Βασίλης Δημοσιεύτηκε August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 19, 2005 Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω τεράστιο πρόβλημα στην λειτουργία του υπολογιστή.Βλέπω στις διεργασίες τον explorer.exe να καταναλώνει πάνω απο 50% πόρους και το σύστημα να σέρνεται,κάνει να ανοίξει ένα φάκελο 20 δευτερόλεπτα,το δεξι κλικ τα ίδια,γενικά τρομερή καθυστέρηση.Έχω κάνει scan για τα πάντα με mcafee,ad aware,spybot,ms antispyware και δεν βρέθηκε τίποτα.Μου είπαν να ξανακάνω έχοντας απενεργοποιήσει το system restore μήπως έχει "κάτσει" εκεί ο ιός αν υπάρχει. Αν υποθέσουμε ότι δεν υπάρχει θέμα ιού τι μπορεί να φταίει;Έχω 2x512ΜΒ μνήμης με P4 3.0GhZ και μέχρι τώρα το μηχάνημα δούλευε μια χαρά.Ποτέ δεν είχα αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1oneway Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα (συνήθως είναι το service ενός antivirus) το οποίο και δουλεύει στο background. Από τον Task Manager μπορείς να δεις το process και το cpu usage - άρα και πιο είναι τελικά αυτό το πρόγραμμα. Μην ανησυχείς για τη λειτουργία του Η/Υ - ένα προγραμματάκι κάνει όλη την ιστορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FuriouS Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Mήπως ο φάκελος που ανοίγεις έχει πολλά και μεγάλα αρχεία βίντεο? Είχα το ίδιο πρόβλημα σε ΧP οταν άνοιγα φακέλους με ταινίες ή τις ταινίες τις ίδιες κλπ. Αν ισχύει κάτι τέτοιο η λύση είναι εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 @1oneway antivirus είχα εξ'αρχής και ποτέ δεν μου είχε παρουσιάσει κάτι ανάλογο στο παρελθόν,άρα δεν είναι εκεί η αιτία. @FuriouS όντως έχω αρκετά αρχεία avi.Έκανα αυτό που λέει στο link και απο ότι φαίνεται μέχρι στιγμής το πρόβλημα έχει λυθεί.Εκεί πάντως λέει ότι κολλάει ο explorer όταν πας να ανοίξεις το συγκεκριμένο avi που είναι corrupted,ενώ εμένα μου κολλούσε οτιδήποτε και αν άνοιγα. Επισυνάπτω ένα screenshot απο ένα σφάλμα του explorer.exe.Θέμα ιού δεν ήταν πάντως μιας και όλα τα scans δεν έδειξαν κάτι. http://img391.imageshack.us/img391/1324/image0066cp.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 <<Voila! Please not that this will no longer provide you with the windows properties displaying the AVI file information such as width, height, bitrate etc. But its a small price to pay for saving you resources.>> auto den einai mikrh apwleia...ara den 8a ta emfanizei k kanenan allo programma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts