bill33 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Όχι ο χρόνος δεν έχει τελειώσει. Τράβηξαν χρήματα και περιμένουν να κάνω invite ; Sent from my iPhone using Tapatalk Για κοίτα τα ποσά γιατί το σύνολο δεν βγαίνει σωστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Για κοίτα τα ποσά γιατί το σύνολο δεν βγαίνει σωστό. Ναι εδώ το δείχνει σωστά. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Αν χρησιμοποιείς PayPal δε χρειάζεται να πληρώνεις την ασφάλεια και την προστασία οθόνης ;) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Αν χρησιμοποιείς PayPal δε χρειάζεται να πληρώνεις την ασφάλεια και την προστασία οθόνης ;) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν το ήξερα. Μόλις έφυγε το grouping απο το order και προχώρησε σε processing. Εύχομαι να πάρω track number και να μην μπλέξω. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Απ' το λε Μαξ 2 θα πας στο 9 προ??? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Απ' το λε Μαξ 2 θα πας στο 9 προ??? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι το λε μαξ θα συνεχίσει να υπάρχει λόγω crisbal. Υπάρχει ένα xsmax και ενα mi a1 οπότε θα τους κάνει παρέα και αυτό. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Ποια είναι η τελευταία stable? Εμένα μόλις πήρε την 11.0.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Καλησπέρα παίδες και καλό μήνα, βρήκα σε προσφορά στο Banggood το Redmi Note 9 pro 128 GB στα 251 ευρώ και μου βγάζει ένδειξη promo,τι σημαίνει ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Καλησπέρα παίδες και καλό μήνα, βρήκα σε προσφορά στο Banggood το Redmi Note 9 pro 128 GB στα 251 ευρώ και μου βγάζει ένδειξη promo,τι σημαίνει ξέρει κανείς; Να μην προχωρήσεις την παραγγελία αυτή (αν σε πρόλαβα). Κατέβασε την εφαρμογή του banggood, και μέσω της εφαρμογής παίζει στα 249$ (224€), εκεί το παραγγείλαμε πολλοί απο εδώ μέσα, μέσα στο ΣΚ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Αυτή η τιμή είναι για το 64ρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Αυτή η τιμή είναι για το 64ρι Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Αυτό μου βγάζει εμέναhttps://ibb.co/NWbk4h5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Αυτό μου βγάζει εμέναhttps://ibb.co/NWbk4h5 Δε μπορώ να το εξηγήσω. Να δίνει random προσφορές; εδώ όμως μέσα στο ΣΚ που μπήκε η προσφορά που σου έστειλα, όλα τα παιδιά εδώ το βρήκαν στα 249$. Τι να σου πω; δοκίμασε να εγκαταστήσεις ξανά την εφαρμογή, δε ξέρω ειλικρινά. Η διαφορά είναι 20€, που προσωπικά τη σέβομαι, δε μιλάμε για κάνα 5 ευρώ, επομένως αποφασίζεις φίλε μου. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Αυτό που μπόρεσα να καταφέρω είναι για το 64ρι τελική τιμή 223,89 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 (edited) Να μην προχωρήσεις την παραγγελία αυτή (αν σε πρόλαβα). Κατέβασε την εφαρμογή του banggood, και μέσω της εφαρμογής παίζει στα 249$ (224€), εκεί το παραγγείλαμε πολλοί απο εδώ μέσα, μέσα στο ΣΚ. Προσφορά Σαββατοκύριακου. ;) ΔΙΟΡΘΩΣΗ!!! Τελικά ακόμα υπάρχει σε προσφορά μέσω της εφαρμογής Android. Σε δοκιμή που έκανα το πρόσθεσε κανονικά στο καλάθι. Και αν γινει group buy απο 2 άτομα πέφτει στα 239 δολάρια το 128άρι. Edited June 1, 2020 by stilskin Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Προχωράω δηλαδή στην παραγγελία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Προχωράω δηλαδή στην παραγγελία; Για το 64αρι; Υ.γ. Εχεις π.μ. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Έχω την αίσθηση ότι με τις πωλήσεις των δύο συσκευών 9s και pro το νήμα πρέπει να σπάσει... Για μας που έχουμε το s είναι κουραστικό να βλέπουμε μόνο αναρτήσεις για banggood και pro και το ανάποδο για τους φίλους με το pro. Μήπως κάποιος mod να το δει ? Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Έχει αναφερθεί και πιο πίσω, λογικό είναι.... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 (edited) Θέλω να παραγγείλω απο skroutz μια θήκη που βρήκα, αλλά κάποιες γράφουν (μεταξύ και αυτή που με ενδιαφέρει) και για το 9s και για το Pro ότι είναι το ίδιο στην εφαρμογή. Οι συνολικότερες διαστάσεις νομίζω ότι είναι ίδιες. Όμως νομίζω ότι κάπου πήρε το μάτι μου ότι στη διάταξη των καμερών, το flash είναι σε άλλη θέση στο 9s απο το Pro (εάν κάνω λάθος διορθώστε με, ώστε να προχωρήσω στη παραγγελία). edit: Καλά θυμάμαι, εδώ στο συγκριτικό φαίνεται η διαφορά στο flash, αλλά δε ξέρω εάν έχει και υψομετρική διαφορά. Τι να κάνω; Να προχωρήσω ή όχι σε παραγγελία θήκης που αναγράφει για το 9s; Edited June 1, 2020 by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Πάρε για το προ να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Πάρε για το προ να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάπως έτσι μάλλον θα κινηθώ, απλά η διαθεσιμότητα σε θήκες είναι μικρή ακόμα λόγω ότι η συσκευή είναι καινούργια, για αυτό και προβληματίζομαι λόγω της μικρής ποικιλίας, και έτσι θήκες που μου αρέσουν είναι για το 9s, για αυτό και ρωτάω. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ! Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Προχωράω δηλαδή στην παραγγελία; Κοίτα το post μου #428 αν δεν έχεις κάνει ήδη την παραγγελία. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 (edited) Φιλος μου εστειλε αυτό το link https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-9-Pro-Global-Version-6_67-inch-64MP-Quad-Camera-6GB-128GB-5020mAh-NFC-Snapdragon-720G-Octa-core-4G-Smartphone-p-1675538.html?ID=6289369&cur_warehouse=HK Ποσα χρηματα σας ζηταει ; Edited June 3, 2020 by XP130TD affiliate link Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 (edited) Φιλος μου εστειλε αυτό το link https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-9-Pro-Global-Version-6_67-inch-64MP-Quad-Camera-6GB-128GB-5020mAh-NFC-Snapdragon-720G-Octa-core-4G-Smartphone-p-1675538.html?ID=6289369&cur_warehouse=HK Ποσα χρηματα σας ζηταει ; Ναι αυτή είναι η προσφορά, τα ίδια χρήματα και σε εμένα ζήτησε. Edited June 3, 2020 by XP130TD Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts