kospilot1 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 1) Οχι συνεχεια στο ρευμα. :!: 2) Μια φορα το μηνα να την αφηνεις να αδιαζει. 3) Και καθε εξι μηνες να αδαζει πληρως σε sleep mode. Αυτα μου τα ειπε τεχνικος της αππλ, μετα την εκτελεση της δικης μου μπαταριας......:( Ισχυουν επησεις και για την αναζωογονηση της παλιας μπαταριας!!!;) το τριτο βημα δεν καταλαβα...και επισης ειναι καλυτερα τα βραδια να το κλεινω τελειως η να το βαλω για "υπνο"... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 παιδια ερωτηση,πειτε μου ενα προγραμμα που να μπορω αφου εχω κατεβασει ενα video απο youtoube να κραταω μονο το αρχειο μουσικης σαν mp3.υπαρχει κατι τετοιο? Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 17, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 νομίζω με amadeus pro, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 ok θα το ψαξω Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 παιδια ερωτηση,πειτε μου ενα προγραμμα που να μπορω αφου εχω κατεβασει ενα video απο youtoube να κραταω μονο το αρχειο μουσικης σαν mp3.υπαρχει κατι τετοιο? http://en.wikipedia.org/wiki/Avidemux [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 το τριτο βημα δεν καταλαβα...και επισης ειναι καλυτερα τα βραδια να το κλεινω τελειως η να το βαλω για "υπνο"... Εγω που του εχω πανω τη πεθαμενη μπαταρια, και οχι την καινουρια το εχω στο sleep mode Τωρα εσυ ξεκουμποσε την και αστο σε sleep mode η κλειστο η μπαταρια μονο να μην ειναι συναιχεια στο ρευμα. Α και κατι αλλο που μου ειπε: Να μην το κουβαλαμε σε τσαντες κλπ σε sleep mode ποτε, και παντα μα παντα οταν κλινεις την οθόνη, το πανω καπακι δλδ ενα χαρτι Α4 στο πληκτρολογιο για προστασια της οθονης. Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Εγώ το έχω 22 μήνες όπως μας λέει και το coconut και είναι ο μοναδικός μου υπολογιστής, macbook 13,3 λευκό. Τα στοιχεία που μου δίνει το προγραμματάκι είναι: Current BAttery Capacity: 4890 mAh Original BAttery Capacity: 5200 mAh 94% Battery-Loadcycles:4 Πώς φαίνονται αυτά? Και πώς γίνεται να έχω μόνο 4 κύκλους σε 2 χρόνια? Η αλήθεια είναι ότι αμελώ το καλιμπράρισμα, αλλά το έχω συνέχεια έξω μαζί μου σε sleep mode και sleeve case... :( και όταν είμαι σπίτι στη μπρίζα...όπου όταν τελειώσει με το φόρτισμα σταματάει να είναι πράσινο το λαμπάκι... "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digigram Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Ωραιο προγραματακι . Εμενα προχτες κολησε το πληκτρολογιο και το τρακπαντ και δουλευε μονο το κουμπι ενργοποιησης και επαθα πλακα το συνεφερα με φορματ τι να πω ρε ****το !!!! Αγορασα μακ για να μην εχω κολληματα και τελικα εχω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Κατά τη γνώμη μου το coconut, από το Leopard κι έπειτα, δεν είναι αξιόπιστο, έχω το mac 3 χρόνια και ορίστε τα stats που δίνει: Current battery charge 5072 Maximum battery charge 5097 Current battery capacity 5097 Original battery capacity 5020 Battery loadcycles 193 Νομίζω ότι οι τιμές που έχω τονίσει είναι λίγο παράλογες :blink: Δεν μπορεί η τωρινή χωρητικότητα να ξεπερνά τη μέγιστη :wacko: Και να θέσω και κάτι που με προβληματίζει: Τις τελευταιες μέρες όταν ανοίγω το mac, στο startup μου βγάζει το εικονίδιο του δίσκου και πρέπει να πατήσω πάνω για να μπει στο λειτουργικό...Δεν έχω άλλο λειτουργικό και να πω επίσης ότι δεν το κάνει κάθε φορά... Καμιά ιδέα γιατί είναι πολύ ενοχλητικό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 ενα αλλο προβλημα που εχω τωρα τελευταια ειναι οτι δεν λεει να κοιμηθει απο μονος του...αυτοματα δηλαδη. Manually μπαινει σε sleep mode οπως επισης και με το scheduled sleeping mode.Δεν ειναι παραξενο??Δοκιμασα reset το PRAM και το SMC αλλα τιποτα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Τις τελευταιες μέρες όταν ανοίγω το mac, στο startup μου βγάζει το εικονίδιο του δίσκου και πρέπει να πατήσω πάνω για να μπει στο λειτουργικό...Δεν έχω άλλο λειτουργικό και να πω επίσης ότι δεν το κάνει κάθε φορά... Καμιά ιδέα γιατί είναι πολύ ενοχλητικό; πήγαινε μήλο > system prefs > startup disk και επέλεξε τον σκληρό δίσκο που έχεις εγκατεστημένο το os x. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 ενα αλλο προβλημα που εχω τωρα τελευταια ειναι οτι δεν λεει να κοιμηθει απο μονος του...αυτοματα δηλαδη. Manually μπαινει σε sleep mode οπως επισης και με το scheduled sleeping mode.Δεν ειναι παραξενο??Δοκιμασα reset το PRAM και το SMC αλλα τιποτα... να συμπληρωσω και κατι που μολις εγινε...αυτη τη στιγμη τρεχω τα windows (bootcamp) και το αφησα για λιγο και ξαφνικα επεσε για υπνο μονο του....στα 2 λεπτα!!!εχει τρελαθει ο μακουλης μου η μου φαινεται???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Υπάρχει κανένα πρόγραμμα για να ενσωματώνω υπότιτλους σε αρχεία avi; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Υπάρχει κανένα πρόγραμμα για να ενσωματώνω υπότιτλους σε αρχεία avi; submerge.app "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 τελικα μαλλον εχω και εγω προβλημα με την μπαταρια.... http://h4xr.org/0r0u μετα απο 3 μηνες και 4 calibration αλλα με κανονικη ροη wifi και χαμηλη σχετικα φωτεινοτητα στην οθονη...ΒΤ κλειστο παντα... γιατι ετσι...; να παω την μπαταρια για αντικατασταση; η ειναι λογικο...; 95% υγεια μπαταριας λεει το istat... Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Avidemux δε καταλαβαινω πως δουλευει:( Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 πήγαινε μήλο > system prefs > startup disk και επέλεξε τον σκληρό δίσκο που έχεις εγκατεστημένο το os x.Thanks, KennyDopeGr, δυστυχώς συνεχίζεται το πρόβλημα και δεν βλέπω τι άλλο μπορεί να είναι :( Το έκανε μετά από 5-6 φορές που το ανοιγόκλεισα :cry: Με βλέπω για Clean Install :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Μήπως έχασε το bless του κάπως; Δοκίμασες ένα fix permissions? Επίσης, μήπως ο δίσκος είναι γεμάτος ή σχεδόν γεμάτος; http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Μήπως έχασε το bless του κάπως; Δοκίμασες ένα fix permissions? Επίσης, μήπως ο δίσκος είναι γεμάτος ή σχεδόν γεμάτος;Έχω κάνει repair κι έχω τρέξει τα scripts άπειρες φορές, ο δίσκος είναι ok από χώρο έχει σχεδόν 35 GB ελεύθερα... Βασικά τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να ξεκίνησε να το κάνει όταν μου κάηκε το τροφοδοτικό... Λέτε να παίζει κάποιο ρόλο;:blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 ενα αλλο προβλημα που εχω τωρα τελευταια ειναι οτι δεν λεει να κοιμηθει απο μονος του...αυτοματα δηλαδη. Manually μπαινει σε sleep mode οπως επισης και με το scheduled sleeping mode.Δεν ειναι παραξενο??Δοκιμασα reset το PRAM και το SMC αλλα τιποτα... να συμπληρωσω και κατι που μολις εγινε...αυτη τη στιγμη τρεχω τα windows (bootcamp) και το αφησα για λιγο και ξαφνικα επεσε για υπνο μονο του....στα 2 λεπτα!!!εχει τρελαθει ο μακουλης μου η μου φαινεται???? ρε παιδια γιατι το περνατε ετσι???ας απαντησει καποιος please... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 ενα αλλο προβλημα που εχω τωρα τελευταια ειναι οτι δεν λεει να κοιμηθει απο μονος του...αυτοματα δηλαδη. Manually μπαινει σε sleep mode οπως επισης και με το scheduled sleeping mode.Δεν ειναι παραξενο??Δοκιμασα reset το PRAM και το SMC αλλα τιποτα... να συμπληρωσω και κατι που μολις εγινε...αυτη τη στιγμη τρεχω τα windows (bootcamp) και το αφησα για λιγο και ξαφνικα επεσε για υπνο μονο του....στα 2 λεπτα!!!εχει τρελαθει ο μακουλης μου η μου φαινεται???? ρε παιδια γιατι το περνατε ετσι???ας απαντησει καποιος please... Δεν το περναμε ετσι, αν ηξερε καποιος να σε βοηθησει θα το ειχε κανει ηδη.:) Δεν ειμαι σιγουρη γιατι εχουν περασει και δυο χρονια,:O αλλα αν θυμαμαι καλα ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα και το ελυσα βγαζοντας τα windows. Πως ομως να σου προτεινω κατι τοσο δραστικο οταν δεν ειμαι σιγουρη, να σε παρω στο λαιμο μου;;;:!::X Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 να συμπληρωσω και κατι που μολις εγινε...αυτη τη στιγμη τρεχω τα windows (bootcamp) και το αφησα για λιγο και ξαφνικα επεσε για υπνο μονο του....στα 2 λεπτα!!!εχει τρελαθει ο μακουλης μου η μου φαινεται???? ρε παιδια γιατι το περνατε ετσι???ας απαντησει καποιος please... Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο βασικό πρόβλημα, πάντως η ρύθμιση για stand-by των Windows είναι ανεξάρτητη από το sleep του Mac OS X. Νομίζω πως το default στα ΧΡ είναι 5 λεπτά όταν είσαι με τη μπαταρία. Δες το control panel -> power options. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό με bootcamp: κάθε φορά που φτιάχνω την ώρα στα XP χαλάει στο Mac OS X και το ανάποδο. Έχουν σταθερά 2ωρη απόκλιση μεταξύ τους. Τί ενδιαφέρον feature είναι αυτό; :p -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό με bootcamp: κάθε φορά που φτιάχνω την ώρα στα XP χαλάει στο Mac OS X και το ανάποδο. Έχουν σταθερά 2ωρη απόκλιση μεταξύ τους. Τί ενδιαφέρον feature είναι αυτό; :p Δεν ξερω αλλα αυτο το ειχα κι εγω σιγουρα, και ειχαν γινει τα νευρα μου τσαταλια!:wacko: Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Ναι, αυτό είναι ένα γενικό πρόβλημα, μου το παρουσιάζουν τα ΧΡ είτε σε κανονικό pc με dual boot ubuntu είτε στο mac (dual boot). Στα ΧΡ άλλαξε την ώρα σε GMT (ώρα Αγγλίας) και νομίζω δεν θα έχετε πρόβλημα. http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Σκεφτομαι μετα απο 7 χρονια χρηστης των Windows να κανω μια αλλαγη και να μεταβω στην παραταξη των MAC..και η απορια μου ειναι η εξης.. Θα αντιμετωπισω πολλες διαφορες και γενικα δυσκολιες απο αυτη την μεταβαση..??..δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει ποτε MAC OS και γι'αυτο ρωταω..:worry: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts