Jump to content

Destinator PN

angel1979
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δύο ερωτησούλες,

1) Γιατί κάθε φορά που ανοίγω το gps και το pn μου ζητάει να κάνω pair και ν'ανοίξω outgoing port ενώ τα έχω κάνει ήδη από την πρώτη π.χ φορά;

2) Υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω του pn να μην σβήνει ο φωτισμός της οθόνης όταν τρέχει το πρόγραμμα;

129026.png?1640591734

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

2) Υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω του pn να μην σβήνει ο φωτισμός της οθόνης όταν τρέχει το πρόγραμμα;

Όχι, στις οδηγίες εγκατάστασης λέει οτι πρέπει να το πειράξουμε από τα settings μόνοι μας.

Δύο ερωτησούλες,

1) ...

Δεν είναι μόνο ο φωτισμός αλλά και το sleep mode που πρέπει να ρυθμιστεί και μέσω ΡΝ δεν γίνεται.

Εγώ βρήκα λύση στο Pocket Zen Phone μέσω του οποίου μπορείς να ρυθμίσεις τα πάντα και να έχεις ένα προφίλ που όταν το επιλέγεις να κρατά τον φωτισμό αναμένο, να καταργεί το sleep mode, να ενεργοποιεί το bluetooth (αν δεν το χρησιμοποιείς συνέχεια), να αυξάνει την ένταση του ppc και να ξεκινά αυτόματα το ΡΝ. Εγώ έτσι το έχω ρυθμίσει (με εξαίρεση το μπλέ δόντι που το έχω πάντα ενεργό) και με μία επιλογή στην οθόνη γίνονται όλες οι ρυθμίσεις και ξεκινά και το ΡΝ. ;)

Εάν το έχεις στο ρεύμα στο αμάξι νομίζω ότι μπορείς να το έχεις συνέχεια ανοικτό μέσω μιας ρύθμισης για external power στο Qtek S100 τουλάχιστο.
Ι need a six month vacation, twice a year.

zoo ευχαριστώ για την απάντηση, η αλήθεια είναι ότι φαίνεται άκρως ενδιαφέρουσα η πρότασή σου. :)

elteo ναι σωστά, υπάρχει αυτή η ρύθμιση και στα WM5.0! :)

129026.png?1640591734

Σου ανοιγουν οι θυρες com 7 -8 κτλ στις ρυθμισεις του pn οι σου βγαζει μερικες θυρες μονο (com1 -2-3 και 5)?

εχεις windows mobile 5?

αν ναι παρε το αρχειο αυτο να σου ανοιξουν και οι αλλες θυρες στο ppc σου

http://buzzdev.net/components/com_si.../WM5GPSFIX.zip

Φιλικα Χρήστος

Ρε παιδια εχω το 9100 και δεν παιζει σε εμενα!!!

Λετε να φταιει το Gps μου?

Η πρεπει να κανω κατι ακομα εκτος την εγκατασταση?

Soul_giannis!!!

Tα Αuto Alerts και κατα συνέπεια η ειδοποιήσεις για τις κάμερες τις τροχαίας δουλεύουν κανονικότατα με την τελευταία έκδοση 5.1.172 του DestinatorPN ..

Σας ανεβάζω λοιπόν τα αρχεία εδώ

Εnjoy

--------------------------------------------[/quote

Γιατι δεν μπορω να το κατεβασω? Δεν λειτουργει το link? Θα μπορούσε παρακαλω κάποιος φιλος να το στειλει στο email yparxo@sinthesis.gr?

Tα Αuto Alerts και κατα συνέπεια η ειδοποιήσεις για τις κάμερες τις τροχαίας δουλεύουν κανονικότατα με την τελευταία έκδοση 5.1.172 του DestinatorPN ..

Εnjoy

--------------------------------------------

Γιατι δεν μπορω να το κατεβασω? Δεν λειτουργει το link? Θα μπορούσε παρακαλω κάποιος φιλος να το στειλει στο email yparxo@sinthesis.gr?

Mia xara doulevei alla mallon den fenete ...

perimene 45 seconds kai meta epanw dexia tha sou bgaleii ena baneraki kleisto kai apo katw tha vreis to link (click here to download) gia na to katevaseis :cool:

to vrika alla den katevazei, leei address not found!

Kanoume kai kanena refresh ... ;) meta apo kapoia lepta an meinei static h selida allazei to codelink phgaine pali apo thn arxh,..,

Emena mou vgazei, afou patiso "click here to download", "this page cannot be found". Mipos to exeis anevasei pouthena allou, i einai efkolo na mou to steileis me ena mail?

Ti na pw ... :rolleyes: emena doulevei kanonika 2h fora pou to tsekara

Εχει τύχει σε κανέναν, ενώ δουλεύει κανονικά το PN, η ένδειξη για το πόσους δορυφόρους βλέπει να είναι "0" (μηδέν) ? Έχω το fortuna slim.

Den peirazei, kati tha kano lathos. Efxaristo poly, pantos. An kapoia stigmi efkairiseis mou to stelneis sto yparxo@sinthesis.gr

Ok sto esteila alla gia tou logou to alithes ..

http://img461.imageshack.us/my.php?image=snap1lp.jpg

Ok sto esteila alla gia tou logou to alithes ..

http://img461.imageshack.us/my.php?image=snap1lp.jpg

Efxaristo poly!

Exeis dikio, bika apo allo computer k to katevase me tin proti. Fainetai oti kati to blokarize sto diko mou. To egatestisa idi k deixnei na doulevei mia xara.

Tks!:)

Εnjoy

--------------------------------------------[/quote

Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με το download από εκεί... αν μπορούσε κάποιος να μου το στείλει στο cep974@yahoo.gr

...thanks!

Καλημέρα φίλοι,

ήθελα να μου πείτε εάν ξέρετε γιατί έχω πρόβλημα.

Έχω ένα bluetooth gps Fortuna slim δέκτη και όταν πάω να του αλλάξω το πρωτόκολλο απο NMEA σε Sirf, με το GPS Tweak, κολλάει και μετά θέλει να του βγάλω την μπαταρία, για να λειτουργίσει ξανά αλλά πάλι σε NMEA.

Διάβασα στο forum πως μπορείς με αυτό το προγραμματάκι να εκμεταλλευτείς

τις δυνατότητες του Sirf.

To Fortuna slim έχει τσιπάκι Sirf III

Ελπίζω στην βοήθειά σας.

Ολοι οι GPS δέκτες που κυκλοφορούν για το ευρύ κοινό έχουν default

πρωτόκολλο επικοινωνίας το ΝΜΕΑ άσχετα από πιο chipset έχουν και

για να τους γυρίσεις σε Sirf mode πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο

tweak soft (υπάρχουν αρκετά στο gpspassion.com), αλλά υπάρχει ο

περιορισμός ότι μόλις τελειώσει η μπαταρία του δέκτη θα επανέλθει σε

NMNEA. Επίσης όλοι οι δέκτες που κυκλοφόρισαν στην αγορά μέχρι και

τέλος Ιουνίου με το SirfIII έχουν παλαιότερες εκδόσεις firmware και θέλουν

αναβάθμιση στην 3.1.1 για να μην παρουσιάζουν διάφορα προβλήματα (πχ

jumping)

Εξαίρεση αποτελεί το royaltek RBT2001 που κυκλοφόρησε από την αρχή

με την 3.1.1 και επίσης έχει και και το engine REB-3310 αποκλειστική πατέντα

με ειδικούς αλγόριθμους που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό,

έχει εξαιρετικό σήμα ακόμα και στα δυσκολότερα σημεία. Μοναδικό μειονέκτημα η διάρκια της μπαταρίας του (6:45)

Πως μπορώ να ελέγξω την 'εκδοση firmware του fortuna slim πο έχω, και με ποιό πρόγραμα μπορώ να του κάνω update ?

Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με το download από εκεί... αν μπορούσε κάποιος να μου το στείλει στο cep974@yahoo.gr

...thanks!

:) δες τα email σου.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Πως μπορώ να ελέγξω την 'εκδοση firmware του fortuna slim πο έχω, και με ποιό πρόγραμα μπορώ να του κάνω update ?

Ναι όντως. Που θα βρούμε ρε παιδιά SiRFstarIII firmware 3.1.1?