kergaz Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 (edited) On 16/9/2021 at 8:47 ΠΜ, Chryssostomos said: Μόνο όταν δεν κρατάω καλά το κινητό στο αυτί τι κάνει. Αν το κρατάω διαγώνια πχ. Expand Ναι πρεπει να το κρατας πολυ προσεκτικα, ετσι και το κουνησεις λιγο αναβει η οθονη και πατας κουμπια με το αυτι Μηπως ξερεις αν υπαρχει τροπος να γινει λιγοτερο ευαισθητο? Edited September 16, 2021 by kergaz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 Δεν το έχω ψάξει να σου πω την αλήθεια.... 1 Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. September 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2021 safety net δεν περνα με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2021 On 27/9/2021 at 2:58 ΜΜ, black1180 said: safety net δεν περνα με τιποτα. Expand Έχεις ξεκλειδωτο bootloader? Root? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. September 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2021 On 27/9/2021 at 2:59 ΜΜ, Chryssostomos said: Έχεις ξεκλειδωτο bootloader? Root? Expand Ναι το είχα. Φλάσαρα ξανά την EEΑ και το ξανά κλείδωσα αλλά τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2021 (edited) On 27/9/2021 at 4:05 ΜΜ, black1180 said: Ναι το είχα. Φλάσαρα ξανά την EEΑ και το ξανά κλείδωσα αλλά τιποτα Expand Εγώ το έχω ξεκλειδωτο και μου το γράφει αυτό. Δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα όμως μέχρι στιγμής . Edited September 27, 2021 by Chryssostomos Ορθογραφία Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2021 Κακό πράγμα αυτό με τα security updates! Είμαστε με security 1/6 και ουσιαστικά έφυγε και ο 9ος μήνας. Μπένουμε στον 4ο μήνα απραξίας! Και εν τω μεταξύ τεράστιος αριθμός συναλλαγών γίνεται πλέον από το κινητό. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 Παίδες καλησπέρα, η αδερφή μου το αγόρασε χθες (8/256, EU version) και ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις: 1) Με το που το βγάλει απο το κουτί και bootάρει, κατεβάζει οτι έκδοση νέα της βγάλει, reboot και προχωράει με το σετάρισμα των Apps της? Χρειάζεται να κάνει κάτι άλλο (αλλαγη Country κλπ για να παίζει)? 2) Απο θήκη τι να προσέξει ή αγοράσει γιατί διαβάζω απο οτι γράφετε οτι η μαμα ισως δεν την καλύψει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 On 29/9/2021 at 9:45 ΠΜ, nyor said: Παίδες καλησπέρα, η αδερφή μου το αγόρασε χθες (8/256, EU version) και ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις: 1) Με το που το βγάλει απο το κουτί και bootάρει, κατεβάζει οτι έκδοση νέα της βγάλει, reboot και προχωράει με το σετάρισμα των Apps της? Χρειάζεται να κάνει κάτι άλλο (αλλαγη Country κλπ για να παίζει)? 2) Απο θήκη τι να προσέξει ή αγοράσει γιατί διαβάζω απο οτι γράφετε οτι η μαμα ισως δεν την καλύψει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Expand Ναι στο πρώτο. Δεν χρειάζεται να αλλάξει χώρα φυσικά. Στο δεύτερο τώρα,οι απόψεις είναι σχετικές.Εγω έχω της Ringke θήκη και είμαι ευχαριστημένος. On 28/9/2021 at 9:37 ΜΜ, fanatikos said: Κακό πράγμα αυτό με τα security updates! Είμαστε με security 1/6 και ουσιαστικά έφυγε και ο 9ος μήνας. Μπένουμε στον 4ο μήνα απραξίας! Και εν τω μεταξύ τεράστιος αριθμός συναλλαγών γίνεται πλέον από το κινητό. Expand Μας έχουν αφήσει πίσω είναι η αλήθεια. Η κινεζική Ρομ είναι πολύ πιο μπροστά σε εκδόσεις Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 On 29/9/2021 at 6:45 ΜΜ, Chryssostomos said: Ναι στο πρώτο. Δεν χρειάζεται να αλλάξει χώρα φυσικά. Στο δεύτερο τώρα,οι απόψεις είναι σχετικές.Εγω έχω της Ringke θήκη και είμαι ευχαριστημένος. Expand Σε ευχαριστώ Χρυσόστομε για την απάντηση! Απλά διάβαζα το νήμα με της ROM και ούσα γυναίκα για να μη χαθεί, ήθελα να μην είχε θέματα. Ευχαριστώ και πάλι! Θα μεταφέρω και θα ψάξω και για την θήκη. Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 On 29/9/2021 at 6:48 ΜΜ, nyor said: Σε ευχαριστώ Χρυσόστομε για την απάντηση! Απλά διάβαζα το νήμα με της ROM και ούσα γυναίκα για να μη χαθεί, ήθελα να μην είχε θέματα. Ευχαριστώ και πάλι! Θα μεταφέρω και θα ψάξω και για την θήκη. Expand Αν είναι όντως το EU και όχι το Global η ότι άλλο κυκλοφορεί,δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Όλα θα δουλέψουν βούτυρο,από την πρώτη στιγμή . Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 (edited) Ναι το EU είναι το τσεκάραμε από κατάστημα και διπλό ρωτήσαμε σε σημείο που μας παρεξήγησαν 😁 Μακάρι! Σε ευχαριστώ πολύ Edited September 29, 2021 by nyor Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. September 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2021 (edited) Αυτό που ζω με την xiaomi είναι το κάτι άλλο. Κλειδωμένο κινητό να μην περνά το safety net και να βγάζει failed και ξεκλείδωτο με dev να περνά επίσης να έχει ενημέρωση ασφαλείας Σεπτεμβρίου και το eea να έχει κοντά εξάμηνο πίσω Απαράδεκτο... Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τόσες rom κράτα τις dev και τις stable. Επίσης να ξέρετε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο mi 10 δουλεύει πολύ καλύτερα και σταθερά με dev από οποιαδήποτε άλλη rom. Xiaomi αρχίζεις να με κουράζεις Edited September 30, 2021 by black1180 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2021 On 30/9/2021 at 8:08 ΠΜ, black1180 said: Expand Σε τι ακριβώς σε έχει επηρεάσει το safetynet,μπορείς να μου πεις; Γιατί εγώ δεν έχω να μην λειτουργεί κάτι. Ρωτάω σοβαρά,μήπως δεν βλέπω κάτι εγώ καλά . Όσο για τις ενημερώσεις,όντως μας έχει ξεχάσει η Xiaomi και δεν μας έχει συνηθίσει έτσι ... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. September 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2021 Μόλις ήρθε ενημέρωση 12.5.5Προφανώς ασφαλειαςΣτάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2021 Την πέρασες φίλε; Τώρα την κατεβάζω και εγώ! On 29/9/2021 at 6:53 ΜΜ, nyor said: Ναι το EU είναι το τσεκάραμε από κατάστημα και διπλό ρωτήσαμε σε σημείο που μας παρεξήγησαν 😁 Μακάρι! Σε ευχαριστώ πολύ Expand Όλα καλά θα είναι τότε. Δεν έχετε να φοβάστε τίποτα! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. September 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2021 On 30/9/2021 at 3:38 ΜΜ, Chryssostomos said: Σε τι ακριβώς σε έχει επηρεάσει το safetynet,μπορείς να μου πεις; Γιατί εγώ δεν έχω να μην λειτουργεί κάτι. Ρωτάω σοβαρά,μήπως δεν βλέπω κάτι εγώ καλά . Όσο για τις ενημερώσεις,όντως μας έχει ξεχάσει η Xiaomi και δεν μας έχει συνηθίσει έτσι ... Expand Διάβασε παρακατω, αλλα το προβλημα ειναι οτι εφοσον ειναι κλειδωμενο γιατι δεν δίνει πιστοποίηση ... https://www.hexnode.com/blogs/safetynet-android-security/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2021 On 30/9/2021 at 8:10 ΜΜ, black1180 said: Διάβασε παρακατω, αλλα το προβλημα ειναι οτι εφοσον ειναι κλειδωμενο γιατι δεν δίνει πιστοποίηση ... https://www.hexnode.com/blogs/safetynet-android-security/ Expand Δεν γνωρίζω γιατί δεν δίνει πιστοποίηση,να πω την αλήθεια μου. Εγώ είχα ξεχάσει να τι κλειδώσω και τώρα δεν βρίσκω τον χρόνο να το κάνω. Στη επόμενη άδεια όμως λέω να το κάνω.. Κανονικά θα έπρεπε με το κλείδωμα να μην έχεις θέμα. Εκτός εάν έχει αλλάξει κάτι και δεν μας το έχει πει η Xiaomi. 1 Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 Παίδες παίζει να έχει γίνει κάτι με ήχο με την 12.5.5? Η ένταση στις ειδοποιήσεις πχ Messenger είναι σχετικά χαμηλά.Ολα είναι ρυθμισμένα στο φουλ. Μετά την 12.5.5 είχε γίνει επαναφορά σε εργοστασιακές και μετά ρυθμίστηκε το τηλ με apps. Μήπως να γίνει αλλαγή του Εφέ Ήχου από Έξυπνο σε Φωνή η κάτι άλλο? Έχετε καμία ιδέα? Είναι λίγο απογοήτευση η ένταση. Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 On 3/10/2021 at 5:07 ΜΜ, nyor said: Παίδες παίζει να έχει γίνει κάτι με ήχο με την 12.5.5? Η ένταση στις ειδοποιήσεις πχ Messenger είναι σχετικά χαμηλά.Ολα είναι ρυθμισμένα στο φουλ. Μετά την 12.5.5 είχε γίνει επαναφορά σε εργοστασιακές και μετά ρυθμίστηκε το τηλ με apps. Μήπως να γίνει αλλαγή του Εφέ Ήχου από Έξυπνο σε Φωνή η κάτι άλλο? Έχετε καμία ιδέα? Είναι λίγο απογοήτευση η ένταση. Expand Ισχύει. Ενώ όλα τα υπόλοιπα ακούγονται καμπάνα,οι ειδοποιήσεις είναι πολύ χαμηλές! Δεν έχω βρει προς το παρόν τρόπο να αυξηθεί η ένταση δυστυχώς. 1 Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 (edited) On 3/10/2021 at 5:49 ΜΜ, Chryssostomos said: Ισχύει. Ενώ όλα τα υπόλοιπα ακούγονται καμπάνα,οι ειδοποιήσεις είναι πολύ χαμηλές! Δεν έχω βρει προς το παρόν τρόπο να αυξηθεί η ένταση δυστυχώς. Expand Άρα δεν είμαι τρελός, γιατί λέω τόσο χαμηλό ήχο? Διάβαζα εδώ στο thread από όλους σας για τρελό ήχο στο κινητο. Πριν από 12.5.5 που είχες Χρυσόστομε, οι ειδοποιήσεις και γενικά το experience κλπ ήταν πιο ψηλά, σωστά? Edited October 3, 2021 by nyor Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 On 3/10/2021 at 5:52 ΜΜ, nyor said: Άρα δεν είμαι τρελός, γιατί λέω τόσο χαμηλό ήχο? Διάβαζα εδώ στο thread από όλους σας για τρελό ήχο στο κινητο. Πριν από 12.5.5 που είχες Χρυσόστομε, οι ειδοποιήσεις και γενικά το experience κλπ ήταν πιο ψηλά, σωστά? Expand Ναι φίλε μου όπως τα λες. Όλες οι ειδοποιήσεις και γενικά ο ήχος ήταν πολύ ωραίος . ενώ γενικά τι τηλέφωνο φαίνεται να ρολλαρει άψογα με την enhanced,κάτι έχουν κάνει με τον ήχο στις εφαρμογές. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 Πραγματικά ελπίζω να φτιαχτεί γιατί βλέπω κάνανε και μήνες να δώσουν update στο κινητό (patch Μαϊου αν θυμάμαι όπως λέγατε) και με λυπεί γιατί οκ ναι το experience είναι πολύ smooth αλλά ο ήχος δυστυχώς είναι low. Δεν γίνεται να κάνουμε και roll back αυτό είναι το κακό. Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 Εγώ το έχω πολλές ώρες στο αθόρυβο λόγω δουλειάς,αλλά όπως και να έχει,θες η ενημέρωση να δουλεύει ρολόι ρε παιδί μου... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 Ε ναι αλίμονο η πιο βασική λειτουργία του κινητού στο φινάλε. HiRes Sound διαφημίζεις και το Mate9 προ 5 ετιας ακούγεται πιο δυνατά. Γενικα το A11αρι σαν OS έχει φέρει θέματα παντού από ότι διαβάζω. Παίζει να στείλω και κανένα mail μπας κ πάρω κανένα feedback ότι το εχουν στο radar τους για fix. Δεν γίνεται να μείνει έτσι το κινητό για καιρό.Θα ειναι δράμα. Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts