nassosp Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Ποια είναι η επιλογή για την αυτόματη αναγνώριση;Το Οther? Από ότι είδα, στο ρολόι, ρυθμίσεις, προστέθηκε μια επιλογή"Ρυθμίσεις άσκησης" και μέσα εκεί σου έχει να επιλέξεις την αυτόματη Ανίχνευση ασκήσεων. Samsung galaxy s10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Όποτε ξεκινά να μετρά μόνο του; Θα το δοκιμάσω το απόγευμα Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Όποτε ξεκινά να μετρά μόνο του; Θα το δοκιμάσω το απόγευμα Sent from my Mi Note 10 using TapatalkΖζ_ζ_ζζ__ζ Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Ζζ_ζ_ζζ__ζ Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ???????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Όποτε ξεκινά να μετρά μόνο του; Θα το δοκιμάσω το απόγευμα Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk Σημερα περπάταγα συνεχόμενα και ρωτησε αν θέλω να ξεκινησει outdoor walk workout. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 (edited) Πολύ κρίμα που ακόμα η Huawei δεν έχει ενεργοποιήσει το export / sync με Strava και άλλα 3rd party fitness platforms. Edited July 21, 2020 by stark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 η μπαταρια του βραχος, ανετα 10 μερες. τοχω απο 15 μαιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Πολύ κρίμα που ακόμα η Huawei δεν έχει ενεργοποιήσει το export / sync με Strava και άλλα 3rd party fitness platforms. ετοιμαζουν support με strava Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 ετοιμαζουν support με stravaΕλπίζω να μη διάβασες το ίδιο άρθρο από το gearbest νομίζω που διάβασα και εγώ και είχε σαν τίτλο αυτό που λες αλλά μέσα έλεγε ότι ελπίζουν να το σκεφτεί και να το κάνει η Huawei. Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Ελπίζω να μη διάβασες το ίδιο άρθρο από το gearbest νομίζω που διάβασα και εγώ και είχε σαν τίτλο αυτό που λες αλλά μέσα έλεγε ότι ελπίζουν να το σκεφτεί και να το κάνει η Huawei. Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk thank you for reaching Huawei! Please be advised that the Strava integration is under development at this moment. Please do stay tuned for our official news. Thank you. 24-07-2020 Huawei forums. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 thank you for reaching Huawei! Please be advised that the Strava integration is under development at this moment. Please do stay tuned for our official news. Thank you. 24-07-2020 Huawei forums. Μακάρι!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Παιδιά στην θάλασσα το φοράμε κανονικά και άφοβα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Παιδιά στην θάλασσα το φοράμε κανονικά και άφοβα;Εγώ το φοράω και απλά το ξεπλένω καλά μετά με νερό βρύσης.. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Είμαι ανάμεσα σε αυτό ή στο huawei gt 2. Αξίζει περισσότερο αυτό; Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Καθαρά θέμα γούστου μιας και μιλάμε για τα ίδια ρολόγια. Είχα και το gt2 αλλά σαν ομορφιά μου άρεσε καλύτερα το honor. Αυτό ισχύει σε εμένα όμως. Στάλθηκε από το IN2023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Καθαρά θέμα γούστου μιας και μιλάμε για τα ίδια ρολόγια. Είχα και το gt2 αλλά σαν ομορφιά μου άρεσε καλύτερα το honor. Αυτό ισχύει σε εμένα όμως. Στάλθηκε από το IN2023 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι εγώ προς το honor τείνω από θέμα ομορφιάς. Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Και εγώ προς το honor τείνω από θέμα ομορφιάς. Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δείτε και το gt2e. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corollaclub Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Καλησπερα παιδια Επειδη και εγω τα ειδα απο κοντα honor vs huawei και μου αρεσε το honor περισσοτερο. Λετε να εχω θεμα με υποστηριξη πιο αργη απο huawei ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Καλησπερα παιδια Επειδη και εγω τα ειδα απο κοντα honor vs huawei και μου αρεσε το honor περισσοτερο. Λετε να εχω θεμα με υποστηριξη πιο αργη απο huawei ;Δεν νομίζω. Έτσι και αλλιώς τα ίδια είναι. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Μόλις ήρθε νέα αναβάθμιση Samsung galaxy s10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Χθες βραδυ την ελαβα και εγω κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Σε εμένα τίποτα ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Το HONOR διαθέτει γυάλινη 3D οθόνη όπως το HUAWEI ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Και νέα αναβάθμιση ήρθε σήμερα. Μπήκα και στην εφαρμογή health και είδα αρκετά νέα watchfaces. Samsung galaxy s10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Την έλαβα και εγώ. Εκτός από τα faces παίζει τίποτα άλλο νέο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts