murex Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Η apple, μια εβδομάδα μετά το τελευταίο seed έβγαλε καινούριο με κωδικό 9C20. Από αυτούς που το έβαλαν φαίνεται ότι δεν έχει προσθέσει κάτι σημαντικό από το προηγούμενο, με μόνη διαφορά ότι οι drivers των γραφικών έρχονται σε ξεχωριστό update (Leopard Graphics Update) και εγκαθίστανται μετά το βασικό πακέτο. Επίσης, αναφέρεται ότι θα δωθεί στο κοινό την Παρασκευή. Πηγή: MacRumors Υπενθυμίζω ότι πρόκειται για ΤΕΡΑΣΤΙΟ update, κοντά στα 400ΜΒ. Κόψτε seedarismata και αφήστε τη γραμμή σας να ξεκουραστεί... @Cosmakos88: για ένα πράγμα έχω μετανοιώσει με τα apple, ότι δεν είχα κάνει την μετάβαση σε mac νωρίτερα φίλε μου. Καθόμουν και παιδευόμουν με π@π@ριές και αντί να κάνω τη δουλεία μου, είχα γίνει τεχνικός Η/Υ για να αντιμετωπίσω τα διάφορα. Το μόνο καλό με τα windows είναι ότι ανακάλυψα το linux, απλά το τελευταίο καιρό άρχισα να ψιλοβαριέμαι το customization τους και για προσωπική χρήση αγόρασα mac. Εξακολουθώ να έχω και λίνουξ (μόνο σερβερ) και windows (μόνο για autocad) αν και πρόσφατα ανακάλυψα το Archicad στο mac και βλέπω να τα σουτάρω τα "παράθυρα" δια παντώς! Όπως είπα και σε πολλούς φίλους μου που με ρώτησαν αν θα τους κάνει ο mac: "πάρτον και άμα δεν σου αρέσει τελικά, βάλε windows". Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική (για μένα η καλύτερη), το design αδιαμφισβήτητα το καλύτερο (εκτός αν σε λένε Alexkass, βλ. x300 ibm-lenovo thinkpad) και it just works http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 @ DesertSMisSRaiN Ευχαριστώ πολυ για τις απαντησεις. :) @ murex το θεμα ειναι οτι το φοβαμαι λιγο το mac λενε δεν ειναι pc. και σκεφτομαι πως μπαινω σε νεο κοσμο... δεν ξερω περι firewall κλπ στα mc, δεν ξερω αν οπως στα windows στελνουν πληροφοριες στνην κατασκευαστρια ετερεια (λες και δεν το ξερουμε για τα windows) klp klp.... για αυτο κ το ψαχνω το θεμα... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Μην το λες mc, το λένε mac και προέρχεται από το macintosh. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Να θυμήσω μια ατάκα: Όποιος είπε ότι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι ο σκύλος δεν είχε MAC....:p _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική (για μένα η καλύτερη), το design αδιαμφισβήτητα το καλύτερο (εκτός αν σε λένε Alexkass, βλ. x300 ibm-lenovo thinkpad) και it just works αχαχχαχαχααχχαχααχαχαχαχαχ:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Καλα εε! Εγραψες !!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Παρακαλώ στο εξής να λείπουν τέτοια σχόλια. Μείνετε στο θέμα και αποφύγετε τις ειρωνείες. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Μην το λες mc, το λένε mac και προέρχεται από το macintosh. ok boss! σορρυ δεν το θελα.... Μac λοιπον... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 πως μπορω να βγαλω την ειδοποιηση αυτη η εφαρμογη κατεβηκε απο το δικτυο;.. Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Ρε συ mcde μήπως γίνεσαι λίγο υπερβολικός? Σαν να είσαι ο βοσκός και με το παραμικρό αρπάζεσαι με τα πρόβατα... @nikosxeng3 Μια φορά σου εμφανίζεται κατά την πρώτη εκκίνηση και μετά ποτέ ξανά...Leopard δεν έχεις?:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 First benchmarks: MacBook Air is the slowest Apple machine on the block Remote Disc: no movie playback, no HD support, and everything else you need to know Adding insult to injury: USB 3G modems won't fit in the MacBook Air Confirmed: MacBook Air SuperDrive does NOT work with other machines δεν γίνομαι κακός... αλλά... ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ! :lol::lol::lol::p:D:ninja: Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 First benchmarks: MacBook Air is the slowest Apple machine on the block Remote Disc: no movie playback, no HD support, and everything else you need to know Adding insult to injury: USB 3G modems won't fit in the MacBook Air Confirmed: MacBook Air SuperDrive does NOT work with other machines δεν γίνομαι κακός... αλλά... ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ! :lol::lol::lol::p:D:ninja: Με την απαντηση να ειναι (προφανως): Δεν ενδιαφερει το αγοραστικο κοινο που θα το αγορασει αν ειναι ελαφρως πιο αργο απο τα υπολοιπα μηχανηματα της Apple, ουτε αν δεν παιζει High Definition περιεχομενο, ποσο μαλλον δε, το οτι το Superdrive δεν δουλευει σε αλλα μηχανηματα. Προσωπικα διαφωνω, και θεωρω τραγικο το να μην μπορεις να καψεις ενα cd εστω και με τον (εξισου τραγικο) εξ αποστασεως τροπο. Απο την αλλη πλευρα, ομως, το να μην μπορεις να λειτουργησεις το Superdive με καποιον αλλον υπολογιστη, αν και ηλιθιο ως προς το να εισαγει καποιον περιορισμο, δεν ειναι και κατι τρομερο. Ουτως ή αλλως σε ποιον υπολογιστη να το εκανες plug; Υπαρχει καποιος που δεν εχει ηδη drive; :p Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Ακριβώς. Άλλωστε ούτε η ίδια υποστήριξε ποτέ και πουθενά ότι είναι το πιο δυνατό της μηχάνημα. Alex, δε γίνεσαι κακός αλλά ΘΕΛΕΙΣ να γίνεις τόσο όσο τα Vista δεν είναι (και δυστυχώς, δεν πρόκειται ποτέ να είναι) MAC OS X αλλά θέλουν σαν τρελά να γίνουν :shifty: "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 το ζήτημα είναι αν ο lg εξωτερικός drive παίζει με το air :worry: το να μην παίζει ταινίες και HD αρχεία από το remote drive είναι χαζό. εδώ το κάνω μέσω στο δίκτυο στο σπίτι μου... χωρίς καν n. (υπάρχει και mac στο δίκτυο που τα κάμει μια χαρά). το θέμα με την usb port είναι ίσως το βασικότερο. δυστυχώς εμένα ΔΕ μου κάνει μία πόρτα. μου θυμίζει umpc με 5άρα οθόνη που δε χωράει άλλη θύρα. εδώ χωρούσε (και μία και δύο) απλά περιμένουν την 2.0. το άσχημο είναι ότι είναι κάπως στριμωγμένη (έως αρκετά θα έλεγα) και δεν μπορεί να πάρει παχουλές συσκευές. Υ.Γ. δεν συγκρίνω OS (προς θεού). συγκρίνω hardware και μόνο. αφού στο air μπορείς να τρέξεις μια χαρά και OSX και xpsp2 και vista (και λογικά linux). Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Ναι αλλά τα έχουμε ήδη πει αυτά και έχουμε ήδη συμφωνήσει μαζί σου πως το Air δεν κάνει για τον μέσο χρήστη ή τον επαγγελματία που θέλει ένα πολύ καλό μηχάνημα. Κάνει για αυτόν που τον ενδιαφέρει απλά να έχει ένα πολύ ελαφρύ μηχάνημα. Κάνει για αυτόν που ασχολείται με παρουσιάσεις. Κάνει για κάποιον που δεν βλέπει DVD Κάνει για κάποιον που θέλει να συνδέεται ασύρματα στο net, αλλά θέλει να το κάνει και από ένα μηχάνημα το οποίο δε θα τον βαραίνει όταν το παίρνει εκτός σπιτιού. Οπότε το πρώτο σου link, είναι απλά άκυρο και άστοχο. Το ξέρουμε ότι δεν είναι το πιο δυνατό μηχάνημα της Apple. ΔΕ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ για να είναι κάτι τέτοιο. Τι νόημα έχει λοιπόν;;; "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Έτσι κι αλλιώς καμία μα καμία εταιρεία δεν θέλει να φτιάξει το τέλειο μηχάνημα που να τα έχει όλα, τι θα πουλήσει μετά;;;Το καλύτερο μηχάνημα (πρόγραμμα) να φέρεις σε κάποιον, θα βρει κάτι που δεν έχει: Για παράδειγμα: macbook, έχει μόνο 2 usb, θα ήθελα 10! Βιστα θέλει κάρτα 128ΜΒ, θέλω να τρέχει με 32. OS X, θέλω να τρέχει native windows applications Έχει νόημα;;;;;;; ΚΑΝΕΝΑ Μην "κατηγορήτε" συσκευές που κατά τη γνώμη σας δεν έχουν πράγματα, είναι ανούσιο. Κανείς δεν είπε ότι τα κάνουν. Είναι διαφορετικό αυτό με το να είσαστε π.χ. τσαντισμένοι με ένα μηχάνημα που έχει δυσλειτουργίες και δεν κάνει αυτό που διαφημίζει ότι κάνει. Σε αυτό το σφάλμα πέφτω και εγώ συχνά αλλά είναι λάθος. Είναι ίδια η Φεράρι στο χώμα με ένα land Rover? To land rover στην άσφαλτο με τη φεράρι? Και τα δύο πουλάνε σε διαφορετικούς χρήστες. Το mac air είναι αυτό που είναι, ο Jobs είπε: "είναι το λεπτότερο" αυτό είναι τέλος. http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Κάνει για αυτόν που τον ενδιαφέρει απλά να έχει ένα πολύ ελαφρύ μηχάνημα. Κάνει για αυτόν που ασχολείται με παρουσιάσεις. Κάνει για κάποιον που δεν βλέπει DVD Κάνει για κάποιον που θέλει να συνδέεται ασύρματα στο net, αλλά θέλει να το κάνει και από ένα μηχάνημα το οποίο δε θα τον βαραίνει όταν το παίρνει εκτός σπιτιού. ωραίο target group... τέσπα για να μη γίνει vs. δε γράφω τπτ άλλο. απλά θεωρώ κοροϊδία και βήμα προς τα πίσω το όλο concept. όσο για όλους εμάς που δεν μας καλύπτει το air περιμένουμε μέχρι το πάσχα το ibm x300. ;) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Δε σκόπευα/ω να το κάνω vs Απλά, τα target groups δεν τα καθορίζεις εσύ και εγώ. Τα καθορίζει η αγορά και οι ανάγκες. Κάποιοι δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν 1700+ € για να πάρουν ένα όχι εξαιρετικά δυνατό, όχι multimedia αλλά εξαιρετικά ελαφρύ και βολικό μηχάνημα, whether we like it or not. Ούτε εγώ θα το έπαιρνα το Air, αλλά το κοινό και οι ανάγκες του κόσμου δεν είναι μόνο οι δικές σου ή οι δικές μου. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες καταναλωτών. (ΥΓ: Ε ρε κόλλημα με το IBM) "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 First benchmarks: MacBook Air is the slowest Apple machine on the block Remote Disc: no movie playback, no HD support, and everything else you need to know Adding insult to injury: USB 3G modems won't fit in the MacBook Air Confirmed: MacBook Air SuperDrive does NOT work with other machines Θέλει και μετρήσεις για να δει κάποιος ότι ένα μηχάνημα με C2D στα 1.6 θα είναι πιο αργό από τα υπόλοιπα, το χειρότερο εκ των οποίων τρέχει στα 2.16; REMOTE DRIVE το λένε και το λένε έτσι γιατί εξυπηρετεί ένα συγκεκριμένο σκοπό. Stream κάνει από το δίκτυο, και αν θες ντε και καλά DVD, πάρε το εξωτερικό. Αφού θα το κουβαλάς το περιφερειακό, πάρε και μια επέκταση USB. Την οποία, όλα τα 3G USB modems που έχω δει, στη δίνουν στη συσκευασία. Το εξωτερικό DVD δεν παίζει αλλού γιατί, και αυτό, και η USB πόρτα είναι φτιαγμένα ειδικά για να αντιμετωπίσουν την κατανάλωση που έχει το DVD ώστε να μη χρειάζεται άλλη πηγή ρεύματος. Σα να ακούω πάλι τα "ιιιιιι δεν έχει floppy" "έχει μόνο USB" "δεν έχει θύρες επέκτασης" κλπ για τους iMac, ή, για να μην πάω τόσο πίσω, τα σχόλια για το iPod ("δεν έχει wireless") ή ακόμα περισσότερο για το iPod mini. Ειδικά για αυτό. Διότι όταν είχε βγεί, κόστιζε μόνο 50$ λιγότερο από το μεγάλο iPod ενώ προσέφερε το ένα τέταρτο της χωρητικότητάς του καθώς και λιγότερα functionalities. Τα σχόλια (συνήθως από τους "γνωστούς" της πιάτσας) ήταν τα στάνταρ "underpowered" "πλήρης αποτυχία" "σιγά μην το αγοράσει κανείς" κλπ. Και πούλησε σαν τρελλό. Γιατί; Γιατί δεν ήταν το low-end model, ήταν το small-end model! Ο κόσμος δεν το αγόρασε επειδή ήταν καλύτερο από το άλλο, το αγόρασε επειδή ήταν ΜΙΚΡΟ. Και για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα, αν το καλοσκεφτείτε, όσα ΔΕΝ έχει το Air είναι όσα το 90% των ανθρώπων ΔΕΝ χρησιμοποιεί το 90% του χρόνου. http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 καίω σχεδόν καθημερινά dvds. έχω 3 συσκευές ταυτόχρονα συνδεδεμένες στο tablet. και μπορώ να βάλω την παχουλή pinnacle hybrid tv usb card σε όποια usb θύρα θέλω. = δλδ δεν είμαι πραγματικός χρήστης λαπτοπ? υπερβολικά υποκειμενικός δεν είσαι? βρες μου 100 χρήστες λαπτοπ και ρώτα τους αυτά που γράφεις και θα δεις ότι ούτε 30% δεν θα πιάσεις... (το 90% είναι αστείο). όταν τα aapl funboys (και όχι μόνο) κράζουν το dell xt tablet για την θέση των θυρών usb (η μία πάνω στην άλλη) είναι καθαρά "φουστιά" να εξάρουν το air. ευτυχώς που σε κανένα (σχεδόν) φόρουμ του εξωτερικού δεν υπάρχει μεγάλο ποσοστό που να υποστηρίζει το air. σχεδόν όλοι ήθελαν ένα πιο μικρό macbook και όχι ένα πιο "όμορφο" και "άδειο". Υ.Γ. να μάθεις να ακούς και τον αντίλογο παρόλο που είσαι στεναχωρημένος να βλέπεις την εταιρία σου σε χαμηλά έτους :lol: νάνε καλά και τα προγράμματα SO που δίνουν σε σας στο ΔΣ ;) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Τι να κάνουμε που σε έχουμε μάθει πια και βαριόμαστε να σου απαντήσουμε, ε; Πάει η χαρά των πρώτων ημερών... http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Τι να κάνουμε που σε έχουμε μάθει πια και βαριόμαστε να σου απαντήσουμε, ε; Πάει η χαρά των πρώτων ημερών... Που χρόνος από τις υποχρεώσεις του ΔΣ άλλωστε... :lol::lol: CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 καίω σχεδόν καθημερινά dvds. έχω 3 συσκευές ταυτόχρονα συνδεδεμένες στο tablet. και μπορώ να βάλω την παχουλή pinnacle hybrid tv usb card σε όποια usb θύρα θέλω. = δλδ δεν είμαι πραγματικός χρήστης λαπτοπ? υπερβολικά υποκειμενικός δεν είσαι? βρες μου 100 χρήστες λαπτοπ και ρώτα τους αυτά που γράφεις και θα δεις ότι ούτε 30% δεν θα πιάσεις... (το 90% είναι αστείο). όταν τα aapl funboys (και όχι μόνο) κράζουν το dell xt tablet για την θέση των θυρών usb (η μία πάνω στην άλλη) είναι καθαρά "φουστιά" να εξάρουν το air. ευτυχώς που σε κανένα (σχεδόν) φόρουμ του εξωτερικού δεν υπάρχει μεγάλο ποσοστό που να υποστηρίζει το air. σχεδόν όλοι ήθελαν ένα πιο μικρό macbook και όχι ένα πιο "όμορφο" και "άδειο". Υ.Γ. να μάθεις να ακούς και τον αντίλογο παρόλο που είσαι στεναχωρημένος να βλέπεις την εταιρία σου σε χαμηλά έτους :lol: νάνε καλά και τα προγράμματα SO που δίνουν σε σας στο ΔΣ ;) Αν δεν το κατάλαβες εσύ είσαι αυτός που μιλά τελείως υποκειμενικά, προσπαθώντας να μας πείσεις πως οι δικές σου ανάγκες είναι ίδιες με αυτές των υπολοίπων χρηστών laptops. Εγώ που δεν διαβάζω/γράφω DVD/CD, δεν έχω 30 περιφεριακά να συνδέω πάνω του, δεν παίζω games, έχω εξωτερικό σκληρό και USB stick, θα το έπαιρνα (και μάλλον χωρίς το εξωτερικό drive αν σιγουρευόμουν πως δουλεύει σωστά το πρόγραμμα για το sharing) αν είχα τα λεφτά. Για όλα τα υπόλοιπα έχω το desktop μου. Εσένα δε σου κάνει -> ΜΗΝ το παίρνεις. Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί φταίει η Apple που δε σε καλύπτει το μηχάνημά της. Αντικειμενικά έχει μικροελλείψεις (αναμενόμενες βέβαια οι περισσότερες σε αυτή την κατηγορία), υποκειμενικά υπάρχουν άτομα που ζουν με αυτές. Εμπέδωσέ το όσο είναι καιρός. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Πριν από κάποιες μέρες και θέλοντας να προλάβω το flame, έγραψα αυτό (χωρίς να καταφέρω κάτι βέβαια).Mείνετε στο θέμα και μην μετατρέπετε το topic σε vs. Το κάθε μηχάνημα προορίζεται για διαφορετικό κοινό, δεν είναι ανάγκη να συμφωνείτε πάντα ότι το χ μηχάνημα καλύπτει τους πάντες. Άλλοι θα βρίσκουν απαράδεκτες τις ελλείψεις που έχει το Air, άλλοι θα μπορούν να συμβιβαστούν με αυτές. Μην μπλέκετε τις επιλογές που κάνει ένας κατασκευαστής σε ένα προϊόν (τεράστιο θέμα, ειδικά για την Apple) με τις δικές σας ανάγκες. Μετά εμφανίστηκαν σχόλια όπως: (εκτός αν σε λένε Alexkass, βλ. x300 ibm-lenovo thinkpad) Ρε συ mcde μήπως γίνεσαι λίγο υπερβολικός? Σαν να είσαι ο βοσκός και με το παραμικρό αρπάζεσαι με τα πρόβατα... όταν τα aapl funboys (και όχι μόνο) κράζουν το dell xt tablet για την θέση των θυρών usb (η μία πάνω στην άλλη) είναι καθαρά "φουστιά" να εξάρουν το air. Τι να κάνουμε που σε έχουμε μάθει πια και βαριόμαστε να σου απαντήσουμε, ε; Πάει η χαρά των πρώτων ημερών... Που χρόνος από τις υποχρεώσεις του ΔΣ άλλωστε... :lol::lol: Εύχομαι να εκτονωθήκατε και να νιώθετε ικανοποιημένοι για όλα αυτά. O σκοπός του topic φυσικά και δεν είναι αυτός, αλλά ούτε αυτό έχει σημασία. Το να καταλάβετε αυτό που είχα γράψει (και παραθέτω) είναι κάτι που δεν περιμένω πλέον, δεν έχει νόημα. Επίσης ειλικρινά εύχομαι να μην συνεχίσετε σε αυτό το ύφος. Over and out. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Εύχομαι να εκτονωθήκατε και να νιώθετε ικανοποιημένοι για όλα αυτά. O σκοπός του topic φυσικά και δεν είναι αυτός, αλλά ούτε αυτό έχει σημασία. Το να καταλάβετε αυτό που είχα γράψει (και παραθέτω) είναι κάτι που δεν περιμένω πλέον, δεν έχει νόημα. Επίσης ειλικρινά εύχομαι να μην συνεχίσετε σε αυτό το ύφος. Over and out. Eδώ που τα λέμε ένα δίκαιο το έχει... Εγώ είμουν από τους πρώτους που το έκοψα, από την στιγμή που δεν με ενδιαφέρει το Air δεν ξανά αναφέρθηκα αρνητικά μα ούτε και θετικά γιατί δεν με απασχολεί... Όσο για τον alexkass για μένα δεν φταίει αυτός, βρίσκει και πατάει.. Εσείς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα.. Δεν είμαστε μικρά παιδιά..:cool: _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα -Dreamweaver - iWeb για δημιουργία sites. Προτιμώ WYSIWYG πρόγραμμα γιατί είμαι άσχετος από HTML,CSS και τα τοιαύτα!!! :) Ωραίο και φτηνό άρθρο: Leopard on eeePC http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts