Jump to content

Redmi Note 9 Pro

highland1
 Κοινοποίηση

Ως κάτοχοι θα προτείνατε το Redmi Note 9 Pro σε κάποιον και γιατί;  

211 members have voted

1. 1. Ως κάτοχοι θα προτείνατε το Redmi Note 9 Pro σε κάποιον και γιατί;

• ΝΑΙ - Γιατί τη θεωρώ οικονομική συσκευή
    • ΝΑΙ - Γιατί εμπιστεύομαι την Redmi (Xiaomi)
    • ΝΑΙ - Γιατί τα τεχνικά χαρακτηριστικά της με καλύπτουν
    • ΝΑΙ - Για όλα τα παραπάνω
    • ΟΧΙ - Γιατί δε με ικανοποιεί η εγγύηση της Xiaomi
    • ΟΧΙ - Γιατί βρίσκω σφάλμα/-τα λογισμικού - (bug(s))
    • ΟΧΙ - Γιατί με απογοήτευσε η εμπειρία χρήσης
    • ΟΧΙ - Για όλα τα παραπάνω

Recommended Posts

Γράψε μας πόσο sot έχεις.

....

Το nfc με κάρτα alpha bank πιάνει με την 2η.

Το δοκίμασα σε 2 μαγαζιά αλλά με, πιθανότατα, ιδιο pos.

Ίσως να είναι θέμα των τερματικών

Βάλε από το play store το credit card reader, να δεις ακριβώς που πρέπει να ακουμπάς στο τερματικό, το πηνίο από ότι έχω δει είναι γύρω από τις κάμερες.

Αυτό διαβάζει τις πληροφορίες των καρτών.

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για δείτε τα 3 screenshot δεν ξέρω αν δείχνουν σωστά είναι από την κάμερα που βάλαμε παραπάνω, βέβαια συνολικά κανονικό sot μέχρι στιγμής έχω δεν μπορεί αυτό που δείχνει να είναι σωστό0226f30ae7538d2a7fe2b70d95e0096b.jpgc15c2fd9434a1b68b610a8808d140a91.jpg099365a966c169e62e501917c1af6d4a.jpg

Βάλε από το play store το credit card reader, να δεις ακριβώς που πρέπει να ακουμπάς στο τερματικό, το πηνίο από ότι έχω δει είναι γύρω από τις κάμερες.

Αυτό διαβάζει τις πληροφορίες των καρτών.

Το nfc είναι στην πλάτη στο καπάκι στη μέση και λίγο πιο κατω. Εχω δει βιντεακι με dismantling.

Στο 8αρι είναι γυρω από κάμερες

Θα δοκιμάσω και την εφαρμογή.

Πάντως το σφάλμα το έβγαζε πριν προλάβω να ακουμπισω το τηλέφωνο στο πος.

Σσν να βιαζόταν να επικοινωνήσει αλλά λόγω απόστασης έβγαζε ερρορ

Θα δοκιμάσω και σε άλλα πος

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Το nfc είναι στην πλάτη στο καπάκι στη μέση και λίγο πιο κατω. Εχω δει βιντεακι με dismantling.

Στο 8αρι είναι γυρω από κάμερες

Θα δοκιμάσω και την εφαρμογή.

Πάντως το σφάλμα το έβγαζε πριν προλάβω να ακουμπισω το τηλέφωνο στο πος.

Σσν να βιαζόταν να επικοινωνήσει αλλά λόγω απόστασης έβγαζε ερρορ

Θα δοκιμάσω και σε άλλα πος

Σε ξένα φορουμ αναφέρουν ότι για το ευρωπαϊκό μοντέλο του RN9 pro (joyeuse) το nfc βρίσκεται γύρω από τις κάμερες.

https://forum.xda-developers.com/redmi-note-9-pro/help/info-fingerprint-scanner-usage-rest-t4130713

στο μήνυμα post 4

Edited by frastgr
frastgr

Πάντως με το app που είπα παραπάνω πιάνει αμέσως όταν ακουμπήσω τις κάμερες δοκιμασετο και εσύ να μου πεις.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως με το app που είπα παραπάνω πιάνει αμέσως όταν ακουμπήσω τις κάμερες δοκιμασετο και εσύ να μου πεις.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οκ. Θα το δοκιμάσω.

Redmi Note 9 Pro 6-128

Φυσικά είσαι καλά,να υπολογίζεις η συσκευή βγάζει από 9 ώρες sot minimum ως 12+ maximum ,ανάλογα πάντα την χρήση,το σήμα,το πόσες κάρτες έχεις μέσα και το τι έχεις ανοιχτό.

Εδώ φαίνονται οι δυνατότητες της συσκευής, φωτογραφίες από το telegram από το 9S και το Pro Max που είναι το δικό μας βέβαια σε άλλες χώρες και αλλους ουρανούς.

Sent from my U65GT using Tapatalk

Με τι settings έχουν τραβηχτεί αυτές οι φωτογραφίες, ξέρουμε ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro, χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γράφουν στο telegram αλλά έχει πολλά posts βέβαια αν κοιτάς εδώ τον ουρανό και βλέπεις μόνο φωτεινές κουκίδες και τίποτα άλλο τι να βγάλει και η φωτό...

Γράφουν στο telegram αλλά έχει πολλά posts βέβαια αν κοιτάς εδώ τον ουρανό και βλέπεις μόνο φωτεινές κουκίδες και τίποτα άλλο τι να βγάλει και η φωτό...

Σωστό κι αυτό....

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro, χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φυσικά είσαι καλά,να υπολογίζεις η συσκευή βγάζει από 9 ώρες sot minimum ως 12+ maximum ,ανάλογα πάντα την χρήση,το σήμα,το πόσες κάρτες έχεις μέσα και το τι έχεις ανοιχτό.
Εγώ το έχω γύρω στις 20 μέρες και το καλύτερο που έχω δει είναι 9ω και 8λ sot μέχρι το 26%.

Δεν είναι κι άσχημα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εγώ το έχω γύρω στις 20 μέρες και το καλύτερο που έχω δει είναι 9ω και 8λ sot μέχρι το 26%.

Δεν είναι κι άσχημα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro

Χθες είχα 15 ώρες SOT με 10% υπόλοιπο μπαταρίας. Έχω τραβήξει το screenshot, θα το ανεβάσω λίγο μετά.

Με χρήση μόνο browsing, χωρίς gaming, με μία sim με μέτριο σήμα (απο μία έως τρεις γραμμές), χωρίς δεδομένα ανοικτά, μόνο Wi-Fi.

Σε όλο αυτό πιθανόν βοηθάει ότι με την αγορά του κινητού μπήκε καινούρια sim, γιατί δεν είχα nano sim. Επίσης είμαι με Global rom (QJZMIXM).

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Μια παρατήρηση σχετικά με την φόρτιση

Όταν χρησιμοποιώ τον μανισιο φορτιστή και το καλώδιο το μανισιο βγαζει φόρτιση turbo

Οταν φορτίζω με το μανισιο φορτιστή αλλά με καλώδιο Quick charge (2,4A) η φόρτιση είναι απλώς Quick charge.

Παρατήρησα ότι στην δεύτερη περίπτωση οι χρόνοι ηταν παραπλήσιοι με την turbo ΑΛΛΑ η θερμοκρασία πλάτης χαμηλή. Σαν να μην φορτιζει. Προφανώς και πουσαρει λιγότερο την Μπαταρία

Με δεδομένη την υψηλή αυτονομία της συσκευής δεν αξίζει να ζορίζεται η μπαταρία σε υπερταχεία φόρτιση

Κάντε και σεις μια δοκιμή και γράψτε εντυπώσεις.

(μου έχουν μείνει καλώδια Quick charge Micro USB από το Samsung galaxy s7. Για να μην πάνε τζάμπα παρήγγειλα αντάπτορες micro USB to USB c. ;), 1ευρω οι 3)

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Μια παρατήρηση σχετικά με την φόρτιση

Όταν χρησιμοποιώ τον μανισιο φορτιστή και το καλώδιο το μανισιο βγαζει φόρτιση turbo

Οταν φορτίζω με το μανισιο φορτιστή αλλά με καλώδιο Quick charge (2,4A) η φόρτιση είναι απλώς Quick charge.

Παρατήρησα ότι στην δεύτερη περίπτωση οι χρόνοι ηταν παραπλήσιοι με την turbo ΑΛΛΑ η θερμοκρασία χαμηλή. Σαν να μην φορτιζει.

Κάντε και σεις μια δοκιμή και γράψτε εντυπώσεις

Είναι λόγω του ότι το πρώτο καλώδιο είναι 3Α, και το δεύτερο 2Α.

Ευχαριστώ.

Είναι λόγω του ότι το πρώτο καλώδιο είναι 3Α, και το δεύτερο 2Α.

Ευχαριστώ.

Ναι, λογικό απλά με το 2,4 αμπέρ έπιασα σχεδόν ίδιους χρόνους με μηδενική θερμική καταπόνηση της μπαταρίας. Φαίνεται να συμφέρει το 2ο σενάριο φόρτισης . Αυτό είναι το ρεζουμέ του σχολίου

Edit : επίσης, από τα πρώτα στοιχεία παρατηρώ μια πιο πλήρη φόρτιση καθώς η μπαταρία δείχνε να αδειάζει και πιο αργά...!

Τεσπα, όποιος θέλει δοκιμάζει (ιδιαίτερα όσοι φίλοι έχουν την εντύπωση ότι έχουν θέματα) και γράφει εντυπώσεις.

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Ναι, λογικό απλά με το 2,4 αμπέρ έπιασα σχεδόν ίδιους χρόνους με μηδενική θερμική καταπόνηση της μπαταρίας. Φαίνεται να συμφέρει το 2ο σενάριο φόρτισης . Αυτό είναι το ρεζουμέ του σχολίου

Edit : επίσης, από τα πρώτα στοιχεία παρατηρώ μια πιο πλήρη φόρτιση καθώς η μπαταρία δείχνε να αδειάζει και πιο αργά...!

Τεσπα, όποιος θέλει δοκιμάζει (ιδιαίτερα όσοι φίλοι έχουν την εντύπωση ότι έχουν θέματα) και γράφει εντυπώσεις.

Φίλε μου, βάζεις τις ανάγκες σου κάτω, και προχωράς. Με αυτό εννοώ ότι κάποιος θέλει απλά πιο ταχείες φορτίσεις. Όσο αφορά τη θερμική καταπόνηση, ήταν τόσο έντονη η διαφορά; έχεις θερμικό μετρητή εξωτερικού ελέγχου, και πήρες θερμοκρασιακά δείγματα;

Φαντάζομαι, ότι κατά την αφή παρατήρησες αυτό.

Βέβαια, αυτό ίσως ήταν συμπτωματικό, διότι όπως έχω και προσωπικά προαναφέρει, το κινητό έχει μια τάση, να επηρεάζεται απο εξωτερικούς θερμοκρασιακούς παράγοντες. Επομένως μήπως το φόρτιζες σε περιβάλλον επιβαρυμένο θερμοκρασιακά (Π.χ σε ένα ζεστό δωμάτιο; )

Επιπρόσθετα, στην εξίσωση, θα πρέπει να προσθέσεις και το χρόνο αλλαγής της συσκευής σου. Δηλαδή, εάν είναι να κρατήσεις τη συσκευή 3.5 χρόνια, τότε ναι, θα χρειαστεί αλλαγή μπαταρίας ως τότε -και- λόγω των θερμικών καταπονήσεων αυτής.

Όμως, εάν πχ είσαι τύπος που αλλάζει τα κινητά σαν τα πουκάμισα, ή τέλος πάντων το αλλάξεις σε 2 χρόνια, τότε το να έχεις ένα καλώδιο 3Α απλά σου κάνει τη ζωή ευκολότερη.

Ζυγίζεις τις ανάγκες σου λοιπόν.

https://www.xda-developers.com/download-miui-12-stable-update-rolling-out-several-xiaomi-redmi-mi-poco-devices/?r=20

....

Λήψη θερμοκρασίας : διά αφής

Σημείο φόρτισης : εντός δωματίου με ίδιες συνθήκες θερμοκρασίας (ψηφιακό θερμόμετρο χώρου)

Κατηγορία χρήστη : 3,5 χρόνια +

:D

Το σχόλιο το έγραψα διότι κάπου διάβασα ότι κάποιος φίλος προβληματιστηκε με την θερμοκρασία φόρτισης... Σε κάποιο σχόλιο.. Δεν είμαι σίγουρος..

Τεσπα, πάσο

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

https://www.xda-developers.com/download-miui-12-stable-update-rolling-out-several-xiaomi-redmi-mi-poco-devices/?r=20

....

Λήψη θερμοκρασίας : διά αφής

Σημείο φόρτισης : εντός δωματίου με ίδιες συνθήκες θερμοκρασίας (ψηφιακό θερμόμετρο χώρου)

Κατηγορία χρήστη : 3,5 χρόνια +

:D

Το σχόλιο το έγραψα διότι κάπου διάβασα ότι κάποιος φίλος προβληματιστηκε με την θερμοκρασία φόρτισης... Σε κάποιο σχόλιο.. Δεν είμαι σίγουρος..

Τεσπα, πάσο

Πολύ καλό το link, θα το κρατήσω για έλεγχο της εκδόσεως του MiUi 12 για το κινητό μας.

Edited by Vasileios26

Όπως έχω προειπεί, μαζεύω υλικό για να φτιάξω ένα post με τέτοιες εφαρμογές, που λύνουν προβλήματα στη συσκευή. Φυσικά, όποιος πρότεινε την εκάστοτε εφαρμογή (όπως στην προκειμένη η εφαρμογή αυτή καταγραφής κλήσεων), θα μπαίνει απο κάτω απο την εφαρμογή το όνομά του προς ευχαρίστηση των υπηρεσιών βοηθείας που προσέφερε.

Έχουμε μαζέψει ήδη υλικό, και για το boost του ήχου των ακουστικών, και για καταγραφή κλήσεων, και για automated tasks (εφαρμογή MacroDroid).

Επίσης θα μπει στη λίστα αυτή και η εφαρμογή για αφαίρεση του Bloatware, ενεργοποίηση VoLTE και Vowifi, και οι command prompt εντολές σε όσες συσκευές -τυχόν- έρχονται με λειψές τις συντομεύσεις στη μπάρα συντομεύσεων. Αυτό είναι το έως τώρα υλικό, και θα μπει στη πρώτη σελίδα του παρόν νήματος.

Επίσης, μη ξεχνάτε, τις ιδέες σας παιδιά, για προσθήκες, τροποποιήσεις, αφαιρέσεις στη λίστα απαντήσεων για τις δημοσκοπήσεις, οι οποίες θα μπουν στη πρώτη σελίδα του νήματος κι αυτές, προς βοήθεια των υποψηφίων αγοραστών.

Εδώ είναι το post με τη δημοσκόπηση, η οποία θα ανέβει αύριο, για να υπάρχει χρόνος για τις προτάσεις ιδεών σας!

Στην 2η ερώτηση βάλε και ένα = ΣΤΟΝ ΗΧΟ

Πάρα πολύ σωστός! Που να τα θυμηθώ όλα, για αυτό και είμαστε ομάδα :)

καλησπέρα, μόλις έπεσε παραγγελία για το συγκεκριμένο. Όσο το αναμένω έχετε να προτείνετε κάποιο τζαμάκι και κάποια έξτρα θήκη?

#Aliexpress € 7,53 40%OFF | For Xiaomi Redmi Note 9s Qi Wireless Charging Charger USB Type C Receiver patch bag Wireless Charging Redmi Note 9 Pro Max 6.69

https://a.aliexpress.com/_dSLvv8L

Για όσους δεν το θεωρούν αντιαισθητικο, προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εδώ φαίνονται οι δυνατότητες της συσκευής, φωτογραφίες από το telegram από το 9S και το Pro Max που είναι το δικό μας βέβαια σε άλλες χώρες και αλλους ουρανούς.50efc9bb7deceabe30c891d5c89db8f6.jpgd6d6242c72bcdbacf7a46194a16d9c82.jpg3d40f879e5548712d18c7110eba5e081.jpg1c055d0c0632b8591607c85a77527303.jpg95d637fd64e8bc11e0667d101485e64f.jpge18d64d2a9c08f3fd9fef86a75d65ac4.jpgf5d6ea392db53aeea77858c0d33e2b6d.jpg

Sent from my U65GT using Tapatalk

Με τι ρυθμίσεις όλες αυτές;

• The title was changed to Redmi Note 9 Pro - Δεν αναβει η οθονη οταν με καλουν