leo_cbr_xx Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Προσπάθησε καταρχάς να απεγκαταστήσεις όσες εφαρμογές έχεις εγκαταστήσει εσύ και σχετίζονται με την κάμερα. Αν η κατάσταση παραμένει ίδια, δοκίμασε ένα format (κράτησε αντίγραφο των επαφών σου και των αρχείων σου προηγουμένως, γιατί θα διαγραφεί ότι υπάρχει στην μνήμη του τηλεφώνου) πληκτρολογώντας στην αρχική οθόνη *7370# Το τηλεφωνο δεν εχει καμια εφαρμογη σχετικα με την καμερα η με οτιδηποτε αλλο.ειναι τελειως μαμα απο την ημερα που το πηρα.Εκανα παντως το *7370#,μου εβγαλε μηνυμα οτι "το αιτημα δεν ολοκληρωθηκε" και η καμερα εξακολουθει να χρησιμοποιειται απο αλλη εφαρμογη.Μηπως ξερεις κατι αλλο που μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Το τηλεφωνο δεν εχει καμια εφαρμογη σχετικα με την καμερα η με οτιδηποτε αλλο.ειναι τελειως μαμα απο την ημερα που το πηρα.Εκανα παντως το *7370#,μου εβγαλε μηνυμα οτι "το αιτημα δεν ολοκληρωθηκε" και η καμερα εξακολουθει να χρησιμοποιειται απο αλλη εφαρμογη.Μηπως ξερεις κατι αλλο που μπορω να κανω? *#7370# ειναι ο κωδικος. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo_cbr_xx Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Ευχαριστω για τη διορθωση.Οντως δεν εχω κανενα προβλημα να επανελθει στην κατασταση που ηταν οταν το αγορασα αλλα δυστυχως ακομα και μετα απο το φορματ η κατασταση της καμερας δεν αλλαξε καθολου και εξακολουθει να χρησιμοποιειται απο αλλη εφαρμογη...Κατι αλλο που θα μπορουσα να κανω εκτος απο το να το πεταξω απο το παραθυρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Ευχαριστω για τη διορθωση.Οντως δεν εχω κανενα προβλημα να επανελθει στην κατασταση που ηταν οταν το αγορασα αλλα δυστυχως ακομα και μετα απο το φορματ η κατασταση της καμερας δεν αλλαξε καθολου και εξακολουθει να χρησιμοποιειται απο αλλη εφαρμογη...Κατι αλλο που θα μπορουσα να κανω εκτος απο το να το πεταξω απο το παραθυρο? το χρησιμοποιησες χωρις καρτα μνημης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Ευχαριστω για τη διορθωση.Οντως δεν εχω κανενα προβλημα να επανελθει στην κατασταση που ηταν οταν το αγορασα αλλα δυστυχως ακομα και μετα απο το φορματ η κατασταση της καμερας δεν αλλαξε καθολου και εξακολουθει να χρησιμοποιειται απο αλλη εφαρμογη...Κατι αλλο που θα μπορουσα να κανω εκτος απο το να το πεταξω απο το παραθυρο?Τότε δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις. Δοκίμασε και χωρίς την κάρτα μνήμης, μήπως υπάρχει κάποιο αρχείο εκεί που κάνει τη ζημιά, αλλιώς στη νοκια :wacko: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Γιατί δεν το πας σε ένα nokia shop να του κάνεις και μια αναβάθμηση να τελειωνεις? 10 λεπτά υπόθεση είναι. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Θα συμφωνήσω με τον φίλο Nikoskat. Αφαίρεσε την κάρτα μνήμης πρώτα, κάνε format με *#7370# και είμαι σίγουρος ότι όλα θα διορθωθούν. Πολλά bugs οφείλονται σε "σκουπίδια" (κατακερματισμένα αρχεία, προβλήματα σε sectors-clusters) που παραμένουν στις κάρτες. Εάν και τότε δεν λυθεί το πρόβλημά σου, ελπίζω το σπίτι σου να είναι σε χαμηλό όροφο γιατί δεν λέει να 'ρθουν 175 gr σε κανέναν περαστικό ! Αστειεύομαι φυσικά, η μόνη λύση θα είναι η Nokia. Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo_cbr_xx Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Θα συμφωνήσω με τον φίλο Nikoskat. Αφαίρεσε την κάρτα μνήμης πρώτα, κάνε format με *#7370# και είμαι σίγουρος ότι όλα θα διορθωθούν. Πολλά bugs οφείλονται σε "σκουπίδια" (κατακερματισμένα αρχεία, προβλήματα σε sectors-clusters) που παραμένουν στις κάρτες. Εάν και τότε δεν λυθεί το πρόβλημά σου, ελπίζω το σπίτι σου να είναι σε χαμηλό όροφο γιατί δεν λέει να 'ρθουν 175 gr σε κανέναν περαστικό ! Αστειεύομαι φυσικά, η μόνη λύση θα είναι η Nokia. Ευχαριστω ολους οσους ασχοληθηκαν με το προβλημα μου αλλα δυστυχως για μενα δεν διορθωθηκε ειτε με καρτα μεσα ειτε χωρις καρτα.Ελπιζω να βρω τη λυση στη νοκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapas6969 Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Εγω παιδια εχω το εξης προβλημα εχω τη τελευταια εκδοση λογισμικου και δεν μου παιζει κανενα παιχνιδι ουτε jar oυτε sis,oυτε ενα παιχνιδι ομως.μποειτε να με βοηθησετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Εγω παιδια εχω το εξης προβλημα εχω τη τελευταια εκδοση λογισμικου και δεν μου παιζει κανενα παιχνιδι ουτε jar oυτε sis,oυτε ενα παιχνιδι ομως.μποειτε να με βοηθησετε; Τι εννοεις δεν σου παιζει;;Γινεται κανονικα η εγκατασταση αλλα δεν τρεχει κανενα;;Πρωτη φορα το ακουω αυτο. Αν δεν μπορεις να κανεις καν την εγκατασταση τοτε πηγαινε στη Διαχειρηση-Επιλογες-Ρυθμισεις-Εγκατασταση εφαρμογων και επελεξε Ναι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapas6969 Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Ναι γινεται η εγκατασταση αλλα ολα παιζουν σε ενα πλαισιο στην πανω δεξια οθονη,δεν εχω βρει ενα!! παιχνιδι που να μου παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Ναι γινεται η εγκατασταση αλλα ολα παιζουν σε ενα πλαισιο στην πανω δεξια οθονη,δεν εχω βρει ενα!! παιχνιδι που να μου παιζει. Αφου λες οτι παιζουν στην πανω δεξια μερια της οθονης τοτε εχεις πεσει σε μυ συμβατα παιχνιδια λογω διαφορετικης αναλυσης της οθονης. Ψαξε να βρεις νεοτερες εκδοσεις και θα εισαι ok.;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapas6969 Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 μπορεισ να μου πεισ ενα παιχνιδι με την εκδοση του να δοκιμασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 μπορεισ να μου πεισ ενα παιχνιδι με την εκδοση του να δοκιμασω; Δες αυτό. Είναι απο τα αγαπημένα μου Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakhs Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Μηπως μπορει να μου πει καποιος, αν εχει βρε8ει καποια συγκεκριμενη λυση για το προβλημα της μνημης? Και 2ον αν υπαρχει καποιο προγραμματακι να εμφανιζει σε full screen τη "μικρογραφια" καθε επαφης? Thanx Παράθεση kOstAkhS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Μηπως μπορει να μου πει καποιος, αν εχει βρε8ει καποια συγκεκριμενη λυση για το προβλημα της μνημης? Και 2ον αν υπαρχει καποιο προγραμματακι να εμφανιζει σε full screen τη "μικρογραφια" καθε επαφης? Thanx Μάλλον εννοείς αυτό που βγάζει στα καλά καθούμενα "μνήμη πλήρης", αν είναι αυτό το πρόβλημα λύνεται με αναβάθμιση. Στην έκδοση V 3.0545.5.1 που φοράω από τις 10/1/2006 δεν έχω βρεί το παραμικρό bug, και πίστεψέ με το σκίζω το κινητό. Ένα μπράβο κι ευχαριστώ στους προγραμματιστές της Nokia. Τώρα για full screen caller ακόμη δεν έχω βρεί τίποτα που να τρέχει στο Ν90. Ψάχνω όμως !!! Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannaros_gr Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 simera meta apo poli kairo piga na perasw ena game sto n90 mou mesw card reader.Afou pernaw to sis. arxeio stin mmc tin vazw mazi me ton adaptora giati tha to ekana mono install kai meta tha evaza kialla,opote lew ti simasia exei tha to valw etsi kai meta pali eksw.Ela nte pou exei simasia giati molis tin evala kati egine sto menu kai apo kanoniko plegma pou itan mou vgazei twra mono 5 fakelous pou exoun ola osa itan prin ginei auto berdemena.Ola doulevoun kanonika alla einai poli enoxlitiko na kathese na psaxneis se poion fakelo einai ti,opote an xerei kapoios na help tha tou eimoun evgnwmon... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 simera meta apo poli kairo piga na perasw ena game sto n90 mou mesw card reader.Afou pernaw to sis. arxeio stin mmc tin vazw mazi me ton adaptora giati tha to ekana mono install kai meta tha evaza kialla,opote lew ti simasia exei tha to valw etsi kai meta pali eksw.Ela nte pou exei simasia giati molis tin evala kati egine sto menu kai apo kanoniko plegma pou itan mou vgazei twra mono 5 fakelous pou exoun ola osa itan prin ginei auto berdemena.Ola doulevoun kanonika alla einai poli enoxlitiko na kathese na psaxneis se poion fakelo einai ti,opote an xerei kapoios na help tha tou eimoun evgnwmon... Επειδή δεν είμαι ακριβώς σίγουρος για το τι συνέβει στο κινητό, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι η επαναφορά των αρχικών ρυθμίσεων τηλεφώνου. Μενού -> Εργαλεία -> Ρυθμίσεις -> Τηλέφωνο -> Γενικές -> Αρχικές ρυθμ. τηλεφ. (μην ανυσηχείς δεν θα σβηστεί τίποτα, δεν είναι format) Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 to nokia n90 pezei polla pexnidia kai apps pou uparxoune sta series 60?To brisko pooooooooooooolyu endiaferon alla h symbian pou foraei einai kalh h kourastikh oso afora tis dunatothtes tou san smartphone?kai mhpos xerei kaneis an to nokia mporei na anabathmistei se 92 otan bgei to suskekrimeno montelo?an xerei kapios Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk68 Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Δες αυτό. Είναι απο τα αγαπημένα μου !http://rapidshare.de/files/14500197/mobile.stream.meteor.breakout.2.v1.00.s60.symbianos.retail-binpda.sis.html Efharisto file, mou arese kai emena auto. Mipos eheis kanena allo? Den brika kanena palio link pou ishei..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Efharisto file, mou arese kai emena auto. Mipos eheis kanena allo? Den brika kanena palio link pou ishei..... Στο http://www.iphone-forum.org υπάρχουν πάρα πολλά. Ψάξε λίγο και κατέβασε ότι σε ενδιαφέρει. Μην ξεχάσεις να γίνεις πρώτα μέλος (register). Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk68 Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Ποιός είπε ότι το Ν90 δεν έχει Stereo FM Radio ;;;; Εγώ αυτή τη στιγμή ακούω 105,5 Rock Radio.!!!!! HS-2R Δουλεύει τέλεια !!!!:lol: :lol: :lol: Μου κόστισε 28 euros. Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannaros_gr Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 re paidia to kinoto mou sourwse i egw den eimai kala..... paw na kanw epanafora ergostasiakwn rithimsewn ,kaimou zitaei kwdiko klidwmatos, e vazw kai egw ton kwdiko mou kai mou leei lathos kwdikos...to dokimazw 5 fores alla tpt..meta paw na dwkimazw na valw ton kodiko mou gia na klidwnei mono tou to kinito kai ws dia magias ekei ton pire alla prin oxi!ti na kanw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_gr Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Καλησπέρα, Το Ν90, έχει κάποιο ανταγωνιστή σε SE ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts