Jump to content

Destinator PN

angel1979
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλησπέρα! :)

Καταρχήν,να τονίσω ότι δεν έχω ιδέα από pda,ppc κτλ... :O:O

Θα ήθελα ένα σύστημα GPS που θα το χρησιμοποιώ κατά βάση στο αυτοκίνητο!

Βρήκα εδώ

το Mitac Mio 168 στα 400 ευρώ μαζί με το papago 7.Mπορώ να αγοράσω αυτό και να του βάλω το destinator pn + Greek maps που έχω στον υπολογιστή μου;Όπως θα δείτε στο link το Μio με προεγκατεστημένο το destinator έχει 100 ευρώ παραπάνω... :O

Ευχαριστώ! :)

Καταρχήν θα έλεγα να μην το αγοράσεις από εκεί! Ειδικά αν είναι να μη χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα...

Προς θεού, ψάξε στο http://www.skroutz.gr, υπάρχουν καλύτερες τιμές. Ας πούμε το Play247 το έχει €323 τελική!

(http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=954)

Επίσης, αν το θες για σοβαρή χρήση, θα έλεγα να αγοράσεις το destinator γιατί:

1. Το σπασμένο θα έχει απόκλιση και κολλήματα

2. Πρέπει να στηρίζουμε την εταιρία που έχει κάνει πολλή δουλειά.

Επίσης σου προτείνω, αν δεν το σκέφτεσαι ήδη, να πάρεις τα διάφορα gadgets για το αυτοκίνητο, όπως stand με φορτιστή κτλ...

EDIT: Δες και αυτό, έχει και dest μαζί, με €394. Βέβαια δεν ξέρω τι παίζει με μεταφορικά... (http://ebwstore.com/osc/product_info.php/products_id/285)

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καταρχήν θα έλεγα να μην το αγοράσεις από εκεί! Ειδικά αν είναι να μη χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα...

Προς θεού, ψάξε στο www.skroutz.gr, υπάρχουν καλύτερες τιμές. Ας πούμε το Play247 το έχει €323 τελική!

(http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=954)

Επίσης, αν το θες για σοβαρή χρήση, θα έλεγα να αγοράσεις το destinator γιατί:

1. Το σπασμένο θα έχει απόκλιση και κολλήματα

2. Πρέπει να στηρίζουμε την εταιρία που έχει κάνει πολλή δουλειά.

Επίσης σου προτείνω, αν δεν το σκέφτεσαι ήδη, να πάρεις τα διάφορα gadgets για το αυτοκίνητο, όπως stand με φορτιστή κτλ...

EDIT: Δες και αυτό, έχει και dest μαζί, με €394. Βέβαια δεν ξέρω τι παίζει με μεταφορικά... (http://ebwstore.com/osc/product_info.php/products_id/285)

Σε ευχαριστω για τη βοηθεια!

Θα ψαξω να το βρω καπου φθηνοτερα απο το Πλαισιο!Ενδιαφερον ειναι το τελευταιο Link που μου εδωσες που εχει και προεγκατεστημενο το destinator.!

Yπαρχει αλλος τροπος να το βαλω στο αυτοκινητο εκτος απο τη ''βεντουζα'' στο παρμπριζ;

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:

Στο 9100 που έχω, εγκαθιστώ το Destinator PN, και μαζί με αυτό το gpsfixwm5 για να μπορούν να ανοίξουν οι πόρτες και να δει το 9100 το gps. Ως εδώ όλα καλα.

Εκείνο που διαπίστωσα είναι ότι ενώ η επικοινωνία 9100 και gps γίνεται κανονικά, μόλις κάνω reset στο 9100, χάνεται το gpsfix, όπου και αν το έχω εγκαταστήσει, είτε δηλαδή στην sd card είτε στη μνήμη του ppc, και κατά συνέπεια δεν είναι δυνατή η επικοινωνία 9100 με gps και το fix θέλει εγκατάσταση από την αρχή.

Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Νομίζω ότι παλιότερα δεν το είχα, εκτός κι αν δεν το είχα προσέξει, και τώρα τελευταία συμβαίνει..

Κάποια ιδέα;

γιατι δεν κανεις ενα backup αφου εγκαταστησεις το fix ετσι ωστε αν χαθει να κανεις restore

βεβαια λιγο περιεργο ειναινα χανετε οποτε θα σου απαντησει καποιος που εχει το ιδιο μηχανακι

Στο 9100 που έχω, εγκαθιστώ το Destinator PN, και μαζί με αυτό το gpsfixwm5 για να μπορούν να ανοίξουν οι πόρτες και να δει το 9100 το gps. ................................................

min dineis simasia ,kai soft reset na kaneis to 9100 sto pn 8a diksi tin 0 8ira gia gps.

leitourgei kanonika kai as einai alli 8ira gia bluetooth gps.

Βρε παιδία απότι βλέπω υπάρχουν και χρήστες με vga οθόνη , δεν ενοχλεί κανένα η άθλια ανάλυση ? Το 'εχω κάνει ξανά το ερώτημα αλλά αδυνατώ να πιστεψω οτι δεν το εχει ψαξει κανεις.. Έχει βρει κάποιος λύση για να δουλευει το vga brute force στην εκδοση .172 του dest?? :(
Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

Στο 9100 που έχω, εγκαθιστώ το Destinator PN, και μαζί με αυτό το gpsfixwm5 για να μπορούν να ανοίξουν οι πόρτες και να δει το 9100 το gps. ................................................

min dineis simasia ,kai soft reset na kaneis to 9100 sto pn 8a diksi tin 0 8ira gia gps.

leitourgei kanonika kai as einai alli 8ira gia bluetooth gps.

Μα το θέμα είναι οτι αν κανω soft reset και κάποια στιγμή, κάποια άλλη μέρα δηλαδή πάω να ξαναανοιξω το destinator, ψάχνει να βρει το gps, και δε βρίσκει τίποτα..Και φυσικά αν του πεις να το ψάξει στις θύρες του δε το βρίσκει, επειδή δεν έχει τις com που χρειάζονται...

Συγγνώμη, αλλά γιατί βάζεις να ψάχνει αυτόματα να βρει το gps και δεν επιλέγεις εσύ τη θύρα που προηγουμένως έχεις ορίσει στη σύνδεση με το bt gps ? Τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω μόνο (συγκεκριμένα έχω ορίσει την 8), χωρίς gpsfix, χωρίς τίποτα.

Χρόνια πολλά Κ Χριστός Ανέστη!!!

είμαι άλλος ένας χρήστης που είχε το Destinator Pn *****αρισμένο και είχα πολλά προβλήματα!!!

Το αγόρασα πριν μία εβδομάδα και δουλεύει άψογα !!!

Το μήνυμα αυτο το στέλνω για όσους το έχουν *****αρισμένο και έχουν αμφιβολίες για το original !!!!

Αγόρασα και εγώ πρόσφατα το original, αλλά τα προβιλήματα που υπήρχαν με το σπασμένο παραμένουν(υπάρχει καποια βελτίωση βεβαια) αλλά μετά από διάφορες διαγραφές και ρυθμίσεις τις οποίες έκανα στο αγορασμένο, αλλά νομίζω πως θα βοηθούσαν και στο άλλο μιας και τα προβήματα αυτά έχουν άμεση σχέση με την ταχύτητα του επεξεργαστή και την πολυπλοκότητα των ενημερωμένων χαρτών. Οι αμφιβολίες καλύτερα να παραμείνουν γιατί στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον παρόλο που η ετερεία επίσημα είχε τη συσκεύη μου(acer n30) στις συμβατές με το πρόγραμμα συσκευές, έμαθα αργότερα από τα φόρουμ της ότι το πρόγραμμα λειτουργεί οριακα σ`αυτήν.

Προσοχή λοιπόν πρίν το αγοράσετε!!!

Σε qtek 9000 δεν εχω καταφερει να το δουλεψω. Τα εικονιδια ειναι τεραστια. Any help?

Any help????

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Παιδιά είδα στο media marlt στη θεσσαλονίκη ταμπελάκι με delta x300 και destinator nd, όχι pn. Βέβαια το προϊόν δεν το είδα... Έχει βγει αυτό?
ΑΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...

Αγόρασα και εγώ πρόσφατα το original, αλλά τα προβιλήματα που υπήρχαν με το σπασμένο παραμένουν(υπάρχει καποια βελτίωση βεβαια) αλλά μετά από διάφορες διαγραφές και ρυθμίσεις τις οποίες έκανα στο αγορασμένο, αλλά νομίζω πως θα βοηθούσαν και στο άλλο μιας και τα προβήματα αυτά έχουν άμεση σχέση με την ταχύτητα του επεξεργαστή και την πολυπλοκότητα των ενημερωμένων χαρτών. Οι αμφιβολίες καλύτερα να παραμείνουν γιατί στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον παρόλο που η ετερεία επίσημα είχε τη συσκεύη μου(acer n30) στις συμβατές με το πρόγραμμα συσκευές, έμαθα αργότερα από τα φόρουμ της ότι το πρόγραμμα λειτουργεί οριακα σ`αυτήν.

Προσοχή λοιπόν πρίν το αγοράσετε!!!

Εχω το Acer n30 και εάν δεν απατόμαι έχει ως cpu τον Samsung στα 266ΜΗz.

Λες εσύ ότι δουλεύει οριακά. ΟΚ, πάσο.

Πως όμως παιδιά εδώ μέσα δουλεύουν και μάλιστα όπως οι ίδιοι λένε μια χαρά το pn με τον Texas Instruments OMAP στα 200ΜΗz...των S200 - 9100??:confused:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Kalispera pedia eiparhei destinator PN h aplo gia smartphone kai pio sikekrimena gia to mpx220 ???

an yparhei kapoios pou kserei pls pm me or reply to this !!!

Thanks!!!!!!!1:D :D :D :D :D

Johnny Be Good tonight ! ! !

Kalispera pedia eiparhei destinator PN h aplo gia smartphone kai pio sikekrimena gia to mpx220 ???

an yparhei kapoios pou kserei pls pm me or reply to this !!!

Thanks!!!!!!!1:D :D :D :D :D

Elteo πρέπει να κάνεις ένα update :lol: :D

Υπάρχει το Destinator SP (smartphone) βέβαια δεν είναι

σαν το ΡΝ.

Μια γεύση εδώ:

Destinator 6 pour Windows Mobile 5 SmartPhone

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Εχω το Acer n30 και εάν δεν απατόμαι έχει ως cpu τον Samsung στα 266ΜΗz.

Λες εσύ ότι δουλεύει οριακά. ΟΚ, πάσο.

Πως όμως παιδιά εδώ μέσα δουλεύουν και μάλιστα όπως οι ίδιοι λένε μια χαρά το pn με τον Texas Instruments OMAP στα 200ΜΗz...των S200 - 9100??:confused:

Αυτό λεγεται στα φόρουμ της NGI, δεν το λέω εγώ. Και τελικά νομίζω οτι παίζει σημαντικό ρόλο τελικά η χωρητικότητα ελεύθερης μνήμης του Acer, γιατί όταν το πρόγραμμα τρέχει με κομμάτι του καινούργιου ελληνικού χαρτη(μονο την αττική) και σε 3D mode λειτούργεί κανονικά. Με ολόκληρο το χάρτη όμως βγάζει προβλήματα μνήμης και τελικά κολλάει εντελώς η χάνει το σήμα συνεχώς. Για τις συσκευές που αναφέρεις δεν ξέρω, ισως έχουν περισσότερη μνήμη. Πάντως στο acer δε λειτουργεί απρόσκοπτα.

Εγω έχω το Pn (δυστυχώς όχι γνήσιο) και με το 9100 μου παίζει απροβλημάτιστα...βέβαια μπορεί να κάνει λίγο κατι παραπάνω στον υπολογισμό της διαδρομής όμως σε γενικές γραμμές παίζει άψογα...η μνήμη του είναι 64 mb RAM...Αν θυμάμαι καλά όμως, η αρχιτεκτόνική του OMAP είναι διαφορετική...;)
D.G.

Elteo πρέπει να κάνεις ένα update :lol: :D

Υπάρχει το Destinator SP (smartphone) βέβαια δεν είναι

σαν το ΡΝ.

Μια γεύση εδώ:

http://www.flickr.com/photos/43603845@N00/110447280/

xμμ...:shifty: όταν το λειτουργήσεις στην Ελλάδα με ελληνικούς χάρτες ρίξε μου ένα τηλεφωνάκι...:lol:

Ι need a six month vacation, twice a year.