gnkgr Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Για να καταλαβουμε και οι υπολοιποι: Εχω στο iPAQ 3715 το Destinator 3 και δεν θελω να το κανω PN. Μπορω να κατεβασω μονο τους χαρτες σαν αναβαθμιση ή υποχρεωτικα θα πρεπει να πληρωσω τα 49 Euro και υποχρεωτικα να εχω το PN; Ρωταω γιατι θα ηθελα να κρατησω το 3 αλλα με τους νεους χαρτες. ΓΙΝΕΤΕ ή ΟΧΙ; Μια απλη απαντηση θα ηθελα αλλα να ειναι εγκυρη. Ευχαριστω. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Όχι οι νέοι χάρτες δεν δουλεύουν με το 3 πρέπει να αναβαθμίσεις το 3 σε PN και να περάσεις τους χάρτες. :( Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delimari Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 παιδια εβαλα το κατεβασμενο απο το site της destinator στο 9000 μου,ολα οκ ειναι φανταστικο αλλα δεν μπορω να συνδεθω με το νοκια gps μου. ξερει κατι καποιος?:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Με την ευκαιρία που μας δίνεται θα ήθελα να κάνω την εξης ερώτηση στο οικονομικό στέλεχος της NGI. Προ εξαμήνου αγόρασα (περίπου 200 Ε) νόμιμα απο την κατασκευάστρια εταιρία (DESTINATOR) το λειτουργικό Destinator PN με ευρωπαϊκούς χάρτες συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Ελληνικής γλώσσας. Φυσικά οι χάρτες για την Ελλάδα δεν έχουν καμμία σχέση με αυτούς της NGI. Στην ερώτηση μου αν μπορώ να αγοράσω τους χάρτες απο εσας η απάντηση ήταν οτι θα πρέπει να αγοράσω πάλι και το λειτουργικό PN σε κανονική τιμή . Το βρίσκετε λογικό και οικονομικά δίκαιο; αναγνωρίζω την εργασία και τον κόπο της NGI να διαμορφώσει τους Ελληνικούς χάρτες για λειτουργία με το ΡΝ αλλά όσοι από εμάς που το έχουμε αγοράσει νόμιμα μήπως θα έπρεπε να τύχουμε κάποιας έκπτωσης; Εσύ σαν χρήστης έχεις απόλυτο δίκιο. Κι εγώ το ίδιο θα ζήταγα. Όμως δεν είναι άδικο να πληρώνεις όλα τα δικαιώματα στην Navteq κι από εμάς να ζητάς έκπτωση. Αν είχες κάνει αντίστροφα την αγορά, θα ζήταγες έκπτωση? Κι αν ζήταγες νομίζεις ότι θα σου έδιναν? Πάντως εμείς θα σου δώσουμε ακόμη κι αν αυτό είναι εις βάρος του development του χάρτη μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Εσύ σαν χρήστης έχεις απόλυτο δίκιο. Κι εγώ το ίδιο θα ζήταγα. Όμως δεν είναι άδικο να πληρώνεις όλα τα δικαιώματα στην Navteq κι από εμάς να ζητάς έκπτωση. Αν είχες κάνει αντίστροφα την αγορά, θα ζήταγες έκπτωση? Κι αν ζήταγες νομίζεις ότι θα σου έδιναν? Πάντως εμείς θα σου δώσουμε ακόμη κι αν αυτό είναι εις βάρος του development του χάρτη μας! !!!!!!!!!! Κάτι τέτοια κάνετε εκεί στην ΝGI και μετά καταντάμε γραφικοί με το να λέμε ότι έχετε φέρει τα πάνω κάτω στην Ελληνική Αγορά κάνοντας την διαφορά, με την άψογη αντιμετώπιση προς όλους τους χρήστες μηδενός εξαιρουμένου... και πάλι ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Σε dell axim X51v το εχει δοκιμασει κανεις αν παιζει? Σ'εμενα βγαζει παλι τα εικονιδια μεγαλα!! Καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Έκανες HARD RESET? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Εκανα αλλα δεν εγινε τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Την έκδοση που έχουμε στο e-shop μας PN 5.1.172? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Tα Αuto Alerts και κατα συνέπεια η ειδοποιήσεις για τις κάμερες τις τροχαίας δουλεύουν κανονικότατα με την τελευταία έκδοση 5.1.172 του DestinatorPN .. Σας ανεβάζω λοιπόν τα αρχεία εδώ Εnjoy ------------------------------- ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ------------------------------- Αποσυμπιέζετε το AutoAlerts_PN_v.0.0.1.rar στο pc σας και κάνετε copy : α. τον φάκελο Favorites μέσα στο φάκελο \DestinatorApps\Destinator\Common (To αρχείο δεν είναι άλλο απο το Speedcameras.dat) β. Το αρχείο speedcameras.wav (που θα βρείτε στο φάκελο Voice-Greek) στο φάκελο \DestinatorApps\Destinator\Common\Interface\Voice\Greek (Το αρχείο ειναι υπεύθυνο για την φωνητική ένδειξη «Προσοχή έλεγχος Κυκλοφορίας») γ. Το αρχείο DestinatorMSG.Inf (που θα βρείτε στο φάκελο Visual-Greek) στο φάκελο \DestinatorApps\Destinator\Common\Interface\Visual\Greek (έχω πειράξει στο IDS_FAVORITES_ALERT από Ειδοποίηση Αγαπημένων σε Ειδοποίηση Τροχαίας). δ. Ανοίγετε το DestinatorPN πάτε μέσα στο Αγαπημένα και βρίσκετε την κατηγορία Speedcameras εκεί το επιλέγετε και πάτε ΕΡΓΑΛΕΙΑ (κάτω δεξιά) ρυθμίσεις και βάζετε την πρώτη ειδοποίηση στα 1000 και την δεύτερη στα 50 και πατάτε αποθήκευση .. -------------------------------------------- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbantikos Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Εσύ σαν χρήστης έχεις απόλυτο δίκιο. Κι εγώ το ίδιο θα ζήταγα. Όμως δεν είναι άδικο να πληρώνεις όλα τα δικαιώματα στην Navteq κι από εμάς να ζητάς έκπτωση. Αν είχες κάνει αντίστροφα την αγορά, θα ζήταγες έκπτωση? Κι αν ζήταγες νομίζεις ότι θα σου έδιναν? Πάντως εμείς θα σου δώσουμε ακόμη κι αν αυτό είναι εις βάρος του development του χάρτη μας! MΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ τι αλλο να πω δεν ξερω Παράθεση Mια ανάμνηση παλιά τα άσπρα μου πανιά φουσκώνει http://images6.theimagehosting.com/6790.7db.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobmastoras Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 χέρετε, εγκατεστησα το Pn και οταν πάω να ανοίξω μου λει εναλλαγη χαρτών και μετά να τους δηλώσω. αν υπάρχει καμία λύση pm me please? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Tα Αuto Alerts και κατα συνέπεια η ειδοποιήσεις για τις κάμερες τις τροχαίας δουλεύουν κανονικότατα με την τελευταία έκδοση 5.1.172 του DestinatorPN .. Σας ανεβάζω λοιπόν τα αρχεία εδώ Εnjoy ------------------------------- ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ------------------------------- Αποσυμπιέζετε το AutoAlerts_PN_v.0.0.1.rar στο pc σας και κάνετε copy : α. τον φάκελο Favorites μέσα στο φάκελο \DestinatorApps\Destinator\Common (To αρχείο δεν είναι άλλο απο το Speedcameras.dat) β. Το αρχείο speedcameras.wav (που θα βρείτε στο φάκελο Voice-Greek) στο φάκελο \DestinatorApps\Destinator\Common\Interface\Voice\Greek (Το αρχείο ειναι υπεύθυνο για την φωνητική ένδειξη «Προσοχή έλεγχος Κυκλοφορίας») γ. Το αρχείο DestinatorMSG.Inf (που θα βρείτε στο φάκελο Visual-Greek) στο φάκελο \DestinatorApps\Destinator\Common\Interface\Visual\Greek (έχω πειράξει στο IDS_FAVORITES_ALERT από Ειδοποίηση Αγαπημένων σε Ειδοποίηση Τροχαίας). δ. Ανοίγετε το DestinatorPN πάτε μέσα στο Αγαπημένα και βρίσκετε την κατηγορία Speedcameras εκεί το επιλέγετε και πάτε ΕΡΓΑΛΕΙΑ (κάτω δεξιά) ρυθμίσεις και βάζετε την πρώτη ειδοποίηση στα 1000 και την δεύτερη στα 50 και πατάτε αποθήκευση .. -------------------------------------------- Δεν παιζεσαι αγορι μου εσυ !!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Εσύ σαν χρήστης έχεις απόλυτο δίκιο. Κι εγώ το ίδιο θα ζήταγα. Όμως δεν είναι άδικο να πληρώνεις όλα τα δικαιώματα στην Navteq κι από εμάς να ζητάς έκπτωση. Αν είχες κάνει αντίστροφα την αγορά, θα ζήταγες έκπτωση? Κι αν ζήταγες νομίζεις ότι θα σου έδιναν? Πάντως εμείς θα σου δώσουμε ακόμη κι αν αυτό είναι εις βάρος του development του χάρτη μας! Συγχαρητήρια και από μένα! Είστε απίστευτοι! Ήθελα να ήξερα εκείνη η γυφτοκομπανία που χρεώνει τον κούκο αηδόνι για μια μετάφραση και αν δεν πάρεις την συσκευή από αυτούς δεν σου δίνει το software ούτε επι πληρωμή, διαβάζει καθόλου εδώ; Μαύρο στο Μαυρογιαλλούρο ρεεεεεεε! Και πάλι μπράβο στην απίστευτη δουλειά της NGI και την ακόμα καλύτερη υποστήριξη. Να καούν οι "Τράπουλες" ... και ειδικά οι άσσοι! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Δεν παιζεσαι αγορι μου εσυ !!!!:D Xoxoxoxoxo :lol: :lol: :lol: kai pou eisai akoma... YG: katsj amesws me epiases egw to eipa me poio kompso tropo omws :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Xoxoxoxoxo :lol: :lol: :lol: kai pou eisai akoma... YG: katsj amesws me epiases egw to eipa me poio kompso tropo omws :lol: :lol: :lol: Kompsous tropous den exo gia xontropetsous! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Kompsous tropous den exo gia xontropetsous! :lol: :lol: :lol: Wx provlepw na exoume kinigito avrio ... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Πολυ καλό το auto alert...μου ζήτησε βέβαια αντικατάσταση στο αρχείο DestinatorMSG.Inf....αλλα δεν νομίζω να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.... Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 telika pia ine i teleftea ekdosi tou PN? i 5.1.172 ? giati ehw dei kai mia pou legete 5.1.80 logika i deuteri ine i kaliteri e? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikeee Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Δεν παιζεσαι αγορι μου εσυ !!!!:D stin 5.1.80 ekdosi leitourgia to auto alert???? Παράθεση http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Πολυ καλό το auto alert...μου ζήτησε βέβαια αντικατάσταση στο αρχείο DestinatorMSG.Inf....αλλα δεν νομίζω να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.... Oxi tha eisai OK.. BTW opoios thelei na pairnei 3 eidopoihseis anti gia 2 (h prwth sta 1000 , h deyterh sta 400 kai mia trith otan pernas akrivws panw apo thn kamera)mporei na kanei ta parakatw: Ftiaxte ena panomoiotypo dat arxeio me to arxiko pou exoumee perasmenes tis kameres , dwstetou ena onoma px elenx_kykl.dat ftiaxe kai ena antistoixo wav pou na leei elegxos kikloforias kai balteto mesa sto voice/greek Meta phgainte mesa sta Agaphmena kai koita na MHN einai energopohmeno. Kata afto ton tropo exoume to 1o dat me thn eidopoihsh sta 1000 metra kai sta 400 pou leei prosoxh elegxos kikloforias se tosa metra kai to 2o apenergopoihmeno dat (afth pou pou molis ftiaxame) pou mas vgazei alert otan pername mprosta apo thn kamera kai oti yparxei elegxos kikloforias sto sigkekrimeno shmeio .. :cool: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 stin 5.1.80 ekdosi leitourgia to auto alert???? Oxi...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkon2001 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Εσύ σαν χρήστης έχεις απόλυτο δίκιο. Κι εγώ το ίδιο θα ζήταγα. Όμως δεν είναι άδικο να πληρώνεις όλα τα δικαιώματα στην Navteq κι από εμάς να ζητάς έκπτωση. Αν είχες κάνει αντίστροφα την αγορά, θα ζήταγες έκπτωση? Κι αν ζήταγες νομίζεις ότι θα σου έδιναν? Πάντως εμείς θα σου δώσουμε ακόμη κι αν αυτό είναι εις βάρος του development του χάρτη μας! Ευχαριστώ πολύ για την σωστή αντιμετώπιση. Πάντως αν καταλάβατε καλά η έκπτωση δεν ζητήθηκε για τους χάρτες αλλά για την εκ νέου αγορά του προγράμματος Destinator PN που ήδη έχω. Επίσης θα ήθελα να σημειώσω και εγώ οτι η αντιμετώπιση των προβλημάτων των πελατών σας είναι καταπληκτική και πρωτόγνωρη για τον Ελληνικό και οχι μόνο χώρο. ΜΠΡΑΒΟ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 χέρετε, εγκατεστησα το Pn και οταν πάω να ανοίξω μου λει εναλλαγη χαρτών και μετά να τους δηλώσω. αν υπάρχει καμία λύση pm me please? Ευχαριστώ H lysh einai mia na tous agoraseis axizei to proion 100000% kai ypostirizeis kai mia sovari etairia .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifinas Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 παιδια εβαλα το κατεβασμενο απο το site της destinator στο 9000 μου,ολα οκ ειναι φανταστικο αλλα δεν μπορω να συνδεθω με το νοκια gps μου. ξερει κατι καποιος?:!: Σου ανοιγουν οι θυρες com 7 -8 κτλ στις ρυθμισεις του pn οι σου βγαζει μερικες θυρες μονο (com1 -2-3 και 5)? εχεις windows mobile 5? αν ναι παρε το αρχειο αυτο να σου ανοιξουν και οι αλλες θυρες στο ppc σου http://buzzdev.net/components/com_si.../WM5GPSFIX.zip Φιλικα Χρήστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts