mol Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 Μήπως παίζει ρόλο η χώρα που δηλώσεις? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoofyX Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 Ελλάδα έχω δηλώσει. Παίζει τόσο πολύ διαφορά η χώρα στη major έκδοση; Πολύ χοντρό... Παράθεση ... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 Βγάζει πρώτη αναβάθμιση τη 13 και μετά αφού γίνει εγκατάσταση, βγάζει και τη 14.Ετσι έγινε τουλάχιστον σε εμένα. Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoofyX Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 Μπράβο στη Xiaomi... Δεν το περίμενα. 1 Παράθεση ... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 Το πρωί την πέρασα στο κινητό του γιού μου, όταν πάω σπίτι θα ανεβάσω screen shot @vassar έτσι ακριβώς! @GoofyX ούτε εγώ! 😁 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 4 ώρες πριν, GoofyX said: Ελλάδα έχω δηλώσει. Παίζει τόσο πολύ διαφορά η χώρα στη major έκδοση; Πολύ χοντρό... Το θεωρείς απίθανο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoofyX Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 2 minutes ago, mol said: Το θεωρείς απίθανο???? Τίποτα δεν πρέπει πλέον να θεωρείται απίθανο, απλά το συγκεκριμένο όπως είπα μου φαίνεται χοντρό να ισχύει για major εκδόσεις. Θα μου φαινόταν πιο λογικό να ισχύει για minor, πχ. 13.1, 13.2, κτλ.). Τελοσπάντων, ό,τι εφαρμόζει η κάθε εταιρία. Παράθεση ... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoofyX Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 Σήμερα έκανα την αναβάθμιση στο 13. Καπάκι μου έβγαλε και το 14 όπως είπε ο @vassar. Δεν την βάζω όμως κατευθείαν, να δω πως θα πάει με το 13άρι και βλέπουμε. Δεν ήταν και μικρή η αναβάθμιση. 2,6GB. Παράθεση ... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts