liapos7 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 xexasa na pw oti exw parei idi mia kefali me roiki exelixi kai katevasma odigou kathws kai megales valvides (leitourgei panw apo 55mm) κατ'αρχην γραφε με ελληνικους χαρακτηρες για να μπορουν ολοι να διαβαζουν το μηνυμα σου (ειναι κανονας πλεον) οταν λες οτι η κεφαλη σου εχει κατεβασμενο οδηγο τι εννοεις; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 κατ'αρχην γραφε με ελληνικους χαρακτηρες για να μπορουν ολοι να διαβαζουν το μηνυμα σου (ειναι κανονας πλεον) οταν λες οτι η κεφαλη σου εχει κατεβασμενο οδηγο τι εννοεις; Ρε πες μου πως μπορω να λησω το παξιμαδι του βολαν.....τελικα ειχα μια χαλασμενη τσιμουχα στο βολαν και την αλλαξα(οχι εγω αλλα μηχανικος)γιατι δεν μπορουσα να λησω το παξιμαδι... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Ρε πες μου πως μπορω να λησω το παξιμαδι του βολαν..... με εξολκεα,ρωτα σε μαγαζια με αξεσουαρ για παπια! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 με εξολκεα,ρωτα σε μαγαζια με αξεσουαρ για παπια! Πρωτα πρεπει να βγαλεις το παξιμαδι και με τα με εξωλκεα μου εχει πει μηχανικος μου....εσυ δεν το εχεις βγαλει το βολαν? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos94 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Καλησπερα σε ολους παιδια! Ειμαι νεος στο φορουμ, διαβασα διαφορα σχετικα με glx κλπ και ειπα να κανω και εγω καποιες ερωτησεις σχετικα με αυτο το καταπληκτικο παπακι! Εχω και εγω που λετε ενα glx 90cc πολυ παλιο μοντελο(δεν θυμαμαι ακριβως ποσο) το οποιο το ειχε ο θειος μ στην αθηνα και κυκλοφορουσε... Το ειχε κανει ειλικρινα πολυ ωραιο, με συμπλεκτες, νικελ, εξατμισεις, πιστονια και πολλα αλλα, και τωρα το εχει φερει εδω π μενω εγω κορινθο και ενω το ειχαμε παρατημενο για πολυ καιρο σκεφτηκα να το εκμεταλευτω... Το προβλημα ειναι το εξης.. Δεν επερνε μπροστα παρολο π εδεινε κανονικα ρευμα στο μπουζι(μαλλον το καρμπιρατερ φταιει)... Καποι στιγμη καταφερα και το εβαλα μπρος... Πηγαινα βολτες αρκετες και μετα απο καμια βδομαδα δεν ξαναπηρε μπρος.. Γιαυτο αναγκαστηκα και εβγαλα το καρβιρατερ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ να το καθαρισω(ενω δεν ξερω και πολλα γιατι ειμαι 15 χρονων), το εβαλα στην θεση του αν και δεν εχω βαλει καθολου καλα το γκαζι, αλλα και παλι δεν περνει μπροστα.. Γιαυτο και αποφασισα σημερα να το βγαλω με προσοχη, να το καθαρισω καλα και να το βαλω πισω με καλα το γκαζι και μετα να προσπαθησω να το βαλω μπρος.. Λοιπον, σας παρακαλω πειτε μ συμβουλες, βοηθηστε με αν ειναι σχετικα με το καρμπιρατερ και το γκαζι και τι αλλο μπορω να του κανω. *Να μια φωτο απτο πως ειναι αυτη την στιγμη το παπιι!* http://img501.imageshack.us/img501/2198/dsc00069ab0.jpg http://img501.imageshack.us/img501/2198/dsc00069ab0.f050a8d34e.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Ρε παιδια πειτε μου πως μπορω να βγαλω το παξιμαδι του βολαν? ειναι επιγων.....για astrea... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptox Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Ρε παιδια πειτε μου πως μπορω να βγαλω το παξιμαδι του βολαν? ειναι επιγων.....για astrea... aeroklido kai meta eksorkea gia na vgalis to volan ama exei sfinosi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 aeroklido kai meta eksorkea gia na vgalis to volan ama exei sfinosi Το εχεις λισυ εσυ ποτε? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptox Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Το εχεις λισυ εσυ ποτε? oxi se glx i astrea alla sto crypton mou to paksimadi me aeroklido vgeni eukola twra to provlima einai oti merikes fores to volan sfinoni kai giauto xriazese ton eksorkea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 oxi se glx i astrea alla sto crypton mou to paksimadi me aeroklido vgeni eukola twra to provlima einai oti merikes fores to volan sfinoni kai giauto xriazese ton eksorkea Exω εξωλκεα αλλα δεν ηξερα οτι χρειαζετε αεροκλειδο.....ξερεις ποσο κανει ενα αεροκλειδο? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptox Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Exω εξωλκεα αλλα δεν ηξερα οτι χρειαζετε αεροκλειδο.....ξερεις ποσο κανει ενα αεροκλειδο? oxi pote mou dn ixa kai egw se enos filou pou ixe ta ergalia to ekana Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzakis Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 παιδια ξερετε που μπορω να βρω κανενα suzuki dr 350 η κανενα μοτερ 350 μαζι με την πλεξούδα του. ομως το μοτερ δεν πρεπει να στηρίζεται μαζι με το ψαλιδι με ενα πιρο αλλα με δυο βιδες 10 mm γιατί θελω να το βάλω σε fx. please help :(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEATHRAIDER53 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 ta aeroklida einai panakriba ase pou xriazese kai kompreser gia na tou doulepsis pigene se ena sinergio na sto lisoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 ta aeroklida einai panakriba ase pou xriazese kai kompreser gia na tou doulepsis pigene se ena sinergio na sto lisoun Kομπρεσερ εχω αλλα αεροκλειδο...... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEATHRAIDER53 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 e tote mpori na petixis kanan planoidio kinezo - italo ( sinithos afti poulane tetia) KAI NA PARIS ENA ftino aeroklido Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrelis_ Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Γεια σας παιδια...Μπορει να μου πει καποιος μια καλη μαρκα για κυλινδροπιστονα 57mm για Innova και ποσο παιζουν $$..??Μην μου πειτε καμια Takegawa..:p Μεχρι 100 ευρω.. Εχω βρει κατι Top Kit 57.4mm αλλα δεν ξερω αν ειναι καλα...Οποιος το εχει κανει 57 ας μου πει τι μαρκα ειχε...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Γεια σας παιδια...Μπορει να μου πει καποιος μια καλη μαρκα για κυλινδροπιστονα 57mm για Innova και ποσο παιζουν $$..??Μην μου πειτε καμια Takegawa..:p Μεχρι 100 ευρω.. Εχω βρει κατι Top Kit 57.4mm αλλα δεν ξερω αν ειναι καλα...Οποιος το εχει κανει 57 ας μου πει τι μαρκα ειχε...:O Με τοσα λιγα γκαφρα δεν προκειτε να βρεις κατι αξιολογο αλλα μπες στην σελιδα της aasa και ρωτα αν εχουν για innova σε αυτα τα χιλιοστα....http://www.aasaracing.gr Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptox Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Γεια σας παιδια...Μπορει να μου πει καποιος μια καλη μαρκα για κυλινδροπιστονα 57mm για Innova και ποσο παιζουν $$..??Μην μου πειτε καμια Takegawa..:p Μεχρι 100 ευρω.. Εχω βρει κατι Top Kit 57.4mm αλλα δεν ξερω αν ειναι καλα...Οποιος το εχει κανει 57 ας μου πει τι μαρκα ειχε...:O mporis na teriaksis 56 daytona pistonaki to opio einai polu kalo kai kostizi guro sta 80euro kai na kanis ena rektifie ton mamisio kilindro na ton aniksis sta 56 kai afton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 mporis na teriaksis 56 daytona pistonaki to opio einai polu kalo kai kostizi guro sta 80euro kai na kanis ena rektifie ton mamisio kilindro na ton aniksis sta 56 kai afton Kαλο αυτο που του ειπες αλλα οταν θα παει να κανει ρεκτιφιε θα του παρουν τουλαχιστων ενα 50 ευρο στο νερο... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptox Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Kαλο αυτο που του ειπες αλλα οταν θα παει να κανει ρεκτιφιε θα του παρουν τουλαχιστων ενα 50 ευρο στο νερο... edw iraklio kritis pernoun 20 euro to rektifie ;) twra eki pano dn kserw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 edw iraklio kritis pernoun 20 euro to rektifie ;) twra eki pano dn kserw Ξερεις ποσο περνουν για να ανοιξουν το καρτερ για να μπει μεγαλυτερο κιλινδροπιστονο? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrelis_ Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Ξερεις ποσο περνουν για να ανοιξουν το καρτερ για να μπει μεγαλυτερο κιλινδροπιστονο? 40 ευρω παει το ανοιγμα..Προσφατα ανοιξε ο φιλος μου το καρτερ στο Innova για να μπει πιστονι 58.5mm.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 40 ευρω παει το ανοιγμα..Προσφατα ανοιξε ο φιλος μου το καρτερ στο Innova για να μπει πιστονι 58.5mm.. Σε μηχανουργειο? με την φρεζα του το ανοιξε?και ποσοι ωρα εκανε? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrelis_ Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Σε μηχανουργειο? με την φρεζα του το ανοιξε?και ποσοι ωρα εκανε? Σε τορνο πηγε...Αναλογως και την δουλεια που εχουν...Αν ειναι πνυγμενοι στη δουλεια ισως και να αργησουν (δλδ. καμια μερα)..Τωρα για φρεζα δεν ξερω...Σημασια εχει οτι ανοιξε το καρτερ..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Σε τορνο πηγε...Αναλογως και την δουλεια που εχουν...Αν ειναι πνυγμενοι στη δουλεια ισως και να αργησουν (δλδ. καμια μερα)..Τωρα για φρεζα δεν ξερω...Σημασια εχει οτι ανοιξε το καρτερ..:p Εβγαλε τα παντα απο το καρτερ?δηλαδη εβγαλε το σασμαν,τον στροφαλο και τα υπολοιπα? και εδωσε μονο το καρτερ? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts