johnsot-1 Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Για το 9 Pro είναι εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8037922#post8037922 Εσύ του έστειλες το παρόν νήμα ξανά! ;) Ναι, μπερδευτηκα Διαβάζω για τα τόσα bugs του 9s, και απλά θα ήθελα να πώ ότι 2 μήνες που το έχω (6/128), είναι βαρετά απροβλημάτιστο... Μόνο μια φορά κόλλησε και ενώ έδειχνε ΟΚ, όσοι με έπαιρναν έλεγε ότι είναι απενεργοποιημένο... Αυτό το είχα πάθει και με το Mi Max θυμάμαι, και ξέρω ότι έχει τύχει και σε άλλους, όχι μόνο με xiaomi... Μία που το έστησα, και πάει κανονικά... Τουλάχιστον 2 μέρες μπαταρία, και δεν έχει κάνει κιχ... Υποθέτω ότι το "φθηνό-καλό" είναι αυτό που ξέραμε, ότι θέλει "στρώσιμο", να κάτσει καλά... Ή είμαι τυχερός μέχρι σήμερα... Και εγώ θα έπαιρνα το pro σήμερα, αλλά δεν είναι λογική αυτή, να περιμένεις όποτε και αν βγει καλύτερο μοντέλο... Ουτε εγω εχω καποιο απο τα προβληματα που αναφερονται, ειτε σ'αυτο το forum ειτε στο xda και θα πρεπει να το λεμε γιατι μενει η εντυπωση οτι η συσκευη ειναι προβληματικη. Νομιζω οτι ολα αυτα περιλαμβανονται στη ενοτητα "παιδικες ασθενειες" που παρουσιαζουν οι νεες συσκευες και χωρις να εχω κατι ποιο χειροπιαστο νομιζω οτι αυτα παρουσιαστηκαν στις πολυ πρωτες παρτιδες. Το λεω αυτο γιατι αναφερθηκε απο youtubers στην παρουσιαση - τεστ της συσκευης και απο χρηστες που ειναι οι πρωτοι που πηραν την συσκευη στα χερια τους, εγω με αγορα 8/5 δεν εχω τετοια θεματα η λειτουργια του παει νερακι. Το μονο θεμα που εχω ειναι καποιου ειδους ασυμβατοτητα θα ελεγα, σε καποια widgets που δεν ανταποκρινονται αλλα αυτο ειναι ισως θεμα του nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 (edited) Και για όσους αμφιταλαντεύονται ανάμεσα στο note 9 και το 9s πέρα από το nfc το 9s είναι ανώτερο. O snapdragon πολύ καλύτερο και με πολύ καλή ενεργειακή διαχείριση https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-720g-vs-mediatek-helio-g80 Προσωπικά στη κατηγορία 4/64 θεωρώ είναι το καλύτερο ( 160-170€). Στο pro πάμε στο 220+ και δεν είναι μικρή διαφορά. Στη χρήση που του κάνω εγώ ποτέ δεν είδα να χρησιμοποιήσει πάνω από 2,5-3 Gb ram. Οπότε για την ώρα με καλύπτει. Δεν ξέρω τι θα παιχτεί με android 11 και miui 12 όσον αφορά τη μνήμη. Η αλήθεια είναι το τα 4gb πλέον είναι οριακή μνήμη. Τέλος πέρα από το θέμα με τις κάρτες vodafon που θα λυθεί δε νομίζω ότι έχει κάποιο ιδιαίτερο bug για να χαρακτηρίζεται προβληματικό. Συμπέρασμα από χρήση 20 ημερών: Το κινητό είναι εξαιρετικό!! Edited June 20, 2020 by giokspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Notification led έχει; Κοιτάω κ το 10 lite αλλά δεν έχει microSD. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Συμπέρασμα από χρήση 20 ημερών: Το κινητό είναι εξαιρετικό!! +1.000 Σήμερα κλείνει ένα μήνα το δικό μου. 4- 64 επίσης, από Media Markt Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. June 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2020 Fix No Touch Screen on LRTWRP Issue https://forum.xda-developers.com/redmi-note-9-pro/how-to/fix-touch-screen-lrtwrp-issue-t4110761 :help: :help: :help: Προσπαθωντας να περασω twrp εχω περιελθει σ'αυτο που λεει ο τιτλος απο πανω. Καθε βοηθεια δεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. June 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2020 (edited) Fix No Touch Screen on LRTWRP Issue https://forum.xda-developers.com/redmi-note-9-pro/how-to/fix-touch-screen-lrtwrp-issue-t4110761 :help: :help: :help: Προσπαθωντας να περασω twrp εχω περιελθει σ'αυτο που λεει ο τιτλος απο πανω. Καθε βοηθεια δεκτη Εχεις Tianna display κατέβασε την τελευταία έκδοση και είδαι οκ Δες εδω https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fforum%2Exda-developers%2Ecom%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D4110761&share_tid=4110761&share_fid=3793&share_type=t Fix No Touch Screen on LRTWRP Issue Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 21, 2020 by leotzian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. June 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2020 Εχεις Tianna display κατέβασε την τελευταία έκδοση και είδαι οκ Δες εδω https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fforum%2Exda-developers%2Ecom%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D4110761&share_tid=4110761&share_fid=3793&share_type=t Fix No Touch Screen on LRTWRP Issue Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομιζω ειμαι σε καλο δρομο, ξεφυγα απο το προβλημα με το touch δεν εχω κανει reboot, κατευαζω την evolution x να δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 (edited) Την πέρασα πριν από λίγο για ελληνική συσκευή από Media Markt. Security patch Ιουνίου σχετικά μεγαλούτσικο (372ΜΒ) , λογικά φέρει διορθώσεις για μπόλικα bugs που έχουν αναφερθεί εδώ κατ' επανάληψη. Ελπίζω να μην μου χαλάσει κάτι διότι στο δικό μου τουλάχιστον κινητό δεν είχα διαπιστώσει κάτι αρνητικό. Πρόκειται για την MIUI Global 11.0.9. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδώ... Edited June 22, 2020 by konakis Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Εμένα δε μου ήρθε ακόμα τίποτε. 11.0.8 είχες πρώτα? ΕU έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 11.0.8 Global είχα από 21-5 περασμένη Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Σε μας με το EU θα μας έρθει καμμια αναβάθμιση η θα μείνουμε στην 11.0 3?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2020 Τί να σου πω, λογικά... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Διαφορά eu με global πια είναι? Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Διαφορά eu με global πια είναι? Στη προτεραιότητα και στη συχνότητα των updates απ'όσο γνωρίζω εγώ. Πρώτα η Xiaomi δίνει updates στην EEA, και μετά απο λίγες ημέρες στην Global. (Για οποιαδήποτε μετάβαση απο Global σε EEA και αντιστρόφως, όπου κάτι κατά το φλασάρισμα δε πάει καλά, δε φέρω ευθύνη). Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Στη προτεραιότητα και στη συχνότητα των updates απ'όσο γνωρίζω εγώ. Πρώτα η Xiaomi δίνει updates στην EEA, και μετά απο λίγες ημέρες στην Global. (Για οποιαδήποτε μετάβαση απο Global σε EEA και αντιστρόφως, όπου κάτι κατά το φλασάρισμα δε πάει καλά, δε φέρω ευθύνη).Mα η global έφτασε στην 11.0.9! Και η eea είναι στην 11.0.3. Όχι ότι παίζει κάποιο ρόλο για μένα γιατί όπως είχα γράψει αφού το κινητό δεν έχει θέμα, δεν το αναβαθμίζω γιατί στο τέλος υποβάθμιση βγαίνει. Βέβαια με ζορίζει που θα μπορούσα να έχω τα security patch Ιουνίου αλλά από την άλλη δουλεύουν τα πάντα πένα Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Πέραν ότι αυτό έχω διαβάσει σε φόρουμ, αυτό που έχω διαβάσει ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα και με το 9 pro, όπου Η ΕΕΑ είναι στην 11.0.3 και η Global στην 11.0.2. Το γιατί έγινε αυτή η αναστροφή στο 9s δε το γνωρίζω. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Έχει βάλει κανείς adguard dns? Κάνει πολύ καλή δουλειά με τις διαφημίσεις και χωρίς root. Αν μπορέσω να αφαιρέσω και μερικές εφαρμογές της ,google δεν το χρειάζομαι το root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Έχει βάλει κανείς adguard dns? Κάνει πολύ καλή δουλειά με τις διαφημίσεις και χωρίς root. Αν μπορέσω να αφαιρέσω και μερικές εφαρμογές της ,google δεν το χρειάζομαι το root δε χρειάζεται ρουτ για να βγάλεις εφαρμογές προεγκατεστημενες με adb μια Χαρά θα κάνεις δουλειά δες εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/32289-%CE%91%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Bloatware-Removal-Tool/ Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfather80 Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος note 9 pro εδώ και μία εβδομάδα. Είχα ένα πρόβλημα με το σήμα στο κινητό. Πολλές διακοπές και δεν με άκουγαν αρκετά συχνά. Μου είπαν ότι είναι επειδή χρησιμοποιούσα το VoLTE το οποίο έχει γενικά θέμα και δημιουργεί προβλήματα. Ελπίζω να ισχύει αυτό. Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα; Το κινητό κατά τα άλλα φυσάει. Η μπαταρία ατελείωτη. Μία ερώτηση μόνο. Μου φαίνεται χαμηλή η ένταση στα ακουστικά(αλλά και στην κλήση). Κάπου μου είπαν ότι είναι λόγω περιορισμών της ευρωπαϊκής ένωσης και αν διαλέξω άλλη χώρα, αυξάνεται η μέγιστη ένταση των ακουστικών. Ισχύει κάτι τέτοιο; Κι αν ναι, ποια χώρα να βάλω; edit: αν έχει κάποιος να προτείνει καμμια καλή smart case, με ενδιαφέρει. ξαναμαναedit: Τώρα είδα ότι υπάρχει ξεχωριστό θέμα για το redmi note 9 pro και το ανέβασα εκεί. Μπορείτε να το σβήσετε αν θέλετε αυτό. Edited June 25, 2020 by Godfather80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Έχει βάλει κανείς adguard dns? Κάνει πολύ καλή δουλειά με τις διαφημίσεις και χωρίς root. Αν μπορέσω να αφαιρέσω και μερικές εφαρμογές της ,google δεν το χρειάζομαι το root Adguard vpn μήπως θες να πεις; ίσως υπάρχουν dns του adguard κι εγώ να μη το γνωρίζω. Ήδη το έχω περασμένο στο κινητό, και κόβει τα πάντα απο διαφημίσεις, το έχω σπασμένο απο Google. Αξίζει και με το παραπάνω, ενώ δεν καταναλώνει απο μπαταρία τίποτα. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaq141 Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Adguard vpn μήπως θες να πεις; ίσως υπάρχουν dns του adguard κι εγώ να μη το γνωρίζω. Ήδη το έχω περασμένο στο κινητό, και κόβει τα πάντα απο διαφημίσεις, το έχω σπασμένο απο Google. Αξίζει και με το παραπάνω, ενώ δεν καταναλώνει απο μπαταρία τίποτα. Υπάρχουν DNS servers που κόβουν διαφημίσεις. https://adguard.com/en/adguard-dns/overview.html#instruction Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Υπάρχουν DNS servers που κόβουν διαφημίσεις. https://adguard.com/en/adguard-dns/overview.html#instruction Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση δε το γνώριζα! Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreedgr Δημ. June 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2020 Απ' οτι καταλαβαίνω εγώ πάντως, οι διαφορετικές εκδόσεις του MIUI δεν συμβαδίζουν απαραίτητα αριθμητικά μεταξύ τους...πχ εγω είμαι στην 0.3 και ο πατέρας μου στη 0.8, το google security patch είναι το ίδιο και στα δύο κινητά τα οποία δεν έχουν καμία απολύτως άλλη διαφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. June 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2020 Αυτό είδα κ γω. Στην 11.0.3 εμένα μου έβγαλε security patch Μαίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. June 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2020 Όποιος έχει παρακολουθήσει παλαιότερα νήματα εδώ του φόρουμ που αφορούν άλλες συσκευές Xiaomi (το αναφέρω για να μη θεωρηθεί ότι είναι εικασίες μου αυτά), θα έχει παρατηρήσει ότι η Xiaomi επιλέγει random να δίνει σε ορισμένες και όχι όλες τις συσκευές της πιο γρήγορα τις πιο πρόσφατες αναβαθμίσεις, ώστε να γίνουν δοκιμές απο τους χρήστες, να αναφερθούν πιθανά bugs, και έτσι να μην προβεί σε όλες τις συσκευές μαζικά σε αναβάθμιση με bugs, και έτσι με αυτό το τρόπο ελαττώνεται το κακό σενάριο, το να πάρουν όλοι αναβάθμιση με bug(s). Εάν λοιπόν υπάρχουν bugs, αυτά διορθώνονται, και δίδονται μετά και στους υπόλοιπους οι αναβαθμίσεις. Και αυτοί που πήραν πρώτοι αναβάθμιση με bug, τους έρχεται μόνο το security, ή παίρνουν τη διόρθωση στο επόμενο update. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts