Jump to content

Apple Macintosh / MacOS

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

geovass said:
παιδια κατι αντιστοιχο με το subtitles workshop για mac υπαρχει? εχω φαει τον κοσμο στο internet αλλα γιοκ..

θελω ενα προγραμμα για επεξεργασία και συγχρονισμό υποτίτλων για avi, mkv files...

ps. καλη ανασταση σε ολους...:D

Τα δύο ποιο κλασικά εργαλεία για Mac είναι τα:

HandBrake

Visual Hub

και το ένα συμπληρώνει το άλλο. Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει το Subtitle Workshop, αλλά προφανώς παίζει με avi και όχι μόνο video files, ενσωματώνει υπότιτλους κλπ ...

Νομίζω ότι αυτά τα δυο προγράμματα θα σε καλύψουν. Αν όχι, προφανώς υπάρχουν και πολλά άλλα ...

Καλή ανάσταση και από εμένα (geovass το πέρασμά σου στο Mac και το σταδιακό ξεκόλλημα από τα Windows είναι μια ανάσταση ...)

-----------------

Σ.Ζωγράφος

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

zografos said:

HandBrake

Visual Hub

και το ένα συμπληρώνει το άλλο. Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει το Subtitle Workshop, αλλά προφανώς παίζει με avi και όχι μόνο video files, ενσωματώνει υπότιτλους κλπ ...

Νομίζω ότι αυτά τα δυο προγράμματα θα σε καλύψουν. Αν όχι, προφανώς υπάρχουν και πολλά άλλα ...

Καλή ανάσταση και από εμένα (geovass το πέρασμά σου στο Mac και το σταδιακό ξεκόλλημα από τα Windows είναι μια ανάσταση ...)

δοκίμασε και το καινούργιο VideoMonkey. είναι στον ίδιο κωδικα του visualhub

http://videomonkey.org/Video_Monkey/About.html

zografos said:

HandBrake

Visual Hub

χεχεχε... μαλλον ετσι ειναι! καλα εεε... ανεβασα με 1 κλικ φωτος απο το iPicture στο Facebook μου... πωπωπω..

ΟΚ τα εργαλια για υποτιτλους, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορουν να ανοιξουν και να συγχρονησουν ταινιες mkv...:cry: any solutions on this?? δεν θελω να αλλαξω φορματ γιατι τα βλεπω με HD player στην TV μου...

Τι ακριβώς θες να κάνεις με τους υπότιτλους; Απλά να βλέπεις mkv με τα αντίστοιχα srt;

stereo said:
Τι ακριβώς θες να κάνεις με τους υπότιτλους; Απλά να βλέπεις mkv με τα αντίστοιχα srt;

οχι, αυτο το κανω με το vlc. θελω να μπορω να συγχρονίζω srt με mkv ή με avi.

Καλησπερα και Χριστος Ανεστη σε ολους!!!:)

Σημερα ολη μερα μου βγαζει αυτο το μηνυμα οταν μπαινω σε καποια sites στο safari...

........has content of MIME type “application/x-shockwave-flash”. Because you don’t have a plug-in installed for this MIME type, this content can’t be displayed

Τι κανω γι'αυτο??εχω και flash player και shockwave απο adobe...γιατι εχω αυτο το μηνυμα??

edit...μολις πηγα στα internet plug-ins και ειδα οτι υπαρχει ενας φακελος που λεγεται "Disabled Plug-ins" και μεσα μαντεψτε τι βρισκεται...ναι υπαρχει κατι σχετικο με shockwave που δεν εχω ιδεα τι ειναι βασικα....λεγεται NP-PPC-Dir-Shockwave

αυτο ειναι το προβλημα??και αν ναι πως το λυνω??

edit2...ολα καλα τελικα, ξαναεβαλα shockwave και παιζει..

χμ... η διάφορα του leopard και του snow leopard πια ειναι? θα μπορούμε να αναβαθμίσουμε και εμεις που εχουμε leopard στην ῾χιονισμένη' έκδοση῞?

Alexkass said:
repair permissions πότε κάμουμε?

To improve your system's performance, use the permissions repair function in OS X

μια φορά το χρόνο καλά είναι.

geovass said:
χμ... η διάφορα του leopard και του snow leopard πια ειναι? θα μπορούμε να αναβαθμίσουμε και εμεις που εχουμε leopard στην ῾χιονισμένη' έκδοση῞?

Βελτιώσεις στην ασφάλεια και ταχύτητα του λειτουργικού, μη εμφανείς, αλλά σημαντικές σύμφωνα με την apple. Αν έχεις intel, όταν βγει, δλδ κατά τον Οκτώβρη. Είναι η πρώτη έκδοση OS X που δεν θα υποστηρίζει power pc.

@stereo: 3 GB χρησιμοποιεί, άσχετο αν τα "βλέπει" όλα. Τσεκαρισμένο, πάντα για late 2006 μοντέλο και όχι για τα νεώτερα.

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

murex said:
To improve your system's performance, use the permissions repair function in OS X

μια φορά το χρόνο καλά είναι.

Βελτιώσεις στην ασφάλεια και ταχύτητα του λειτουργικού, μη εμφανείς, αλλά σημαντικές σύμφωνα με την apple. Αν έχεις intel, όταν βγει, δλδ κατά τον Οκτώβρη. Είναι η πρώτη έκδοση OS X που δεν θα υποστηρίζει power pc.

@stereo: 3 GB χρησιμοποιεί, άσχετο αν τα "βλέπει" όλα. Τσεκαρισμένο, πάντα για late 2006 μοντέλο και όχι για τα νεώτερα.

ευχαριστώ. :)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

χρονια πολλα κι απο μενα λοιπον πουληθηκε ο μακουλης μου σνιφφφφφ

Λοιπον μου ειπε ενας φιλος για ενα μαγαζι στην αγγλια οτι εχει καλες τιμες και το μοιραζομαι μαζι σας http://www.computerwarehouse.co.uk εχει καλες τιμες και φερνει και ελλαδα με πιστωτικη και με δοσεις !!!!

Για δειτε το και τσεκαρε το

Παιδια να θεωρήσω οτι αγοράζοντας ενα USB hub θα παίξει μια χαρά με τον iMac μου ε? Δεν θελει καποια ρύθμιση?

Οι 6 USB που δινει (που ουσιαστικά είναι 4, μιας και Mouse/keybord καταλαμβανουν 2) ειναι λιγες ρε γ@μοτο...

geovass said:
Παιδια να θεωρήσω οτι αγοράζοντας ενα USB hub θα παίξει μια χαρά με τον iMac μου ε? Δεν θελει καποια ρύθμιση?

Οι 6 USB που δινει (που ουσιαστικά είναι 4, μιας και Mouse/keybord καταλαμβανουν 2) ειναι λιγες ρε γ@μοτο...

Εννοείται.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Alexkass said:
καλά τι βάζεις πάνω?

τον router γιατί τον έχεις? :)

USB Printer

USB Ext. Drive (Time Capsule)

USB Connection WM/iPod

Free:cry::cry::cry:

Α μια χαρά κανένα πρόβλημα. Μόνο το iPhone έχω απ'ευθείας.

stereo said:
Α μια χαρά κανένα πρόβλημα. Μόνο το iPhone έχω απ'ευθείας.

Ακομα δεν εχω βρει προγραμμα που να συγχρονίζω ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ με mkv και avi...

Εχεις βρει τιποτα?

geovass said:
Ακομα δεν εχω βρει προγραμμα που να συγχρονίζω ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ με mkv και avi...

Εχεις βρει τιποτα?

Κοίτα, δεν έχω καταλάβει τι θες να κάνεις. Θες να τους επεξεργάζεσαι κιόλας, να τους αλλάζεις, να ρυθμίζεις το πότε θα εμφανίζεται ο κάθε ένας κλπ ή απλά να πάρεις ένα mkv/avi, να πάρεις και το srt και να φτιάξεις ένα νέο αρχείο;

stereo said:
Κοίτα, δεν έχω καταλάβει τι θες να κάνεις. Θες να τους επεξεργάζεσαι κιόλας, να τους αλλάζεις, να ρυθμίζεις το πότε θα εμφανίζεται ο κάθε ένας κλπ ή απλά να πάρεις ένα mkv/avi, να πάρεις και το srt και να φτιάξεις ένα νέο αρχείο;

Κοίτα, κατεβάζω πολλές HDTV ταινίες και μετά για να μπορέσω να βάλω υπότιτλους, πρέπει να βρω το αντίστοιχο dvdrip SRT και να τους συγχρονίσω (να ορίσω αρχή και τέλος διάλογου).

Δεν ξέρω αν σου κάνει αλλά δες το submerge.

Πάντως, εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα, πάντα βρίσκω subs και αν δεν είναι με απόλυτη ακρίβεια πειράζω το offset και παίζουν οκ. Για viewer έχω το Plex.

stereo said:
Δεν ξέρω αν σου κάνει αλλά δες το submerge.

Πάντως, εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα, πάντα βρίσκω subs και αν δεν είναι με απόλυτη ακρίβεια πειράζω το offset και παίζουν οκ. Για viewer έχω το Plex.

Ανοιγει mkv αρχεια ?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...