loverman13 Δημοσιεύτηκε August 6, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 6, 2005 Otan tin agorasa den eixe kanena kameno pixel kai twra exei ena to opoio kai na thelw den mporei na to kalupsei i egguhsi kai prepei na kaoun alla 3 pixels...Kserei kanenas ti mporw na kanw????Mporw me kapoio tropo na kapsw orismena pixel???:devil::shoot: OTHONI :rocket: :ninja: Παράθεση My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. August 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2005 Otan tin agorasa den eixe kanena kameno pixel kai twra exei ena to opoio kai na thelw den mporei na to kalupsei i egguhsi kai prepei na kaoun alla 3 pixels...Kserei kanenas ti mporw na kanw????Mporw me kapoio tropo na kapsw orismena pixel???:devil::shoot: OTHONI :rocket: :ninja: Λιγο απιθανο αυτο που λες. Μαλλον δεν θα το ειχες προσεξει απο την αρχη. Τα καμμενα pixel δημιουργουνται κατα την κατασκευη και οχι με την χρηση της οθονης... Τι μαρκα/μοντελο εχεις? Και οσο για να καψεις pixel κατι ειχε παρει το αυτι μου αλλα δεν ειναι σιγουρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tcv Δημ. August 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2005 ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ PIXEL ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ PIXEL ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΣΤΟ MANUAL ΜΗΠΩΣ Η ΟΘΟΝΗ EINAI ZERO PIXEL ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΓΓΥΗΣΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. August 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2005 exw mia acer 17``...kamia alli idea???? Παράθεση My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePrince Δημ. August 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2005 Δυστυχώς φίλε μου, δεν υπάρχει τρόπος να κάψεις pixels ώστε να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση, θα πρέπει να ζήσεις με αυτό... Δεν είναι τίποτα τρομερό πάντως, σε μια βδομάδα θα το έχεις ξεχάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Μερικα καμμενα πιξελ οσο και να θελεις δεν μπορεις να τα ξεχασεις :angry: Ειναι στη μεση της οθονης και συνεχεια μπροστα σου! Και οντως μπορει να σου καει με τη χρηση. Την επαθα κι εγω αλλα ευτυχως η LG ειχε εγγυηση 0pixel :) Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Schiller Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Κι εγω LG εχω την Flatron 1920P. Πολυ καλη οθονη και με κερασακι στην τουρτα το 0pixel guarantee και την on site εξυπηρετηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Αν χωρίσεις την οθόνη στα 9 και ειναι στο κεντρικό κομματι τοτε στην αλλαζουν εστω και με 1 καμμενο pixel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts