gkr41 Δημοσιεύτηκε October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 30, 2003 Σκέφτομαι να αγοράσω έναν μεταχειρισμένο σκληρό και να περάσω εκει μέσα όλα μου τα mp3 καθώς και να τον χρησιμοποιώ σαν φορητή μονάδα αποθήκευσης). Βρήκα κάποιον αντίστοιχο μετατροπέα σε ξένο site και αναρωτιέμαι που θα βρω κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα. Είχε συζητηθεί αυτό το θέμα και στο unwired αλλά δε θυμάμαι τι είχε ειπωθεί ακριβώς.. :worry: http://www.pctekonline.com/exmobsol.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelis Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 sto plaisio exei file mou me 50 euto IDE se USB 2.0 external case to opoio kai exw agorasei. einai poly kalo kai arketa grigoro. exw valei mesa ena skliro 6.4 GB kai mou to anagnwrizei amesws se XP kai Win2K. episis sto ramshop exei to idio kouti me firewire episis sta 55. kai auto to exw parei (gia ena filo mou) kai douleue fine!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Εννοείτε IDE σκληρός δίσκος που μέσω αντάπτορα συνδέεται σε USB πορτ? Εαν ναι, ο αντάπτορας έχει δική του ξεχωριστή τροφοδοσία? Είναι Plug and Play? Eυχαριστώ πολύ Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Δες αυτό ! ;) Πολύ καλή περίπτωση! :) Τώρα να πάρεις μεταχειρισμένο δίσκο δεν σου προτείνω να πάρεις γιατί δεν ξέρεις πως έχει χρησιμοποιηθεί! :worry: Είναι ένα PC Part που δεν μπορείς να το εμπιστευτείς μεταχειρισμένο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Εγώ έχω πάρει αυτό της Chronus που έχει USB2 και Firewire και είναι άψογο. Έχει ξεχωριστή τροφοδοσία και το μόνο ελλάτωμα είναι το μέγεθος! Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts