olympiakos7_69 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Εγω παλι θελω κατι σαν αυτο!! Ειναι controler για τον Η/Υ! Θελω κανεναν φτηνο γυρω στα 100 ευρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honduck Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 poli aplos einai.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 poli aplos einai.... Ξερεις καποιον καλύτερο σε αυτα τα λεφτα? Εκτος αν κοιταξω στο ebay και βρω καμια προσφορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djyannis_t Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα να σας πώ και εγώ τη γνώμη μου (απο εμπειρίας) για τη κονσόλα του vj τη hercules, να σας πω ότι την ειχά αγοράσει για επαγγελματική χρήση και απλώς με απογοήτευσε. Εκτός του οτι είναι αρκετά μικρή σε μέγεθος και του ότι τα κουμπία σου δείνουν την εντύπωση φθινού πλαστικού είχε ένα πόλυ μεγάλο κατ'εμέ πρόβλημα.Αυτό ηταν η ένταση ήχου που έβγαζε η οποία ήταν στο ένα 1/4 της εντάσης που εβγαζαν τα cd palyer στον ίδιο μίχτη. Επίσης ένα άλλο πρόβλημα της είναι ότι ΔΕΝ έχει volume control για τα ακουστικά (cue/monitor). Συνεπώς για παιχνίδι στο σπίτι κάνει άλλα άν την θέλεται για εξάσκηση η για να την χρησιμοποιήσεται επαγγελματίκα το πιθανότερο να απογοητευτείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα να σας πώ και εγώ τη γνώμη μου (απο εμπειρίας) για τη κονσόλα του vj τη hercules, να σας πω ότι την ειχά αγοράσει για επαγγελματική χρήση και απλώς με απογοήτευσε. Εκτός του οτι είναι αρκετά μικρή σε μέγεθος και του ότι τα κουμπία σου δείνουν την εντύπωση φθινού πλαστικού είχε ένα πόλυ μεγάλο κατ'εμέ πρόβλημα.Αυτό ηταν η ένταση ήχου που έβγαζε η οποία ήταν στο ένα 1/4 της εντάσης που εβγαζαν τα cd palyer στον ίδιο μίχτη. Επίσης ένα άλλο πρόβλημα της είναι ότι ΔΕΝ έχει volume control για τα ακουστικά (cue/monitor). Συνεπώς για παιχνίδι στο σπίτι κάνει άλλα άν την θέλεται για εξάσκηση η για να την χρησιμοποιήσεται επαγγελματίκα το πιθανότερο να απογοητευτείτε. Αυτην λες οτι ειχες?: Εγω παλι θελω κατι σαν http://www.djmarket.gr/hercules-control-p-570.html!! Δεν θελω να δωσω πολλα χρηματα και γυρω στα 100ε βρηκα αυτην! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 me tractor 3 kai macintosh sinergazetai ayto? pantws tha prwtimousa 2 cdieres kai mikti!! Ton behringer ton vrika sta 106 euros ston stolla, nomizw einai kala ap'tin stigmi pou dn to thelw gia epagwlmatiki xrisi ;) gia cdieres kati ftino? eyxaristw :) p.s. enas filos mou exei agwrasei apo mia etairia pou legaite "reloop", leei tpt ayti i etairia??? Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djyannis_t Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Η συγκεκρίμενη απο ότι βέπω δεν έχει έξοδου ήχου το οποίο συνεπάγεται οτι θέλεις δυο κάρτες ήχου μία για monitor/ακουστικά και μία για την έξοδο ήχου.δηλαδή το μόνο που κάνει είναι ότι κάνεις στη κονσόλα να γίνεται απευθείας στο virtual dj. Αυτή που είχα αγοράσει εγώ είχε έξοδο 5,1. Και από τις 3 εξόδους του 5,1 σου έδινε τη δυνατότητα να χρησιμοποίησεις τη μία για main output και την αλλη για monitor.Αν θημάμε καλά είχε μέσα τα virtual dj v1, mixvibes και άλλο ένα πρόγραμμα καθώς και drivers για mac. Προσωπικά ΔΕΝ την συνιστώ. όπως λεεί και ο iason1907 προτιμώ δυο cdplayer + μίχτη. Αν και ενας μίχτης behringer Που ετηχε και δοκίμασα έίχε κάτι που δε μου άρεσε, τα ποτεσιόμετρα του δεν λειτουργούσαν σωστά.Και εξηγούμαι, η φετα μέχρι τα 7/10 εβγαζε πολυ λιγο ήχο και απο εκεί και πάνω ανέβαινε απότομα η ένταση του ήχου.Δηλαδή στο mixing θα σε εκνευρίσει αρχικά γιατι δε θα είναι ομαλό. Προσωπικά για το σπίτι και εξάσκηση σκεφτομαι αύτό http://www.djmarket.gr/gemini-cdm500-professional-station-p-779.html Μία από τις επόμενες μέρες θα πάω να το δοκιμάσω και θα σας πώ και εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 κατι ασχετο.μπορειτε να μου δωσετε μια playlist τραγουδιων να τα μιξαρω στο mixmeister?του στιλ που παιζουν στα παρτυ οπως (pakito,tiesto,cochabamba,akcent,morandi,california dreaming etc).ομως θελω να μου δωσετε την πλειλιστ οχι σε αλφαβητικη σειρα αλλα στην σειρα που παιζονται.σορρυ ειναι λιγο δυσκολο αλλα dj ειστε κατι θα ξερετε.εμπορικα κομματια ετσι?οχι ψαγμενα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 mia simvouli...kai ego xrisimopoio MIXMEISTER 6 PRO vlepis posa BPM exi to ka8e ena kai arxizis apo to xamilotero pros to psilotero... ekana 4 cds etsi kai ola ixan epityxia stin parea :p KANENA ALLO PROGRAMMA I CONTROLL ?? Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 pos kaneis transition?crossfade,beat mix? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 an sou po oti den ksero giati les?? :S ime kai ligo asxetos :p Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honduck Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 guys na ta mwrakia mou........(de fenete kala i foto giati otan travixtike eixe poli skotadi!) http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/17238/cat/500/ppuser/64870 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 honduck paizei na mou doseis kamia playlist pou zitisa parapano?se zilevo pantos:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Akousa oti yparxoun, set me 2 cdieres kai mikti apo tin pioneer mesa se flight case... afta sta posa E vgainoun ??? Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Γιατί δε δοκιμάζετε να παίξετε με πρόγραμμα?Είναι πολύ εύκολο!Ασχολούμαι γενικά πολύ με τη μουσική.Παίζω λαϊκή μουσική σε korg pa50 professional arranger και μέσα στο πάσχα θα αγοράσω μια emu 1610 για να το συνδέσω στο pc και να αρχίσω τα πρώτα κανονικά μου remixes!Γενικά από μουσικές γνώσεις όλα βαίνουν καλώς.Από υπολογιστή τα πάω περίφημα,το μηχάνημα είναι μέτριο αλλά σηκώνει άνετα προγράμματα του τύπου virtualdj και με μικρά προβλήματα το ableton live 6.Το virtualdj το γνωρίζω πάρα πολύ καλά και μπορώ να κάνω τα πάντα.Με το ableton πάλι ακόμη εξοικειώνομαι! Έχω αρκετά κενά αλλά σιγά σιγά τα καλύπτω από δώ κι από κει!Μήπως γνωρίζετε τίποτα?Επίσης μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει μια λίστα με ελληνικά μια με ξένα και μια ή και περισσότερες με beats?Όποιος γνωρίζει τίποτα σχετικά με οτιδήποτε προαναφερθέν ας με κάνει add στο msn για να τα πούμε καλύτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 παιδια που θα βρω samples για να φτιαξω κανενα remix? εχω το virtual dj Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 παιδια που θα βρω samples για να φτιαξω κανενα remix? εχω το virtual dj υπάρχουν πολλές συλλογές στην αγορά.Παρόλα αυτά μπορείς να φτιάξεις και μόνος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 παιδια που θα βρω samples για να φτιαξω κανενα remix? εχω το virtual dj Mε το Virtual Dj δεν το κοβω να φτιαχνεις remix :( Δοκιμασε το Ableton Live...samples θα βρεις αρκετα...κυκλοφορει πολυ πραμα ριπαρισμενο σε τορενταδικα κ.λπ. Ψαξε στο google για sound libraries...τσεκαρε κι αυτο :) Για αγορες τσεκαρε και τον Παυλακη Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Αυτή η σελίδα που προτείνεις δεν είναι η καλύτερη.Ούτε από πλευράς τιμής ούτε από ποσότητας προϊόντων.Η μεγαλύτερη σελίδα παγκοσμίως είναι το http://www.thomann.deΨάξτε εκεί για οτιδήποτε.Έχε ιτα πάντα για ήχο και τις καλύτερες τιμές τις αγοράς. fabo124 δε πιστεύω ότι 14χρονο μπορεί να χρησιμοποιήσει άνετα το ableton.Άσε που προυποθέτει σοβαρή καρτα ήχου κι όχι creative.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Παιδιά ψάχνω για ένα προγραμμα για μίξεις κάτι ανάλογο του VirtualDj αλλά με περισσότερα εδέ κλπ..Δεν είμαι dj καμία σχέση!Απλά θέλω να το παίω:lol: Το VirtualDj μου φάνηκε δύσχρηστο κ εφέ δεν βρήκα...πείτε μου αν κάνω λάθος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Καλησπέρα στην παρέα. Παίζω μουσική αρκετά χρόνια. Ξεκίνησα με απλά decks (αυτό κι αν είναι pathetic) κι ένα δικάναλο μίκτη στα δεκαπέντε μου, συνέχισα με Η/Υ και BPM Studio (ποτέ δε μου άρεσε), πέρασα ένα φεγγάρι πάνω από κάτι CDJ-500 (και από κάτι Denon αλλά αυτά βασικά είναι ανάξια αναφοράς), ασχολήθηκα λίγο με το PCDJ Red (πολύ απλό) και κατέληξα στο PCDJ FX, το οποίο και χρησιμοποιώ κατά κόρον τα τελευταία τρία χρόνια. Δόξα τω Θεώ, σε όσα μπαράκια και parties έχω παίξει είχα επιτυχία, ενώ τα τωρινά βήματα είναι η διοργάνωση house parties στη Φλωρεντία, όπως επίσης και DJing σε student exhibitions. Beh, όπως καταλαβαίνετε το κάνω για την πλάκα μου και μόνο, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι δε βάζω τα γυαλιά σε πολλούς αυτοαποκαλούμενους DJs (να χαρώ εγώ μετριοφροσύνη). Ασχολούμαι με electro, tech house, progressive house, minimal house, electro lounge, lo-fi, jazz, salsa και οτιδήποτε από eighties. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Παιδιά ψάχνω για ένα προγραμμα για μίξεις κάτι ανάλογο του VirtualDj αλλά με περισσότερα εδέ κλπ..Δεν είμαι dj καμία σχέση!Απλά θέλω να το παίω:lol: Το VirtualDj μου φάνηκε δύσχρηστο κ εφέ δεν βρήκα...πείτε μου αν κάνω λάθος! Απο μενα Traktor.. To Virtual παντος ειναι πολυ ευκολο προγραμμα! Το Traktor παλι ειναι αρκετα πιο δυσκολο αλλα με περισσοτερα εφε ειδικα το 3+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Απο μενα Traktor.. To Virtual παντος ειναι πολυ ευκολο προγραμμα! Το Traktor παλι ειναι αρκετα πιο δυσκολο αλλα με περισσοτερα εφε ειδικα το 3+ Kανένα από τα δύο δεν είναι δύσκολα.Κατά την άποψη μου το traktor έχει πολύ περίεργες θέσεις στα διάφορα εφέ με αποτέλεσμα να μπερδεύει.Θα πήγαινα καετυθεία σε ableton(κάτι που έκανα και μαθαίνω ακόμη:p;)) από το virtualdj παρά να παίζω με το traktor!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Kai egw pantws me to traktor asxoloume :p to 3 Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Το θεωρώ πολύ άθλιο.Τέλως πάντων ο καθένας με ότι βολεύεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts