 53mm ειναι απο τα καλυτερα φτιαξιματα. με ενα καλο 53mm μπορεις να κανεις παπαδες και δεν θα σε βλεπουνε τα 56αρια. Α βαλε πομπε πιστονι για να εχεις περισσοτερη συμπιεση και προσεξε να μην ανοιξεις στραβα η πολυ τις θυρηδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Καλησπερα στην παρεα ειμαι καινουριος γι`αυτο συγχωρεστε με για τυχων λαθοι (και για τουσ τονουσ!:D).. Λοιπον στο θεμα μας τωρα εχω ενα astrea του 99 μαματο μονο sebring φοραει και θελω ν το κανω 53 ή 54 mm αλλα με σωστα πραγματα και οχι εξωφρενικη τιμη αλλα δεν γνωριζω ποια ειναι καλα και αν αξιζουν... θα το εκτιμουσα πολυ αν μπορουσατε να μου προτεινεται καποια που εσεις γνωριζεται και ξερεται οτι ειναι καλα.. ευχαριστω εκ των προτερων να συμπληρωσω οτ υπαρχει καρμπυρτερ mikuni 26ari και εκκεντροφορος fuego o f-200 το παπι το θελεις για βολτες ή και για αλλα πραγματα??:shifty::shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEATHRAIDER53 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 βαλε στροφαλο Aasa 56 η 54 mm και πεξε με πιστονι kitaco 53mm και κυλυνδρο shark, bull, Αasa οτι θες. ο εκκεντροφορος σου ειναι πολυ καλος , κανε ροικη στην κεφαλη και ενα pwk 29. μετα μπορεις να βαλεις ηλεκτρονικη takegawa και μπουζι ηριδιου. θα πηγαινεις σφαιρα και δεν θα εχεις κανενα προβλημα. ολοι ξερουμε οτι το 53mm ειναι απο τα καλυτερα φτιαξιματα. με ενα καλο 53mm μπορεις να κανεις παπαδες και δεν θα σε βλεπουνε τα 56αρια. Α βαλε πομπε πιστονι για να εχεις περισσοτερη συμπιεση και προσεξε να μην ανοιξεις στραβα η πολυ τις θυρηδες. ΑΝ den exeis gnosis min dinis simboules katarxin den iparxi pwk 29 kai gi na ftiaksis sosta ena papi den pernis skorpia prgamata paradigmatos xari den ginete na balis pistoni kanoniko se 56 diadromi giati tha sou kani in kefali komatia gia 56 diadromi xriazete ultralite pistoni set me kilindro gia na min exei ktipimata metaksi pistoniou kai kilindrou kai barai to ligotero theli 120 gia na bali aasa gia na pis pos tha kratis defteron gia na kanis 56 diadromi ena mixanaki theli poli doulia kai gia na kanis ena papi 53 54 na kratisi kai na doulepsi den bazis skorpia pragamata alla dialegis se magazi pou tha pas ta pragmata an tergiazoun px otan agorazis ena kilindropistono gia na dis an einai ok bazis to pistoni ston kilidro xoris ta elairia kai an katabeni me to xeri sou me diskolia einai ok alla an paris ena pistoni kai enan kilidro apo oti nane kai balis to pistoni ston kilidro kai afto otan to kounas kani san na barane kampanes eklisias tote ti na po oti plironis pernis oso gia to papi an tou bali ena karmpirater 24 enan ekentroforo 4 stadio kai ena 53 kilidropistono tha einai ok theoro ilithiotita na alaksis on gnisio strofalo tou astra Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astreapower Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 ευχαριστω φιλοι glxakia kia svouros αλλα το θεμα μου ειναι πειτε σωστa πραγματα για να μην εχω προβληματα και να φτιαχτει ενα σωστο 53(για 53 ελεγα κια εγω) αν γινεται πειτε μου τι μαρκες προτεινεται και αν γινεται τιμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 παιδια μιν παρεται τον Lifan CDI 125 σπαει στροφαλο :) http://dinamik.20.forumer.com/images/smiles/dinamik/00000726.gifhttp://dinamik.20.forumer.com/images/smiles/dinamik/00000726.gif Na ipo8esw.....exeis dv Ναι,με αλλο μοτερhttp://dinamik.20.forumer.com/images/smiles/dinamik/00000726.gif Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astreapower Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 up ρε παιδια καποιος ν βοηθησει σε τι πρεπει να ψαχτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Κυλινδροπίστονο 53 aasa Καρμπυρατέρ 24-26 (κάνει το Mikuni που έχεις) Εκκεντροφόρος f200 Ροική στην κεφαλή Δίσκους & ελατήρια συμπλέκτη Ελατήρια βαλβίδων takegawa Ηλεκτρονική takegawa Και πάρε και έναν οποιοδήποτε πολλαπλασιαστή aftermarket Το παπάκι θα πηγαίνει μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Να σου πω επειδη το μοτερ μου ειναι το γιαπονεζικο το 90αρι glx ,τις οδηγιες για τα λαδια τις εχει πανω στο μοτερ και δε καταλαβαινω τπτ..Ενα 0.6L βγαζω ,αυτο ειναι το ποσο πρεπει να βαζω στο μοτερ;Αν μπει παραπανω αποσο πρεπει τι γινεται; Απο σω ξερω πρεπει μεχρι 800ml τωρα δεν το εχω δει σε κανενα βιβλιαρακι της honda αλλα το ξερω απο μηχανικους...αν βαλεις παραπανω λαδι απο σο πρεπει το παπακι θα πατιναρει στο θεο...το εχω παθει κιολας... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svouros_gr Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 ΑΝ den exeis gnosis min dinis simboules katarxin den iparxi pwk 29 kai gi na ftiaksis sosta ena papi den pernis skorpia prgamata paradigmatos xari den ginete na balis pistoni kanoniko se 56 diadromi giati tha sou kani in kefali komatia gia 56 diadromi xriazete ultralite pistoni set me kilindro gia na min exei ktipimata metaksi pistoniou kai kilindrou kai barai to ligotero theli 120 gia na bali aasa gia na pis pos tha kratis defteron gia na kanis 56 diadromi ena mixanaki theli poli doulia kai gia na kanis ena papi 53 54 na kratisi kai na doulepsi den bazis skorpia pragamata alla dialegis se magazi pou tha pas ta pragmata an tergiazoun px otan agorazis ena kilindropistono gia na dis an einai ok bazis to pistoni ston kilidro xoris ta elairia kai an katabeni me to xeri sou me diskolia einai ok alla an paris ena pistoni kai enan kilidro apo oti nane kai balis to pistoni ston kilidro kai afto otan to kounas kani san na barane kampanes eklisias tote ti na po oti plironis pernis oso gia to papi an tou bali ena karmpirater 24 enan ekentroforo 4 stadio kai ena 53 kilidropistono tha einai ok theoro ilithiotita na alaksis on gnisio strofalo tou astra Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΞΕΡΩ. ΤΟ ΠΑΛΙΟ GLX ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΚΑΡΑ. ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΩ 60mm ΤΟ ΕΙΧΑ 53 ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ. Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ CDI ΚΕΦΑΛΗ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟ. ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΗΓΕΝΕ 134 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ XM ΜΕ GPS ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΙ 14,3 ΑΛΟΓΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΧΟ. ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΜΗΛΑΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΤΡΟΦΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ. ΑΠΛΟΣ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ TOY ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ 56ΑΡΙΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glx53mm Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΞΕΡΩ. ΤΟ ΠΑΛΙΟ GLX ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΚΑΡΑ. ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΩ 60mm ΤΟ ΕΙΧΑ 53 ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ. Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ CDI ΚΕΦΑΛΗ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟ. ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΗΓΕΝΕ 134 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ XM ΜΕ GPS ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΙ 14,3 ΑΛΟΓΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΧΟ. ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΜΗΛΑΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΤΡΟΦΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ. ΑΠΛΟΣ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ TOY ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ 56ΑΡΙΑ. Δε ξερω ρε μεγαλε νομιζω οτι μεχρι τα 53 ειναι πολυ καλα απο κει και πανω θα ψοφαει πολυ γρηγορα το παπι ενω με ενα 53 κυλινδροπιστονο της aasa μπορει να του αντεξει και για μια ζωη αν το στρωσει κανονικα κλπ..Αντε κανα πιστονακι να χρειαστει να αλλαξει καμια φορα...Το astrea με τον 49.5 στροφαλο στα 53mm ειναι πιο γρηγορο απ'το 53 στροφαλο...Ας μην πειραξει το μοτερακι του astrea γιαπονεζικο ειναι και θα εχει αντοχη...Τουλαχιστον στα 400m θα κανει τρομερα μπαμ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astreapower Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 ευχαριστω παιδια για τισ απαντισεις σας , δλδ μου προτεινετε κυλινδροπιστονα kitaco ή aasa?(53mm panta) τo καρμπυρατερ και τον εκκεντροφορο που εχω, σορρυ αλλα δεν ειμαι και μιχανικος η ροικη στν κεφαλη τ ειναι? τι αλλα θα χρειαστω και ποσο λετε να μου παει το ολο πακετο? επισης ποια ειναι λογικη τιμη που θα μου παρει ο μηχανακος μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svouros_gr Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 στρόφαλος Aasa 54mm τριγωνικος {120}σετ φλαντζες κομπλέ {15} πιστονι kitaco {30} κιλυνδρος shark NIKASIL {40} ροικη εξελιξη {40] εργσια μηχανικου λησε δεσε {100-150} ροικη εξελιξη κεφαλης ειναι οτι μεγαλωνεις με το φρεζαδορο τις θυριδες τις κεφαλης {στην εισαγωγη του καρμπυρατερ και στην εξωδο για την εξατμιση} Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis15 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 παιδια μιν παρεται τον Lifan CDI 125 σπαει στροφαλο :) αν σπαει στροφαλο δεν ξερω αλλα μια φορα ειχα κανει κοντρα με εναν με ενα λιφαν σμαρτ 125,ειχε 17.000+ χιλιομετρα και οπως ζωρισε τερμα το μηχανακι για να με περασει...το μηχανακι εκανε ενα σαν μπαμ να το πω(εγω δν ακουσα τπτ)και εσβησε,και μετα δν επερνε με μιζα.κ μολισ παταγαμε μανιβελα ουτε συμπιεση ειχε ηταν δλδ λεσ και η μανιβελα ηταν στον αερα,και ακουγοτανε ενας ηχος λες και σερνεις αλυσιδα,και το αποτελεσμα οταν το πηγαμε στον μαστορα,εκοψε στροφαλο:X:X:X Παράθεση http://img110.mytextgraphics.com/quakemaker/2009/10/11/51ddbe60600caddaf1d6836203db7270.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slila65 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 γεια σας παιδια....να σας ροτησω αξιζει να βαλω recing engine στο c50 μου?? εχω ακουσει οτι σπανε τα καρτερ:wacko: αα μπορει να βγει το ψυγειο γιατι δεν μου αρεσει πανω σε παπακι:rolleyes:?? Παράθεση honda power;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greedy72 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Λοιπον παιδια αλλο ενα μελος προστεθηκε στην παρεα των μιχανοβιων.:lol: Εχω ενα honda chaly και πριν λιγο καιρο το εκανα 53mm με 54mm διαδρομη. Φοραω ενα 24 καρμπιρατερ Mikuni και μια 72αρα κεφαλι με takegawa εκκεντροφορο. το μηχανακι ναι μεν ειναι 12v με πλατινες τα παντα αλλα φοραει τα 6v ρευματα και ενα 6v βολαν οποτε γινεται ολο το παπι 6v, τα μπαμ του ειναι πολυ καλα αλλα το μηχανακι φορτωνει μονο με σταδιακο ανοιγμα του γκαζιου... οταν το κολλας αργει να ανοιξει σε σχεση με το γκαζι που δινω :wacko: ειναι γραναζωμενο 16-31 και μου βγαζει μονο 85km/h τελικη:cry: το μονο καλο ειναι οτι τα πιανει αμεσως αλλα και παλι ενω φευγω 2 μιχανακια εκινιση στ 100αρια και ειμαι μπροστα για μερικα ακομα μετρα τελικη με πετσονουν...να επισιμανω δε οτι εχω ακομη επανω το 3αρι σασμαν με 90καμπανα παρολο που ειχα και τεσσαρι αλλα εγινε μπερδεμα με τον μηχανικο μου:wacko: εχει κανεις να πει κατι για το ''προβλημα'' μου???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blackjohn Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Παιδια μπορει κανεις να ποσταρει εδω τις αλλαγες ταχυτητων σε glx 50 (41.4 στροφ)/90cc (49.5 στροφ) και τα 2 μοτερ στα 52mm με γραναζωμα astrea 14-36.Θελω να πω τις αλλαγες σπασμενα δηλαδη εκει που δε δινει αλλο το παπι,αν μπορειτε να μου ποσταρετε για 4αρι μονο σασμαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blackjohn Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Λοιπον παιδια αλλο ενα μελος προστεθηκε στην παρεα των μιχανοβιων.:lol: Εχω ενα honda chaly και πριν λιγο καιρο το εκανα 53mm με 54mm διαδρομη. Φοραω ενα 24 καρμπιρατερ Mikuni και μια 72αρα κεφαλι με takegawa εκκεντροφορο. το μηχανακι ναι μεν ειναι 12v με πλατινες τα παντα αλλα φοραει τα 6v ρευματα και ενα 6v βολαν οποτε γινεται ολο το παπι 6v, τα μπαμ του ειναι πολυ καλα αλλα το μηχανακι φορτωνει μονο με σταδιακο ανοιγμα του γκαζιου... οταν το κολλας αργει να ανοιξει σε σχεση με το γκαζι που δινω :wacko: ειναι γραναζωμενο 16-31 και μου βγαζει μονο 85km/h τελικη:cry: το μονο καλο ειναι οτι τα πιανει αμεσως αλλα και παλι ενω φευγω 2 μιχανακια εκινιση στ 100αρια και ειμαι μπροστα για μερικα ακομα μετρα τελικη με πετσονουν...να επισιμανω δε οτι εχω ακομη επανω το 3αρι σασμαν με 90καμπανα παρολο που ειχα και τεσσαρι αλλα εγινε μπερδεμα με τον μηχανικο μου:wacko: εχει κανεις να πει κατι για το ''προβλημα'' μου???? Ρε συ 85km βγαζει το astrea grand του πατερα μου που ειναι ερειπιο και ολα πανω του ειναι για πεταμα..85 εννοεις σπασμενα κοφτες κλπ στον κατηφορο ή δε δινει αλλο το καρμπ;Τι κυλινδροπιστονα εχεις,το εστρωσες καλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Φίλε Greddy72 μήπως πατινάρει το μηχανάκι σου? Αλλιως κοίτα να αλλάξεις γρανάζομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Το astrea με τον 49.5 στροφαλο στα 53mm ειναι πιο γρηγορο απ'το 53 στροφαλο... Ουτε στον παπα μην το πεις αυτο... GREDDY72 προτων για κοιτα μην εχουν σκασει οι φλατζες και δευτερων τι πιστονι φορας φλατ η μπομπε(εχει μεγαλη σημασια η απαντηση) και τελος καντο 12volto... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svouros_gr Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 φιλε το μηχανακι παει 85χμ σπασμενο με τερμα τις στροφες η κρεμαει και δεν σηκωνει συμπιεση στην τριτη και ριχνει τις στροφες. και εγω ειχα το ιδιο προβλημα στον μπομπο. μετα εβαλα 29 keihin καρμπυρατερ και γραναζια 15-22 στα 54mm ολα αυτα. δες αν ειναι και απο ρευματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svouros_gr Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΝ KITACO. ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ,, ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ, ΤΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΕΧΕΙ ,ΑΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΟΜΠΛΕ ΜΕ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗ CDI ΚΑΙ ΤΗΝ TAKEGAWA ? PLEASE HELP!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΝ KITACO. ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ,, ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ, ΤΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΕΧΕΙ ,ΑΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΟΜΠΛΕ ΜΕ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗ CDI ΚΑΙ ΤΗΝ TAKEGAWA ? PLEASE HELP!!!!!!!!!!! http://www.akyriakopoulos.gr/shop/product_info.php?cPath=22_25&products_id=145&osCsid=79d0b5e85485971268d8abd3589fa88d παρε και ενα τηλ. να μαθεις και τιμη;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts