Jump to content

Apple Macintosh / MacOS

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή ξαφνικά εγώ με το BookPro που σχεδιαστικά είναι πολυ μπροστά από κάτι άλλα και λεπτό που άλλο δεν πέρνει αφού έχει το drive ( και από εκεί κέρδισε το air ) δεν είναι υπερφορητό.. Εγινε βαρύ και μεγάλο μην τρελλαθούμε τώρα..

Δεν συμφωνώ..

Δεν μου λέει τίποτα τα βάρος και ο όγκος.. Oσο γιαυτό που το θέλω... Και βέβαια το λέω αυτό γιατί έχω ένα από τα καλύτερα laptop και σχεδιαστικά, αν δεν είχα ίσως να είταν αλλιώς τα πράγματα...

Και εγώ το MBPro έχω και αν ήταν να διαλέξω μεταξύ των δύο πάλι το ίδιο θα έπαιρνα. Αλλά δεν έψαχνα για υπερφορητό και απ' ό,τι φαίνεται από τα γραφόμενά σου ούτε και εσύ.

Το ΜΒPro με οθόνη 15,4'' και βαρος 2,5 κιλά δεν είναι ούτε κατά διάνοια υπερφορητό. Για την κατηγορία του είναι κορυφαίο σε θέματα βάρους, πάχους και αυτονομίας αλλά μέχρι εκεί. Δεν θα είχα καμία διάθεση να το κουβαλάω μαζί μου όπου και αν πάω κάθε μέρα και αν είχα αυτή την ανάγκη θα επέλεγα κάτι μικρότερο και ελαφρύτερο.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι, αλλά δεν έχει ούτε ethernet...

Κατά τα άλλα έχεις δίκιο, όπως δίκιο έχει και το άρθρο που παραθέτει ο stereo.

Είναι ένα διαφορετικό μηχάνημα με τα καλά του και τα κακά του αλλά τα περισσότερα επιχειρήματα που διαβάζω εναντίον του χάνουν εντελώς το νόημα της χρήσης ενός υπερφορητού.

Μάλλον έχεις παρεξηγήσει την έννοια του υπερφορητού όμως.

13.3 ίντσες ΔΕΝ είναι υπερφορητό, ΟΣΟ ελαφρύ και να'ναι (εκτός και η Apple βρει και τρόπο να το "διπλώσει" στη μέση). Αν αποκαλούμε το Air υπερφορητό, τότε είναι και το αντίστοιχο μοντέλο της Dell (XPS1330 νομίζω), και όλα τα slim & light 13άρια. Απλά οι άλλες εταιρίες ΔΕΝ ξεχείλωσαν τον όρο του ultraportable για να χωρέσει στο marketing τους.

Επίσης εγώ πάω και στοίχημα ότι δεν ήταν ο αρχικός στόχος της Apple το 13άρι, αλλά οι 12 ίντσες, απλά δεν τους βγήκε από άποψη χώρου το εγχείρημα (προφανώς δεν μπορούσαν να χωρέσουν δίσκο-μπαταρία-electronics και να διατηρήσουν και μικρό το πάχος).

Τώρα όσον αφορά τις ελλείψεις, προσωπικά δεν με πειράζει τόσο πολύ η μία USB (αν και συχνά καταλήγω να έχω 2-3 συσκευές συνδεδεμένες στο laptop), ούτε η έλλειψη optical drive (στο 12άρι μου τα τελευταία 2 χρόνια που το χω, παίζει να το χω χρησιμοποιήσει καμια 20αριά φορές συνολικά). Αλλά είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ να μην αλλάζει η μπαταρία χωρίς να το πας στο service (χώρια που τα σωστά user guidelines είναι να βγάζεις την μπαταρία όταν το κρατάς στο ρεύμα το laptop), όπως επίσης είναι ανεπίτρεπτο να μην μπορείς να αλλάξεις δίσκο και μνήμη. Στο βωμό του "thinnest notebook in the world"-moto θυσιάσε η Apple ένα κάρο πράμματα...Κάποιοι περίμεναν το 12άρι macbook (στα πρότυπα του 12αριού ibook που προσωπικά το θεωρώ ένα από τα καλύτερα laptops EVER) για να κάνουν την δουλειά τους, και η Apple έβγαλε το Air, απλά για να κάνει public relations...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Μάλλον έχεις παρεξηγήσει την έννοια του υπερφορητού όμως.

13.3 ίντσες ΔΕΝ είναι υπερφορητό, ΟΣΟ ελαφρύ και να'ναι (εκτός και η Apple βρει και τρόπο να το "διπλώσει" στη μέση). Αν αποκαλούμε το Air υπερφορητό, τότε είναι και το αντίστοιχο μοντέλο της Dell (XPS1330 νομίζω), και όλα τα slim & light 13άρια. Απλά οι άλλες εταιρίες ΔΕΝ ξεχείλωσαν τον όρο του ultraportable για να χωρέσει στο marketing τους.

Δεν έχω παρεξηγήσει τίποτα. Έχεις δίκιο φυσικά, αλλά δεν είναι εύκολο να τοποθετήσεις το MBAir σε μια από τις υπάρχουσες κατηγορίες. Από τη μία η οθόνη είναι 13,3'', από την άλλη το βάρος του είναι μικρότερο από αρκετών υπερφορητών οπότε που ακριβώς το καταχωρείς;

Ένα 13άρι χωράει άνετα στις περισσότερες τσάντες και με βάρος 1,3 κιλά δεν θα είχα πρόβλημα να το παίρνω παντού μαζί μου. Από αυτήν την άποψη το θεωρώ και ultraportable. Αν η οθόνη ήταν μια 11,1'' προσωπικά θα το θεωρούσα πιο ελκυστικό και τις ελλείψεις του πιο ανεκτές αλλά δεν είναι λογικό να το αποκλείσεις εντελώς από τα υπερ-φορητά.

Επίσης εγώ πάω και στοίχημα ότι δεν ήταν ο αρχικός στόχος της Apple το 13άρι, αλλά οι 12 ίντσες, απλά δεν τους βγήκε από άποψη χώρου το εγχείρημα (προφανώς δεν μπορούσαν να χωρέσουν δίσκο-μπαταρία-electronics και να διατηρήσουν και μικρό το πάχος)

Πιστεύω ότι δεν αποκλείεται να ήταν τεχνικά εφικτό να βάλουν μικρότερη οθόνη αλλά προτίμησαν να το κάνουν ευθέως ανταγωνιστικό στο MacBook και τα περισσότερα mainstream notebooks για να το πουλήσουν ως fashion item σε άτομα που δεν πρόκειται να το βγάλουν ποτέ από την πόρτα του σπιτιού τους.

Αλλά είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ να μην αλλάζει η μπαταρία χωρίς να το πας στο service (χώρια που τα σωστά user guidelines είναι να βγάζεις την μπαταρία όταν το κρατάς στο ρεύμα το laptop), όπως επίσης είναι ανεπίτρεπτο να μην μπορείς να αλλάξεις δίσκο και μνήμη.

Πόσοι τα κάνουν αυτά όμως; Πολύ λιγότεροι από αυτούς που τους πιάνει τρόμος και μόνο στην ιδέα να ανοίξουν το notebook τους.

Και πάλι, αν το service της Apple στην Ελλάδα ήταν καλό και ήξερα ότι θα το πάω στο Apple Store και το πολύ σε 1 μέρα θα το είχα έτοιμο δεν θα ένοιαζε τίποτα από αυτά.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Δεν έχω παρεξηγήσει τίποτα. Έχεις δίκιο φυσικά, αλλά δεν είναι εύκολο να τοποθετήσεις το MBAir σε μια από τις υπάρχουσες κατηγορίες. Από τη μία η οθόνη είναι 13,3'', από την άλλη το βάρος του είναι μικρότερο από αρκετών υπερφορητών οπότε που ακριβώς το καταχωρείς; .

Το καταχωρείς στα πολύ ελαφρά 13άρια. Το μέγεθος των laptop ανέκαθεν οριζόταν από την διαγώνιο της οθόνης (καθώς αυτός είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για την μεταφορά τους).

Πιστεύω ότι δεν αποκλείεται να ήταν τεχνικά εφικτό να βάλουν μικρότερη οθόνη αλλά προτίμησαν να το κάνουν ευθέως ανταγωνιστικό στο MacBook και τα περισσότερα mainstream notebooks για να το πουλήσουν ως fashion item σε άτομα που δεν πρόκειται να το βγάλουν ποτέ από την πόρτα του σπιτιού τους.

Μα ΓΙΑΤΙ να το κάνουν ανταγωνιστικό προς τα macbooks; Θέλουν εσωτερικό ανταγωνισμό στα ίδια τους τα προϊόντα; Υπάρχει μία αγορά (αυτή των υποφορητών) που περιμένει να δει Mac εδώ και 3-4 χρόνια...

Πόσοι τα κάνουν αυτά όμως; Πολύ λιγότεροι από αυτούς που τους πιάνει τρόμος και μόνο στην ιδέα να ανοίξουν το notebook τους.

Και πάλι, αν το service της Apple στην Ελλάδα ήταν καλό και ήξερα ότι θα το πάω στο Apple Store και το πολύ σε 1 μέρα θα το είχα έτοιμο δεν θα ένοιαζε τίποτα από αυτά.

Το να βγάζουν την μπαταρία; Πολύς κόσμος. Χώρια βέβαια που δεν μπορείς να κάνεις την κλασσική μέθοδο του "κουβαλάω 2 μπαταρίες μαζί μου αν είμαι ώρες στο δρόμο". Τέλος το ΚΥΡΙΩΣ πρόβλημα λόγω του οποίου δεν μπορείς να κάνεις ram upgrade στο air, είναι ότι η ram είναι soldered πάνω στην μητρική πλακέτα....(βλέπεις το 1μισι χιλιοστό που προσθέτει το sodimm socket θα τους χάλαγε το ρεκόρ :Ρ).

Τώρα, για τί ακριβώς τσακώνεστε;

εχει πλακα + κανουμε οτι γινεται και στα εξω forum, blogs ;)

ψηριζουμε το mb air. καλο του κανει και μας κανει.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Α οκ. Εγώ λοιπόν πιστεύω ότι το Air είναι καλύτερο γιατί μπορείς να του αγοράσεις αυτό το sleeve εδώ: http://www.manilamac.com/

:)

Α οκ. Εγώ λοιπόν πιστεύω ότι το Air είναι καλύτερο γιατί μπορείς να του αγοράσεις αυτό το sleeve εδώ: http://www.manilamac.com/

:)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κουβέντα κάνουμε....:vava:

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Οκ.

αλλά τι κάνεις ότι το έχεις στο γραφείο? αν δε του βγάζεις τη μπαταρία μετά από 9-10 μήνες απλά θα χάσει το 40% της... αυτό είναι το μεγάλο -.

Alex = the best!

Δεν ξέρω πως τα πάει το Air στον τομέα αυτό, το iBook μου πάντως το έχω 2μιση χρόνια και αυτή τη στιγμή είναι στο 68% η μπαταρία του, μια χαρά δηλαδή.

Το καταχωρείς στα πολύ ελαφρά 13άρια. Το μέγεθος των laptop ανέκαθεν οριζόταν από την διαγώνιο της οθόνης (καθώς αυτός είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για την μεταφορά τους).

Δείξε μου άλλο ένα δεκατριάρι με βάρος 1.3 kg τότε. Το Air έχει το βάρος υπερφορητού και όταν έχω το notebook στην τσάντα δεν με νοιάζει πόσο μεγάλη είναι η οθόνη του αλλά το βάρος του.

Μα ΓΙΑΤΙ να το κάνουν ανταγωνιστικό προς τα macbooks; Θέλουν εσωτερικό ανταγωνισμό στα ίδια τους τα προϊόντα; Υπάρχει μία αγορά (αυτή των υποφορητών) που περιμένει να δει Mac εδώ και 3-4 χρόνια...

Γιατί όχι; Μια ιδέα είπα που δεν ξέρω καν αν ισχύει. Αν έχουν έρευνες αγοράς που να λένε ότι ένα πανάλαφρο notebook με mainstream στοιχεία θα πουλήσει περισσότερο από ένα καθαρόαιμο ultra-portable γιατί να μην το κάνουν;

Το να βγάζουν την μπαταρία; Πολύς κόσμος. Χώρια βέβαια που δεν μπορείς να κάνεις την κλασσική μέθοδο του "κουβαλάω 2 μπαταρίες μαζί μου αν είμαι ώρες στο δρόμο". Τέλος το ΚΥΡΙΩΣ πρόβλημα λόγω του οποίου δεν μπορείς να κάνεις ram upgrade στο air, είναι ότι η ram είναι soldered πάνω στην μητρική πλακέτα....(βλέπεις το 1μισι χιλιοστό που προσθέτει το sodimm socket θα τους χάλαγε το ρεκόρ :Ρ).

Δεν τις ειχαμε ξανακάνει τη συζήτηση για τη μπαταρία πρώτα με το iPod και κυριως όταν βγήκε το iPhone; Είναι μια λογική πιο κοντά στα consumer electronics η οποία μέχρι τώρα δικαιώθηκε απολύτως εμπορικά.

Και συγνώμη, σου χρειάζεται πάνω από 2 GB RAM εν κινήσει; Photoshop CS3 θα δουλεύεις ή θα παίζεις το Crysis μέσω bootcamp? Καταλαβαίνω ότι θέλεις να έχεις την επιλογή αλλά για τους περισσότερους καταναλωτές αυτά είναι αδιάφορα.

-Candygram.

οκ.

απλά για να ξέρουμε τι γράφουμε.

πάντα (από την εποχή του Τουτατχαμόν) το μέγεθος των laptops δίνεται ως προς τη διαγώνιο της οθόνης.

αν θες τώρα να μετράς το βάρος σου σε Newton και ως προς την μεταβολή του g ανα Γ.Π. τότε οκ.

απλά να ξέρεις ότι αυτός ο τρόπος δεν είναι Universal και ακούγεται κάπως αστείος.

προσωπικά το βλέπω λιγότερο mobile από το r500, r400, 2710p, x61t, αλλά και ίσως και από το tc4400 μου.

να μην πω για το p1610 (1620 τώρα).

αν διαβάσεις όλα σχεδόν τα ξένα φόρα θα δεις ότι οι περισσότεροι συμφωνούν στο ότι είναι τέλειο μηχάνημα για Public relations. μέχρι εκεί όμως.

δεν βλέπω καμία εταιρία να τα δίνει για Onthego companion (το x61s είναι βασιλιάς εκεί).

απλά είναι ένα άριστο κόσμημα σε μια καλή τιμή (το βρήκα σε αγγλικό σάιτ 1100 λύρες).

αν θα το πάρω? δεν ξέρω.

αν θέλω να το πάρω? σίγουρα! :)

αν και καλύτερα να περιμένω την ver. 2.0 όπως και με το iphone.

Alex = the best!

Δείξε μου άλλο ένα δεκατριάρι με βάρος 1.3 kg τότε. Το Air έχει το βάρος υπερφορητού και όταν έχω το notebook στην τσάντα δεν με νοιάζει πόσο μεγάλη είναι η οθόνη του αλλά το βάρος του.

Όταν το μέγεθος όμως του φορητού σου ΟΡΙΖΕΙ το ελάχιστο μέγεθος τσάντας, τότε φυσικά και σε νοίαζει το πόσο μεγάλη είναι η οθόνη του. Και btw, το Μ1330 της Dell ζυγίζει μεν 1.8 κιλά, αλλά έχει optical drive, removable battery, και upgradable ram.

Γιατί όχι; Μια ιδέα είπα που δεν ξέρω καν αν ισχύει. Αν έχουν έρευνες αγοράς που να λένε ότι ένα πανάλαφρο notebook με mainstream στοιχεία θα πουλήσει περισσότερο από ένα καθαρόαιμο ultra-portable γιατί να μην το κάνουν;

Γιατί δεν είνια αυτό που ζητάει η αγορά αυτή τη στιγμή. Ειλικρινά όταν διάβαζες τα pre-macworld rumors, είδες πουθενά να ζητάει κανείς ΑΚΟΜΑ ένα 13άρι laptop; ΟΛΟΙ ήθελαν είτε ultraportables, είτε tablets. Κάτι δηλαδή το οποίο να είανι πραγματικά φορητό.

Δεν τις ειχαμε ξανακάνει τη συζήτηση για τη μπαταρία πρώτα με το iPod και κυριως όταν βγήκε το iPhone; Είναι μια λογική πιο κοντά στα consumer electronics η οποία μέχρι τώρα δικαιώθηκε απολύτως εμπορικά.

Πως δικαίωθηκε; Η Apple παραμένει Η ΜΟΝΗ εταιρία που δεν βάζει removable batteries. Αν ήταν κάτι που ΟΝΤΩΣ το ήθελαν οι καταναλωτές, τότε θα είχαν αλλάξει πορεία και όλες οι άλλες. Σίγουρα για τους περισσότερους δεν είναι deal-breaker, αλλά είναι ενόχληση (μικρή ή μεγάλη).

Και συγνώμη, σου χρειάζεται πάνω από 2 GB RAM εν κινήσει; Photoshop CS3 θα δουλεύεις ή θα παίζεις το Crysis μέσω bootcamp? Καταλαβαίνω ότι θέλεις να έχεις την επιλογή αλλά για τους περισσότερους καταναλωτές αυτά είναι αδιάφορα.

Θέλω καταρχάς το μηχάνημα να είναι όσο future-proof γίνεται. Αν αυτό σημαίνει ότι σε 3 χρόνια από τώρα, θελήσω να βάλω 4 gb για να τρέξω Windows 2k9, θέλω να μπορώ να το κάνω. Και φυσικά οι ανάγκες αλλάζουν από χρήστη σε χρήστη. Ο μεν θέλει να δουλεύει photoshop, ο δε θέλει να παίζει games, ο τρίτος θέλει να κάνει Virtualization με το VMWare κλπ κλπ. Γιατί η Apple να σου ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ να το πάρεις με 2 γίγα ram;

@Alexkass, ξέρεις αν τα ΧΡS τα φέρνει η Dell στην Ελλάδα;

Προσωπικα δεν βλεπω τον λογο να γκρινιαζει καποιος...οποιος δεν το θελει απλα το προσπερναει...Και εμενα μου αρεσει να εχω ενα τελειως ultra-portable notebook αλλα δεν ειμαι διαθετιμενος να κανω παραχωρησεις απο τα specs του 2.4 MBP που εχω, αρα απλα θα το προσπερασω... το air δεν ειναι για μενα.

Και αν ημουνα σε αναζητηση μικρου laptop δεν θα επαιρνα το Air αλλα το απλο Macbook που ειναι μια χαρα σε θεμα μεγεθους και δυνατοτητων.

Nexus 4 & iPad mini

Όταν το μέγεθος όμως του φορητού σου ΟΡΙΖΕΙ το ελάχιστο μέγεθος τσάντας, τότε φυσικά και σε νοίαζει το πόσο μεγάλη είναι η οθόνη του. Και btw, το Μ1330 της Dell ζυγίζει μεν 1.8 κιλά, αλλά έχει optical drive, removable battery, και upgradable ram.

Νομίζω ότι κολλάς σε ένα στερεότυπο. Η φορητοτητα έχει πολλές πτυχές και όχι μόνο τη διαγώνιο της οθόνης κι ας είναι ο κοινά αποδεκτός τρόπος ορισμού των διαφόρων κατηγοριών.

Ένα δεκατριάρι χωράει στην τσάντα μου μαζί με τα χαρτιά μου και αν ζυγίζει μόλις 1.3 κιλά το κουβαλάω μαζί μου ευχαρίστως.

Σε πολλούς άλλους δεν κάνει γι' αυτό υπάρχουν επιλογές στην αγορά.

Π.χ. η άλλη σειρά της Dell, η Latitude σου δίνει την επιλογή να αλλάξεις το optical drive με δεύτερη μπαταρία ή να κάνεις hot swapping μεταξύ 2 μπαταριών. Εκπληκτικό. Σταθμίζεις και επιλέγεις, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το MBAir πρέπει να τα κάνει όλα.

Γιατί δεν είνια αυτό που ζητάει η αγορά αυτή τη στιγμή. Ειλικρινά όταν διάβαζες τα pre-macworld rumors, είδες πουθενά να ζητάει κανείς ΑΚΟΜΑ ένα 13άρι laptop; ΟΛΟΙ ήθελαν είτε ultraportables, είτε tablets. Κάτι δηλαδή το οποίο να είανι πραγματικά φορητό.

Η "αγορά" (και δεν θεωρώ αυτούς που βγάζουν τα pre-macworld rumors αντιπροσωπευτικό κομμάτι της) δεν ξέρει πάντα τί ζητάει μέχρι να της παρουσιαστεί.

Και μια και το είπες, είδα πολλούς να ζητούν ένα MacBook Pro 13,3'. Είναι ένα τρομερά δημοφιλές μέγεθος που προσφέρει ένα καλό συνδυασμό φορητότητας και άνετου περιβάλλοντος εργασίας. Σήμερα η Lenovo ανακοίνωσε το X300, με οθόνη 13,3' (και μάλιστα 1440x990) και βάρος ακόμη μικρότερο του MBAir.

Θέλω καταρχάς το μηχάνημα να είναι όσο future-proof γίνεται. Αν αυτό σημαίνει ότι σε 3 χρόνια από τώρα, θελήσω να βάλω 4 gb για να τρέξω Windows 2k9, θέλω να μπορώ να το κάνω. Και φυσικά οι ανάγκες αλλάζουν από χρήστη σε χρήστη. Ο μεν θέλει να δουλεύει photoshop, ο δε θέλει να παίζει games, ο τρίτος θέλει να κάνει Virtualization με το VMWare κλπ κλπ. Γιατί η Apple να σου ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ να το πάρεις με 2 γίγα ram;

Γιατί απλά δεν σου επιβάλλει να το πάρεις όταν υπάρχουν δεκάδες επιλογές στην αγορά που σου ταιριάζουν περισσότερο.

Γιατί αυτές οι εφαρμογές που αναφέρεις δεν συνηθίζεται να τρέχουν σε τόσο μικρά notebooks.

Γιατί απλά δεν τη νοιάζει αν εσύ θα βάλεις Windows 2k9 όταν το δικό της OS τρέχει ικανοποιητικά ακόμα και με 1 GB.

Το ότι θα χάσει πολλούς πελάτες έτσι είναι βέβαιο και ως προς αυτό έχεις δίκιο. Αλλά πέρα απ' αυτό το Air είναι ΙΜΗΟ ένα από τα πιο ενδιαφέροντα notebooks που έχουν παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια και αξίζει να περιμένουμε πως θα αντιδράσει σε αυτό η αγορά.

-Candygram.

MacBookPro ----------------------------------

MacBook __ ------------------------

MacBook Αir ------

:happy: :happy: :happy:

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Νομίζω πως οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν παράλογες απαιτήσεις από το Air. Δε φτιάχτηκε για να τρέχεις Photoshop (αν και για νορμάλ χρήση του μια χαρά είναι τα 2 GB), ούτε να παίζεις games. Είναι ένα ελαφρύ desktop companion με ιδανική διαγώνιο όπως είπε ο marvin. Όποιοι θέλουν καθαρό ultraportable ή μηχάνημα να κάνει παπάδες ας κοιτάξουν αλλού.

Γιατί να μην τρέχει photoshop μια χαρά; Οι πρώτοι iMacs στα 1.83 (που δεν ήταν καν 2 Duo) πως το έτρεχαν/τρέχουν;

Σήμερα η Lenovo ανακοίνωσε το X300, με οθόνη 13,3' (και μάλιστα 1440x990) και βάρος ακόμη μικρότερο του MBAir.

Ψιλο off-topic αλλά, Θεέ μου, δεν υπάρχουν πιο άσχημα, απεριποίητα και φτηνιάρικα-looking (ενώ το ξέρω πως δεν είναι έτσι) μηχανήματα από της Lenovo.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Σήμερα η Lenovo ανακοίνωσε το X300, με οθόνη 13,3' (και μάλιστα 1440x990) και βάρος ακόμη μικρότερο του MBAir.

Το ελάχιστο βάρος του είναι μικρότερο. Το πάχος του δε...

Mείνετε στο θέμα και μην μετατρέπετε το topic σε vs. Το κάθε μηχάνημα προορίζεται για διαφορετικό κοινό, δεν είναι ανάγκη να συμφωνείτε πάντα ότι το χ μηχάνημα καλύπτει τους πάντες. Άλλοι θα βρίσκουν απαράδεκτες τις ελλείψεις που έχει το Air, άλλοι θα μπορούν να συμβιβαστούν με αυτές.

Μην μπλέκετε τις επιλογές που κάνει ένας κατασκευαστής σε ένα προϊόν (τεράστιο θέμα, ειδικά για την Apple) με τις δικές σας ανάγκες.

Και άλλοι μπορεί να πιστεύουν ότι δεν έχει καν ελλείψεις, οπότε δεν χρειάζεται συμβιβασμός :)

Γιατί να μην τρέχει photoshop μια χαρά; Οι πρώτοι iMacs στα 1.83 (που δεν ήταν καν 2 Duo) πως το έτρεχαν/τρέχουν;

Εννοώ για βαριά χρήση. Για καθημερινές ανάγκες μια χαρά τρέχει και με 1GB μνήμης.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...