Jump to content

Περιεργο Πρόβλημα με κάρτα γραφικών

alfa 156
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω μια Albatron με nVidia 6200. Όταν πάω να τρέξω τον generic driver installer από την nvidia (recommended απο την albatron) , μου βγάζει οτι δεν υπαρχει κατάλληλο hardware. Πάω από τoν device manager και κάνω update driver->have disk και του βπάζω να δει το c:\nvidia όπου έχουν αποσυμπιεστεί drivers. Μου βγάζει μια λίστα από οδηγούς (όχι δηλαδή 1) από τους οποίους πρέπει να επιλέξω. Υπάρχουν 3 επιλογές nVidia GeForce 6200 kai 1 GeForce 6200 Turbocache.

Γιατι το κάνει αυτό? Γιατι ο Installer δεν αναγνωρίζει το hardware? Γιατι δεν μου βγάζει τον κατάλληλο driver?

Όταν παίζω ταινία fullscreen, η εικόνα σπάει σε γρήγορες εναλλαγές. H CPU (30% με ταινία) είναι Athlon 64 3200.

Τι να κάνω?

Η albatron εχει δικους της στο site της? Αν ναι, κατεβασε εκεινους. Ενας φιλος μου ειχε το ιδιο προβλημα με μια MSI 6600 και δεν μπορουσε να βαλει αλλους drivers εκτος απο αυτους της msi μεχρι να βγαλει νεοτερες εκδοσεις η Nvidia :wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

δοκίμασε τους νεότατους drivers forceware 77.77 από εδώ και νομίζω θα λύσεις το πρόβλημά σου...την 6200 έχω και εγώ και όλα μια χαρά είναι..:)