stathoulop Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Το έκανα αυτό που είπες.οταν όμως έκανα επανεκκίνηση το κινητό,ξανά εμφανίστηκαν οι διεγραμενες επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 (edited) stathoulop said: Το έκανα αυτό που είπες.οταν όμως έκανα επανεκκίνηση το κινητό,ξανά εμφανίστηκαν οι διεγραμενες επαφές. Κάποιο πρόβλημα με κάποιον συγχρονισμό είναι. Δεν είναι πρόβλημα της συσκευής αυτό. Πρώτα απενεργοποίησε ό,τι sync έχεις στη συσκευή, έπειτα διέγραψε τις επαφές που θες, κάνε reboot και δες εάν το πρόβλημα παραμένει. Edited June 17, 2020 by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Πρώτη φορά το παθαίνω αυτό σε κινητό.μαλλον είναι bug.το απενεργοποιησα τον συγχρονισμό και στις ρυθμίσεις τηλεφώνου και στο viber.σβηνω την επαφή.κανω reboot. Στην αρχή η επαφή φαίνεται διεγραμμενη.μετα από μερικά δευτερόλεπτα Πηγαίνω στο viber ,κοιτάζω τις επαφές την ξαναεμφανιζει και στις επαφες τηλ.δοκιμαστε και εσείς αν θέλετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 stathoulop said: Πρώτη φορά το παθαίνω αυτό σε κινητό.μαλλον είναι bug.το απενεργοποιησα τον συγχρονισμό και στις ρυθμίσεις τηλεφώνου και στο viber.σβηνω την επαφή.κανω reboot. Στην αρχή η επαφή φαίνεται διεγραμμενη.μετα από μερικά δευτερόλεπτα Πηγαίνω στο viber ,κοιτάζω τις επαφές την ξαναεμφανιζει και στις επαφες τηλ.δοκιμαστε και εσείς αν θέλετε...Μήπως έχεις κρατήσει backup στο.google drive;Για δες το ,κάτι τέτοιο μου κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 https://c.mi.com/thread-3144762-1-0.html Πολύ καλό με πληροφορίες για τους αγγλομαθείς. Sent from my U65GT using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Στο atututu που έκανα test έβγαλε 273.518 σκορ.καλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 stathoulop said: Στο atututu που έκανα test έβγαλε 273.518 σκορ.καλο; Αν και όπως έχουμε πει μικρή σημασία έχουν τα νούμερα αυτά, για κινητό κάτω απο 200€, το να είναι μέσα στη 50άδα σε σκορ στο Antutu, είναι δείγμα της -εξαιρετικής- σχέσης ποιότητας-τιμής και τιμητικό κατά τη ταπεινή μου άποψη. Πολλοί αντί για το κινητό αυτό (9s) προτείνουν το Α71 ως εναλλακτική, το οποίο σε σκορ είναι πολύ παρακάτω, και εκτός του ψυχολογικού ορίου της 50άδας. Όπου και βέβαια είναι ψυχολογικό το όριο, γιατί το κινητό "πάει μπάλα" σε κάθε καθημερινή χρήση. Επίσης μέσα στο benchmark είναι δυνατότητες του κινητού που δεν θα προστεθούν στα + , όπως η ενεργειακή απόδοση του chipset-αυτονομία της συσκευής για παράδειγμα. Να 'χαμε να λέγαμε. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 (edited) Vasileios26 said: Αν και όπως έχουμε πει μικρή σημασία έχουν τα νούμερα αυτά, για κινητό κάτω απο 200€, το να είναι μέσα στη 50άδα σε σκορ στο Antutu, είναι δείγμα της -εξαιρετικής- σχέσης ποιότητας-τιμής και τιμητικό κατά τη ταπεινή μου άποψη. Πολλοί αντί για το κινητό αυτό (9s) προτείνουν το Α71 ως εναλλακτική, το οποίο σε σκορ είναι πολύ παρακάτω, και εκτός του ψυχολογικού ορίου της 50άδας. Όπου και βέβαια είναι ψυχολογικό το όριο, γιατί το κινητό "πάει μπάλα" σε κάθε καθημερινή χρήση. Επίσης μέσα στο benchmark είναι δυνατότητες του κινητού που δεν θα προστεθούν στα + , όπως η ενεργειακή απόδοση του chipset-αυτονομία της συσκευής για παράδειγμα. Να 'χαμε να λέγαμε. συμφωνω απολυτα μαζι σου:) Edited June 18, 2020 by stathoulop ορθη επαναληψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Αξιζει η Αναβαθμιση ??? απο Κινα βρισκω κατω απο 150 το Redmi note 9 και προερχομαι απο το redmi note 7! Ti λετε να δοκιμασω να μπω και εγω στο 9???:wacko::wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Pedro_G said: Αξιζει η Αναβαθμιση ??? απο Κινα βρισκω κατω απο 150 το Redmi note 9 και προερχομαι απο το redmi note 7! Ti λετε να δοκιμασω να μπω και εγω στο 9???:wacko::wacko::wacko::wacko: Θα σου πω την άποψή μου, έχω συγκεκριμένη άποψη επί του θέματος, πρώτα όμως θα μου πεις εάν επιθυμείς το budget σου. Είναι στο νούμερο που αναφέρεις, εκεί στα 150, ή μπορείς να διαθέσεις και παραπάνω (και πόσο παραπάνω); Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 στην ουσια το redmi 7 το εχω λιγοτερο απο 6μηνο και δουλευει μια χαρα ...σκεφτομαι να το δωσω μια καλη τιμη ( ποσο λες να πιασει επι τι ευκαιρια) Το ποσο ειναι εκει στα 140-150! και η παραγγελια εγινε απο Κινα! αυτο που δεν ειχε το 7 και δε μου αρεσε και εχει το 9 και μου αρεσει ειναι το NFC για πληρωμη με πιστωτιεκς δεν ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 (edited) Pedro_G said: στην ουσια το redmi 7 το εχω λιγοτερο απο 6μηνο και δουλευει μια χαρα ...σκεφτομαι να το δωσω μια καλη τιμη ( ποσο λες να πιασει επι τι ευκαιρια) Το ποσο ειναι εκει στα 140-150! και η παραγγελια εγινε απο Κινα! αυτο που δεν ειχε το 7 και δε μου αρεσε και εχει το 9 και μου αρεσει ειναι το NFC για πληρωμη με πιστωτιεκς δεν ειναι αυτο? Καταρχάς το 9 το απλό έχει NFC όντως, κάτι που το 9s δεν έχει όπως θα γνωρίζεις. Ναι μπορείς να κάνεις πληρωμή με τραπεζικές υπηρεσίες, όπου αυτό υπάρχει ως δυνατότητα, γιατί στην Ελλάδα δεν έχουν εκμεταλλευτεί οι τράπεζες πλήρως την υπηρεσία αυτή, είμαστε λίγο πίσω, αν το θες μόνο για τραπεζικά το NFC, γιατί οι χρήσεις του είναι πολλές. Εάν καίγεσαι τόσο για NFC ναι να προχωρήσεις στην αγορά του συγκεκριμένου. Ειδάλλως ΔΕΝ αξίζει η μετάβαση, γιατί μόλις 2 γενιές μετά δε θα δεις ουσιαστική αναβάθμιση. Μετά απο 3 γενιές και πάνω θα δεις ουσιαστική διαφορά. Στη θέση σου και με τη προϋπόθεση ότι δε θα καιγόμουν για αλλαγή συσκευής, θα περίμενα στο budget αυτό που έχεις να βγει (όταν γίνει αυτό) το RN10 κάποια απλή του έκδοση που ίσως έχει κι αυτό NFC όπως έχει τώρα το 9, αλλά και να μην έχει απλή έκδοση με NFC, πάλι θα μπορείς να πάρεις το 9, και τότε θα είναι και σε τιμή σκότωμα ή να διαθέσεις λίγα χρήματα παραπάνω και να πάρεις το 9 Pro που τότε θα έχει γύρω στα 200 λίγο πάνω-λίγο κάτω, θα έχει παλαιώσει και ενδεχομένως "βαρύνει" στο multitasking το 7 σου. Μια χαρά συσκευή έχεις, και μόνο εάν θες "ντε και καλά" NFC, μόνο τότε να αλλάξεις το 7. Δεν έχω άποψη για το πως κινούνται οι τιμές των μεταχειρισμένων για αυτό που με ρωτάς. Σίγουρα, παραπάνω απο 130-140 μη περιμένεις να φύγει, το πιθανότερο ότι λέω και πολλά. Edited June 18, 2020 by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 stathoulop said: Στο atututu που έκανα test έβγαλε 273.518 σκορ.καλο; Γαζωνει το εργαλείο, δεν μασάει πουθενά. Λες και έχεις ναυαρχίδα του 2018 είναι...τρομερό σκρολάρισμα στο browsing, τα παιχνίδια τα πάει αέρα η μπαταρία ατελείωτη και οι κάμερες για σκαρτα 200 ευρώ σε πάρα μα πάρα πολύ καλή απόδοση σε θέμα φωτογραφίας ,στο βίντεο οκ δεν τα πάει περίφημα απλά καλά θα έλεγα... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Για το pro μιλάμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 giokspy said: Για το pro μιλάμε? Εδω για το note 9s, για το note 9 pro διπλα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=483395 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 johnsot-1 said: Εδω για το note 9s, για το note 9 pro διπλα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=483395 Για το 9 Pro είναι εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8037922#post8037922 Εσύ του έστειλες το παρόν νήμα ξανά! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Έχει κανείς άλλος θέμα με τον dialer? Πολύ συχνά με το που απαντάω η ξεκινάω κλήση κλείνει η οθονη ακόμα κ αν απομακρύνω το ακουστικό και ανοίγει μόνο με διπλό πάτημα του power όπου μετά δουλεύει κανονικά η οθονη όταν απομακρυνθεί από το αυτί. Σε 11.0.3. Δεν έχω διαβάσει κάποια αναφορά τέτοια. Είναι πρόβλημα του αισθητήρα άρα hardware η θα λυθεί με update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 giokspy said: Έχει κανείς άλλος θέμα με τον dialer? Πολύ συχνά με το που απαντάω η ξεκινάω κλήση κλείνει η οθονη ακόμα κ αν απομακρύνω το ακουστικό και ανοίγει μόνο με διπλό πάτημα του power όπου μετά δουλεύει κανονικά η οθονη όταν απομακρυνθεί από το αυτί. Σε 11.0.3. Δεν έχω διαβάσει κάποια αναφορά τέτοια. Είναι πρόβλημα του αισθητήρα άρα hardware η θα λυθεί με update? Το hardware είναι το τελευταίο που πρέπει να κοιτάμε. Και αυτό γιατί βάση πιθανοτήτων αλλά πολλές φορές και απο τη περιγραφή ενός προβλήματος, υπάρχει bug. Θεωρώ ότι το πρόβλημα σου θα φτιάξει με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Και θα σου πρότεινα να την κάνεις, γιατί ο αισθητήρας εγγύτητας είναι χρήσιμος για να σου προτείνω να τον απενεργοποιήσεις. Κάνε factory reset λοιπόν, και εάν θες μας ενημερώνεις για το πρόβλημά σου. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 (edited) Έλεγα να περιμένω κάνα update γιατί ποιος ξαναστηνει. Θα δοκιμάσω backup σε xiaom8 cloud για επαναφορά μετά αφού τσεκαρω. Αν και δε νομίζω να φτιάξει αφού έκανα κατευθείαν σχεδόν update. Το κάνει πάντως και με το viber άρα δεν ειναι bug του dialer.επισης το κάνει και με τα bluetooth ακουστικά που δε θα πρεπε να κλεινει. Βρηκα κ αυτο επισης ενα calibration δεν ξερω αν δουλευει. EdIT: Δοκιμασα calibration αλλα δεν το ελυσε το θεμα Edited June 19, 2020 by giokspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 (edited) Προσωπικά ήμουν έτοιμος να αγοράσω το 9s αλλά με τα τόσα προβλήματα που βλέπω να υπάρχουν για κανένα λόγο δεν θα το έκανα τώρα. Όσο οικονομικό και να είναι ένα τηλέφωνο, κανείς δεν θέλει να πάρει μία συσκευή που να έχει προβλήματα. Και εδώ βλέπω διαρκώς αναφορές για μικρότερα ή μεγαλύτερα ζητήματα, οπότε το να περιμένω αναβαθμίσεις αγοράζοντας τη συσκευή, δεν το θεωρώ έξυπνο. Εμένα το καλύτερο είναι κανείς να αναβάλει την αγορά της συσκευής και να περιμένει λίγο καιρό ή να στραφεί σε άλλο μοντέλο Edited June 19, 2020 by elephant Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 (edited) Ας αλλάξει κάποιος Mod τον τίτλο. Για το Pro υπάρχει ήδη άλλο θέμα... Edited June 19, 2020 by gkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Bugs υπηρχαν κ υπάρχουν και για προηγούμενα μοντέλα όπως το 8pro. Προσωπικά θεωρώ το 9s τη καλύτερη επιλογή στο 4/64 γύρω στα 165€. εκτός από το nfc που τελικά δεν είναι τραγικό δε μετανιώνω καθόλου που επέλεξα το 9s ανάμεσα στο 8pro και φυσικά στο note 9 αλλά και το σκέτο 9 όπου στα 4/64 η τιμή είναι παραπλήσια αλλά και τα δύο υποδιεστερα. Τώρα αν είναι να πάει κάποιος στο 9s 6/128 νομίζω ότι πλέον η ζυγαριά γέρνει προς το 9pro. Update: μετά το δεύτερο calibration δε μου έχει δημιουργήσει θέμα προς το παρόν. Θα δείξει. Ελπίζω να μη χρειαστεί reset. Και όντως το θέμα δείχνει να μην είναι hardware αλλά θα περιμένω να δω 0ως θα εξελιχθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 @giokspy δώστου λίγο χρόνο μακάρι να μην στο ξανά παρουσιάσει,στου γιου μου δεν έχει κάποιο θέμα και όντως η συσκευή αξίζει πάρα πολύ! ...Από έναν χρήστη που δουλεύει μόνιμα ναυαρχίδες με βασική συσκευή το 1+ 7pro Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouthou Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Διαβάζω για τα τόσα bugs του 9s, και απλά θα ήθελα να πώ ότι 2 μήνες που το έχω (6/128), είναι βαρετά απροβλημάτιστο... Μόνο μια φορά κόλλησε και ενώ έδειχνε ΟΚ, όσοι με έπαιρναν έλεγε ότι είναι απενεργοποιημένο... Αυτό το είχα πάθει και με το Mi Max θυμάμαι, και ξέρω ότι έχει τύχει και σε άλλους, όχι μόνο με xiaomi... Μία που το έστησα, και πάει κανονικά... Τουλάχιστον 2 μέρες μπαταρία, και δεν έχει κάνει κιχ... Υποθέτω ότι το "φθηνό-καλό" είναι αυτό που ξέραμε, ότι θέλει "στρώσιμο", να κάτσει καλά... Ή είμαι τυχερός μέχρι σήμερα... Και εγώ θα έπαιρνα το pro σήμερα, αλλά δεν είναι λογική αυτή, να περιμένεις όποτε και αν βγει καλύτερο μοντέλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eleni_AEKT Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 giokspy said: Έχει κανείς άλλος θέμα με τον dialer? Πολύ συχνά με το που απαντάω η ξεκινάω κλήση κλείνει η οθονη ακόμα κ αν απομακρύνω το ακουστικό και ανοίγει μόνο με διπλό πάτημα του power όπου μετά δουλεύει κανονικά η οθονη όταν απομακρυνθεί από το αυτί. Σε 11.0.3. Δεν έχω διαβάσει κάποια αναφορά τέτοια. Είναι πρόβλημα του αισθητήρα άρα hardware η θα λυθεί με update? Εγώ απ' ότι καταλαβαίνω μάλλον έχω το αντίθετο πρόβλημα. Κάθε φορά που απαντάω κλήση αμέσως πατάω το πλαϊνό κουμπί να κλείσει η οθόνη για να μην πατάω κουμπιά με το αυτί μου. Ε με το 9s η οθόνη ποτέ δεν κλείνει εντελώς. Αναβοσβήνει πολλές φορές κατά τη διάρκεια της κλήσης κι επειδή κάνω μεγάλα χρονικά τηλεφωνήματα σίγουρα 1-2 φορές κατά τη διάρκεια της κλήσης θα καταφέρω να πατήσω τη σίγαση χωρίς να το καταλάβω. Παράθεση http://www.basketforum.gr/forum/uploads/post-1-1166562716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts