Jump to content

Apple Macintosh / MacOS

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nai to patch ine gia alli ekdosi deadmoo kati tetoio.Genika ayto pou echo ine entaxi kani boot kanonika alla iparchi problima mallon me tin karta grafikon ine onboard.Mipos ean katebaza allo les na linotan to problima?

Όπως λοιπόν λέει το γνωστό wiki εδω http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCLPart#Accelerated_graphic_cards, υποστηρίζονται σωστά (δλδ με Core Image και Quartz Extreme κλπ) μόνο ελάχιστες κάρτες γραφικών.

Γενικά αυτό το link είναι πάρα πολύ χρήσιμο και λύνει όλες τις απορίες και τα προβλήματα, απλά θέλει λίγο ψάξιμο. Πάρτο βήμα προς βήμα και θα δεις τι μπορείς να κάνεις και τι δεν μπορείς.

Το patch για τα SSE3 είναι παραπάνω από απαραίτητο πάντως.

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δηλαδή υπάρχει κάποιος που να εγκατέστησε το osx στο pc του; να μας πει εντυπώσεις και αν κρασσάρει καθόλου.

εγώ ήθελα να το δοκιμάσω, αλλά με αυτά περι patch που διαβάζω (chinese a lil' bit for me) δε μου κάνει κέφι να ασχοληθώ :)

Επιτέλους, δύο καλά νέα για όσους προσπαθούσαν να αγοράσουν mac και η Rainbow τους έβγαζε την παναγία: τα περισσότερα προϊόντα της apple (πλην Powermac απ' ότι είδα) θα πωλούνται πλέον από το FNAC και τα Μultirama

Mε βλέπω να χτυπάω ένα Mac mini ως τα Χριστούγεννα από το FNAC

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Επιτέλους, δύο καλά νέα για όσους προσπαθούσαν να αγοράσουν mac και η Rainbow τους έβγαζε την παναγία: τα περισσότερα προϊόντα της apple (πλην Powermac απ' ότι είδα) θα πωλούνται πλέον από το FNAC και τα Μultirama

Mε βλέπω να χτυπάω ένα Mac mini ως τα Χριστούγεννα από το FNAC

Αν ακολουθούν την πολιτική που ακολουθούν και όλοι οι υπόλοιποι που πωλούν προϊόντα Apple μέσω Rainbow (και την οποία πολιτική επιβάλει η ίδια η Rainbow - βλέπε τιμές, χρόνοι εισαγωγής και παράδοσης κλπ), δώρον άδωρον το βλέπω. Ίσως μας σώσουν οι δόσεις μόνο :rolleyes:

Αν ακολουθούν την πολιτική που ακολουθούν και όλοι οι υπόλοιποι που πωλούν προϊόντα Apple μέσω Rainbow (και την οποία πολιτική επιβάλει η ίδια η Rainbow - βλέπε τιμές, χρόνοι εισαγωγής και παράδοσης κλπ), δώρον άδωρον το βλέπω. Ίσως μας σώσουν οι δόσεις μόνο :rolleyes:

Πήγα σήμερα στο fnac να πάρω ένα iMac αλλά δεν είχε άμεσα παραδοτέους, μου είπαν ότι θα έχουν την Τετάρτη είχαν mac mini, ibook, powerbook αυτό που δεν ξεκαθαρίστηκε είναι αν είναι τα "Ελληνικά" μοντέλα ή τα αγγλικά :( πάντως εγώ που περίμενα πώς και πώς για να έρθουν και να πάρω ένα μακ χωρίς να περιμένω κανά 2μηνο για να παραλάβω μακ μέσο ρεινμποου ή κάποιου άλλου μεταπωλητή τελικά δεν...απογοήτευση μεγάλη.Αν πάντως είναι το ελληνικό μοντέλο δεν αγοράζω με τίποτα το πολύ πολύ να πάω αγγλιά και να φέρω ένα παρά να μου τα πάρει η ρεινμποου.

σωστός o ahill2:)

όσο για το delay του fnac όσον αφορά τα iMac, θα έπρεπε να το περιμένεις. Πρώτη μέρα σήμερα, θα τους λείπει οργάνωση.

Πήγα σήμερα στο fnac να πάρω ένα iMac αλλά δεν είχε άμεσα παραδοτέους, μου είπαν ότι θα έχουν την Τετάρτη είχαν mac mini, ibook, powerbook αυτό που δεν ξεκαθαρίστηκε είναι αν είναι τα "Ελληνικά" μοντέλα ή τα αγγλικά :( πάντως εγώ που περίμενα πώς και πώς για να έρθουν και να πάρω ένα μακ χωρίς να περιμένω κανά 2μηνο για να παραλάβω μακ μέσο ρεινμποου ή κάποιου άλλου μεταπωλητή τελικά δεν...απογοήτευση μεγάλη.Αν πάντως είναι το ελληνικό μοντέλο δεν αγοράζω με τίποτα το πολύ πολύ να πάω αγγλιά και να φέρω ένα παρά να μου τα πάρει η ρεινμποου.

Σαφώς!

Άσε, έχει εκπτώσεις κιόλας το Applestore.com μόνο για σήμερα, και με πιάνει μια μελαγχολία :)

Αλήθεια, τα άλλα που είχε, σε τι τιμές τα είχε; Μήπως είδες;

σωστός o ahill2:)

όσο για το delay του fnac όσον αφορά τα iMac, θα έπρεπε να το περιμένεις. Πρώτη μέρα σήμερα, θα τους λείπει οργάνωση.

Φοβάμαι ότι απ'τη ρέινμποου λείπει η οργάνωση και όχι από το fnac!

Πήγα και εγώ. Δυστηχώς η ρέινμποου ειναι και εκεί. Μου έδειξαν μάλιστα την υπεύθυνη που έτυχε την ώρα αυτή που ήμουν εκεί,να βρίσκεται και αυτή εκεί και να τους δείχνει κάποια πράγματα.:(

Oσο για τιμές... αυτό που θέλω εγώ και ο Αχίλ,κοστίζει 2000 ευρό. Καμμία διαφορά τιμής. :O

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

Πήγα και εγώ. Δυστηχώς η ρέινμποου ειναι και εκεί. Μου έδειξαν μάλιστα την υπεύθυνη που έτυχε την ώρα αυτή που ήμουν εκεί,να βρίσκεται και αυτή εκεί και να τους δείχνει κάποια πράγματα.:(

Oσο για τιμές... αυτό που θέλω εγώ και ο Αχίλ,κοστίζει 2000 ευρό. Καμμία διαφορά τιμής. :O

Α καμμία, πολύ ωραία :(

(Όλοι αυτό με τα 2000 Ε θέλουμε; :)

Ε μα ειναι άπαικτο το εργαλείο. :D ;)

Είναι το άτιμο. Και όταν βλέπω ότι στο amazon κάνει 1315 Ε (δεν έκανα λάθος τυπογραφικόν!), ε, κάτι με πιάνει :)

Λοιπόν μιάς και ξαναπήγα τώρα το απόγευμα το πράγμα έχει ώς εξής.

Το fnac θα έχει και Αγγλικά και "Ελληνικά" mac με την ανάλογη διαφορά τιμής βεβαίως,την τετάρτη παραλαμβάνουν στα σίγουρα iMac και ε εκείνη την ημέρα θα το χτυπήσω πρωί πρωί γιατί αλλιώς με αυτα που διαβάζω εδώ δεν θα αφήσετε ρουθούνι εσείς :p btw είχαν τα JBL ηχειάκια σε μαύρο και γκρί στα 115 ευρώ,... βρε παιδιά δεν αφήσανε τίποτα παρά μόνο κανά δυό κομάτια μαύρα και αυτό μέχρι που έφυγα :blink:.

Δυστυχώς πάνω στην ανακατοσούρα ξέχασα να ρωτήσω κάτι βασικό που λέγεται άτοκες δόσεις αν έχουν στα macintosh βεβαίως,μήπως κανείς απο εσάς το σκέφτηκε? :O

Δυστυχώς πάνω στην ανακατοσούρα ξέχασα να ρωτήσω κάτι βασικό που λέγεται άτοκες δόσεις αν έχουν στα macintosh βεβαίως,μήπως κανείς απο εσάς το σκέφτηκε? :O

Θα το σκεφτώ αύριο που θα πάω :)

Γενικά κάνουν δόσεις. Γιατι να αλλάζει κάτι για τα MAC;

Οσο για τα ηχεία Αχιλλέα, εμένα μου γυαλίσαν τα γυάλινα HARMAN CARDON. Απίστευτα και άκρως ταιριαστά με το MAC. Με κουμπιά αφής παρακαλώ.

Γενικά κάνουν δόσεις. Γιατι να αλλάζει κάτι για τα MAC;

Οσο για τα ηχεία Αχιλλέα, εμένα μου γυαλίσαν τα γυάλινα HARMAN CARDON. Απίστευτα και άκρως ταιριαστά με το MAC. Με κουμπιά αφής παρακαλώ.

Αναφέρεσαι στα soundsticks 2 αλλά και τα creature2 με κουμπιά αφής είναι,το άλλο που είδα είναι ότι ο Νάκας έχει επίσης τα creature2 και ψάχνωντας στο διαδύκτιο (και επειδή βαριόμουνα να γραφτώ στο online shop του Νάκα) βρήκα ένα pdf που λέει ότι η τιμή που τα δίνει ο Νάκας είναι 105 ευρώ σε αντιθέση με το fnac= 115 ευρώ.

Btw ο Νάκας τα έχει νομίζω και στο λευκό χρώμα που είναι το κατ'εξοχήν ταιριαστό χρώμα για iMac. :)

Eχω και άκρη στον Νάκα. Να βρεθούμε να πάμε μαζί οταν θα εισαι έτοιμος. Μιλλάμε για συμαντικό ποσοστό έκπτωσης. Τα έχει ο Νακας και στο κατάστημα στο the MALL τα ηχεία. Τα είδα στην βιτρίνα.

Eχω και άκρη στον Νάκα. Να βρεθούμε να πάμε μαζί οταν θα εισαι έτοιμος. Μιλλάμε για συμαντικό ποσοστό έκπτωσης. Τα έχει ο Νακας και στο κατάστημα στο the MALL τα ηχεία. Τα είδα στην βιτρίνα.

Το ξέρω εκεί τα είδα για αυτό το ανάφερα.

Λοιπόν, το fnac θα φέρει το iMac την Παρασκευή (την Τετάρτη θα το φέρει η rainbow). Δόσεις κάνουν, ή 6 άτοκες με όλες τις κάρτες, ή από 6 μέχρι 60 μέσω Εμπορικής τράπεζας με επιτόκιο 9.5% ή κάτι τέτοιο.

Το άλλο ενδιαφέρον που μου είπαν στο fanc, είναι ότι από την αρχή δε βλέπανε με καλό μάτι την ακατονόμαστη (γιατί άραγε; :) αλλά δεν είχαν άλλη επιλογή ως προς τη συνεργασία. Παρ'όλα αυτά ελπίζουν να είναι η αφορμή για να την 'πιέζουν' να φέρνει γρηγορότερα τα προϊόντα, και ότι σκοπεύουν να έχουν όλα τα προϊόντα ανεξαιρέτως σε 'κοινή θέα' και λειτουργία. Επίσης μου είπαν ότι η Rainbow τους έχει υποχρεώσει να πουλάνε τις Ελληνικές εκδόσεις και μόνο, αλλά αυτό θα αλλάξει σύντομα. Πάντα όμως τα προϊόντα θα είναι μέσω rainbow και θα εξαρτώνται από τους δικούς της χρόνους παράδοσης. :/

Λοιπόν, το fnac θα φέρει το iMac την Παρασκευή (την Τετάρτη θα το φέρει η rainbow). Δόσεις κάνουν, ή 6 άτοκες με όλες τις κάρτες, ή από 6 μέχρι 60 μέσω Εμπορικής τράπεζας με επιτόκιο 9.5% ή κάτι τέτοιο.

Το άλλο ενδιαφέρον που μου είπαν στο fanc, είναι ότι από την αρχή δε βλέπανε με καλό μάτι την ακατονόμαστη (γιατί άραγε; :) αλλά δεν είχαν άλλη επιλογή ως προς τη συνεργασία. Παρ'όλα αυτά ελπίζουν να είναι η αφορμή για να την 'πιέζουν' να φέρνει γρηγορότερα τα προϊόντα, και ότι σκοπεύουν να έχουν όλα τα προϊόντα ανεξαιρέτως σε 'κοινή θέα' και λειτουργία. Επίσης μου είπαν ότι η Rainbow τους έχει υποχρεώσει να πουλάνε τις Ελληνικές εκδόσεις και μόνο, αλλά αυτό θα αλλάξει σύντομα. Πάντα όμως τα προϊόντα θα είναι μέσω rainbow και θα εξαρτώνται από τους δικούς της χρόνους παράδοσης. :/

Η 6 άτοκες είναι καλά νέα σε όλα τα άλλα μας έκανε την καρδιά περιβόλη η fnac,εμένα μου είχαν πεί ότι θα τα έχουν οι ίδιοι την τετάρτη και ότι θα έχουν και αγγλική έκδοση.

Η 6 άτοκες είναι καλά νέα σε όλα τα άλλα μας έκανε την καρδιά περιβόλη η fnac,εμένα μου είχαν πεί ότι θα τα έχουν οι ίδιοι την τετάρτη και ότι θα έχουν και αγγλική έκδοση.

Κοίτα, όπως ξέρεις, σε τέτοιες περιπτώσεις παίζει ότι κάθε πωλητή που ρωτάς παίρνεις και διαφορετική απάντηση. Οπότε δε θα παραξενευόμουν αν φέρνανε και αγγλική έκδοση, αλλά το Παρασκευή δε νομίζω να είναι πολύ λάθος αφού είναι γνωστό ότι η rainbow όντως παραλαμβάνει τετάρτες...

Τα 2 χιλιάρικα ειναι καλή τιμή, η να απευθυνθώ αλλού βρε παιδιά;

Υπόψην. Άλλού μου είπαν πως θα μου το παραδώσουν έτοιμο και με δηλωμένα τα Ελληνικά. Επίσης, στο FNAC, μου είπαν οτι έξτρα μνήμη (μια 512 ακόμη που θέλω) δεν μπορούν άμεσα να την τοποθετησουν, όπως μου εχουν πει όλα τα άλλα καταστήματα,αλλα κατόπιν παραγγελίας. Καληνύχτα δηλαδή. Αλλο ενα απρόσωπο πολυκατάστημα που απλά σου πουλάει κάτι και για μετέπειτα υποστήριξη,πέσε και κολύμπα σου λένε.

Υπόψην. Άλλού μου είπαν πως θα μου το παραδώσουν έτοιμο και με δηλωμένα τα Ελληνικά. Επίσης, στο FNAC, μου είπαν οτι έξτρα μνήμη (μια 512 ακόμη που θέλω) δεν μπορούν άμεσα να την τοποθετησουν, όπως μου εχουν πει όλα τα άλλα καταστήματα,αλλα κατόπιν παραγγελίας. Καληνύχτα δηλαδή. Αλλο ενα απρόσωπο πολυκατάστημα που απλά σου πουλάει κάτι και για μετέπειτα υποστήριξη,πέσε και κολύμπα σου λένε.

Με το ελληνικό patch τόσο κάνει παντού τώρα αν η fnac δεν δίνει τελικά χωρίς το patch θα το πάρω απο αλλού να γλυτώσω και τα 150 περίπου ευρώ. :)

Την μνήμη την βάζεις μόνο σου δεν είναι τίποτα παιχνιδάκι ;) χτύπα μια crucial ή βρές πια είναι συμβατή με τον imac και χτύπα την.

Μα και να μπορούσαν να στη βάλουν αυτοί, γιατί να τη χρυσοπληρώσεις; Την αγοράζεις μόνος σου και τη βάζεις μόνος σου!

Tα νέα iMac παίρνουν DDR2 SDRAM (PC2-4200) @ 533MHz.

Για 512mb:

Link 1

Link 2

Link 3

Link 4

Link 5

Ξέρω οτι μπαίνει εύκολα,μου έχουν πει οτι ειναι κάτω αριστερά στην οθόνη σε εύκολο σημείο. Στο αλλο κατάστημα όμως δεν με χρεώναν τοποθέτηση. Απλά επισυμαίνω το οτι το FNAC μου θυμίζει δυστηχώς,αλλο ενα supermarket και τίποτε αλλο.

achil,εαν θες, να συναινοηθούμε να πάμε μαζί αυτή την εβδομάδα και στον ΝΑΚΑ και στο FNAC.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...