Jump to content

Apple Macintosh / MacOS

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

X8es to apogeuma egina enas katoxws enos mac mini alla me 1gb ram..!!!!

Einai poli wraio alla dn mporw na kanw kapoies vasikes leitourgies!!!

Opws na kanw unrar kai unzip!!!Episis ekana update kai auti tin stigmi exw tin ekdosi 10.4.9!!!

Episis exw akousei pws einai dunatwn na kanw dual boot diladi ta mac kai ta xp me to mac os x tiger:DExw dei omws oti i teleutaia version tou tiger einai 10.0.6!!!

Mporei na mou leisei kapoios tis apories mou???

Euxaristw Poli

Scottas:O :p

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

X8es to apogeuma egina enas katoxws enos mac mini alla me 1gb ram..!!!!

Einai poli wraio alla dn mporw na kanw kapoies vasikes leitourgies!!!

Opws na kanw unrar kai unzip!!!Episis ekana update kai auti tin stigmi exw tin ekdosi 10.4.9!!!

Episis exw akousei pws einai dunatwn na kanw dual boot diladi ta mac kai ta xp me to mac os x tiger:DExw dei omws oti i teleutaia version tou tiger einai 10.0.6!!!

Mporei na mou leisei kapoios tis apories mou???

Euxaristw Poli

Scottas:O :p

Υπάρχουν πολλά free utilities για αποσυμπίεση σε MacOSX, όπως το UnRarX. Μια καλή λίστα με χρήσιμα utilities παντός είδους έχει το macephemera.gr αλλα΄αυτή τη στιγμή για κάποιο λόγο δε μου ανοίγει. Τσεκαρέ το κάποια στιγμή, είναι πολύ χρήσιμο.

Dual Boot κάνεις μέσω του προγράμματος Boot camp που μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν από το site της Apple. Προϋποθέτει να έχεις μια δική σου κόπια των Windows βέβαια.

Tiger είναι το ανεπίσημο όνομα του Mac OS X 10.4. Όλα τα Mac OS X έχουν ένα αιλουροειδές ως παρατσούκλι, το 10.3 λεγόταν Panther. Άρα η έκδοση Tiger που έχεις είναι η 10.4.9, η τελευταία δηλαδή.

Το πρόγραμμα με έκδοση 10.0.6 που λες δεν κατάλαβα τί είναι.

Με γειά το Mini, έχω το προηγούμενο μοντέλο. Είμαι σίγουρος ότι θα το χαρείς πάρα πολύ!

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

twra grafw apo to vaio mou gt mexri na to ma8w katalavaineis!!!

Elpizw na ekana kali arxi me to mac mini!!!

Episis katevazw kapoia programatakia alla dn mporw na ta anoiksw!!!

katevasa to maczip1.06 final.sit kai dn mou to anoigei:(

Kamoia idea???:D:):p

Episis mporei na mou dwsei kapoios ena kalo antivirus???

Filika Scottas

twra grafw apo to vaio mou gt mexri na to ma8w katalavaineis!!!

Elpizw na ekana kali arxi me to mac mini!!!

Episis katevazw kapoia programatakia alla dn mporw na ta anoiksw!!!

katevasa to maczip1.06 final.sit kai dn mou to anoigei:(

Kamoia idea???:D:):p

Episis mporei na mou dwsei kapoios ena kalo antivirus???

Filika Scottas

Antivirus δεν χρειάζεται. Απλά φρόντισε να κάνεις τα updates του Mac OS X.

Προγράμματα εγκαθιστάς με διαφορετικό τρόπο από τα Windows: κάνεις διπλό κλικ στο .dmg που έχεις κατεβάσει και αυτο δημιουργεί έναν εικονικό δίσκο ο οποίος περιέχει την εφαρμογή. Την κάνεις drag & drop στο folder applications του Finder, κάνεις eject τον εικονικό δίσκο και τελείωσες, η εφαρμογή είναι έτοιμη.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Antivirus δεν χρειάζεται. Απλά φρόντισε να κάνεις τα updates του Mac OS X.

Προγράμματα εγκαθιστάς με διαφορετικό τρόπο από τα Windows: κάνεις διπλό κλικ στο .dmg που έχεις κατεβάσει και αυτο δημιουργεί έναν εικονικό δίσκο ο οποίος περιέχει την εφαρμογή. Την κάνεις drag & drop στο folder applications του Finder, κάνεις eject τον εικονικό δίσκο και τελείωσες, η εφαρμογή είναι έτοιμη.

file mou exw egatastisi arketa progmata kai kserw!!!

Alla dn mporw na anoiksw *.sit kai *.sitx files

Mporeis na mou peis ton logo se parakalw???

Eyxaristw Poli

Scottas:O

file mou exw egatastisi arketa progmata kai kserw!!!

Alla dn mporw na anoiksw *.sit kai *.sitx files

Mporeis na mou peis ton logo se parakalw???

Eyxaristw Poli

Scottas:O

Δεν έχω ιδέα, :google:

-Candygram.

Για sit κλπ αρχεία θες το http://www.stuffit.com/.

Επίσης http://filext.com/ για όσα προγράμματα δεν γνωρίζεις τι είδους είναι το extension τους (ή δεν έχεις εγκαταστήσει στο παρελθόν) και πως τα ανοίγεις.

Για sit κλπ αρχεία θες το http://www.stuffit.com/.

Επίσης http://filext.com/ για όσα προγράμματα δεν γνωρίζεις τι είδους είναι το extension τους (ή δεν έχεις εγκαταστήσει στο παρελθόν) και πως τα ανοίγεις.

Euxaristw file mou

Vrika to (zorismeno) stuffit deluxe:D:):whistle:

γινεται να γραψεις ελληνικα και με ορθογραφικο ελεγχο στο ms word 2004 student and teacher edition for mac

μπορει να εχει ξανααπαντηθεί αλλα είναι επαίγον μπορεί καποιος να βοηθήσει

please help!!!!!!!!

Δες εδώ

Πρώτα κατέβασε το αρχείο NLT4OfficeX.pkg.zip από το πρώτο μήνυμα της σελίδας. Μετά ακολούθησε τις οδηγίες εγκατάστασης που δίνει ο macdinos λίγο πιο κάτω. :)

παιδια, αν μπορει καποιος

να μου πει ενα set πληκτρολογιο, ποντικι για mac mini οικονομικο με ελληνικα, με ολες τις λειτουργιες, ευχαριστω.;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Μια σημαντική ερώτηση για μένα....

χθες ερωτευτηκα...

κεραυνοβόλα...ναι έναν imac φορητό....

τρελάθηκα!Δεν πιστευα στα ματια μου...δεν το χωρούσε ο νους μου τι εχανα τοσα χράνια...

Αλλά εχω δύο ερωτήσεις...

Ναι μεν είδα το mac να τρεχει winxp αλλά θέλω να ρωτήσω:

Μπορώ να τρέξω σε αυτόν autocad και αν χρειαστεί και κάποιο στατικό πρόγραμμα στο άμμεσο μέλλον.Το ότι έχει πχ ένας imac μονο 64 ΜΒ κάρτα γραφικών επηρεάζει ενδεχομένως κάποια προγραμματα που τρέχουν σε win μέσω mac?.Είμαι πολιτικός μηχανικός και αυτά με ενδιαφέρουν οποσδήποτε!...φυσικά είναι οι τελευταίες ερωτήσεις για να δώσω το φορητό που έχω και να πάρω mac

Χαλαρά... :lol:

έναν imac φορητό....

Ο iMac είναι desktop. Μήπως εννοείς Macbook; Για ρίξε μια ματιά στο site της Apple.

Μπορώ να τρέξω σε αυτόν autocad και αν χρειαστεί και κάποιο στατικό πρόγραμμα στο άμμεσο μέλλον.Το ότι έχει πχ ένας imac μονο 64 ΜΒ κάρτα γραφικών επηρεάζει ενδεχομένως κάποια προγραμματα που τρέχουν σε win μέσω mac?.Είμαι πολιτικός μηχανικός και αυτά με ενδιαφέρουν οποσδήποτε!...φυσικά είναι οι τελευταίες ερωτήσεις για να δώσω το φορητό που έχω και να πάρω mac

Εαν αναφέρεσαι στο iMac desktop, μόνο το "μικρό" μοντέλο (1.83 GHz, 17") έχει κάρτα γραφικών 64mb. Τα μεγαλύτερα μοντέλα έχουν καλύτερες κάρτες.

Εαν αναφέρεσαι σε φορητό, το Macbook μόνο έχει 64mb shared κάρτα γραφικών, αλλά νομίζω ότι το πρόβλημά σου εκεί δε θα είναι η κάρτα γραφικών, αλλά πως θα δουλέψεις το Autocad σε 13" οθόνη.

Επειδή τα έχεις μπερδέψει λίγο με τα μοντέλα της Apple, μελέτησε λίγο το site της και εδώ είμαστε... :)

Το FAT32 έχει όριο 4 GB και όχι 10. Σάκη δοκίμασε να το splitάρεις σε μικρά κομμάτια πριν το μεταφέρεις: http://www.cs.cmu.edu/~benhdj/Mac/unix.html#splitPDF

Σχετικά με το NTFS μόνο ανάγνωση μπορεί να γίνει και όχι εγγραφή.

Πως θα κόψω σε κομμάτια την συναυλία μου;

Πρώτον, γενικά δεν ξέρω πως κοπιάρεις-αντιγράφεις ενα κομμάτι ενός ολόκληρου project,(έχω χρειαστεί ενα 10λεπτο απο όλο το βίντεο και δεν ξέρω πως να το κάνω)

και γιατι δεν μπορεί να μεταφερθεί ολόκληρο το αρχείο;

Παράξενο μου φαίνεται.

Και μόλις είδα τον εξωτερικό σκληρό και βλέπω πως έχω μεταφέρει άλλο αρχείο απο το i movie μεγέθους 15,3 gb.

To μοντέλο του εξωτερικού είναι: WD MediaCtr 300gb.

Μια σημαντική ερώτηση για μένα....

χθες ερωτευτηκα...κεραυνοβόλα...ναι έναν imac φορητό....τρελάθηκα!Δεν πιστευα στα ματια μου...δεν το χωρούσε ο νους μου τι εχανα τοσα χράνια...

Αλλά εχω δύο ερωτήσεις...Ναι μεν είδα το mac να τρεχει winxp αλλά θέλω να ρωτήσω:

Το Autocad δεν κυκλοφορεί σε mac. Μπορείς να το τρέχεις είτε με dual boot είτε μέσω parallels όπως κάνω εγώ. ;)

Τώρα για την κάρτα γραφικών, τι να σου πω δεν ξέρω

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

paidia mporei kapoios na mou dwsei ena link me odigo gia na mporw na kanw dual boot ta mac os X kai ta xp media center edition 2005???

Exw kopia kai ta mac kai ta XP

Eyxaristw Scottas:D

γιατι δεν ειχα δει εναν mac πριν 3 μηνες...δεν ειναι δυνατον ειναι απιστευτα μηχανηματα....ξαναβρηκα τι σημαινει υπολογιστης....δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπάρω pc....εχω παθει κατι απιστευτο....καλα κρυφο το ειχατε τοσο καιρο???

για μενα οποιος δεν εχει πλεον μακ δεν ξερει τι χανει...και οσο πιο πολυ το ψαχνω τοσο πιο πολυ τρελενομαι!

Χαλαρά... :lol:

Paidia mporei kapoios na mou pei ti settings prepei na kanw gia na sundesw ena mac kai ena vaio me ethernet cable???

Thanks Scottas:D:):p;)

:respect: :heat:

γιατι δεν ειχα δει εναν mac πριν 3 μηνες...δεν ειναι δυνατον ειναι απιστευτα μηχανηματα....ξαναβρηκα τι σημαινει υπολογιστης....δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπάρω pc....εχω παθει κατι απιστευτο....καλα κρυφο το ειχατε τοσο καιρο???

για μενα οποιος δεν εχει πλεον μακ δεν ξερει τι χανει...και οσο πιο πολυ το ψαχνω τοσο πιο πολυ τρελενομαι!

Kai egw gia ton mono logo pou 8elw na valw ta xp einai gia ta programata kai tis anavathmiseis kinitwn:D:p;)

paidia mporei kapoios na mou dwsei ena link me odigo gia na mporw na kanw dual boot ta mac os X kai ta xp media center edition 2005???

Exw kopia kai ta mac kai ta XP

Eyxaristw Scottas:D

http://www.apple.com/macosx/bootcamp/

Δεν ξέρω αν υποστηρίζει media center 2005 όμως.

Όταν τα λέμε εμείς... :)

Καλώς ήρθες!!

Kai egw gia ton mono logo pou 8elw na valw ta xp einai gia ta programata kai tis anavathmiseis kinitwn:D:p;)

Αν το κινητό σου είναι αυτό που φαίνεται στο sig σου, τότε υποστηρίζεται εγγενώς από το 10.4.9 :)

http://www.apple.com/macosx/features/isync/devices.html

File dn milaw gia suxronismo epafwn minimatwn kai etsi alla gia nokia update service sony ericsson update service kai tetoia!!!Opote :):p:D

Καινούρια MacBooks

Ταχύτεροι επεξεργαστές, 1GB RAM σε όλα, 802.11n Wi-fi, μεγαλύτεροι σκληροί.

Αυτό το combo-drive γιατί δεν το καταργούν στο μικρό μοντέλο πια; :wacko:

Όχι Santa Rosa αλλά καλή αναβάθμιση. Προφανώς οι υπόλοιπες καινοτομίες της Santa Rosa (νέοι επεξεργαστές, turbo-memory κλπ.) θα ενσωματωθούν πρώτα στα MacBook Pro, όταν αυτά ανακοινωθούν.

-Candygram.

Πως θα κόψω σε κομμάτια την συναυλία μου;

Πρώτον, γενικά δεν ξέρω πως κοπιάρεις-αντιγράφεις ενα κομμάτι ενός ολόκληρου project,(έχω χρειαστεί ενα 10λεπτο απο όλο το βίντεο και δεν ξέρω πως να το κάνω)

και γιατι δεν μπορεί να μεταφερθεί ολόκληρο το αρχείο;

Παράξενο μου φαίνεται.

Και μόλις είδα τον εξωτερικό σκληρό και βλέπω πως έχω μεταφέρει άλλο αρχείο απο το i movie μεγέθους 15,3 gb.

To μοντέλο του εξωτερικού είναι: WD MediaCtr 300gb.

Τώρα είδα πως το link που έδωσα ήταν για PDF τελικά...

Ψάξε για προγράμματα που μπορούν να κόψουν αρχεία σε μικρότερα κομμάτια. Το Stuffit νομίζω έχει αυτή τη δυνατότητα.

Για να κρατήσεις το 10λεπτο που θες, μπορείς να το κάνεις με οποιοήποτε πρόγραμμα video editing. :confused:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...