basil26 Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Σε κανα μήνα το βλέπω... BTW τώρα που το πρόσεξα η κάρτα γραφικών του mac mini δεν είναι χειρότερη από την raedon που είχε προηγουμένως? Για συγκρητικό test μεταξύ των 2 καρτών δες εδώ: AnandTech Και το συμπέρασμα του test: For those who truly do not need or care about 3D, integrated graphics are fine. People who are nostalgic about Quake III and earlier 3D games will also be satisfied. If just running something with 3D is important, these solutions will get the job done. But integrated performance has still not reached a level where we can recommend it to anyone who wants to play the current generation titles. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Για συγκρητικό test μεταξύ των 2 καρτών δες εδώ: AnandTech Και το συμπέρασμα του test: For those who truly do not need or care about 3D, integrated graphics are fine. People who are nostalgic about Quake III and earlier 3D games will also be satisfied. If just running something with 3D is important, these solutions will get the job done. But integrated performance has still not reached a level where we can recommend it to anyone who wants to play the current generation titles. ennoeitai.. ayto isxyei kai gia tous x86... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 http://www.macephemera.gr/forum Χρησιμοποιώ Mac εδώ και αρκετό καιρό. Τώρα βρισκόμαστε στο MacOsX 10.4.5. Εγώ έχω τον iBook G4 1.5 Ghz 1.5GB ram και PowerBook G4 1.67 Ghz 1.5 ram. Τα μηχανήματα πετάνε. Οι intel είναι ακόμα σε στάδιο πολύ αρχικό και για να αγοράσει κανείς θα πρέπει να περιμένει να γίνουν όλες οι εφαρμογές Universal ωστε να μην τρεχουν τα προγραμματα στην περίπτοση που θέλει/έχει intel μέσω προσομοίωσης Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalir Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Λοιπον εχω καποιες αποριες σχετικα με Apple-ibook και ελπιζω καποιος γνωστης να μου τις λυσει. Σκεφτομαι ναι αγορασω ενα apple και προσανατολιζομαι προς το ibook g4. Δεν εχω ξαναχρησημοποιησει ποτε στη ζωη μου apple απλα τα pc μου την εχουν σπασει παρα πολυ (ασυμβατοτητες,κρασαρισματα..) και θελω να δοκιμασω κατι καινουριο. Ψαχνω ενα φορητο και φτηνο apple.Θελω να ρωτησω τα εξης: (συγγνωμη αν ρωταω χαζες ερωτησεις αλλα εχω ασχετοσυνη απο mac) 1.Ειναι η καλυτερη επιλογη to ibook g4 ?(λαμβανοντας υποψιν την χρηση για την οποια το θελω) ? 2.αντιγραφα dvd/cd.Ευκολοτερα απο ενα pc ? και χωρις διαφορα κολληματα ? με το το ilife 05 κανει αντιγραφα ασφαλειας κλειδωμενων dvd ? 3.Μεταφορα φωτογραφιων απο ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη ?.Και επεξεργασια με καποιο προγραμμα τυπου photoshop ? 4.Συμβατοτητα με αρχεια word και excel ?(ξερω ειναι καπως γενικο αυτο).Εννοω και Pc προς Mac και mac προς pc. 5.Ενα βασικο θεμα που με εχει εκνευρισει εδω και χρονια στα Pc ειναι τα βαρια antivirus και antispyware που πρεπει να τρεχουν για υπαρχει καποια ασφάλεια. Τα πράγματα ειναι καπως πιο "ανέμελα" οταν χρησημοποιει καποιος Apple ? 5.Αναλυτικα Manuals για οσουν δεν εχου προηγουμενη εμπειρια υπαρχουν ?Ειτε συνοδευτικα ειτε στον παπασωτηριου.Και γενικα και για το mac os tiger. 6.ποιο μοντελο μου προτεινετε για τα παραπανω ? ευχαριστω για τις απαντησεις. lonelyplanet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 5.Αναλυτικα Manuals για οσουν δεν εχου προηγουμενη εμπειρια υπαρχουν ?Ειτε συνοδευτικα ειτε στον παπασωτηριου.Και γενικα και για το mac os tiger. manual μπορεις να κατεβασεις απο τωρα απο το support της apple.. ------------------------------------------------ Ιανουαριος 2007 τι ωραια εποχη.. (δεν εννοω το κρυο.. :( ) αν υπαρχει υγεια και ρευστο θα χω να παρω 2 μηχανηματαρες μια με vista κια μια με Leopard.. :) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ολο το χρονο να κανω update.. :( Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Ολα αυτά που αναφέρεις μπορώ και τα κάνω και με τον Mac Mini...:lol: D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 φίλε dalir, με μια γρήγορη απάντηση μου, στα 3. και 4. δε χρειάζεται να ανησυχείς καθόλου. Στην περίπτωση που η φωτογραφική δε συνοδεύεται με λογισμικό για macintosh, τότε περνάς τις φωτό κατευθείαν απο το στικ στον η/υ με χρήση ενός card reader/writer. Photoshop υπάρχει και για μακ, και συγκεκριμένα best fit πρόταση είναι οτι το photoshop υπάρχει και για pc. Για το 5., τα πράγματα ποτέ δεν είναι ανέμελα όσον αφορά την ασφάλεια. Ναι, το osx θεωρείται πιο ασφαλές απο τα ms windows, όμως πάντα χρειάζεται προσοχή. Antivirus:mac, μάλλον φορτώνεις την μνήμη του η/υ με περιττές εφαρμογές. Τα αρχεία MSOffice είναι απόλυτα συμβατά μεταξύ των δυο πλατφόρμων. Πρόβλημα θα αντιμετωπίσεις πιθανόν όταν ένα έγγραφο έχει γραφτεί σε πολύ παλιά έκδοση word:pc και το ανοίξεις με την τελευταία έκδοση word:mac. Και πάλι, διορθώνεται με 'επιλογή όλων' > αλλαγή γραμματοσειράς. Γενικότερα, κανείς πέραν του εαυτού σου, δε μπορεί να σου υποδείξει τι να επιλέξεις. Αυτό που μπορώ να συμπληρώσω στα γραφόμενα σου, είναι oτι πλέον κυκλοφορούν οι intel based macintosh. Οι ppc (PowerPC, g4/g5) που αναφέρεις σταδιακά σταματούν να παράγονται και είναι θέμα λίγων μηνών να σταματήσουν να κυκλοφορούν στην αγορά. Βέβαια, η υποστήριξη των ppc απο την apple θα συνεχίζεται για πολλά χρόνια ακόμη. Μπορείς να εξερευνήσεις το επίσημο http://www.apple.com και οπόταν χρειαστείς βοήθεια σε πιο μεγάλη κλίμακα, μια μικρή Ελληνική κοινότητα είναι διαθέσιμη για σένα (και για όλους). Σε αυτή την περίπτωση, το ταξίδι σου ξεκινά εδώ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Παιδιά στη Fnac ήρθαν παιχνίδια για περιβάλλον macintosh... Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες...ας μου στείλει Pm!;) "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-elix- Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 εγώ αγόρασα έναν iMac πριν λίγες ημέρες και μπορώ να πω ότι είμαι σε κατάσταση σοκ! καταπληκτικό μηχάνημα, ωραιότατα προγράμματα, περιβάλλον -όπως ξέρετε βέβαια- ασυναγώνιστο. είμαι με το Tiger 10.4.6 (το ελληνικό Update δεν είναι πλήρες γι' αυτό και δεν το χρησιμοποιώ), έστησα το ασύρματο δίκτυο και έβαλα μπρος για το πρώτο μου Podcast. Ενθουσιασμός! The carpet crawlers heed their callersالسجاده الزواحف عن اهتمام المتصلين We've got to get in to get out ويفي على التدخل في الخروج Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Ξέρουμε πότε θα έρθουν τα macbook pro στην Ελλάδα (ετιμοπαράδοτα)? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Ξέρουμε πότε θα έρθουν τα macbook pro στην Ελλάδα (ετιμοπαράδοτα)? Εχουν ήδη έρθει. Φίλος ο οποίος είχε κάνει προπαραγγελία, το παρέλαβε πριν 2 βδομάδες περίπου. Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Gia ta MacBook gnorizete? Prokeitai gia ton iBook me epeksergasti Intel Core Duo (kai solo stin ftini ekdosi). I Apple sinexizei tin paradosi kai opos onomase tous PoewrBook me Intel MacBook etsi tha onomasei tous iBoo, MacBook. Tha exei widescreen 13,3"(1280*720), tha exei iSight,(Front Row), ipodoxi reymatos MagSafe(opws ston MacBook Pro). O eksoplismos diladi einai paraplisios twn MacMini. I times einai agnostes alla mallon tha einai apo 1000-1200 gia ton solo kai apo 1400-1700 gia ton Duo. Episis akougetai pos tha vgalei pali iBook me xrwmatista kalimata opws palia! Photo: http://img71.imageshack.us/img71/298/17513923319182ok.th.jpg Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Λοιπον εχω καποιες αποριες σχετικα με Apple-ibook και ελπιζω καποιος γνωστης να μου τις λυσει. Σκεφτομαι ναι αγορασω ενα apple και προσανατολιζομαι προς το ibook g4. Δεν εχω ξαναχρησημοποιησει ποτε στη ζωη μου apple απλα τα pc μου την εχουν σπασει παρα πολυ (ασυμβατοτητες,κρασαρισματα..) και θελω να δοκιμασω κατι καινουριο. Ψαχνω ενα φορητο και φτηνο apple.Θελω να ρωτησω τα εξης: (συγγνωμη αν ρωταω χαζες ερωτησεις αλλα εχω ασχετοσυνη απο mac) 1.Ειναι η καλυτερη επιλογη to ibook g4 ?(λαμβανοντας υποψιν την χρηση για την οποια το θελω) ? 2.αντιγραφα dvd/cd.Ευκολοτερα απο ενα pc ? και χωρις διαφορα κολληματα ? με το το ilife 05 κανει αντιγραφα ασφαλειας κλειδωμενων dvd ? 3.Μεταφορα φωτογραφιων απο ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη ?.Και επεξεργασια με καποιο προγραμμα τυπου photoshop ? 4.Συμβατοτητα με αρχεια word και excel ?(ξερω ειναι καπως γενικο αυτο).Εννοω και Pc προς Mac και mac προς pc. 5.Ενα βασικο θεμα που με εχει εκνευρισει εδω και χρονια στα Pc ειναι τα βαρια antivirus και antispyware που πρεπει να τρεχουν για υπαρχει καποια ασφάλεια. Τα πράγματα ειναι καπως πιο "ανέμελα" οταν χρησημοποιει καποιος Apple ? 5.Αναλυτικα Manuals για οσουν δεν εχου προηγουμενη εμπειρια υπαρχουν ?Ειτε συνοδευτικα ειτε στον παπασωτηριου.Και γενικα και για το mac os tiger. 6.ποιο μοντελο μου προτεινετε για τα παραπανω ? ευχαριστω για τις απαντησεις. O iBook pou exo ego ekane 1700 kai exei 14", 1.5 GB Ram, 1,42Ghz G4, SuperDrive Antigraphes DVD kai CD mporeis efkola kai apla na kaneis apo to Toast Titanium, Ta arxeia Office einai symvata! Ta manuals einai analytikotata! den xreiazese ksexwristo antispyware i antivirus! apo tin Apple me ena progrmmataki pou legetai Software Update kaii miparxei apo tin arxi, an iparxei kati gia prostasia to katevazeis tzampa! Den xreiazese na anisixeis gia tetoia themeta! Exei vgei iLife '06 kai ayto poulane mazi me olous tous Mac! i metafora apo psifiaki einai poli eykoli kai ginetai sxedon aytomata apo to iPhoto pou perilamvanetai sto iLife! Ego tha sou proteina na perimeneis eos ton Maio pou tha vgei o MacBook! Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Εχουν ήδη έρθει. Φίλος ο οποίος είχε κάνει προπαραγγελία, το παρέλαβε πριν 2 βδομάδες περίπου. Από που? Σήμερα πήρα στα Multirama ( :lol: :rolleyes: ) και μου είπαν σε 1 μήνα. Εγώ το θέλω για το Πάσχα να το βάλω στην λαμπάδα μου... :wacko: :blink: (τι είπα τώρα....) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Na epikoinoniseis me tin Rainbow pou ta fernei kai ellada, an thes PM me na se dwsw to tilefwno! Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 exoun er8ei.. yparxoun hdh kai se ellhnika e-shops.. an 8es 1 pou 3erw gw pm me:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 ποτε βυαίνουν τα 10.5 ή αλλιώς Leopard? Θα βγουν και για PowerPC? θα μπορώ να τα βάλω στον iBook G4(τελευταία έκδοση 14", 1,5GB Ram) και στον PowerBook G4(τελευταία έκδοση 15",1.5GB Ram) Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 μια έκδοση του 10.5 (Leopard) θα είναι διαθέσιμη για τους συμμετέχοντες στο WWDC2006, οπότε φαντάζομαι οτι κατα τον Σεπτέβρη θα έχουμε διαθέσιμη οι περισσότεροι. Επίσημη κυκλοφορία του 10.5 δεν έχω υπόψη κάποια ημερομηνία. Το 10.5 θα εγκαθίσταται και σε G4. Το θέμα είναι πόσο ανεκτό θα είναι. Βασική προϋπόθεση είναι να υπάρχει άφθονη RAM. Η apple θα συνεχίσει υποστήριξη των PPC για αρκετά χρόνια. Με αβεβαιότητα αναφέρω οτι η apple θα προμηθεύεται ppc απο την ΙΒΜ μέχρι το 2008. Οι intel based mac είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο και σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν την απόδοση ενός ppc G5 mac (βλέπε εφαρμογές διαθέσιμες και έλλειψη os classic στους intel based mac). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Οι intel based mac είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο και σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν την απόδοση ενός ppc G5 mac (βλέπε εφαρμογές διαθέσιμες και έλλειψη os classic στους intel based mac). Το Classic καιρός ήταν να το κόψουνε μπας και ξεκουνηθούνε οι εταιρείες και κάνουν καμμιά αναβάθμιση. Τα macIntel στις universal εφαρμογές πε τά νε. http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Rotisa simera se applestore kai mou eipan pos stous dikous mou PowerPC mpainoun ta 10.5(Leopard). Ram nomizo pos exo arketi! Etsi kai alliws o iBook den paei pio pano, o PowerBook paei eos 2 (diladi mporei na mpoun alla 512MB) Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Πήρα το νέο Mac Mini :D :D :D To "λιβάνιζα" σχεδόν 1,5 χρόνο (από τότε που βγήκε :O ) και τελικά το Σάββατο το απέκτησα. Είναι το Core Duo και ειμαι ενθουσιασμένος - κοστισε κάτι παραπάνω αλλά το χαίρομαι. Το λειτουργικό είναι όμορφο και σιγά σιγά προσαρμόζομαι και μου αρέσει. Ακόμα ψάχνομαι βέβαια κατά βάση. Έχω ένα προβληματάκι: όταν κατεβάζω ένα αρχείο μερικών MB με το safari (btw συμπαθές αλλά καμία σχέση με Firefox) μετά απο λίγο πέφτει η ταχύτητα και τελικά δεν κατεβαίνει. Δεν ξέρω αν είναι μόνιμο πρόβλημα αλλά μου το έκανε 2-3 φορές τουλάχιστον. Σε πολύ μικρά αρχεία δεν υπάρχει πρόβλημα. Κατέβασα και το firefox (με το pc αναγκαστικά) και θα το δοκιμάσω το βράδυ να δω αν το κάνει και με εκείνο. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; To front row είναι πολύ βολικό, τελικά υποστηρίζει και DivX αν κατεβάσεις τον επίσημο codec. Πιο πολύ σαν media center προτίθεμαι να το χρησιμοποιήσω, οπότε αυτό είναι πολύ βασικό για μένα. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ θετικές τόσο από το hardware όσο και από το OS X (το minimizing/restoring παραθύρων με τρελαίνει - κι ας τα έψαχνα στην αρχή στη μέση του dock :p ). Επίσης το sleep είναι αρκετά πιο πρακτικό σε σχέση με τα stand by/hibernate των Windows. Με το iLife 06 δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ ακόμα, πλην του iTunes που το ξέρω από τα PC. Για όποιον σκέφτεται το adding (το ολικό switch είναι για τολμηρούς μάλλον), το συνιστώ με ενθουσιασμό. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 (το ολικό switch είναι για τολμηρούς μάλλον), το συνιστώ με ενθουσιασμό. Τώρα που τρέχουν και Windows XP δεν είναι μόνο για τολμηρούς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Νέα MacBook (πρώην iBook): http://www.apple.com/macbook/macbook.html http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Νέα MacBook (πρώην iBook): http://www.apple.com/macbook/macbook.html Eίχα "ψηθεί" αλλά Intel GMA 950 graphics processor with 64MB of DDR2 SDRAM shared with main memory1 εντελώς απαράδεκτο.... Ok, θέλω να πάρω mac αλλά τώρα που υπάρχει και το boot camp θέλω να παίζω και countersrike: source (λιθοβολίστε με, το αξίζω).... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Νέα MacBook (πρώην iBook): http://www.apple.com/macbook/macbook.html Ωραιότατα :) Φανταζόμουν ότι θα υπήρχε και φθηνότερο μοντέλο με core solo αλλά αυτα αποτελούν σαφέστατη αναβάθμιση σε σχέση με τα iBook. Επίσης αντικαθιστούν και το τελευταίο Powerbook που είχε απομείνει, το 12'' κλείνοντας ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την Apple. Άσχετο: δεν μπορώ να εμφανίσω υπότιτλους .srt στον MPlayer OS X. Tους φορτώνω, αλλά όποιο font και να επιλέξω μου βγάζει ερωτηματικά στην οθόνη. Καμιά πρόταση; -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts