Jump to content

Απολύμανση παγουριου

spy14
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό που λέει ο τίτλος.εχω ένα παγούρι που με έχει βολεψει.το είχα χάσει και το βρήκα μέσα σε ένα νιπτήρα με βρωμονερα για αρκετό καιρο.το πετάω η του κάνω απολύμανση;δεν το κάνω για τα λεφτά αλλά με είχε βολεψει.εννοειται ότι αν δεν είναι ασφαλής η απολύμανση το πετάω.το βράζω;είναι μεταλλικό με χρώμα.κατι άλλο;το καπάκι είναι πλαστικό.δεν μπορώ να το βράσω.το βάζω σε ξύδι;κάτι άλλο;δέκτες όλε επί απόψεις.

Tcl 20 5g

Στη θέση σου θα το πετούσα όσο ασφαλής κι αν είναι η απολύμανση. Σε βρωμόνερα για καιρό; Δεν είναι να πεις ότι σου έπεσε για μερικές ώρες, μια μέρα πχ.

Ασε καλυτερα. Αγόρασε ένα ίδιο αν σε είχε βολέψει πολύ.

Scotty, beam us up.

Αυτό που λέει ο τίτλος.εχω ένα παγούρι που με έχει βολεψει.το είχα χάσει και το βρήκα μέσα σε ένα νιπτήρα με βρωμονερα για αρκετό καιρο.το πετάω η του κάνω απολύμανση;δεν το κάνω για τα λεφτά αλλά με είχε βολεψει.εννοειται ότι αν δεν είναι ασφαλής η απολύμανση το πετάω.το βράζω;είναι μεταλλικό με χρώμα.κατι άλλο;το καπάκι είναι πλαστικό.δεν μπορώ να το βράσω.το βάζω σε ξύδι;κάτι άλλο;δέκτες όλε επί απόψεις.

Τυπικο πλυσιμο με νερο και σαπουνι πιατων. Για απολυμανση βρασε τριμενο τζιντζερ και το αφεψημα απολυμαινει ρα παντα. Αν ειναι σκουριασμενο ξεχνα το....αν και μαλλον ειναι αλουμινενιο. Εεε?

Αλουμινένιο είναι παιδιά.αν έβρισκα άλλο δεν θα το κουβεντιαζα καθόλου.απλα το συγκεκριμένο με.ειχε βολεψει και δεν το βρίσκω.και εγώ το ψιλοφοβαμαι να πω την αλήθεια αλλά είπα μήπως το εσωνα.καποιος γνωστός μου μου είπε να το βάλω σε ξύδι.σκοτωνει λέει τα παντα.

Tcl 20 5g

Αλουμινένιο είναι παιδιά.αν έβρισκα άλλο δεν θα το κουβεντιαζα καθόλου.απλα το συγκεκριμένο με.ειχε βολεψει και δεν το βρίσκω.και εγώ το ψιλοφοβαμαι να πω την αλήθεια αλλά είπα μήπως το εσωνα.καποιος γνωστός μου μου είπε να το βάλω σε ξύδι.σκοτωνει λέει τα παντα.
Προσοχή.

Το αλουμίνιο αντιδρά με οξεα όπως ξύδι λεμόνι κλπ και παράγει οξείδια αλουμινίου, που είναι πολύ επικίνδυνα για τον άνθρωπο.

Θα μου πεις δεν θα βάλω λεμόνι.

Ποτέ δεν ξέρεις. Μερικά νερά είναι όξινα από την πηγή.

Γνώμη μου είναι να το πετάξεις γενικά επειδή είναι αλουμίνιο και να πάρεις ένα πλαστικό ή ένα ανοξείδωτο.

Για θεματα που εχουν να κανουν με τροφιμα τα κινεζικα ειναι επικινδυνα.

Ειναι θεμα χρωματων μεταλλων πλαστικων κλπ...δεν πληρουν προδιαγραφες.

Ειχα παρει τραπεζομαντηλο και οταν πηγα να το καθαρισω με σφουγγαρι ξεβαψε και εγινε ροζ...δηλαδη αν ακουμπουσαμε το ψωμι θα τρωγαμε την μπογια?...

Για θεματα που εχουν να κανουν με τροφιμα τα κινεζικα ειναι επικινδυνα.

Ειναι θεμα χρωματων μεταλλων πλαστικων κλπ...δεν πληρουν προδιαγραφες.

Ειχα παρει τραπεζομαντηλο και οταν πηγα να το καθαρισω με σφουγγαρι ξεβαψε και εγινε ροζ...δηλαδη αν ακουμπουσαμε το ψωμι θα τρωγαμε την μπογια?...

Άρχισες πάλι?

Που υπάρχει μη κινέζικο προϊόν?

Ακόμα και οι γερμανοί στην Κίνα τα φτιάχνουν.

Η μερσεντες αγοράζει εδώ και χρόνια κινητήρες από την μιτσουμπισι που τους φτιάχνει στο Βιετνάμ και την Κίνα.

Τα σαμσουγκ φτιάχνονται στο Βιετνάμ.

Αυτό που αγόρασες έγραφε χώρα κατασκευής?

Πήγες να το πλύνεις με χυμό τζίντζερ για απολύμανση?:lol:

• 2 weeks later...

@ pavlitakis

Υπαρχουν κινεζικα με προδιαγραφες και κινεζικα χωρις για αφρικανικες χωρες,..βαζουν οτι πιο φτηνο υλικο ακομη και καρκινογενη σε τροφιμα.

Εσυ λες ο ΤΖΑΜΠΑΣ στο 0.99 να σου φερνει το καλο, και αν ναι τοτε γιατι ξεβαψε?...ενω απο αλλο μαγαζι με 10 ευρω ειναι σταθερο το χρωμα για 2 χρονια τωρα?...

προσεχε μην παρεις κανα κοκκινο σωβρακο απο τζαμπο και το φορεσεις, απο τζαμπο , γιατι θα γινεις ρομπα στη γκομενα...θα σε παρεξηγησει και θα βγει βρωμα για ροζ γουστα, ενω Αν σε ποναει η κοιλια σου τσεκαρε μηπως τα πιατα σου ειναι απο κινεζικη λασπη πηλο με χημικα αποβλητα απο τα βιομηχανικα παρκα της σενζαιν , η αν το πηρουνι σου επιμεταλλωμενο με χημικα απαγορευμενα στο δυτικο κοσμο εδω και 30 χρονια....

Τοσο καλα, αλλα μην το κανεις αυτο στα παιδια σου....ολα εχουν τα ορια τους. Εχει και κατι φτηνα σοκολατακια κινας το τζαμπο, εχετο κατα νου να κερασεις το αφεντικο στη δουλεια.

Edited by ELTASSOS