Jump to content

myPhone DeeJays ενωθείτε!

mobilemaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

mpes edw:

http://europe.hercules.com/showpage.php?swcty=UK&p=126&b=0&f=0&PHPSESSID=6309cded4e69b771b49406a256b3229f

και δες αναλυτικά τις λειτουργίες της....Αυτό που λές το υποστηρίζει μόνο η ΜΚ2 η οποία είναι στα 250 E και έχει ενσωματομένη κάρτα ήχου...

D.G.

• 11 months later...
  • Απαντήσεις 140
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά είμαι νέος στο χώρο και θέλω να βοήθεια :( !!! Παίζω μουσική σε ένα μαγαζάκι με laptop και χησιμοποιώ το πρόγραμμα VirtualDj 3.4 και δεν είμαι τοσο ευχαριστημένος. Κατέβασα το Tractor Dj 3 και δεν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες, τι να κάνω γιατι έχω χαθεί :wacko:

Τώρα όσο για το φίλο τον cybersledge υπάρχουν πολλά μαγαζάκια που μπορείς να νοικιάσεις(και φθινά :D ) αμα θες και δεν μορεις να βρεις μπορω να σου πο εγω 1-2 και αμα θέλεις το χρησιμοποιείς.

Δοκιμασε το Virtual DJ 4 ;);)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

• 2 months later...

Να ρωτησω!

Οσοι παιζουν με laptops τι καρτα ηχου εχουν?

Ψαχνω να βρω καμια καλη καρτα με remote control!

Οποιος εχει υπ΄οψη του καμια ας δωσει link!

Edit: μεχρι 160-170 ευρο.. μην το παρακανουμε!

ωραιο θεματακι :p

εγω δεν ασχολουμαι πολυ..ειμαι νεο αιμα εδω :p

προχτες επαιξα στου κολιτου μου το σπιτι και ολοι μου λεγαν πως ηταν mαματα..(οι επιλογες απο μουσικη κτλ)

ενταξει,λιγα κοριτσια εμειναν ανικανοποιητα μιας που ηθελαν τραγουδια σε στυλ γλυκα γλυκα..και δεν εβαζα επειδη πολυ απλα εμενα δεν μ αρεσουν..

σε λιγες μερες θα εχω λαπτοπ κατα πασα πιθανοτητα..γιατι το κουβαλημα του pc δεν το αντεχω :p

guys perimena kairo na noiksei tetoio thema....apo to kalokairi paizw mousiki s'ena baraki..xrisimopoiw mixanimata pioneer cdj-200...ola kala kai elpizw na antallaksoume apopseis kai empiries pou mporoun na fanoun xrisimes!!!!

ωραιο θεματακι :p

εγω δεν ασχολουμαι πολυ..ειμαι νεο αιμα εδω :p

προχτες επαιξα στου κολιτου μου το σπιτι και ολοι μου λεγαν πως ηταν mαματα..(οι επιλογες απο μουσικη κτλ)

ενταξει,λιγα κοριτσια εμειναν ανικανοποιητα μιας που ηθελαν τραγουδια σε στυλ γλυκα γλυκα..και δεν εβαζα επειδη πολυ απλα εμενα δεν μ αρεσουν..

σε λιγες μερες θα εχω λαπτοπ κατα πασα πιθανοτητα..γιατι το κουβαλημα του pc δεν το αντεχω :p

file ki ememena de mou aresoun tetoiou eidous mousikis alla ti na kanw eimai ipoxreomenos na valw....

[sIGPIC][/sIGPIC]

POLICE.....XAXAXAXA

guys perimena kairo na noiksei tetoio thema....apo to kalokairi paizw mousiki s'ena baraki..xrisimopoiw mixanimata pioneer cdj-200...ola kala kai elpizw na antallaksoume apopseis kai empiries pou mporoun na fanoun xrisimes!!!!

Οι CDερες σου ειναι ισως οι καλυτερες που κυκλοφορουν(Τα παραλεω??:rolleyes: )

Μονο με Decks παιζεις?

Καλώς επανήλθατε παιδία!!Καιρός να επαναφέρουμε στο προσκήνιο το θέμα αυτό!!:)

Οι CDερες σου ειναι ισως οι καλυτερες που κυκλοφορουν(Τα παραλεω??:rolleyes: )

Μονο με Decks παιζεις?

Φιλε olympiakos7_69 που χάθηκες??Εισαι καλά??

Κατά την γνώμη μου η καλύτερη CDιέρα που υπάρχει τώρα είναι η Pioneer CDJ-1000MK3 http://www.intersys.gr/images_prod/pioneer_pro/cdj1000mk3top_detailpage.jpg

Μία φορά τα έχω δοκιμάσει και μου άρεσαν αρκετά.

Εγώ παίζω με τα 100άρια (Pioneer CDJ-100S) και μίκτη τον djm 600 πάλι από την Pioneer.

Νομίζω ότι τις καλύτερες CDιέρες είναι οι Pionneer έχω δοκιμάσει και το Technics SL-DZ1200 και κάποια μοντέλα από Numark, αλλά νομίζω πως καλύτερες CDιέρες από τις Pionneer δεν υπάρχουν...(ή δεν τις έχω δεί ακόμα..)

Περιμένω τις απόψεις σας..:)

Best για μενα τα 200αρια!

Τα 1000αρια αργουν να 'φορτωσουν' και γενικα εχουν ενα κιλο πραγματα που συνηθως δεν τα χρησιμοποιεις :O

Καλώς επανήλθατε παιδία!!Καιρός να επαναφέρουμε στο προσκήνιο το θέμα αυτό!!:)

Φιλε olympiakos7_69 που χάθηκες??Εισαι καλά??

Κατά την γνώμη μου η καλύτερη CDιέρα που υπάρχει τώρα είναι η Pioneer CDJ-1000MK3

Μία φορά τα έχω δοκιμάσει και μου άρεσαν αρκετά.

Εγώ παίζω με τα 100άρια (Pioneer CDJ-100S) και μίκτη τον djm 600 πάλι από την Pioneer.

Νομίζω ότι τις καλύτερες CDιέρες είναι οι Pionneer έχω δοκιμάσει και το Technics SL-DZ1200 και κάποια μοντέλα από Numark, αλλά νομίζω πως καλύτερες CDιέρες από τις Pionneer δεν υπάρχουν...(ή δεν τις έχω δεί ακόμα..)

Περιμένω τις απόψεις σας..:)

Καλα ειμαι, απλα τωρα με τις παν/νιες και τα διαβασματα δεν πολυμπαινω!

Εσυ πως πας?

Πολυ κακο για το τιποτα ουσιαστικα οι CDερες που λες ! Νομιζω -οπως λεει και ο fabo- οτι τα 200αρια ειναι jet!:cool:

Το 100s είναι πολύ πιο γρήγορο απ το 200 και το προτιμάω για να πω την αλήθεια.

Το 1000s είναι άλλη φάση φυσικά κι όχι για την τσέπη μου.

Current equipment:

CDJ 100s

CDJ 200

Behringer VMX 100 (to be replaced by Stanton m.304)

Techniks SL1210 MK2

:D

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

me vinilia exei paiksei kaneis???

epeksa me 100aria,200aria,800aria...ola pionner...

ta 200aria mou aresan perisotero...

xrisimopoiw mixti arctik..

[sIGPIC][/sIGPIC]

POLICE.....XAXAXAXA

me vinilia exei paiksei kaneis???

epeksa me 100aria,200aria,800aria...ola pionner...

ta 200aria mou aresan perisotero...

xrisimopoiw mixti arctik..

Ο Finn ;)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Δημήτρης

Ναι παίζω με βινύλια.Σε κανά μήνα θα πάρω μεικτάκι και μες το καλοκαίρι το δευτερο ΜΚ2!

guyz erwtisi:

Egw edw kai kairo paizw me to mac mou kai to tractor 3, epeidi genika m aresei i oli fasi, apofasisa na parw cdieres kai mikti.. kai rwtaw

poso vgainoun ta 100aria? Ti mikti prwteinete? dn thelw na dwsw trela lefta kai an mporeite peite mou kai kanena magazi apo thessaloniki gia na koitaksw..

Eyxaristw :)

Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U

guyz erwtisi:

Egw edw kai kairo paizw me to mac mou kai to tractor 3, epeidi genika m aresei i oli fasi, apofasisa na parw cdieres kai mikti.. kai rwtaw

poso vgainoun ta 100aria? Ti mikti prwteinete? dn thelw na dwsw trela lefta kai an mporeite peite mou kai kanena magazi apo thessaloniki gia na koitaksw..

Αμα δεν θες να δωσεις πολλα χρηματα μην παρεις Pioneer CDερες!

Μιχτη παρε κανεναν φτηνο της Behringer να κανεις τη δουλεια σου!

Αμα δεν θες να δωσεις πολλα χρηματα μην παρεις Pioneer CDερες!

Μιχτη παρε κανεναν φτηνο της Behringer να κανεις τη δουλεια σου!

O DJX400 που εχω ειναι πολυ καλος ;)

Δημήτρης

OK, alla an den parw pioneer ti na parw? :O

Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U

O DJX400 που εχω ειναι πολυ καλος ;)

Συμφωνω!

Αριστη σχεση αποδοσης/τιμης πραγμα που το καθiστα Value For Money..

Νομιζω ειναι αντιγραφη ενος mixer της Pioneer?

Για CDερες μπορεις να ρωτησεις ΕΔΩ!

@nos55

kai sta posa E vgainei o DJX400??

exeis kai cdieres?

kapoio magazi stin thessaloniki gia agora exete na prwteinete?

@nos55

kai sta posa E vgainei o DJX400??

exeis kai cdieres?

kapoio magazi stin thessaloniki gia agora exete na prwteinete?

Τωρα εχει περιπου 100-120Ε

Οταν τον πηρα εγω εκανε 140Ε.

Πολυ καλος μικτης παντως ;)

Δημήτρης

Απο μικτες προτεινω Stanton οι οποιοι ομως δεν ειναι φθηνοι.

Επισης, για οσους θελουν εφε και κατιτις παραπανω πολυ καλη επιλογη ειναι οι Gemini (σχεδιαζω να τσιμπησω εναν :happy:)

Απο πικαπ προτεινω κατι μεσαιο, Stanton T80 ή Τ120 που ειναι καλα για τα λεφτα τους :)

Τωρα για τις 200αρες τις Pioneer που λεγαμε πιο πριν...σιγουρα φορτωνουν πιο αργα απο τις 100αρες αλλα ειναι πολυ βολικες λογω mp3 για οσους δεν μπορουν/θελουν να κουβαλανε πολλα cd :)

Για entry-level προτεινω κατι σε Behringer οπως και οι προηγουμενοι συναδελφοι :cool:

Καλοί οι behringer αν είσαι πολύ νεός στην όλη φάση.

Η ποιότητα κατασκευής τους είναι πολύ κατώτερη ακόμη κι απο μέτριους μείκτες.

Καλά θα ήταν να τσιμπούσαμε κανα pioneer αλλά πολλά τα λεφτά.

Ο δικάναλος DJM-400 κάνει 450 ευρώ τη στιγμή που ο κορυφαίος τρικάναλος της stanton m.304 κάνει 250!!