bill33 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Ξέρεις καθόλου αγγλικά; Είδες πουθενά να προτρέπει τον κόσμο να χρησιμοποιήσει αυτές τις μεθόδους; Βλέπεις να λεει αυτό είναι η θεραπεία και τέλος; Όχι. Αντιθέτως τον βλέπω να ΡΩΤΆΕΙ το ιατρικό επιτελείο δίπλα του και να λέει πως δεν είμαι γιατρός, δεν λέω τίποτα, δεν ξέρω, απλά ρωτάω μήπως μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια τέτοιου είδους θεραπεία με "φώς". Με λίγα λόγια, ότι ακριβώς γράφω και πιο πάνω. Και τι πάει να πει κωλοτούμπας. Όλοι είναι κωλοτούμπες. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν μιλάει ο Μήτσος στο καφενείο.Μιλάει ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε απευθείας σύνδεση.Έχει 360 μύρια κόσμο απο την άλλη πλευρά.Αφού δεν είναι γιατρός αλλά εχει κάτι καλό,εκεί που λέει για το μυαλό ,θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικος σε αυτά που λέει.Σου έβαλα παράδειγμα για την χλωροκίνη. Βέβαια φύγαμε απο το τρολάρισμα και πήγαμε στο δεν είναι ειδικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Δεν μιλάει ο Μήτσος στο καφενείο.Μιλάει ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε απευθείας σύνδεση.Έχει 360 μύρια κόσμο απο την άλλη πλευρά.Αφού δεν είναι γιατρός αλλά εχει κάτι καλό,εκεί που λέει για το μυαλό ,θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικος σε αυτά που λέει.Σου έβαλα παράδειγμα για την χλωροκίνη. Βέβαια φύγαμε απο το τρολάρισμα και πήγαμε στο δεν είναι ειδικός. Μα είναι γεγονός ότι ότι είναι το μεγαλύτερο troll στην ιστορία των ΗΠΑ ως πρόεδρος. Αλλά προφανώς έχεις δυσκολία στην κατανόηση απλών λέξεων. Άλλο προτρέπω να γίνει κάτι και άλλο ρωτάω αν μπορεί να γίνει αυτό κάτι. Κάτι σαν το άλλο Πέπη και άλλο πρέπει. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Καλά ρωτήστε κάναν Αμερικανό για τον κύριο Τραμπ και αφήστε τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ να τον κατηγορούν όσο θέλουν. Άνετα θα ξανά βγει κι ο πόνος θα είναι ατελείωτος. Για το τσίρκο το δικό μας εδώ, που την μια μέρα λέει όλοι μάσκες, την άλλη μόνο οι μισοί και τελικά πχ τελικά θα βάλει τους υπαλλήλους των σούπερ μάρκετ να φοράνε και να γεμίζουν τα ράφια, θα πει κανένας τίποτα; Υγ. Θα πάω έξω από κομμωτήριο να δω πώς θα κουρεύουν γυναίκες φορώντας μάσκα και θα ζητήσω να με ξυρίσει ο μπαρμπέρης με μάσκα Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω μια φίλη Αμερικανίδα.πριν τρία χρόνια λίγο πριν της εκλογές φοβόταν ότι θα βγει πρόεδρος.δεν το πίστευε αλλά το φοβόταν.μου είπε ότι δυστυχώς επαληθεύτηκε και της έκανε εντύπωση το ότι βγήκε.εξακολουθει να έχει την ίδια και χειρότερη αποψη. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Τελικά προτιμάτε Χίλαρυ; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Τελικά προτιμάτε Χίλαρυ; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η συγκεκριμένη φιλη μου ναι.απο τον Τραμπ προτιμούσε την χιλαρυ.μεταξυ των δύο αυτών όχι γενικά ότι πήγαινε την Χίλαρι.αλλα είναι έτσι το σύστημα των εκλογών που σε υποχρεώνουν αν δεν θέλεις να απέχεις,να έχεις μόνο δύο επιλογές. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Για να μην πονοκεφαλιαζετε το νέο συνθήματα δεν είναι το ΧΑΜ αλλά προστάτευσε τον εαυτό σου και άσε τους άλλους να αρρωσταίνουν αν θέλουν Βλέπεις μικρές αποστάσεις σε μαγαζιά κτλ.. Δρόμο Βλέπεις να μην φοράνε μάσκες; Φορά εσυ.. Βλέπεις συνωστισμό; Πήγαινε παρά πέρα η κάνε την Είσαι ευπαθή ομάδα η φοβάσαι; Κάτσε σπιτι κανένας δεν θα σου πει τίποτα.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Νομίζω ότι το θέμα με τις μάσκες το έχουν ξεφτιλίσει. Τόσες μέρες ήμουν επιφυλακτικός στο να κάνω αρνητική κριτική αλλά πλέον φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν τολμούν να πάρουν την απόφαση (όπως στην Ιταλία πχ) να βαλουν πλαφόν στην τιμή της μάσκας. Δε γίνετε να μην είναι υποχρεωτική στα σούπερ. Απλά δε γίνεται, για μένα αν δε βαζουμε εκει δεν έχει νόημα πουθενά. Μετά από λίγες μέρες αν έχουμε δυσάρεστα αποτελέσματα θα το γυρίσουν πάλι ότι φταίει η μη επίδειξη ατομικής ευθύνης.Τραγικό. Απο την άλλη είμαστε και εμείς για τα πανηγύρια. Πήγα σήμερα στο βασιλόπουλο, μπαίνοντας έχουν στην είσοδο γάντια για να φορέσουν οι πελάτες. Είδα τουλάχιστον 4 ατομα να μη φοράνε. Γιατί ρε φίλε????? Τσάμπα είναι το γάντι φόρεσε το εγώ τι είμαι δηλαδή μαζόχα και έχω φορέσει μασκα και γαντια σαν το ρομποκοπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Μα είναι γεγονός ότι ότι είναι το μεγαλύτερο troll στην ιστορία των ΗΠΑ ως πρόεδρος. Αλλά προφανώς έχεις δυσκολία στην κατανόηση απλών λέξεων. Άλλο προτρέπω να γίνει κάτι και άλλο ρωτάω αν μπορεί να γίνει αυτό κάτι. Κάτι σαν το άλλο Πέπη και άλλο πρέπει. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυσκολία στην κατανόηση ;Αν ξέρω αγγλικά; Οκ κατάλαβα ,δεν ασχολούμαι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Ερώτηση. Πόσο χαμένη η πόσο κερδισμένη πιστεύετε ότι μπορεί να βγει μετά από όλο αυτό η Κίνα; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 2, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Ερώτηση. Πόσο χαμένη η πόσο κερδισμένη πιστεύετε ότι μπορεί να βγει μετά από όλο αυτό η Κίνα; Μερικές χώρες το βλέπουν σαν μια ευκαιρεία να υπονομέψουν την Κίνα, και η Κίνα το βλέπει σαν μια μεγάλη ευκαιρεία να δείξει τον νέο ηγετικό της χαρακτήρα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Ερώτηση. Πόσο χαμένη η πόσο κερδισμένη πιστεύετε ότι μπορεί να βγει μετά από όλο αυτό η Κίνα; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καθως χειριστηκε πιο αποτελεσματικα την επιδημια, καλυπτει ολον τον κοσμο σε υγιειονομικο υλικο και ολα τα αλλα προιοντα μαλλον μονα ζυγα δικα της. Με μθα αποφαση της μπιρει να καταστρεψει σε 24 ωρες την αμερικανικη εταιρεια με την μεγαλυτερη κεφαλαιοποιηση στον κοσμο. Η κινα εχει τα 2/3 του εξ. χρεους της αμερικης στα χερια της σαν ομολογα. Αν δεν ανανεωσει και τα εξαργυρωσει καληνυχτα αμερικη...το χρεος της ειναι 3ιςχεοροτερο απο της ελλαδος. Την κραταει προσωρινα το δολλαριο που ειναι στανταρ διεθνους εμποριου. Για αυτο εχει λυσσαξει με το euro η αμερικη, και γουσταρε BREXIT... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 2, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 (edited) Η κινα εχει τα 2/3 του εξ. χρεους της αμερικης στα χερια της σαν ομολογα. Αν δεν ανανεωσει και τα εξαργυρωσει καληνυχτα αμερικη...το χρεος της ειναι 3ιςχεοροτερο απο της ελλαδος. Την κραταει προσωρινα το δολλαριο που ειναι στανταρ διεθνους εμποριου. Για αυτο εχει λυσσαξει με το euro η αμερικη, και γουσταρε BREXIT... Αν το κάνει αυτό η Κίνα, τα δολάρια που έχει στην κατοχή της θα γίνουν κουρελόχαρτα. Φοβάται ο Γιάννης το θεριό, και το θεριό τον Γιάννη. Edited May 2, 2020 by ggazas Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Ε ναι αυτο ειπαμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 (edited) πόσο λάθος είστε όλοι η Κίνα έχει ομόλογα πολλών αμερικανικών εταιριών ,ακόμα χειρότερα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited May 2, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 (edited) Για γέλια και για κλάματα. Μόλις ανακοίνωσε ο σερίφης ότι η μάσκα δε θα είναι υποχρεωτική για το κοινό στα σούπερ μάρκετ, αλλά μόνο για το προσωπικό και αποκλειστικά για το προσωπικό που χειρίζεται μη τυποποιημένα τρόφιμα (π.χ. φρούτα-λαχανικά κλπ). Στο υπόλοιπο προσωπικό και στους πελάτες μόνο σύσταση. Για τα πανηγύρια. Κανονισμοί-λάστιχο, μετά από βολιδοσκόπηση της κοινής γνώμης (εφόσον αποδεδειγμένα παρακολουθούνται συζητήσεις σε κοινωνικά δίκτυα, sites, blogs κλπ). Ενώ μόλις την προηγούμενη Τετάρτη ανακοινώθηκε ότι θα πέφτουν και τα σχετικά πρόστιμα. Μάλιστα χτες-προχτές υπήρξε ξεφτιλισμένη δήλωση κυβερνητικού στελέχους ότι "όποιος δεν έχει χρήματα για μάσκα ή πρόστιμο, να κάτσει σπίτι του". Επίσης μετά από προφανή πίεση από τους έχοντες έννομο συμφέρον, πάρθηκε πίσω η απόφαση για απαγόρευση συναυλιών κλπ το καλοκαίρι. Οι "καλλιτέχναι" και οι επιχειρηματίες του χώρου έδωσαν τη λύση. Edited May 2, 2020 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Ακριβώς επειδή η κατάσταση είναι όντως για γέλια και δεν μπορούν να διαχειριστούν τους άπιστους η όσους θεωρούνε ότι γίνονται μασκοφόροι, ας κοιτάξει ο καθένας τον εαυτό του πως θα προστατευτεί.. Ο καλός Σαμαρείτης και βλακείες του τύπου συμπεριφερόμαστε σαν να έχουμε εμείς τον ιό είναι με αλλα λόγια να αγαπιόμαστε.. Κοιτάξτε τον εαυτό σας και μόνο! Αν προστατεύεις τον εαυτό σου δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και άσε τους άλλους να λένε τα δικά τους Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Ακριβώς επειδή η κατάσταση είναι όντως για γέλια και δεν μπορούν να διαχειριστούν τους άπιστους η όσους θεωρούνε ότι γίνονται μασκοφόροι, ας κοιτάξει ο καθένας τον εαυτό του πως θα προστατευτεί.. Ο καλός Σαμαρείτης και βλακείες του τύπου συμπεριφερόμαστε σαν να έχουμε εμείς τον ιό είναι με αλλα λόγια να αγαπιόμαστε.. Κοιτάξτε τον εαυτό σας και μόνο! Αν προστατεύεις τον εαυτό σου δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και άσε τους άλλους να λένε τα δικά τους Sent from my iPhone using Tapatalk Σωστος ρε φιλε. Και προσοχη επισης καποιοι μη πανε στην ακρη της γης και πεσουν. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Σωστος ρε φιλε. Και προσοχη επισης καποιοι μη πανε στην ακρη της γης και πεσουν. Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν θα πέσουν... Το ισχυρό μαγνητικό της Γης υπάρχει... κι ας είναι επίπεδη! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Δεν θα πέσουν... Το ισχυρό μαγνητικό της Γης υπάρχει... κι ας είναι επίπεδη! ;) Χαχαχα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 προσοχή στους μασκοφόρους από Δευτέρα,δεν θα είναι όλοι ληστές βαπορακια κλέφτες και λωποδύτες στη δουλειά τους θα πηγαίνουν οι άνθρωποι τους άλλους να φοβάστε που θα είναι χωρίς προφίλ .....και μάσκα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Δεν πα να λένε.. Μόνο στην μπανανία ασχολούνται τόσες μέρες με τις μάσκες που τις φοράνε και γιατί; Μην βάλει κανείς τίποτα αν φοβάται μην του χαλάσει το κραγιόν. Τίποτα η ας βάλουν κανα μαντίλι καλαματιανό να μην τους κόψουν πρόστιμο Εγώ θα πηγαίνω παντού με την Ν95 8,5€ η μια, διάρκεια ζωής κάπου 20 μέρες.. Ούτε χειρουργικές που σε προστατεύουν 50% ούτε σαχλαμάρες.. Δεν πα να έχει και 50 βαθμούς έξω.. Όταν θα αρχίσουν να κολλάνε οι άπιστοι θα ρίξω τρελό γέλιο Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anosamos Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Ποιοι είναι οι άπιστοι ρε φίλε?! Πριν 10 μέρες, (10!!! μόλις, δεν είναι πολλές) μας έλεγαν ότι για έναν υγιή άνθρωπο μπορεί να αποβούν έως κ επικίνδυνες οι μάσκες κ τώρα υποχρεωτική κ αυστηρή σύσταση να τις φοράμε?! Να ακούμε τους ειδικούς ή όχι?! Γιατί αν είναι οι ειδικοί να αλλάζουν απόψεις κάθε μέρα, ε ο κόσμος χάνεται λίγο! Εδώ οι ίδιοι υπουργοί/υφυπουργοί/χαρδαλιας/τσιοδρας, μέσα στο ίδιο 24ωρο είπαν διαφορετικά πράγματα για τις μάσκες στα μάρκετ για τους πελάτες! Ε ούτε ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού τέτοια τρικυμία! Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 2, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Δεν πα να λένε.. Μόνο στην μπανανία ασχολούνται τόσες μέρες με τις μάσκες που τις φοράνε και γιατί; Μην βάλει κανείς τίποτα αν φοβάται μην του χαλάσει το κραγιόν. Τίποτα η ας βάλουν κανα μαντίλι καλαματιανό να μην τους κόψουν πρόστιμο Εγώ θα πηγαίνω παντού με την Ν95 8,5€ η μια, διάρκεια ζωής κάπου 20 μέρες.. Ούτε χειρουργικές που σε προστατεύουν 50% ούτε σαχλαμάρες.. Δεν πα να έχει και 50 βαθμούς έξω.. Όταν θα αρχίσουν να κολλάνε οι άπιστοι θα ρίξω τρελό γέλιο Όπως αισθάνεται ο καθένας άνετα. Δεν είναι ούτε πασαρέλα και ούτε διαγωνισμός. Εξαρτάτε φυσικά και το που θα κινηθείς. Η ατομική ευθύνη του καθενός συνεχίζεται και στην επόμενη φάση. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Να δω τι θα λένε όταν εξαπλωθεί ο ιός φορώντας μάσκες! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Υπουργός Θεοδωρικακος πριν λίγη ώρα σε δελτίο ειδήσεων: "Το πολύ μέχρι 1η Ιουνίου το άνοιγμα καφετεριών και υπολοίπων καταστημάτων.εστίασης." Επίσης "αν ένα κατάστημα διαθέτει πτυσσόμενη τζαμαρία κι ένα μεγάλο μέρος της μπορεί να λυθεί και να πάει στην άκρη, θα μπορεί να φιλοξενήσει κόσμο ΚΑΙ μέσα". Οι Ολυμπιονίκες των ασκήσεων εδάφους (κοινώς κυβισθήσεων, λαϊκιστί κwλοτούμπας), τρέμουν μην τους φάνε τα πρωτεία οι "ειδικοί" και η ισχυρή ομάδα της κυβέρνησης. :lol: Όσο για το τι γέλιο θα ρίξουν ορισμένοι με τους "άπιστους" όταν αρχίσουν να κολλάνε, πραγματικά ασχολίαστο, αλλά πέρα για πέρα προβλέψιμο. Το να βγάζεις χαιρεκακία είναι κάτι που το μαθαίνεις απ' το σπίτι σου. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts