Jump to content

Destinator PN

angel1979
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@giannis : Από Semsons

@stakyr_7 : Αν δοκίμασες το χάρτη της ngi τότε σίγουρα δοκίμασες το dll της 5.180. Εγώ έκανα δοκιμές και με home made dll 5.165, για να βεβαιωθώ πως δε φταίει αυτό.

Μεταξύ 5.165 και 5.180 δεν παρατήρησα εμφανή διαφορά

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@giannis : Από Semsons

@stakyr_7 : Αν δοκίμασες το χάρτη της ngi τότε σίγουρα δοκίμασες το dll της 5.180. Εγώ έκανα δοκιμές και με home made dll 5.165, για να βεβαιωθώ πως δε φταίει αυτό.

Μεταξύ 5.165 και 5.180 δεν παρατήρησα εμφανή διαφορά

Sorry που σε ξαναζαλίζω αλλά απ οτι είδα το on line shop είναι Αμερική. Με τελωνείο είχες κανένα πρόβλημα;

Επίσης το βρήκα στην expansys με 175 euro, αλλά δεν βρήκα εξωτερική κεραία. Εσύ ποιά χρησιμοποιείς;

Φιλικά

Γιάννης

Φιλικά

Γιάννης

Με τελνωνείο όχι.. Το στέλνει ok ο τύπος..

Εξωτερική κεραία έχει τη δικιά του. Τα rikaline έχουν δικιά τους υποδοχή.

Ο semsons την έχει..

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μια τελευταία ερώτηση: με τι μέσο αποστολής επέλεξες να στο στείλουν και δεν είχες πρόβλημα με το τελωνείο;

Φιλικά

Γιάννης

Φιλικά

Γιάννης

Θα στο στείλει με USPS global express.

Δεν είναι ο καλύτερος τρόπος αποστολής για τελωνείο, αλλά έτσι όπως το στέλνει δε θα έχεις πρόβλημα..

Όπως και να έχει τόνισε το του εκεί που λέει Comments όταν κάνεις την παραγγελία σου.

Σε 3 εργάσιμες θα είναι σπίτι σου.. Έχει και tracking που πλέον συνεργάζεται και με την Ελλάδα και δε σταματάει μόλις φύγει από USA

Δοκιμασα σημερα το ΡΝ εκδοση 5.1.80 με τους τελευταιους ngi χαρτες στη περιοχη της Ν.Σμυρνης.Το GPS μου ειναι το globalsat 338.Το ΡΝ και το GPS επικοινωνουν με sirf και 57600.Πιανω 9-10 δορυφορους σχεδον παντα.Εχω το qtek 2020i χωρις κανενα application μεσα μονο το ΡΝ για να εχω maximum main μνημη.Δε το δοκιμασα μεσω της SD.

Τα προβληματα ηταν πολλα,καθως πολλες φορες ενω ειχα περασει το δρομο,τον εδειχνε οτι ειναι ακομα μπροστα μου.Η ταχυτητα μου ηταν 50-60χλμ.Σαν να μην εφτανε αυτο,το rerouting ειναι πολυ αργο,με εβγαζε σε παραλληλους δρομους και αργουσε να παρει "χαμπαρι" οτι βρισκομαι σε αλλο δρομο(μιλαμε τωρα για ενα συνολο 10 δρομων για να παω σπιτι μου,και αυτο με εβγαζε σε αλλους δρομους τουλαχιστον 5-6 φορες).Παντως ειχα παρει τηλεφωνο την ngi πριν κανα μηνα και μου ειχαν πει οτι το ΡΝ δεν συνεργαζεται με τους χαρτες του 3.Γι αυτο πρεπει να υπαρχουν αυτα τα προβληματα,καποια ασυμβατοτητα παιζει.Τωρα πως γινεται και μερικοι λενε οτι παιζει αψογα,ενας θεος ξερει καθως το globalsat BT-338 εχει αψογο σημα σχεδον παντου,αλλα τα προβληματα προβληματα!

Υποψην οτι δεν εκανα "καθαρη" εγκατασταση αλλα upgrade απο το Destinator 3.Δεν χρειαστηκε activation καθως το εχω αγορασει.Λετε αν κανω "καθαρο" install να με παει για activation?Κι αν το serial δεν κανει για το ΡΝ?

Επισης δεν εχει λειτουργια TTS(κειμενο σε φωνη)ουτε στη Console του PC σαν επιλογη εγκαταστασης αλλα ουτε και στο PPC(μαλλον αυτο θα βγει με το πακετο της ngi).

Κατι τελευταιο:Θα εχετε παρατηρησει μερικοι χρηστες του TomTom 5 οτι αν τρεξεις το προγραμμα και δεν εχεις ενεργοποιησει το Bluetooth το TomTom το ενεργοποιει αυτοματα μονο του.Μηπως θα επρεπε να το κανει αυτο και το ΡΝ καποια στιγμη επιτελους?Ηλπιζα πως θα το κανει αλλα δυστηχως τιποτα.Μου σπαει τα νευρα μερικες φορες που ξεχναω να ενεργοποιησω το bluetooth και ενω εχω τρεξει το προγραμμα,πρεπει να το κλεισω και μετα να το τρεξω παλι!!

Δοκιμασα σημερα το ΡΝ εκδοση 5.1.80 με τους τελευταιους ngi χαρτες στη περιοχη της Ν.Σμυρνης.Το GPS μου ειναι το globalsat 338.Το ΡΝ και το GPS επικοινωνουν με sirf και 57600.Πιανω 9-10 δορυφορους σχεδον παντα.Εχω το qtek 2020i χωρις κανενα application μεσα μονο το ΡΝ για να εχω maximum main μνημη.Δε το δοκιμασα μεσω της SD.

Τα προβληματα ηταν πολλα,καθως πολλες φορες ενω ειχα περασει το δρομο,τον εδειχνε οτι ειναι ακομα μπροστα μου.Η ταχυτητα μου ηταν 50-60χλμ.Σαν να μην εφτανε αυτο,το rerouting ειναι πολυ αργο,με εβγαζε σε παραλληλους δρομους και αργουσε να παρει "χαμπαρι" οτι βρισκομαι σε αλλο δρομο(μιλαμε τωρα για ενα συνολο 10 δρομων για να παω σπιτι μου,και αυτο με εβγαζε σε αλλους δρομους τουλαχιστον 5-6 φορες).Παντως ειχα παρει τηλεφωνο την ngi πριν κανα μηνα και μου ειχαν πει οτι το ΡΝ δεν συνεργαζεται με τους χαρτες του 3.Γι αυτο πρεπει να υπαρχουν αυτα τα προβληματα,καποια ασυμβατοτητα παιζει.Τωρα πως γινεται και μερικοι λενε οτι παιζει αψογα,ενας θεος ξερει καθως το globalsat BT-338 εχει αψογο σημα σχεδον παντου,αλλα τα προβληματα προβληματα!

Υποψην οτι δεν εκανα "καθαρη" εγκατασταση αλλα upgrade απο το Destinator 3.Δεν χρειαστηκε activation καθως το εχω αγορασει.Λετε αν κανω "καθαρο" install να με παει για activation?Κι αν το serial δεν κανει για το ΡΝ?

Επισης δεν εχει λειτουργια TTS(κειμενο σε φωνη)ουτε στη Console του PC σαν επιλογη εγκαταστασης αλλα ουτε και στο PPC(μαλλον αυτο θα βγει με το πακετο της ngi).

Κατι τελευταιο:Θα εχετε παρατηρησει μερικοι χρηστες του TomTom 5 οτι αν τρεξεις το προγραμμα και δεν εχεις ενεργοποιησει το Bluetooth το TomTom το ενεργοποιει αυτοματα μονο του.Μηπως θα επρεπε να το κανει αυτο και το ΡΝ καποια στιγμη επιτελους?Ηλπιζα πως θα το κανει αλλα δυστηχως τιποτα.Μου σπαει τα νευρα μερικες φορες που ξεχναω να ενεργοποιησω το bluetooth και ενω εχω τρεξει το προγραμμα,πρεπει να το κλεισω και μετα να το τρεξω παλι!!

Δοκιμάζεις τους χάρτες της NGΙ ή της NavTeq με το Destinator PN; Οι χάρτες της NGI θέλουν activation το οποίο δεν είναι ακόμα διαθέσιμο από την NGI. Αν δοκιμάζεις τους χάρτες της NGI είναι πολύ πιθανό να έχεις το πειραγμένο dll που κυκλοφορεί σε διάφορα sites και στο emule. Αυτό έχει πρόβλημα σαν και αυτό που περιγράφεις (με τοποθέτησή σου σε παράλληλο δρόμο).

Επίσης έλεγξε με το Destinator3 αν σε αυτή την περιοχή είναι εντάξει ο χάρτης. Αν είναι ΟΚ τότε φταίει σίγουρα το DLL σου. Παρεπιπτόντως η επαναδρομολόγηση με το Destinator PN είναι πιο γρήγορη από το Destinator 3.

Δοκιμάζεις τους χάρτες της NGΙ ή της NavTeq με το Destinator PN; Οι χάρτες της NGI θέλουν activation το οποίο δεν είναι ακόμα διαθέσιμο από την NGI.

Μαλλον δεν διαβασες καλα.Απο πανω γραφω ngi χαρτες.

Αν δοκιμάζεις τους χάρτες της NGI είναι πολύ πιθανό να έχεις το πειραγμένο dll που κυκλοφορεί σε διάφορα sites και στο emule
.

Παλι δεν διαβασες καλα,ειπα οτι το 3 το εχω γνησιο και εκανα upgrade οχι full install απο την αρχη.

Επίσης έλεγξε με το Destinator3 αν σε αυτή την περιοχή είναι εντάξει ο χάρτης.

Ειναι 100% ενταξει.Δοκιμασμενος 1 χρονο τωρα.

Παρεπιπτόντως η επαναδρομολόγηση με το Destinator PN είναι πιο γρήγορη από το Destinator 3.

Δεν το νομιζω...Και αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι το qtek το εχω στα 520Mhz και ολη τη main μνημη αδεια.

Θα δοκιμασω full install και θα επανελθω αργοτερα.Παντως εκανα μια συγκριση των .dll το ενα ειναι πειραγμενο και το αλλο το τραβηξα μεσα απο το

PPC απο το φακελο windows.H διαφορα τους φαινεται μονο στην ημερομηνια.Σαν μεγεθος ειναι τα ιδια.Τι να πω,το πειραγμενο dll ισως να ηταν ηδη μεσα στο install "πακετο",και ας το ειχε και μονο του ξεχωριστα με οδηγιες πως να το εγκαταστησω.Τεσπα,θα δοκιμασω παλι με full install.Be right back...

Δ Αν δοκιμάζεις τους χάρτες της NGI είναι πολύ πιθανό να έχεις το πειραγμένο dll που κυκλοφορεί σε διάφορα sites και στο emule. Αυτό έχει πρόβλημα σαν και αυτό που περιγράφεις (με τοποθέτησή σου σε παράλληλο δρόμο).

Επίσης έλεγξε με το Destinator3 αν σε αυτή την περιοχή είναι εντάξει ο χάρτης. Αν είναι ΟΚ τότε φταίει σίγουρα το DLL σου. Παρεπιπτόντως η επαναδρομολόγηση με το Destinator PN είναι πιο γρήγορη από το Destinator 3.

Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου γι'αυτό. Όπως είπα και σε άλλο post χρησιμοποιήσα home made dll και το πρόβλημα υπάρχει. Θα δούμε μόλις κυκλοφορήσει επίσημα από την ngi και πλέον μπορούμε να κάνουμε activation

Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου γι'αυτό. Όπως είπα και σε άλλο post χρησιμοποιήσα home made dll και το πρόβλημα υπάρχει. Θα δούμε μόλις κυκλοφορήσει επίσημα από την ngi και πλέον μπορούμε να κάνουμε activation

Παιδιά επειδή κάνω Beta Test στο κανονικό PN :X μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αυτό το πρόβλημα δεν υφίσταται στην σωστή έκδοση. Αντίθετα με την πειραγμένη το πρόβλημα είναι εντονότατο.

Παιδιά επειδή κάνω Beta Test στο κανονικό PN :X μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αυτό το πρόβλημα δεν υφίσταται στην σωστή έκδοση. Αντίθετα με την πειραγμένη το πρόβλημα είναι εντονότατο.

Οποτε το πειραγμενο dll ηταν ηδη μεσα στο install (upgrade) pack που κατεβασα.Οποτε δε δοκιμαζω full install καθως δε μπορω να ενεργοποιησω τους χαρτες... :mad: :mad:

Μια ερώτηση ssarl.

Οι χάρτες είναι οι Q1 2005 ή μήπως στη beta έκδοση σου έχουν δώσει άλλους χάρτες;

Έχεις δοκιμάσει να κάνεις δοκιμή με τους παλιούς χάρτες;

Μια ερώτηση ssarl.

Οι χάρτες είναι οι Q1 2005 ή μήπως στη beta έκδοση σου έχουν δώσει άλλους χάρτες;

Έχεις δοκιμάσει να κάνεις δοκιμή με τους παλιούς χάρτες;

Οι χάρτες είναι οι ίδιοι με τους τελευταίους του Destinator 3 δηλ. 2005.Q1.3119 και 2005.Q1.3106.

Αυτή που δοκιμάζω πάντως είναι η 5.165..

Στην 5.180 υπάρχουν βελτιώσεις;

Koitaxes to changelog apo to site ths etairias ?

Παιδες απο την στιγμή που δεν έχει βγεί επίσημα ακομα μην βγάζετε λάθος συμπεράσματα και αποπροσανατολίζεστε χωρίς λόγο.

Οπως ο ssarl ετσι και εγώ αλλα και καποιοι αλλοι έχουμε beta το PN και το δουλεύουμε εδώ και κάποιο καιρό χωρίς να παρουσιαζονται τα προβλήματα που λέτε.

Επειδή δοκιμασα και το σπασμενο dll σας διαβεβαιώ οτι τα προβληματα που περιγραφεται ειναι καθαρα θέμα σπασμένου dll . Στην register έκδοση με το κανονικό dll δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα περιμενετε λίγο καιρό και θα το δείτε .... :)

Κατι δε παει καλα εδω...Εκανα remove το ΡΝ απο το PPC ολοκληρωτικα.

Εκανα καθαρο install και τωρα λεει πως ο χαρτης θελει activation(μιλαω για ngi παντα).Εκανα quick activation δεχεται το κλειδι του 3 αλλα ο χαρτης παλι θελει activation.

Δηλαδη πριν που εκανα upgrade γιατι ο χαρτης δουλευε κανονικα?Υποψην οτι το 3 το εχω γνησιο και απλα πεταξα το upgrade πανω του...

Τι εχετε να πειτε?

Εκανα καθαρο install και τωρα λεει πως ο χαρτης θελει activation(μιλαω για ngi παντα).Εκανα quick activation δεχεται το κλειδι του 3 αλλα ο χαρτης παλι θελει activation.

Δηλαδη πριν που εκανα upgrade γιατι ο χαρτης δουλευε κανονικα?Υποψην οτι το 3 το εχω γνησιο και απλα πεταξα το upgrade πανω του...

Τι εχετε να πειτε?

Thn exei faei giati eide to spasmeno destcore.dll kaine ena search kai afereseto epishs svhse tis times pou exoun mhnei apo thn registry...

Τι εχετε να πειτε?

Οι κωδικοί του Destinator3 δεν είναι ίδιοι με του Destinator PN. Για την ακρίβεια το Device ID της συσκευής είναι διαφορετικά υπολογισμένο στο καινούριο PN από ότι στο 3.

Οι κωδικοί του Destinator3 δεν είναι ίδιοι με του Destinator PN. Για την ακρίβεια το Device ID της συσκευής είναι διαφορετικά υπολογισμένο στο καινούριο PN από ότι στο 3.

Δοκιμες κανω,λογικο ειναι να θελει αλλο serial.

Το θεμα ειναι γιατι στο upgrade δε μου ζητησε activation ενω στο full install απο την αρχη ζητησε activation.

Αν μπορεις ssarl πες μου το ακριβες μεγεθος του dll που εχεις.Οχι σε ΜΒ αλλα σε kbytes.Εγω εχω το 5.1.80.

Ευχαριστω!

Δοκιμες κανω,λογικο ειναι να θελει αλλο serial.

Το θεμα ειναι γιατι στο upgrade δε μου ζητησε activation ενω στο full install απο την αρχη ζητησε activation.

Αν μπορεις ssarl πες μου το ακριβες μεγεθος του dll που εχεις.Οχι σε ΜΒ αλλα σε kbytes.Εγω εχω το 5.1.80.

Ευχαριστω!

Version 5.0.κάτι με μέγεθος 1.414.656 bytes

Εχει TTS η εκδοση που χρησιμοποιειτε?

Ευχαριστω ssarl! :D

Παντως λυπαμαι τη κυρια που θα κανει το ΤΤS για την Αθηνα!!!Φανταστειτε οτι πρεπει να ηχογραφησει 32453405345069734 δρομους!!!!!