Jump to content

H δύση του Ήλιου για 121 ζωές...

minovg
 Κοινοποίηση

Τι έφταιξε κατά τη γνώμη σας και έπεσε το αεροσκάφος;  

154 members have voted

1. 1. Τι έφταιξε κατά τη γνώμη σας και έπεσε το αεροσκάφος;

• Βλάβη στον κλιματισμό/αποσυμπίεση
    • Πολιτική ορισμένων εταιρειών "Διαθέτουμε λίγα χρήματα για ασφάλεια/συντήρηση/διαρκείς ελέγχους"
    • Ντόμινο βλαβών
    • Η ανικανότητα των πιλότων
    • Η εταιρεία ΗΛΙΟΣ γενικά
    • Η Κυπριακή πολιτεία/Υπ.Πολιτ.Αερ.που δεν έχει αυστηρούς κανόνες όπως ορίζει η ΕΕ για την ασφάλεια
    • Άλλο : Διευκρινίστε

Recommended Posts

επειδη εχεις πετάξει 40 ωρες πανω απο το αιγαιο δεν σε κάνει το πιο σχετικο στο θέμα.χαλάρωσε λιγο :)

Ειπα πιο σχετικος από όσους έγραψαν εδώ. Και ανέφερα και αλλους λογους (βιβλια κλπ).

αμα ριξεις σφαίρες στην εισαγωγη του κινητήρα σπας ενα δυο πτερυγια που με την σειρα τους κουρευουν τα υπόλοιπα...

Για να ριξεις σφαίρες στην εισαγωγή πρέπει να έρθεις απο μπροστά. Σου φαίνεται εύκολο?

ησουν στο νησι κάτω και το είδες?

-

έχεις πάει πολλες φορές απο πισω και ξέρεις μέχρι που φτάνουν τα καυσαέρια ?

-

εσυ ο ιδιος το ειδες με τα μάτια σου??το ακουσες το οπλο?ειδες με τα ματια σου το κουφάρι???

Προφανώς εσύ έχεις πυροβολήσει 737 από μπροστά πιλοτάροντας F16, έτσι? Για αυτό δικαιούσαι να μιλας με σιγουρια. :p

ελεος μηπως ξερεις ποσες ωρες ειχαν στα seahawk?

'Άλλος απο κει. Μετα τα Α340 της...easyjet και τον...θερμικο ΑΙΜ120 τώρα μας λεει οτι οι τρεις πετουσαν σίχοκ. Αφού ρε μεγάλε είσαι σκέτη παραπληροφόρηση, τι το συνεχίζεις? Αγκούστα-Μπελ 212 ήταν.

πρωτα απο ολα να ξεκαθαρισω κατι λογο δεν εχω απλως το λεω το seahawk εχει flir lantrin και συστημα nvg οπως ειχε και το huey...

Άλλο το FLIR, άλλο το LANTIRN (το γράφεις και λάθος), άλλο το Huey, άλλο το Seahawk και άλλο το Bell-212. Τα έχεις κάνει κοτσίδα...

ειμαι σε μια μοναδα οπου ειδικα τοτε επαιξε τον σημαντικοτερο ρολο...

τωρα ειχαν στειλει μερικους απο εμας εκει για να μαζεψουν τα κομματια απο τα πτωματα και ετσι εβλεπαν τι εγινε η θες να σου πω τι βρηκαν εκει απο μυαλα μεχρι κοιλιες και αλλα πολλα

Ή είσαι σε πολύ σημαντική μονάδα ή είσαι μυθομανής. Με τόσες ανακρίβειες σε σχέση με τα όπλα, τα αεροπλάνα και τα γεγονότα μάλλον ύποπτα μου φαίνονται όσα γράφεις....

αρα αναγκαστικα εχω μαθει κατι παραπανω για αυτο το θεμα

Μάλλον τα έμαθες λάθος...

καθως το εχουν σαν ασκηση τωρα πια και τελευταιο μολις βρηκαν το ελικοπτερο αφησαν καπου ξεχασμενο την ατρακτο..... γιατι αραγε? και μετα απο λιγες μερες βγηκαν φωτογραφιες με την ατρακτο γεματη απο τρυπες....... και την επομενη η εφημεριδα εκλεισε.......................

Αν είναι "κάπου ξεχασμένη" γιατι δεν μας λες που ειναι να το κάνουμε αποκλειστικό? :w00t:

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

• Απαντήσεις 272
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ειπα πιο σχετικος από όσους έγραψαν εδώ. Και ανέφερα και αλλους λογους (βιβλια κλπ).

ε και εγώ γνωρίζω μερικά πράγματα.να μπώ στην λίστα των σχετικών μαζί σου? :p

Για να ριξεις σφαίρες στην εισαγωγή πρέπει να έρθεις απο μπροστά. Σου φαίνεται εύκολο?

δεν ειπα στην εισαγωγή...είπα στον κινητήρα...

βασικα και απο πισω να τις ρίξεις μπροστά θα φτάσουν στην εισαγώγη θα φτάσουν. :D

Προφανώς εσύ έχεις πυροβολήσει 737 από μπροστά πιλοτάροντας F16, έτσι? Για αυτό δικαιούσαι να μιλας με σιγουρια. :p

είχα ριξει σε 737-400 ....

επειδή ψιλομοιαζει με το 300 γιαυτο το είπα :D

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

είχα ριξει σε 737-400 ....

επειδή ψιλομοιαζει με το 300 γιαυτο το είπα :D

:shock: Τηλεκατευθυνόμενο ήταν το 737-400; :p Πώς έριξες δηλαδή; :confused:

γιουχου ειπα ο πιλοτος ειχε εμπειρια στα seahawk αμα διαβαζες τον φακελο του θα εβλεπες...δευτερον ειμαι 7 χρονια στην δυκ (οπως λεγεται τωρα)και παντα σε τετοια πραγματα αυτους στελνουν και τα λοκ δεν ειπα οτι ειναι δυο ιδια συστηματα ειπα οτι το seahawk τα ειχε οπως τοτε ειχε συστημα nvg το bell 212 μηπως ειναι η εξελιξη του huey?...τερσπα σταματαω το oftopic

παντως εαν εχει καταρριφθει ( που εαν εχει συμβει κατι τετοιο δεν θα το μαθουμε ποτε φυσικα ) δεν ειναι αναγκη να γινει χρηση οπλων,εαν διασταυρωθουν μπροστα και επανω απο ενα πολιτικο αεροσκαφος 2 μαχητικα,ευκολα μπορει να πεσει.Δημιουργειται κατι παρομοιο οπως τα απονερα των καραβιων μειωνοντας την αντωση και την ισχυ των κινητηρων και προκαλωντας απωλεια στηριξης στο αεροσκαφος.

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, μήπως έχει ξεφύγει λίγο το topic? Νομίζω ότι αρχίζω να διαβάζω το "Πως να καταρίψετε ένα Boeing - Οδηγός για αρχαρίους" :p

Μέχρι στιγμής όλα τα στοιχεία που εμφανίζουν οι ειδικοί απορρίπτουν το ενδεχόμενο της κατάριψης. Δεν αποκλείεται φυσικά τίποτα, αλλά νομίζω ότι όσο περνάνε οι μέρες και έρχονται στο φως μικρές λεπτομέρειες, το παζλ δείχνει να συμπληρώνεται χωρίς την ανάγκη ύπαρξης θεωριών συνομωσίας.

Δεν πιστεύω ότι πάντα όλα τα πράγματα στην ζωή είναι τόσο απλά όπως μας τα παρουσιάζουν, το αντίθετο μάλιστα. Η υπόθεση των Ιμίων που αναφέρθηκε (πιθανόν να) έχει πολλές πτυχές που θα μείνουν για πάντα κρυφές (ίσως το άνοιγμα των αρχείων της Σκοτλαντ Γιάρντ ή της CIA σε 30 χρόνια να βοηθήσει)

Αλλά κάποιες φορές το παρακάνουμε όλοι

Ακουσα στον Σκαι ότι μάλλον ταυτοποιήθηκε η σωρός του Γερμανού πιλότου

..and you'll never walk alone...

Επειδή από ότι φαίνεται για να συμμετέχει κανείς στη συζήτηση πρέπει να έχει πετάξει Boeing 737-300 είτε F-16 ή έστω Mirage, δηλώνω (στο Ελλάντα ότι δηλώσεις είσαι από ότι φαίνεται) ότι έχω πετάξει Boeing 737-300

(στο Flight Simulator 2004, μάλιστα έκανα πρόσφατα με επιτυχία το δρομολόγιο Λάρνακα - Αθήνα με ILS στη προσέγγιση πάντα, μην σκοτωθούμε κιόλας...)

.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Επειδή από ότι φαίνεται για να συμμετέχει κανείς στη συζήτηση πρέπει να έχει πετάξει Boeing 737-300 είτε F-16 ή έστω Mirage, δηλώνω (στο Ελλάντα ότι δηλώσεις είσαι από ότι φαίνεται) ότι έχω πετάξει Boeing 737-300

(στο Flight Simulator 2004, μάλιστα έκανα πρόσφατα με επιτυχία το δρομολόγιο Λάρνακα - Αθήνα με ILS στη προσέγγιση πάντα, μην σκοτωθούμε κιόλας...)

.

καλα ετσι εχω πεταξει και εγω αλλα μονο που επεσα διοτι βρηκα καταιγιδα λιγο μετα την απογειωση :p :p

Θα πρότεινα να σοβαρευτούμε λίγο και να μην το πατατιάσουμε το θέμα, please...

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Βλέπω μεγάλο ενδιαφέρον στη συζήτηση περί αεροπλάνων. Αν σας ενδιαφέρει τόσο πολύ λοιπόν,ανοίξτε ένα νέο θέμα,ζητήστε μας να κάνουμε ένα split με τα μηνύματα αυτά και να συνεχίσετε εκεί,ή απλά σταματήστε.

Νομίζω είναι λίγο άσχημο να καταλήξει έτσι ένα θέμα που ανοίχτηκε για κάποιους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους με αυτό τον τρόπο...

Περιμένω κάποια κίνηση/απάντηση ως προς τις 3 επιλογές που έθεσα αλλιώς το θέμα δεν έχει πια νόημα και θα κλειδωθεί. (Να προσθέσω ότι έχει ήδη γίνει παρατήρηση/προτροπή από τον seventh_heaven η οποία αγνοήθηκε!).

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Βλέπω μεγάλο ενδιαφέρον στη συζήτηση περί αεροπλάνων. Αν σας ενδιαφέρει τόσο πολύ λοιπόν,ανοίξτε ένα νέο θέμα,ζητήστε μας να κάνουμε ένα split με τα μηνύματα αυτά και να συνεχίσετε εκεί,ή απλά σταματήστε.

Νομίζω είναι λίγο άσχημο να καταλήξει έτσι ένα θέμα που ανοίχτηκε για κάποιους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους με αυτό τον τρόπο...

Περιμένω κάποια κίνηση/απάντηση ως προς τις 3 επιλογές που έθεσα αλλιώς το θέμα δεν έχει πια νόημα και θα κλειδωθεί.

Να μείνει με την σοβαρότητα που άρχισε προς ενημέρωση του τι θα γίνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Άκουσα στο MEGA ότι ταυτοποιήθηκε το πτώμα του Γερμανού πιλότου, εσείς το ακούσατε; Και δεν ταυτοποιήθηκε από DNA (δεν έστειλαν οι συγγενείς του γενετικό υλικό και ούτε το έχουν σκοπό να στείλουν) αλλά από ένα δαχτυλίδι λέει.

Βρήκα και ένα δημοσίευμα σχετικά με το αν βρέθηκε ή όχι το πτώμα του.

http://www.skairadio.gr/4dcgi/_w_articles_skaiathens_890733_26/08/2005_131347

Περίεργα πράματα... :confused:

Πάντως έχουν ταυτοπιηθεί πολλές σοροί, οι οποίες έχουν ήδη μεταφερθεί

εδώ, απ'οτι έχω ήδη ακούσει στις ειδήσεις σήμερα το πρωί.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Αφηστε ρε παιδια γυρισα σημερα απο διακοπες και μαθαινω οτι στο αεροπλανο ηταν η γυμναστρια που ειχα στο Λυκειο με τον αντρα και την κορη της και η αδερφη μιας συμμαθητριας μου...δε γινονται αυτα γαμωτο δε γινονται :( :( :cry:

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Αφηστε ρε παιδια γυρισα σημερα απο διακοπες και μαθαινω οτι στο αεροπλανο ηταν η γυμναστρια που ειχα στο Λυκειο με τον αντρα και την κορη της και η αδερφη μιας συμμαθητριας μου...δε γινονται αυτα γαμωτο δε γινονται :( :( :cry:

Καλά τόσο καιρό δεν είχες ακούσει τη λίστα των ονομάτων; :confused: Κρίμα πάντως... Στο βωμό του κέρδους να χάνονται τόσες ζωές άδικα...

giati bgalan thn lista sth dhmosiothta??

eixa thn entyposh pos kati tetoio apagoreuetai

Στο βωμο του κέρδους/τηλεθέασης τα κάνουνε όλα....

Ποιος θα τους εμποδίσει??

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Όσο τα ζώα βλέπουνε τιβί και στηρίζουν εκεί την ενημέρωσή τους, έτσι θα είναι τα κανάλια. Μην περιμένεις από ένα σκ@τό να μη βρωμάει :alien:
http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

giati bgalan thn lista sth dhmosiothta??

eixa thn entyposh pos kati tetoio apagoreuetai

Από πότε απαγορεύεται ρε παιδιά; :confused: Κι άλλος το είχε πει αυτό. Έχετε δει εσείς ποτέ σε κάθε μεγάλο δυστύχημα να μην ανακοινώνονται τα ονόματα των νεκρών; :worry: Πάντα ανακοινώνονται. Την είχε το in.gr. Αν την βρω θα την επισημάνω.

EDIT: Ορίστε η μαύρη λίστα.

http://www.in.gr/news/Reviews/Review497490/assets/HCY522.xls

eixa thn entyposh pos isxuei h arxh ton prosopikn dedomenon ktl ktl...isos kano la8os,de ksero...
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

eixa thn entyposh pos isxuei h arxh ton prosopikn dedomenon ktl ktl...isos kano la8os,de ksero...

Σε περίπτωσεις νεκρών όχι δεν ισχύει ο Δαφέρμος. :O Και στα Τέμπη μάθαμε πώς λέγονταν όλα τα παιδιά και στην Αίγυπτο όταν έγινε το δυστύχημα με το ελληνικό λεωφορείο και παντού.

Καλά τόσο καιρό δεν είχες ακούσει τη λίστα των ονομάτων; :confused: Κρίμα πάντως... Στο βωμό του κέρδους να χάνονται τόσες ζωές άδικα...

Την ακουσα αλλα οταν ακους 120 ονοματα απανωτα και το 97% ειναι κατοικοι Κυπρου δεν παει το μυαλο σου οτι μπορει να βρισκεται καποιος γνωστος αναμεσα. Τεσπα, το θεμα ειναι οτι οι ανθρωποι πεθαναν ετσι φρικτα τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες. :(

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening