Cadfael Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Ωραία... Βλέπω να μένω με το N10+ που βγήκε αρκετά τίμιο. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Ωραία... Βλέπω να μένω με το N10+ που βγήκε αρκετά τίμιο. Sent from my SM-N975F using TapatalkΕγώ αυτό θα κάνω, επόμενη αλλαγή όταν στο fold προστεθεί το spen . Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 22, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Take my money... lol Sent from my SM-G9860 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Για να δούμε θα αρχίσουν οι προπαραγγελίες 1/9; Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 22, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Για να δούμε θα αρχίσουν οι προπαραγγελίες 1/9; Sent from my SM-N975F using TapatalkΝομίζω 2 Σεπτεμβρίου έχουν πει. Λογικά μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε πιο πολλά. Sent from my SM-G9860 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 22, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Flex mode - Sent from my SM-G9860 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Νομίζω ότι το μοντέλο αυτό θα μας χαζέψει... Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 (edited) https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_z_fold2_stars_in_its_first_review_video_-amp-44914.php Για να δούμε, θα έχουμε αρχές του μήνα κανένα νέο; Sent from my SM-N975F using Tapatalk Edited August 28, 2020 by Cadfael Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Έρχεται 18 Σεπτεμβρίου .... μπήκε προ-παραγγελία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Πού την έκανες; Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Πού την έκανες; Sent from my SM-N975F using Tapatalk Απο το Samsung.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 1, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 15 Σεπτεμβριου παραλαμβανω! Samsung UK :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Άρα θα βγει και από τις υπόλοιπες αλυσίδες. Βλέπω στον Κωτσόβολο αυτό https://www.kotsovolos.gr/pages/vat-free-smartphones Μήπως και συμπεριληφθεί μέχρι τις 5.9 που ισχύει Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Άρα θα βγει και από τις υπόλοιπες αλυσίδες. Βλέπω στον Κωτσόβολο αυτό https://www.kotsovolos.gr/pages/vat-free-smartphones Μήπως και συμπεριληφθεί μέχρι τις 5.9 που ισχύει Sent from my SM-N975F using Tapatalk Αμφιβάλω... αφού στις ήδη υπάρχουσες συσκευές που είναι το Νοτε 20 δεν την δίνει την προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 1, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Πρωτο unboxing που ειδα - Φαινεται οτι η Αμερικανικη εκδοση δεν δινει τιποτα στο κουτι, ενω στην Ελλαδα δινουν galaxy buds live δωρο και arphones(USB Type C) with sound by AKG. Στο UK δινουν πακετο αλλαγης οθονης (Galaxy Z Premier Service) με κόστος "μόνο" £119 :lol::lol:. Στο κουτι ομως εχει και θήκη :rolleyes: (Aramid Fiber Cover). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Άρα έχει snap, μνήμη 256GB και τις κάμερες του s20; Δίκαρτο είναι; Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 1, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Άρα έχει snap, μνήμη 256GB και τις κάμερες του s20; Δίκαρτο είναι; Sent from my SM-N975F using TapatalkΈχει 12GB ram και 256ROM. Ναι τις κάμερες του S20 νομίζω έχει και είναι dual SIM (μια nano και μια esim). Sent from my SM-G9860 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Εντυπωσιακό. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Έχει 12GB ram και 256ROM. Ναι τις κάμερες του S20 νομίζω έχει και είναι dual SIM (μια nano και μια esim). Sent from my SM-G9860 using TapatalkEsim σημαίνει κάποιο επιπλέον κόστος; Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Οσο εντυπωσιακο και αν ειναι κοστιζει 1999 ευρω. Οταν πεσει στα 1499 ευρω τοτε το ξανα βλεπουμε και με συμβολαιο φυσικα. Πιο καλο ειναι να παρεις το Flip Z παρα αυτο και μετα οταν σπασει η οθονη του τρεχα γυρευε ανταλλακτηκα. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 2, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Esim σημαίνει κάποιο επιπλέον κόστος; Sent from my SM-N975F using TapatalkΕδώ στην Αγγλία έχει μια χρέωση της τάξης της 1ας λίρας για την αλλαγή σε esim. Στην Ελλάδα δεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω ότι θα έχει τρελό κόστος! Sent from my SM-T865 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Έχει 12GB ram και 256ROM. Ναι τις κάμερες του S20 νομίζω έχει και είναι dual SIM (μια nano και μια esim). Sent from my SM-G9860 using Tapatalk Στο official site παντως λεει δεν εχει Dual Sim Dual Sim 'Οχι Τύπος SIM Nano-SIM (4FF) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 2, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Στο official site παντως λεει δεν εχει Dual Sim Dual Sim 'Οχι Τύπος SIM Nano-SIM (4FF) Μίλησα χθες με το support τους και μου το ειπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Μόλις έπεσε προ παραγγελία και από εμένα στο πλαίσιο σε χρώμα καφέ με δώρο τα μαύρα ακουστικά. Γνωρίζει κανείς πότε τελικά παραλαμβάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Μόλις έπεσε προ παραγγελία και από εμένα στο πλαίσιο σε χρώμα καφέ με δώρο τα μαύρα ακουστικά. Γνωρίζει κανείς πότε τελικά παραλαμβάνουμε;Πόσο το πήρες? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts