Jump to content

Αδύνατη διαγραφη αρχειών

gravis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω windowsXP sp2 με NTFS, και ειναι 2 αρχεια που θέλω να σβήσω και δεν μπορώ. Μου εμφανίζει μήνυμα οτι χρησιμοποιουνται απο τα Windows, αλλα δοκίμασα και σε Safe mode Και παλι το ιδιο μηνυμα. Μεχρι και το linux Knoppel Live CD ετρεξα και δεν μπόρεσε να μου τα σβήσει..

Καμμια ιδέα κανείς?

Καλησπερα φιλε. Μπορεις να το σβησεις μεσω DOS. Βαλε μια δισκετα που να πιγενει σε DOS και θα το σβησεις απο κει. Τωρα δεν ξερω την εντολη που θα βαλεις. Αν μπορει κανενας ας την πει
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δηλαδή μπήκες σε safe mode με γραμμή εντολών και δεν μπόρεσες να τα σβήσεις ; :blink: Τι αρχεία είναι αυτα ;
iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Εγω δεν εχω τοσο "χοντρο" προβλημα με διαγραφη αρχειων αλλα θεωρησα καλυτερο να το ρωτησω εδω παρα να κανω ενα παραπλησιο καινουριο θεμα...

Συνηθως μου συμβαινει με φακελους που περιεχουν εστω και μονο ενα αρχειο που εκεινη την στιγμη (μπορει) να χρησιμοποιητε απο καποιο προγραμμα !

Το θεμα ειναι οτι σβηνω ολα τα προγραμματα που υπαρχει περιπτωση να χρησιμοποιουν αυτο το αρχειο αλλα και παλι δεν μπορω να το διαγραψω :confused:

(Το δοκιμασα με εικονες .jpg και μονο με restart καταφερα να αφαιρεσω την φωτογραφια ! Μου συμβαινει σχεδον συνεχεια με τις φωτογραφιες :wacko: )

Καλησπερα φιλε. Μπορεις να το σβησεις μεσω DOS. Βαλε μια δισκετα που να πιγενει σε DOS και θα το σβησεις απο κει. Τωρα δεν ξερω την εντολη που θα βαλεις. Αν μπορει κανενας ας την πει

Η εντολή νομίζω είναι del "ονομά αρχείου" στον φάκελο που βρίσκεται το αρχείο αυτό.

Αλλά θα τον δει το σκληρό το DOS? Είναι και NTFS o δίσκος.

Εχω windowsXP sp2 με NTFS, και ειναι 2 αρχεια που θέλω να σβήσω και δεν μπορώ. Μου εμφανίζει μήνυμα οτι χρησιμοποιουνται απο τα Windows, αλλα δοκίμασα και σε Safe mode Και παλι το ιδιο μηνυμα. Μεχρι και το linux Knoppel Live CD ετρεξα και δεν μπόρεσε να μου τα σβήσει..

Καμμια ιδέα κανείς?

Πολλές φορές αυτό συμβαίνει με αρχεία avi. Αν όμως το πρόβλημα συνεχίζει να εμφανίζεται και μετά από restart, τότε είναι πιο δύσκολη η κατάσταση. Ίσως να έχει κάποιο πρόβλημα ο δίσκος, οπότε καλό θα ήταν να τον ελέγξεις με κάποιο utility, για αρχή αυτό που έχουν τα windows.

ειχα κατεβάσει καποια προβληματικα αρχεία απο το ιντερνετ που τελοςπαντων δεν δουλεψαν και μου παρουσιαστηκε αυτο το προβλημα της μη διαγραφης. Υπαρχει κανενα προγραμα αναλογων δυνατοτήτων?

ειχα κατεβάσει καποια προβληματικα αρχεία απο το ιντερνετ που τελοςπαντων δεν δουλεψαν και μου παρουσιαστηκε αυτο το προβλημα της μη διαγραφης. Υπαρχει κανενα προγραμα αναλογων δυνατοτήτων?

Παρόμοιο πρόβλημα και εγώ...

ψάξε για ιους ;)

Μολις το επαθα και εγω, κατεβαζα του οδηγους της μητρικης και το διεκοψα το κατεβασμα.Το μισο-αρχειο εμεινε αντι να σβηστει αυτοματα και τωρα δεν διαγραφεται.

Το εχω ξανα παθει και το ειχα σβησει μεσω Dos αλλα δεν θυμαμε πως ξεκιναμε τον υπολογιστη σε Dos.????????????????????????

Εκανα δισκετα εκινησης αλλα οταν παταω c: δεν αναγνωριζει το δισκο και δοκιμασα ολα τα γραμματα, αλλος τροπος εκινησης για Dos??????????

Επισης για να εχετε πιο ολοκληρωμενη εικονα το αρχειο (μεταφορτωσεις) το κατεβαζα με firefox και την ξαναπατησα

Start programs accesories command prompt Κανε μια δοκιμουλα μηπως και..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

http://www.softwarepatch.com/tips/howto-delete-xp.html

Λοιπών δες και εδώ και ακόλουθα τις οδηγίες :) από ότι κατάλαβα είναι βίντεο(ops μόλις είδα ότι το δικό σου δεν είναι βίντεο :p όμως με το πρόγραμμα αυτό θα το σβήσεις ότι και να είναι.)

δοκίμασε να το μετονομάσεις και μετά να το σβήσεις,αλλιώς σου έχει στην σελίδα αυτή ένα καλο πρόγραμμα (move on boot) που θα σε βοηθήσει.

Ναι το είδα δεν παίζει όμως ρολο..κανε install το πρόγραμμα αυτό και πριν αρχίσουν τα windows θα σε αφήσει να σβήσεις το file το μονο που θα κανεις είναι να το οδηγήσεις εκεί που είναι το file για να το σβήσει.