arasparadiser Δημ. October 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2024 Από εκεί που το κατεβάζουν όλοι. Από apk, Xbox, app gallery κλπ. Έχω δοκιμάσει κι εγώ να το κατεβάσω από κατάστημα που πήγα να το δω live και κατεβαίνει απλά ζητάει κωδικό όπως θα ζητούσε και σε οποιοδήποτε τηλέφωνο android που υποστηρίζει google services. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. October 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2024 Καλησπέρα. Όσοι το έχετε μπορείτε να κατεβάσετε το play store κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. October 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2024 1 hour ago, arasparadiser said: Καλησπέρα. Όσοι το έχετε μπορείτε να κατεβάσετε το play store κανονικά; Σε P40 Pro δεν λειτουργεί το playstore, υπάρχουν άλλοι τρόποι όπως apk pure aurora store που υπάρχουν οι περισσότερες εφαρμογές. Όσες δεν χρειάζονται google services λειτουργούν κανονικά οσες εχουν ως απαραίτητο το google service οπως εφαρμογές google δνε λειτουργούν out of the box. Μπορείς να εγκαταστήσεις το gbox και μέσω αυτού να βάλεις το playstore καινολα τα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. October 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2024 Αυτό λέω κι εγώ. Μέσω πχ apk, gbox κλπ. Άραγε όσοι το έχετε το κινητό, κατεβάσατε κανονικά το playstore και λειτουργεί κανονικά; Σας ζητάει δηλαδή κανονικά email και κωδικό όπως θα βάζατε και σε ένα android κινητό που είχε εγκατεστημένο το playstore; Αν ναι, ενημερώσεις εφαρμογών δέχεται κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts