tasosfit Δημοσιεύτηκε December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 2, 2018 Παρακαλώ όποιος μπορεί να δώσει μερικές πληροφορίες για βοήθεια. Αγόρασα ένα καινούργιο Lenovo tab 4 8''. Ανοιξε και δούλευε κανονικά... Μου ζητησε να κάνει update σε Android 8. Κατέβασε ένα αρχειο 1677mb και ξεκίνησε εγκατάσταση .. Εφυγα και το άφησα να το κάνει.. όταν επέστρεψα ηταν στην οθόνη εκκίνησης με το πορτοκαλι λογοτυπο της lenovo ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ. Δείτε εικόνα. Τί εχω κάνει: 1) Επειδη δεν μπορώ να μπω σε μενου, hard reset με κουμπιά. 2) Το έφερα σε κατάσταση fastboot. Τιποτα ...κλεινω ...ανοίγω και σταματά στην ιδια οθόνη.. Καμιά ιδεα?? ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορώ να φτάσω σε αυτήν την οθόνη...να άνω κάτι άλλο απο factory reset που εκανα και δεν διορθωθηκε το πρόβλημα? Η πρώτη επιλογη που δεν φαινεται από φωτεινότητα είναι Reboot system now. Παράθεση Party your LIFE... :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Δες αυτό τον οδηγό για να περάσεις από την αρχή το stock firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomman Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Καλησπέρα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο ταμπλετ και δεν μπορώ να μπω δεν δέχεται το λογαριασμό με τίποτα. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 (edited) Αδυναμία εγκατάστασης TRWP Καλησπέρα. Εχω το εν λόγω tablet (Lenovo Tab4 8 8504f ) και θέλω να εγκαταστήσω την rom lineage os 17.1. Μπήκα στο xda για την συγκεκριμένη rom αλλα δε βγάζω άκρη. Απο τα πολλά... το ξεκλείδωσα και τωρα δε μπορω να εγκαταστήσω το trwp που χρειάζεται. Δε θέλω να το κάνω root απλά να περασω την εν λόγω rom. Εχω αλλάξει οδηγούς και εντολές adb fastboot αλλα μου βγάζει οτι δεν υπάρχει το αρχείο; Δεστε την φωτογραφία τι μου βγάζει. Τα αρχεία ειναι λάθος, ο φάκελος που τα έχω μέσα φταίει η θέλω άλλους οδηγούς; Παρακαλώ μία βοήθεια. Ευχαριστώ. Edited May 13, 2022 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts