Jump to content

[MOTO] Μηχανάκια Honda: GLX, Astrea κ.α.

exosceleton
 Κοινοποίηση

ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???  

802 members have voted

1. 1. ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???

• glx90
      257
    • c50
      99
    • innova125
      160
    • astrea supra
      139
    • astrea grand
      147

Recommended Posts

paidia 8 balw astra grand st sprinter m mama k 8elw n t kanw 54mm! mporieite n m peite aksiopista k f8ina ulika gia t balw k times ama mporeite

file pigene pare ena kilindropistono 54mm aasa pou kanei 80e kai einai aksiopisto se sxesh me top,narita,shark klp. vale mia eksatmisoula ena karbirater 24-26mikuni pou einai pio fthina se sxesh me keihin. Auta gia arxh... tha sou vgoune girw sta 250e.

meta apo ekei kai pera mporeis na ftiakseis tin kefali, na allakseis ekkentroforo, reumata, hlektronikes klp klp

• Απαντήσεις 10,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια και παλι, το innova 125 το μοτερ εχει κανενα ελαττομα? συγγριτικα με το crypton-r ειναι καλυτερο? σε Supra σκελετο εφαρμοζει κανονικα?

Το μοτερ του Crypton-r φιλε μου βγαλτο απ'το μυαλο σου!Εδω π.χ. αν ειχες ενα γνησιο Honda Supra μηχανακι θα του εβαζες κινητηρα απο αλλη κατασκευαστρια εταιρια?Πρωτον και βασικοτερο δεν ταιριαζουν οι βασεις!Οσο για το μοτερ του Honda Innova δεν ειμαι σιγουρος αν κανει πανω σε μηχανακι τετοιου τυπου!Αν διαθετεις παντως λεφτα βαλε ενα μοτερ απο Honda Astrea ή Honda Supra που ειναι ακριβως οι ιδιες βασεις και τα ακριβως ιδια καλωδια με την πλεξουδα σου με του μοτερ!Αυτα απο πλευρας μου!Εκτος αν δεν θες ενα τετοιο μοτερ βαλε ενα μοτερ απο Lifan και κανε την δουλιτσα σου!

Το μοτερ του Crypton-r φιλε μου βγαλτο απ'το μυαλο σου!Εδω π.χ. αν ειχες ενα γνησιο Honda Supra μηχανακι θα του εβαζες κινητηρα απο αλλη κατασκευαστρια εταιρια?Πρωτον και βασικοτερο δεν ταιριαζουν οι βασεις!Οσο για το μοτερ του Honda Innova δεν ειμαι σιγουρος αν κανει πανω σε μηχανακι τετοιου τυπου!Αν διαθετεις παντως λεφτα βαλε ενα μοτερ απο Honda Astrea ή Honda Supra που ειναι ακριβως οι ιδιες βασεις και τα ακριβως ιδια καλωδια με την πλεξουδα σου με του μοτερ!Αυτα απο πλευρας μου!Εκτος αν δεν θες ενα τετοιο μοτερ βαλε ενα μοτερ απο Lifan και κανε την δουλιτσα σου!

egw sto diko m k kala supra exw valei 125lifan...an exeis kapoia fraga parapanw psaxe gia moter apo supra h innova...an oxi pare lifan alla na kratiseis k merika lefta sthn akrh gt 8a xreiastei kapoia xrhmata sthn poreia(to lifan)

Γεια και παλι, το innova 125 το μοτερ εχει κανενα ελαττομα? συγγριτικα με το crypton-r ειναι καλυτερο? σε Supra σκελετο εφαρμοζει κανονικα?

εγω αυτο που ξερω για τα innova ειναι οτι αρκετα εχουν βαρεσει καδενακι;);)

Ρε παιδια για πειτε μου μια αυτο το καρμπ ειναι καλο;εννοω γνησιο ή ιμιτασιον

http://img36.imageshack.us/my.php?image=dsc00217e.jpg

http://img40.imageshack.us/my.php?image=dsc00213c.jpg

KEIHIN 22mm γραφεις ειναι;Το εχει και ενας φιλος αυτο σε 115 μοτερ και λεει ειναι πολυ καλο!για την γνησιοτητα θα σε γελασω..ποσο το πηρες;νομιζω παει ακριβα το γνησιο!

egw sto diko m k kala supra exw valei 125lifan...an exeis kapoia fraga parapanw psaxe gia moter apo supra h innova...an oxi pare lifan alla na kratiseis k merika lefta sthn akrh gt 8a xreiastei kapoia xrhmata sthn poreia(to lifan)

Eσενα τι προβλημα σου εβγαλε το lifan και χρειαστηκε λεφτα?

KEIHIN 22mm γραφεις ειναι;Το εχει και ενας φιλος αυτο σε 115 μοτερ και λεει ειναι πολυ καλο!για την γνησιοτητα θα σε γελασω..ποσο το πηρες;νομιζω παει ακριβα το γνησιο!

22αρι ειναι ,δεν εχω παχυμετρο αλλα ξερω να το μετραω και με χαρακα :lol:.Το Καρμπ αυτο το ειχε ενας φιλος σε 110cc και το ειχε παρει 130e (αν θυμαμαι...μπορει και πιο πολυ,τεσπα το ειχε παραγγειλει απο καπου).Το παπι το κομματιασε και ειπα μιας και δεν ειχε τι να το κανει να μου το δωσει.Προοριζεται για glx 90 52mm αλλα θελω να ξερω αμα θα μπει και θα κανει δουλεια.

Eσενα τι προβλημα σου εβγαλε το lifan και χρειαστηκε λεφτα?

patinarei(k exw konta sta 2100km)to carburater m kanei kati tsaf k sunh8ws svhnei(k as mhn einai kruo)...mexri stigmhs auta m exei vgalei...

ta lifan panw sto 2mino theloun diskous re paidia

ba einai analoga ta km oxi ka8e pote...kati filoi m m lene na valw diskous apo innova gia na eimai sigouros alla dn xerw an 8a vrw k an 8a kanoun:worry:

patinarei(k exw konta sta 2100km)to carburater m kanei kati tsaf k sunh8ws svhnei(k as mhn einai kruo)...mexri stigmhs auta m exei vgalei...

ba einai analoga ta km oxi ka8e pote...kati filoi m m lene na valw diskous apo innova gia na eimai sigouros alla dn xerw an 8a vrw k an 8a kanoun:worry:

dn tairiazoun oi diskoi ap innova... tairiazun omws sigoura (an t moter s ein dikampano) oi diskoi g astrea... k mporeis n baleis heavy duty diskous g astrea opws newfren k telos t problhmata g pl kairo...;)

Ρε παιδια παρατηρησα το εξης σημερα..Ημουν που λετε σενα κατηφορο και πηγαινα με καμια 70αρα παω να βγαλω το κρανος μιας και μου σφηνωνεται ενα μιγακι μες στο ματι και οπως καταλαβαινετε αφηνω και τα 2 χερια και βλεπω το εξης..Το τιμονι του glx οταν το αφηνω ελευθερο εν κινηση γερνει προς τα δεξια..και γερνει και πολυ μπορω να πω...κοιταξα τον τροχο πισω αν δεν ηταν κεντραρισμενος αλλα τπτ...να το εχω τρακαρει δε θυμαμαι..Κοιταω το μπροστινο τροχο και βλεπω πως η ροδα γερνει προς τα δεξια (οπως κοιταω τη μπροστινη ροδα) αυτο ρυθμιζεται;γτ πιστευω οτι αυτο μαλλον φταιει.

Ρε παιδια παρατηρησα το εξης σημερα..Ημουν που λετε σενα κατηφορο και πηγαινα με καμια 70αρα παω να βγαλω το κρανος μιας και μου σφηνωνεται ενα μιγακι μες στο ματι και οπως καταλαβαινετε αφηνω και τα 2 χερια και βλεπω το εξης..Το τιμονι του glx οταν το αφηνω ελευθερο εν κινηση γερνει προς τα δεξια..και γερνει και πολυ μπορω να πω...κοιταξα τον τροχο πισω αν δεν ηταν κεντραρισμενος αλλα τπτ...να το εχω τρακαρει δε θυμαμαι..Κοιταω το μπροστινο τροχο και βλεπω πως η ροδα γερνει προς τα δεξια (οπως κοιταω τη μπροστινη ροδα) αυτο ρυθμιζεται;γτ πιστευω οτι αυτο μαλλον φταιει.

mono o troxos gernei de3ia h olo t mprostino??

den einai h zanta re paidia.. To elatirio einai. apla to ena einai pio xalaro apto allo. xalane ta elatiria mprosta sta glx kai eidika ta imitation to pathenoun sxetika eukola

ναι το εχω δει και σε c50 ηταν πολυ χαλαρες και παιζανε και χανει απο αυτο και η ζαντα;)

θελω να μου λυσετε μια απορια..Αν κανεις συνεχεια εκκινησεις (νεκρα-1η) και καρφωτες (πχ 1η-2α) χαλανε τα δισκακια..σωστα? Η ερωτηση μου ειναι η εξης,κανοντας συνεχεια αυτα,παιρνεις το σασμαν στο χερι?! η τα δισκακια,δλδ αλλαζεις δισκακια με 20-30ε και εχεις καινουργιες ταχυτητες,η το σκισιμο δεν παει στα δισκακια κ ειναι κατι ανεπανορθωτο ??

θελω να μου λυσετε μια απορια..Αν κανεις συνεχεια εκκινησεις (νεκρα-1η) και καρφωτες (πχ 1η-2α) χαλανε τα δισκακια..σωστα? Η ερωτηση μου ειναι η εξης,κανοντας συνεχεια αυτα,παιρνεις το σασμαν στο χερι?! η τα δισκακια,δλδ αλλαζεις δισκακια με 20-30ε και εχεις καινουργιες ταχυτητες,η το σκισιμο δεν παει στα δισκακια κ ειναι κατι ανεπανορθωτο ??

Εκτος απ'αυτα που αναφερεις,με παντιλικια ,καρφωματα ,σουζες κλπ ξεχειλωνουν τα γραναζια..το ειχα παθει 2-3 φορες και δεν ηξερα τι ηταν (μπαντιλικια οχι σουζες ετσ :) )

Εκτος απ'αυτα που αναφερεις,με παντιλικια ,καρφωματα ,σουζες κλπ ξεχειλωνουν τα γραναζια..το ειχα παθει 2-3 φορες και δεν ηξερα τι ηταν (μπαντιλικια οχι σουζες ετσ :) )

γραναζια εννοεις τα δισκακια? δλδ αν τα αλλαξω ενταξει η ζημια?:)

an karfwneis sunexeia p.x thn 2a...meta 8a to dialiseis to sasman h deutera 8a xtupaei k 8a 8elei allagh,borei epishs na pa8eis k to allo dld na mhn sublektarei to mhxanaki...to exei pa8ei enas filos m k to ena k to allo...gt apo to prwi mexri to vradu karfwne taxuthtes(olh thn wra souzes klp)

Α οκ καταλαβα! Νομιζα οτι αλλαζοντας μονο δισκακια,εχεις καινουργια μεταδοση..συνηθως καρφωνω 1η και ειναι ηδη λιγο σκληρη κ με περιεργη αισθηση..:O

Α οκ καταλαβα! Νομιζα οτι αλλαζοντας μονο δισκακια,εχεις καινουργια μεταδοση..συνηθως καρφωνω 1η και ειναι ηδη λιγο σκληρη κ με περιεργη αισθηση..:O

mhn to kaneis sunexeia...gt 8a TO xalaseis to 160ari k borei k parapanw

γραναζια εννοεις τα δισκακια? δλδ αν τα αλλαξω ενταξει η ζημια?:)

Οχι μεγαλε αλλα τα γραναζια της αλυσιδας και αλλοι οι δισκοι στο σασμαν.Να σ εξηγησω..Οταν εφτιαξα το παπι μου κλπ πηγαιναμε με παιδια βολτες κλπ και ετσ για πλακα εκανα μπαντιλικια..Μετα απο κανα μηνα ακουγα ενα θορυβο απ'την αλυσιδα και συγκεκριμενα απ'το μικρο γραναζι,ανοιγω το καπακι και το γραναζακι ειχε ξεχειλωσει,φαγωθει τα δοντακια ηταν αλλα ετσ και αλλα αλλιως με αποτελεσμα η αλυσιδα αλλου να παταει και καποιες φορες να μου φευγει ,δλδ τα κουρεψε οπως λεμε εμεις.γι'αυτο μακρια απο σουζες καρφωματα και γενικα οτι βασανιζει πολυ το μηχανακι γτ μετα δε ξερεις αν θα κλαις σασμαν γραναζοκαδενα και δε ξερω τι αλλο

den einai h zanta re paidia.. To elatirio einai. apla to ena einai pio xalaro apto allo. xalane ta elatiria mprosta sta glx kai eidika ta imitation to pathenoun sxetika eukola

glx90 πρεπει τα ελατηρια αλλαζουν ή πρεπει να αλλαξω το μπροστινο το συστημα; σκεφτομουν να νικελωσω τις ζαντες αλλα τελικα θα παρω καινουργιες απ'οτι φαινεται...ξερεις καθολου τιμες;(για τα ελατηρια αν αλλαζουν)

glx90 πρεπει τα ελατηρια αλλαζουν ή πρεπει να αλλαξω το μπροστινο το συστημα; σκεφτομουν να νικελωσω τις ζαντες αλλα τελικα θα παρω καινουργιες απ'οτι φαινεται...ξερεις καθολου τιμες;(για τα ελατηρια αν αλλαζουν)

mono ta elatiria allakse... 60e exoun ta gnisia kai ama thes allakse kai ta nixia katw pou kanoun 30e