johnnis Δημοσιεύτηκε August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 3, 2005 οταν παω να ανοιξω την προσθαφαίρεση στοιχείων των Windows μου βγαζει σφαλμα οτι δεν ητανε δυνατη η φορτωση τησ βιβλιοθηκης του προγραμματος εγκαταστασης οcgen.dll (πρωτα εβγαζε οτι ελειπε το ntoc.dll αλλα το κατεβασα ) ή η συναρτηση OcEntry δεν ητανε δυνατον να βρεθει . Ο κωδικος του σφαλματος ειναι 0x7e. Το πρόβλημα το καταλαβα οταν εκανα update toν Windows installer απο to windows update που βγαζει κατα καιρους και δεν τον κανει εγκατασταση. Να τον βγαλω εντελως μεσω τησ προσθαφαίρεσης προγραμματων; τη τρεχει; εινα υιος; με το Avast που το εψαξα δεν βρηκε τιποτα.να ετοιμαζομε για format; εχω τα Windows xp home edition sp2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 οταν παω να ανοιξω την προσθαφαίρεση στοιχείων των Windows μου βγαζει σφαλμα οτι δεν ητανε δυνατη η φορτωση τησ βιβλιοθηκης του προγραμματος εγκαταστασης οcgen.dll (πρωτα εβγαζε οτι ελειπε το ntoc.dll αλλα το κατεβασα ) ή η συναρτηση OcEntry δεν ητανε δυνατον να βρεθει . Ο κωδικος του σφαλματος ειναι 0x7e. Το πρόβλημα το καταλαβα οταν εκανα update toν Windows installer απο to windows update που βγαζει κατα καιρους και δεν τον κανει εγκατασταση. Να τον βγαλω εντελως μεσω τησ προσθαφαίρεσης προγραμματων; τη τρεχει; εινα υιος; με το Avast που το εψαξα δεν βρηκε τιποτα.να ετοιμαζομε για format; εχω τα Windows xp home edition sp2 Πές μου σε κανονική λειτουργία φορτώνει τα στοιχεία των windows?Και επίσης ακριβώς τι σφάλμα βγάζει όταν μπαίνεις σε ασφαλή λειτουργία να δώ αν διαφέρει λίγο το σφάλμα εκεί για να μπορέσω να σε βοηθήσω! Ιός δεν είναι πάντως!!! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. August 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 οταν λες αν σε κανονική λειτουργία φορτώνει τα στοιχεία των windows, τι εννοεις;οσο για τι σφάλμα βγάζει σε ασφαλή λειτουργία θα δοκιμασω και θα σε ενημερωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. August 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 οταν λες αν σε κανονική λειτουργία φορτώνει τα στοιχεία των windows, τι εννοεις;οσο για τι σφάλμα βγάζει σε ασφαλή λειτουργία θα δοκιμασω και θα σε ενημερωσω και σε safe boot το ιδιο σφαλμα βγαζει. οσο για αυτο που ρωτησες αν σε κανονική λειτουργία φορτώνει τα στοιχεία των windows εννοεις αν δουλευουνε σωστα το μονο που παρατηρησα ειναι οτι το windows movie maker δεν ανοιγει,σαν να μην υπαρχουν τα αρχεια του, και κατι αλλο οταν εκανα την εντολη sfc /scannow ενω ξεκινησε κανονικα μετα μου ζητησε το cd των windows xp profesional ενω εγω εχω τα home edition! πατησα ακυρο συνεχισε να τσεκαρει τα αρχεια και μετα μου ζητησε το cd των windows xp home edition και συνεχισε. παντως το σφαλμα συνεχιζει να το βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. August 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2005 Δεν ξερει κανεις; :( :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gathanas1 Δημ. August 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2005 Το sp2 που λές ότι έχεις εγκαταστήσει πότε και πώς το έβαλες? Είναι πολύ πιθανό να κάνει καποια "μπερδεματα" με τα προγράμματα που λες (windows movie maker) καθώς και με τα αρχεία .dll ( όπως το οcgen.dll). Παράθεση LIVE TO DIVE , DIVE TO LIVE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. August 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2005 Το sp2 που λές ότι έχεις εγκαταστήσει πότε και πώς το έβαλες? Είναι πολύ πιθανό να κάνει καποια "μπερδεματα" με τα προγράμματα που λες (windows movie maker) καθώς και με τα αρχεία .dll ( όπως το οcgen.dll). το εγκατεστησα οταν ειχε βγει απο το γνησιο cd της Microsoft Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. August 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 kserei re pedia kaneis ti simvenei telika? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gathanas1 Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 το εγκατεστησα οταν ειχε βγει απο το γνησιο cd της Microsoft Δεν το απεγκαθιστας καλύτερα να δούμε αν είναι αυτό το πρόβλημα? Ενας φίλος μου είχε μπερδέματα μετά την εγκατάστασή του! :) Παράθεση LIVE TO DIVE , DIVE TO LIVE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. August 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Δεν το απεγκαθιστας καλύτερα να δούμε αν είναι αυτό το πρόβλημα? Ενας φίλος μου είχε μπερδέματα μετά την εγκατάστασή του! :) το εχω 6 μηνες, μετα απο 6 μηνες να εβγαλε προβλημα; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. August 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 kamia apantisi? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Είναι πιθανό το sp2 να δημιούργησε πρόβλημα, έστω και μετά από 6 μήνες. Θα σου πρότεινα κι εγώ να το απεγκαταστήσεις, άλλωστε όσοι επιχείρησαν να εγκαταστήσουν το sp2, αφού πρώτα είχαν εγκαταστήσει απλά windows είχαν διαφόρου είδους προβλήματα. Το καλύτερο είναι να βγάλεις το sp2 και αν το πρόβλημα επιμείνει να καταλήξεις σε win xp prof με προεγκατεστημένο το Sp2. Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Είναι πολύ πιθανό να φταίει το theme που χρησιμοποιείς. Ειδικά αν έχεις το style xp. Αν είναι έτσι δεν χρειάζεται να το απεγκαταστήσεις. Απλά όρισε σαν θεμα ένα από τα default της microsoft. Έχει αναφερθεί από ακετούς χρήστες αυτό το bug. Τώρα, γιατί αυτό χτυπάει στην προσθαφαίρεση στοιχείων των Windows, δεν το έψαξα. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. August 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Είναι πολύ πιθανό να φταίει το theme που χρησιμοποιείς. Ειδικά αν έχεις το style xp. Αν είναι έτσι δεν χρειάζεται να το απεγκαταστήσεις. Απλά όρισε σαν θεμα ένα από τα default της microsoft. Έχει αναφερθεί από ακετούς χρήστες αυτό το bug. Τώρα, γιατί αυτό χτυπάει στην προσθαφαίρεση στοιχείων των Windows, δεν το έψαξα. καποιος μου προτεινε να βγαλω και να ξαναβαλω τον Internet Explorer. να το κανω; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. August 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 :confused: :confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 :confused: :confused: :confused: Όχι βέβαια!:mad: Δεν έχει καμμία σχέση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. August 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Όχι βέβαια!:mad: Δεν έχει καμμία σχέση... και τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gathanas1 Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Δοκίμασε να βγάλεις το sp2 ! Η "απο πάνω " αγκαταστάσεις του δημιουργούν προβλήματα. Μιλάω εκ πείρας. Εχω δει και ακούσει τέρατα. . . Και πάνω από όλα μην αγχώνεσαι ! Παράθεση LIVE TO DIVE , DIVE TO LIVE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. August 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Δοκίμασε να βγάλεις το sp2 ! Η "απο πάνω " αγκαταστάσεις του δημιουργούν προβλήματα. Μιλάω εκ πείρας. Εχω δει και ακούσει τέρατα. . . Και πάνω από όλα μην αγχώνεσαι ! οταν λες "απο πάνω " εγκαταστασεις τι εννοεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Ακόμα δεν λύθηκε το πρόβλημα; δοκίμασες να απεγκαταστήσεις το style xp; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. August 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Ακόμα δεν λύθηκε το πρόβλημα; δοκίμασες να απεγκαταστήσεις το style xp; και με απεγκατεστημενο το style xp παλι υπαρχει το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. September 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 και με απεγκατεστημενο το style xp παλι υπαρχει το προβλημα τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gathanas1 Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Με ον όρο "απο πάνω εγκαταστάσεις" εννοώ εγκατάσταση sp των Win ενώ υπάρχει ήδη το λειτουργικό μέσα , με όλα τα προγράμματα που έχεις βάλει εσυ(πχ Office , Antivirus , games κτλ).Πολλές φορες το sp2 των WinXP βγαζει πρόβλημα όταν εγκαθίσταται έτσι.Γιαυτό προτιμάται να εγκαθίσταται ή αμέσως μετά το format ή φτιαχνοντας ένα cd εγκαταστασης των Windows με ενσωματομένο το sp2.Είναι σίγουρο ότι δεν μπορείς να απεγκαταστήσεις το sp2 ? Με κανέναν τρόπο?Ούτε μπαίνοντας με safe-mode στα Windows? :worry: Παράθεση LIVE TO DIVE , DIVE TO LIVE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. September 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Με ον όρο "απο πάνω εγκαταστάσεις" εννοώ εγκατάσταση sp των Win ενώ υπάρχει ήδη το λειτουργικό μέσα , με όλα τα προγράμματα που έχεις βάλει εσυ(πχ Office , Antivirus , games κτλ).Πολλές φορες το sp2 των WinXP βγαζει πρόβλημα όταν εγκαθίσταται έτσι.Γιαυτό προτιμάται να εγκαθίσταται ή αμέσως μετά το format ή φτιαχνοντας ένα cd εγκαταστασης των Windows με ενσωματομένο το sp2.Είναι σίγουρο ότι δεν μπορείς να απεγκαταστήσεις το sp2 ? Με κανέναν τρόπο?Ούτε μπαίνοντας με safe-mode στα Windows? :worry: tha dokimaso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts