sonymobby Δημοσιεύτηκε August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 12, 2005 Παιδια εκανα μια πολυ μεγαλη βλακια. Αγορασα ενα 200αρι Sata δισκο για το PC μου αλλα δεν προσεξα αν η motherboard μου εχει σατα κοντρολερ. Οταν ειδα πως δεν ειχε... Τελος παντων, διαβασα παλαιοτερα εδω για SATA pci controllers και εκανα ενα search στο google αλλα θελω και την δικη σας γνωμη. Η ταχυτητα του θα ειναι οπως αν ειχα στη motherboard sata controller; Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο συγκεκριμενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Για δες αυτό από το e-shop: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802276 Επειδή δεν ξέρω βέβαια περισσότερα για τους μετατροπείς αυτούς, κάποιος άλλος που είναι σχετικότερος από εμένα φαντάζομαι ότι θα μπορέσει να σε βοηθήσει. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. August 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2005 Παιδια το επαξα λιγο το θεμα και απο οτι μου εδιξε το !κοτετσι! υπαρχουν και ide to sata bridge devices. Ποια να προτιμησω; Bridge device ή pci controller; Ποιο μοντελο; Σας ευχαριστω εκ των προτερων! EDIT: Το δισκο που θα βαλω στο sata pci controller ή bridge device θα μπορω να τον χρησιμοποιησω σαν τον κυριο δισκο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Δεν έχω χρησιμοποιήσει κάτι τέτοιο, αλλά αν πάρεις pci controller, αυτό που πρέπει να κάνεις αν θέλεις να βάλεις windows στον δίσκο που θα συνδέσεις εκεί, είναι να πατήσεις το F6 στην αρχή της εγκατάστασεις του λειτουργικού. Εκεί που λέει κάτι σαν "Press F6 if you need to install a third party controller" και να βάλεις τους drivers που θα έχει μαζί της η κάρτα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. August 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Thanks mcde. Λες πως θα μπορω να τον εχω σαν τον κυριο δισκο αλλα πρεπει να κανω αυτο με το F6, τοτε αν παρω bridge device θα ειναι ακομα ποιο ευκολο επειδη δε χρειαζεται να κανω κατι ειναι σαν να τον συνδεω σε ide, συμφωνειτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dikk Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 nai, alla sigoura einai na exeis kanoniko sata controller... episis, prepei nomizo o controller na ipostirixei boot (na xei diko tou bios ktl) allios oi drivers de tha arkoun gia boot Παράθεση altnews.gr slang.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. August 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Αλλα αφου δεν εχω πρεπει να κανω κατι. Τι μου προτεινεται; Ειναι δυνατον να μην ξερει κανεις να μου απαντησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dikk Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 na pareis... enan opoiondipote, fthino sata controller me 2 i 4 ports... Παράθεση altnews.gr slang.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePrince Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 Συμφωνώ, καλύτερα να προτιμήσεις κάποιον PCI SATA Controller, το bridge θα σε εξυπηρετήσει μόνο αν δεν θέλεις να κάνεις επανεγκατάσταση το λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. August 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Παιδια να αγορασω q-tec ή sunix; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. August 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Παιδια οταν στα specs μας λεει: "Up to Hard Driver over 137GB", σημαινει πως θα δεχεται δισκους ως τα 137GB ή και πανω απο 137GB; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Παιδια οταν στα specs μας λεει: "Up to Hard Driver over 137GB", σημαινει πως θα δεχεται δισκους ως τα 137GB ή και πανω απο 137GB; Δέχεται και πάνω απο 137gb έγω είχα σε ένα sunix με silicon image 3112A τσιπάκι έναν 160αρη seagate. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. August 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Στο δισκο εβαλες το OS ή αλλα πραγματα εννοω τον ειχες σαν τον κυριο δισκο ή σαν αποθηκευτηκο χωρο για mp3s και αλλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Στο δισκο εβαλες το OS ή αλλα πραγματα εννοω τον ειχες σαν τον κυριο δισκο ή σαν αποθηκευτηκο χωρο για mp3s και αλλα; Τον ειχα για backup. Αλλά δουλευει και για OS απλά θέλει να έχεις WinXP με SP1 ή SP2 για να δεί πάνω απο 137gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts