MAFIA Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 δεν εχει ερθει η 12 ακομα Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Στην global έκδοση της συσκευής και όχι την eea ξεκίνησε η διάθεση της 12αρας από σήμερα. Φαντάζομαι μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έρθει και στα δικά μας τα ευρωπαϊκά.Υποψιν η φωτό δεν ειναι δικιά μου είναι από εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 σημερα εφαγε και την 1η καλη τουμπα..βγαινω απο σουπερ μαρκετ χτυπαει το τηλ παω να το πιασω..παρτο με την οθονη κατω σε πεζοδρομιο .... (δεν εχω μεμβρανη) μονο το τζελ που εχω βαλει....ευτυχως ουτε γρατζουνια Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goalkeeper Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 σημερα εφαγε και την 1η καλη τουμπα..βγαινω απο σουπερ μαρκετ χτυπαει το τηλ παω να το πιασω..παρτο με την οθονη κατω σε πεζοδρομιο .... (δεν εχω μεμβρανη) μονο το τζελ που εχω βαλει....ευτυχως ουτε γρατζουνια τι τζελ εχεις βαλει?...thanks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 τι τζελ εχεις βαλει?...thanks... Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizim Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Είδα ένα tutorial πως το κάνεις. Αλλά σκέφτομαι για πόσο μένει στην οθόνη πάνω; δλδ πχ εγώ καθαρίζω σχεδόν κάθε μέρα το κινητό με πανάκι αντισηπτικό επδ το ακουμπάω παντού. Απλά έχω tempered glass λέω και να το χαλάσει την αλλάζεις. Σε αυτό πόσο κρατάει η προστασία πάνω στην οθόνη; Επίσης είδα πως περνάνε τη mocolo. Με φοβίζει λίγο το γεγονός του ηχείου. Μη πάει η κόλλα εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Δοκιμάστε update μόλις ήρθε σε εμένα eea rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Μόλις μου ήρθε η 12 άρα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnlotos2 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Την εγκαταστήσετε; Είναι όλα εντάξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Όλα μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Μολις εκανα την αναβαθμιση αλλα δεν μου βγαζει τα νεα features της MIUI12...πχ δεν εχω superwallpapers...επισης οταν κανεις scroll down το μενου στην αρχικη οθονη βγαινει αυτο που ειχα κ στην MIUI11 κ οχι το καινουργιο...κανω κατι λαθος; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Μολις εκανα την αναβαθμιση αλλα δεν μου βγαζει τα νεα features της MIUI12...πχ δεν εχω superwallpapers...επισης οταν κανεις scroll down το μενου στην αρχικη οθονη βγαινει αυτο που ειχα κ στην MIUI11 κ οχι το καινουργιο...κανω κατι λαθος;Ρυθμίσεις προβολή κέντρο ελέγχου νέο κέντρο ελέγχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLI Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Μολις ηρθε και σε μενα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Τα περισσοτερα τα βρηκα...τα super wallpaper ομως δεν μπορω να τα βρω με τιποτα...Καποια βοηθεια; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Είδα ένα tutorial πως το κάνεις. Αλλά σκέφτομαι για πόσο μένει στην οθόνη πάνω; δλδ πχ εγώ καθαρίζω σχεδόν κάθε μέρα το κινητό με πανάκι αντισηπτικό επδ το ακουμπάω παντού. Απλά έχω tempered glass λέω και να το χαλάσει την αλλάζεις. Σε αυτό πόσο κρατάει η προστασία πάνω στην οθόνη; Επίσης είδα πως περνάνε τη mocolo. Με φοβίζει λίγο το γεγονός του ηχείου. Μη πάει η κόλλα εκεί Η tempered glass σου ειναι ενταξει ή ξεκολλαει και καποιο link αν γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Τα περισσοτερα τα βρηκα...τα super wallpaper ομως δεν μπορω να τα βρω με τιποτα...Καποια βοηθεια;Κατεβάζεις το apk. των wallpapers από xda, το κάνεις εγκατάσταση. Μετά κατεβάζεις από playstore την εφαρμογή ταπετσαρίες της google και το επιλέγεις από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 (edited) Στο δικο μου δεν εχει ερθει ακομα. εσεις που πηρατε τη 12 εχετε βαλει ελλαδα ως χωρα ; Edited September 5, 2020 by MAFIA Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Το πήρα μόλις δεύτερο χέρι 3 ημερών. Με το τζάμι τι γίνεται; μου είπε ο τύπος που μλη το έδωσε ότι είναι δύσκολο να το περάσεις; Με την 12 έχει κολλήματα σε τι φάση είναι; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Στο δικο μου δεν εχει ερθει ακομα. εσεις που πηρατε τη 12 εχετε βαλει ελλαδα ως χωρα ; Ναι κανονικά Ελλάδα. Έχω την εντύπωση ότι μοιράστηκε τυχαία δειγματοπλητικα, όπως και στην global που εδώ και ημέρες την πήραν κάποιοι και μετά δεν ξαναεμφανίστηκε προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Διαπιστώνω από χθες στην 12 άρα καλύτερη διαχείριση μπαταρίας όπως και το αποτύπωμα έχει σαφώς πιο γρήγορη αναγνώριση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Διαπιστώνω από χθες στην 12 άρα καλύτερη διαχείριση μπαταρίας όπως και το αποτύπωμα έχει σαφώς πιο γρήγορη αναγνώριση! ειχαν αναφερει οτι μεσα στα φιξ ειναι και το δαχτυλικο στη 12 Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizim Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Η tempered glass σου ειναι ενταξει ή ξεκολλαει και καποιο link αν γινεται. https://www.ebay.co.uk/itm/372909157688 Όχι δε θα έλεγα καλή. Γενικά δεν έχω βρει καλή π να έχει δική της κόλλα. Απ την άλλη δεν εμπιστεύομαι να βάλω τη mocolo μη κάνω πατάτα με την έξτρα κόλλα που ρίχνεις . Σκέφτομαι για screen protector τύπου ζελατίνα αλλά και πάλι δεν έχω ιδέα αν δίνει προστασία σε πτώση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Εγω σε mi note 2 ειχα βαλει σκληρη μεμβρανη και εκανε δουλεια https://www.aliexpress.com/item/32788794629.html . Ομως δεν βλεπω η ιδια εταιρια να εχει βγαλει κατι για mi note 10 lite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 https://www.ebay.co.uk/itm/372909157688 Όχι δε θα έλεγα καλή. Γενικά δεν έχω βρει καλή π να έχει δική της κόλλα. Απ την άλλη δεν εμπιστεύομαι να βάλω τη mocolo μη κάνω πατάτα με την έξτρα κόλλα που ρίχνεις . Σκέφτομαι για screen protector τύπου ζελατίνα αλλά και πάλι δεν έχω ιδέα αν δίνει προστασία σε πτώση. Θα σου πρότεινα το Panzer πριν πας σε ζελατίνα Edit: Άκυρο μόλις σήμερα άλλαξε η τιμή, από 7,5€ που ήταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Διαπιστώνω από χθες στην 12 άρα καλύτερη διαχείριση μπαταρίας όπως και το αποτύπωμα έχει σαφώς πιο γρήγορη αναγνώριση! Το πρόβλημα με τον αισθητήρα της οθόνης όταν μιλάς φτιάχτηκε; Θα φτιαχτεί ξέρει κανείς; Υπάρχει κάποια λύση γιαυτό; Μου αρέσει σαν κινητό αλλά κολλάω σε αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts