rallistas Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Παιδια υπαρχει κανενας τροπος να βαλουμε κι αλλα εικονιδιακια στα αγαπημενα εκτος απο αυτα που εχει? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soul_giannis Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Καλημερα παιδια και χρονια πολλα!!!! Εχω ενα qtek9000 και εχω προβλημα με το Destinator!!! 1)Ποιο Destinator πρεπει να εγκαταστησω ωστε να μου διχνει καλα την οθονη???? 2)Ποιο προγραμμα πρεπει να βαλω για να δουλεψει σωστα η Bluetooth κεραια που εχω??? Ευχαριστω!!! Παράθεση Soul_giannis!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Destinator 6.1.1.40010 http://www.ngi.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Παιδια υπαρχει κανενας τροπος να βαλουμε κι αλλα εικονιδιακια στα αγαπημενα εκτος απο αυτα που εχει? Αν έχεις κατεβάει τα extras του Destinator 6, από το site της NGi, με την ίδια λογική μπορείς να δημιουργήσεις κατηγορίες με διαφορετικά εικονίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Καλημερα και χρονια πολλα!εκανα κι αλλο ποστ στο thread με το destinator 6 ομως απο οτι φαινεται εκανα λαθος!το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να ενεργοποιησω το destinator και επειδη το κανω πρωτη φορα και πιθανοτατα να κανω καποιο λαθος θελω τα φωτα σας!εχω κανει εγκατασταση τους χαρτες στο ppc ομως οταν παταω στην ενεργοποιηση μου λεει οτι δεν εχει γινει installed το destinator και ετσι δεν με πηγαινει στο επομενο σταδιο ωστε να βαλω τον κωδικο και να παρω τον αριθμο ενεργοποιησης!ελπιζω να σας εδωσα να καταλαβεται!ευχαριστω εκ των προτερων! Αν έχεις ακόμη το πρόβλημα επικοινώνησε με την NGi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Ο πίνακας των δορυφορων που πήγε; Και ενώ μου κράτησε ολες της ρυθμίσεις τα πάντα ακόμα και τα dat rec τα αγαπημένα τα έστειλε:confused: Oι δορυφόροι είναι στο: ρυθμίσεις-->gps Τα αγαπημένα δε είναι πια στο destinatorApps/destinator/common/favorites αλλά στο destinatorApps/destinator/userdata/favorites. Αν δε τα έχεις κρατήσει backup (σύμφωνα με τις οδηγίες εγκατάστασης της NGi) αν υπάρχουν μετέφερε το φάκελο favorites στο σωστό σημείο. Κράτα τον κι ένα backup και τέλος σβήσε όλο το common για να ελευθερώσεις χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Αν έχεις κατεβάει τα extras του Destinator 6, από το site της NGi, με την ίδια λογική μπορείς να δημιουργήσεις κατηγορίες με διαφορετικά εικονίδια. Κατηγοριες μπορω να δημιουργησω.Απλα θα ηθελα μια κατηγορια με σπιτια φιλων ας πουμε,και δεν εχει καποιο σπιτακι στα εικονιδια για να βαλω...:O Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Κατηγοριες μπορω να δημιουργησω.Απλα θα ηθελα μια κατηγορια με σπιτια φιλων ας πουμε,και δεν εχει καποιο σπιτακι στα εικονιδια για να βαλω...:O Αυτός ο οδηγός θα σε βοηθήσει να βάλεις εσύ, επιπλέον εικονίδια στο destinator;) http://www.gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?p=735#735 Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Αυτός ο οδηγός θα σε βοηθήσει να βάλεις εσύ, επιπλέον εικονίδια στο destinator;) http://www.gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?p=735#735 Αυτο που ακριβως ηθελα!Ευχαριστω πολυ φιλε μου!:D Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Αν βρω κάπου ;) το χάρτη του Παρισιού πώς κάνω την εγκατάσταση? Σημ. έχω γνήσιο Destinator PN και τους χάρτες στην κάρτα. Επίσης υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κάποιο conflict? -------------------------------------------------------------------------- Εκανα λάθος και το έβαλα στο 6 αλλά δεν έχω κάνει ακόμα αναβάθμιση. Είμαι σε απλό ΡΝ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Αν βρω κάπου ;) το χάρτη του Παρισιού πώς κάνω την εγκατάσταση? Σημ. έχω γνήσιο Destinator PN και τους χάρτες στην κάρτα. Επίσης υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κάποιο conflict? -------------------------------------------------------------------------- Εκανα λάθος και το έβαλα στο 6 αλλά δεν έχω κάνει ακόμα αναβάθμιση. Είμαι σε απλό ΡΝ. Απλά αντιγράφεις τον φάκελο με το χάρτη στο φάκελο DestinatorApps στην κάρτα μνήμης σου εκεί που είναι και ο άλλος χάρτης σου. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Ετσι απλά. Ευχαριστώ πολύ για όλα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Καλημερα και χρονια πολλα!εκανα κι αλλο ποστ στο thread με το destinator 6 ομως απο οτι φαινεται εκανα λαθος!το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να ενεργοποιησω το destinator και επειδη το κανω πρωτη φορα και πιθανοτατα να κανω καποιο λαθος θελω τα φωτα σας!εχω κανει εγκατασταση τους χαρτες στο ppc ομως οταν παταω στην ενεργοποιηση μου λεει οτι δεν εχει γινει installed το destinator και ετσι δεν με πηγαινει στο επομενο σταδιο ωστε να βαλω τον κωδικο και να παρω τον αριθμο ενεργοποιησης!ελπιζω να σας εδωσα να καταλαβεται!ευχαριστω εκ των προτερων! σου έχω απαντήσει στο pm σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Σε ποιό path είναι τα skins? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Σε ποιό path είναι τα skins? ??????????????????:cry: :cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitakfi Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 paidia skeftomai na agoraso ena mio a701 me to destinator. to thema einai pos brikomai stin kriti kai anarotiemai oi xartes toy tha kaliptoyn thn kriti????????????:!: :!: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitakfi Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 kai an xreiastei na pao kapoio taxidi sto exoteriko tha exo kalipsi??i tha prepei na plisoso se kapoio site gia na katevaso ton xarti tis ekastote xoras?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 paidia skeftomai na agoraso ena mio a701 me to destinator. to thema einai pos brikomai stin kriti kai anarotiemai oi xartes toy tha kaliptoyn thn kriti????????????:!: :!: :!: Δες εδώ την κάλυψη: http://www.ngi.gr/page.php?pageid=85&languageid=2 Δες εδώ γιά Ευρωπαϊκούς χάρτες, υπάρχουν και νεώτεροι: http://www.ngi.gr/page.php?languageid=2&pageid=59&categoryid=1 Mε την αγορά του PN θα κατεβάσεις δωρεάν και το Destinator 6.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platoni Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 καλή χρονιά σε όλους! Αντέγραψα το φάκελο του χάρτη Q3 φάκελο του προγράμματος στην sd. αλλά ενώ εμφανίζεται ως επιλογή στη συσκευή δεν επιλέγεται και ζητά activation. τι να κάνω? :( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Μήπως να το αγόραζες? http://www.ngi.gr/page.php?languageid=2&pageid=59&categoryid=1 140 ευρώ με ΦΠΑ (download version) και σε 1 λεπτό θα σου αποσταλεί αυτόματα το license key. Μετά κατεβάζεις και το 6 δωρεάν αλλά και την επόμενη έκδοση του χάρτη (περίπου το Μάρτιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 paidia kalispera to dest. nd ti einai ?? exw apo thn nissan dwrw ena aidiastiko k axrhsto navigator kai exei ayth thn ekdosh. Kati akoma .anavathmiseis pernei ? to provlima sthn ploigisi (me odhgei se monodromoys ktl) to exw mono egw?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 paidia kalispera to dest. nd ti einai ?? exw apo thn nissan dwrw ena aidiastiko k axrhsto navigator kai exei ayth thn ekdosh. Kati akoma .anavathmiseis pernei ? to provlima sthn ploigisi (me odhgei se monodromoys ktl) to exw mono egw?? To Dest ND είναι για PNA συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polideykis Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 kai ti einai oi PNA siskeues? Παράθεση ο απρώνθονις εκέγλφοας δεν δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά την λξηέ σαν σνύλοο. Δεν πζαιει ρλόο με τι σρειά είναι τοθοπεμέτενα τα γτάμαμρα μσέα σε μία λξλέη, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενίαι στη στωσή θσέη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 kai ti einai oi PNA siskeues? Συσκευές αποκλειστικά για πλοήγηση όπως το TIBO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Ουσιατικά τα PNA είναι συσκευές που στις οποίες δε μπορείς να εγκαταστήσεις ή να απεγκαταστήσεις άλλα λογισμικά. Προέρχονται απο τα αρχικά Personal Navigation Assistand και η πρωτοαρχική τους δουλειά είναι να κάνουν πλοήγηση. Δευτερευόντως μπορεί να έχουν τη δυνατότητα για αναπαραγωγή mp3 ή ταινιών. Εδώ: http://www.ngi.gr/page.php?languageid=2&pageid=59&categoryid=3 μπορείς να δεις τις παρακάτω pna συσκευές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα: fs n100 airis sincho tibo a1000 tibo s1000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts