teorizo Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 παιδιά, αν και είχα ρωτήσει και παλιότερα ξαναρωτάω, μήπως ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να βάζει μια "ψηφιακή υπογραφή" πάνω σε ένα κομμάτι που παίζει; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Kανένα από τα δύο δεν είναι δύσκολα.Κατά την άποψη μου το traktor έχει πολύ περίεργες θέσεις στα διάφορα εφέ με αποτέλεσμα να μπερδεύει.Θα πήγαινα καετυθεία σε ableton(κάτι που έκανα και μαθαίνω ακόμη:p;)) από το virtualdj παρά να παίζω με το traktor!:wacko: Διαφωνω!! Θεωρω οτι τα περισσοτερα ειναι σε σωστες θεσεις..! Αλλωστε το Traktor ειναι αντιγραφη του Xone 92, εναν απο τους καλυτερους μιχτες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=T7dfwSy3hNc αυτο το βιντεο με πορωνει.δεν ξερω ποσο καλα η ασχημα παιζει αλλα μου αρεσει πολυ ιδιαιτερα οι αλλαγες του.στο 4.21-4.22 περιπου στο 6.02 και στο 9.17 που βαρανε ξαφνικα.μπορειτε να μου πειτε κανενα προγραμμα να τα κανω αυτα στο PC?και επισης αν τα εργαλεια του ειναι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=T7dfwSy3hNc αυτο το βιντεο με πορωνει.δεν ξερω ποσο καλα η ασχημα παιζει αλλα μου αρεσει πολυ ιδιαιτερα οι αλλαγες του.στο 4.21-4.22 περιπου στο 6.02 και στο 9.17 που βαρανε ξαφνικα.μπορειτε να μου πειτε κανενα προγραμμα να τα κανω αυτα στο PC?και επισης αν τα εργαλεια του ειναι καλα. Σου αρεσαν αυτες οι αλλαγες?? Μπορω να σου πω οτι δεν ειναι τπτ δυσκολο!! Το θεμα ειναι να μην μπορεις να καταλαβεις οτι εγινε η αλλαγη.. Το Traktor θα σε βολεψει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Franklin Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Σου αρεσαν αυτες οι αλλαγες?? Μπορω να σου πω οτι δεν ειναι τπτ δυσκολο!! Το θεμα ειναι να μην μπορεις να καταλαβεις οτι εγινε η αλλαγη.. Το Traktor θα σε βολεψει! Συμφωνω.Αυτο δεν λεγεται mixing. Το virtual dj θα σε βοηθησει επισης Παράθεση _PrOuD_iPhOnE_3GS_WhItE_16GB_OwNeR_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 παιδιά, αν και είχα ρωτήσει και παλιότερα ξαναρωτάω, μήπως ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να βάζει μια "ψηφιακή υπογραφή" πάνω σε ένα κομμάτι που παίζει;plzzzzz ρε παιδιά! Κανένας δεν ξέρει; :( Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Δε καταλαβαίνω τι εννοείς με το ψηφιακή υπογραφή.Θέλεις να λέει πχ στο κομμάτι σου μέσα dj teorizo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z125_drama Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 παιδιά, αν και είχα ρωτήσει και παλιότερα ξαναρωτάω, μήπως ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να βάζει μια "ψηφιακή υπογραφή" πάνω σε ένα κομμάτι που παίζει; file teorizo.. 3erw dio programmata gia thn dimiourgia psifiakwn ypografwn "spotakia" to Magix Music Maker 11.0 kai to Fruity Loops studio 6.0... ayta ta dio programmata exoun text voice... dld grafeis sto pc thn yporgafh pou theleis na baleis p.x. dj teo kai sto bgazei aytomata... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Ρε παιδιά αυτό αν ψάχνετε που κατάλαβα τώρα είναι πολύ εύκολο. Γίνεται σε οποιοδήποτε πρόγραμμα έχει πληθώρα εφέ.Μπορείς πχ στο ableton live να ηχογραφήσεις πχ το μήνυμα με τη φωνή σου,djteorizo και μετά να το περάσεις παο διάφορα equalizers,reverb,compressors,κάποιο echo,flanger ή phaser ίσως και να βγάλεις το αποτέλεσμα που θέλεις.Μετά το σώνεις σε wav και το χρησιμοποιείς όπου θέλεις. Φίλε μου z125_drama πιστεύω ότι δεν είναι ανάγκη να αγοράσει ο teorizo το flstudio για να κάνει αυτή τη δουλειά,καλύτερα να αποφεύγετε τα πολλά προγραμματα *****ed.Καλύτερα ένα και full αγορασμένο.Έτσι μπορείς να αφιερώσει και περισσότερο χρόνο για να μάθεις να το δουλέυεις καλά.Eκτός αυτόυ το speech voice του flstudio δε μου αρέσει καθόλου γιατί έχει φτιαχτεί για ελληνικές λέξεις και έτσι τις τονίζει όπως να ναι και το αποτέλεσμα συνήθως δεν είναι καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 παιδια ενδιαφερομαι να παρω εναν μεικτη που να μπορω να τον συνδεω με το λαπτοπ και να ακουω και απο τα 2 μονιτορ(διαφορετικα εννοειται)1deck ηχειο 2deck ακουστικο και αντιστροφα.. ειπα να παρω αυτον τον μικτη γιατι δεν θελω να δοσω κ πολλα χρηματα http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=75&Product=11180 αλλα μου παν θα χρειαστω αλλη μια καρτα ηχου..η αληθεια ειναι οτι με το desktop Μου και μεσω αυτης της ρυθμισης του vdj(εχω 7.1 καρτα ομως) παιζω κανονικοτατα σαν ενας κοινος(αν και πρωταρης) μεσω pc dj :p http://img518.imageshack.us/img518/4002/screenhunter01jul200251md8.th.jpg με το λαπτοπ και ενα pc που δοκιμασα με 3.1 δεν τα καταφερα..τι προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 παιδια ενδιαφερομαι να παρω εναν μεικτη που να μπορω να τον συνδεω με το λαπτοπ και να ακουω και απο τα 2 μονιτορ(διαφορετικα εννοειται)1deck ηχειο 2deck ακουστικο και αντιστροφα.. ειπα να παρω αυτον τον μικτη γιατι δεν θελω να δοσω κ πολλα χρηματα http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=75&Product=11180 αλλα μου παν θα χρειαστω αλλη μια καρτα ηχου..η αληθεια ειναι οτι με το desktop Μου και μεσω αυτης της ρυθμισης του vdj(εχω 7.1 καρτα ομως) παιζω κανονικοτατα σαν ενας κοινος(αν και πρωταρης) μεσω pc dj :p http://img518.imageshack.us/img518/4002/screenhunter01jul200251md8.th.jpg με το λαπτοπ και ενα pc που δοκιμασα με 3.1 δεν τα καταφερα..τι προτεινετε? Αφου βάλω αυτήν την ρύθμιση τι πατάω για να ακούω το 2ο τραγούδι απο ακουστικά. Βάλε λίγο μια photo please. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 καταρχας αυτο που εδειξες ειναι controller και οχι μικτης. επεισης με αυτον τον controller χρειαζεσαι και μια δευτερη καρτα ηχου οποσδηποτε γιατι δεν διαθετει υποδοχες για ακουστικα. τωρα στην εικονα που ανεβασες, απο τη στιγμη που θα παρεις την καρτα ηχου εκει που λεει soundcard θα σου βγαλει δυο επιλογες: μια soundcard και μια second card. επιλεγεις για soundcrard μια απο τις δυο που εχεις και sec card την αλλη. τελος βαζεις εκει που λεει output chanells: master: primary card/headphone:secondary card. A!πρεπει να βαλεις και εκει που soundcard(s) την επιλογη 2 cards. να και μια εικονα πως θα ειναι http://img216.imageshack.us/img216/713/virtualdjey3.th.png' alt='virtualdjey3.th.png'> ελπιζω να σε βοηθησα!:) υ.γ.αγνοησε την επιλογη outputs στην εικονα μου γιατι εγω δεν χρησιμοποιω μικτη και παιζω μοθσικη μονο με ακουστικα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 κατι πρακτικο τι προτεινεται?για το σπιτι ασπουμε θα μπορουσα να παρω και μια απλη καρτα των 20€ ε(αλλα και παλι με την 7.1 μπορω να παιξω κανονικοτατα)?αλλα αν παιζω σε μαγαζι με λαπτοπ?για εκει τι να παρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speck Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 κατι πρακτικο τι προτεινεται?για το σπιτι ασπουμε θα μπορουσα να παρω και μια απλη καρτα των 20€ ε(αλλα και παλι με την 7.1 μπορω να παιξω κανονικοτατα)?αλλα αν παιζω σε μαγαζι με λαπτοπ?για εκει τι να παρω? Γειά σας παιδιά... Λοιπόν, φίλε μου kostakis, για το Lap σου δεν θα χρειαστείς τίποτα το ιδιαίτερο εγώ στον desktop μου έχω μια 24bitη soundblaster πολυ καλή υπάρχουν καλύτερες την πήρα απο τη μαμα της 25 ευρώ.πιθανα να υπαρχει και για lap η αντιστοιχη καρτουλα. Επειδή και εγώ έχω περάσει από εκεί που είσαι τώρα σου λέω ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει πρόβλημα για τις καρτες ήχου που θα χρησιμοποιέις σε μαγαζι. Το κοινό είναι τόσο ΑΘΛΙΟ που δεν μπορω με λεξεις να περιγράψω! Δεν θα παιξει τόσο μεγαλο ρόλο άσε που από δικές μου εμπειριές σου λέω ότι στα μαγαζιά που θα πηγαίνεις δεν θα <<"αγαπάνε">> τόσο το Lap σου και θα σε βάζουν να παίζεις με τα deck τους ή τα pc-ια τους. Καλό και κακό για σένα αυτό γιατί από τη μια στο μηχανημά σου έχεις τις ρυθμίσεις σου και τα δικά σου κολπα αλλα είναι και καλο ομως γιατι δεν θα κινδυνεύει το μηχανημα σου -οποιο και να 'ναι αυτό την εκαστοτε στιγμη- απο τον καθε καραγκιοζη ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΟ που θα ανεβαινει στις μπαρες, θα πεταει ποτα και πολλλλλλλλλα αλλα που θα συναντησεις στην πορεία σου καθε φορα. Παράθεση ttp://taktak.gr ---------- my online radio station! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speck Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Όσο για την Hercules είναι καλή αλλά κατά την γνώμη μου δεν κάνει για άπειρους ακόμα. Εσύ χρειάζεσαι άλλα πραγματα και αυτά δεν είναι μια τετοια γκομενα... Πρέπει να ξέρεις τα βασικά για να κανεις κατι και να διαφέρεις απο τη μάζα (ΟΛΟΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ENA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ PC ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ)........ Η βίβλος σου πρεπει να γίνει αυτο "How to be a dj" by DJ Chuck Fresh, Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου.Μετά 'εχει πολυ εξάσκηση σπιτι σου και μετά μπορείς να βγείς έξω... Αν κάνεις το λάθος και πάρεις πράγματα που ούτε κι εσύ ξέρεις τι είναι και πως δουλεύουν θα χάσεις χρόνο και χρήμα. Αυτό είναι σιγουρο από τις δικές μου ********... ΜΗΝ τις επαναλαβεις εσύ. Αν καταλαβεις, τι κάνεις, τότε από μονος σου θα επιλεγεις πραγματα πιο ακριβα και πιο ψαγμενα... Οπότε μην σπαταλας χρηματα έτσι. Αυτό λεω εγω συμφωνα με τις βλακειες που εχω κάνει και βλέπω ότι και συ πας να κάνεις... Επίσης πιστεύω ότι πρέπει να αρχίσεις να παιζεις μουσική απο το πληκτρολόγιο του υπολογιστη σου κι αυτο για να αντιμετωπισεις τις δυσκολίες που έχει, αυτό θα σου φέρει εμπειρία.... Σε ό,τι μπορώ να βοηθησω στειλε μου sp3ck_cert.death@hotmail.com Υ.Γ. Ψαχνω DJ's για τον ραδιοφωνικό μου σταθμό στο ιντερνετ.Υποχρεωτικά πρέπει να ειναι γνωστές οι περισσοτερες τεχνικές mixing.Δεν είναι ανάγκη να είναι κάποιος εμπειρος. Παράθεση ttp://taktak.gr ---------- my online radio station! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 http://www.djmarket.gr/behringer-bcd2000-mixer-controller-bcd2000-p-235.html σε λιγες μερες τσιμπαω τον παραπανω μικτη. πως σας φαινεται?. τον εχει χρησιμοποιησει κανεις??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts