johndouk Δημ. December 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2024 1 hour ago, GREGORYMO said: Υπάρχει κάποιος 'μαζικός' να κάνω εξαργύρωση λαχνών? Έχω πολλούς πόντους και είναι κουραστικό να το 'σπάω' σε 3χιλιαρα. Χάχα, δυστυχώς όχι..... 🤪 (Θυμήθηκα τότε που έχωσα σχεδόν 1.200.000 κρυστάλλους σε μια κλήρωση iphone.... τσούκου τσούκου και ντιν στο κινητό 400 φορές!... 🙄 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2024 4 minutes ago, johndouk said: Χάχα, δυστυχώς όχι..... 🤪 (Θυμήθηκα τότε που έχωσα σχεδόν 1.200.000 κρυστάλλους σε μια κλήρωση iphone.... τσούκου τσούκου και ντιν στο κινητό 400 φορές!... 🙄 Ευκαιρία να τα ξεφορτωθω αλλά θέλει πολλά 'χτυπήματα' 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Έχω 1μιση μυριο κρυστάλλους, αν βγάλει Γκούφυ, ποπαυ, Σεραφίνο θα σας τα πάρω μέσα απ' τα χέρια 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου παντως εγω αγοραζω στο φοιτιτικο το τζαμπα internet με κρυσταλλους και χωρις λεφτα καθε ΣΚ και την εχω καταβρει 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Μόλις έπαιξα πίστες και στις τελευταίες 5 δε μου δωσε καθόλου xp! Τις 3 απ' αυτές τις τερμάτισα μάλιστα. Καινούριο αυτό πάλι;;; Άντε γεια έχει γίνει η φάση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 21 minutes ago, sycorpios said: Μόλις έπαιξα πίστες και στις τελευταίες 5 δε μου δωσε καθόλου xp! Τις 3 απ' αυτές τις τερμάτισα μάλιστα. Καινούριο αυτό πάλι;;; Άντε γεια έχει γίνει η φάση... Στα τελευταία του είναι και αυτό. Ανακοίνωσαν ηδη δυσάρεστες αλλαγές στα πακετα. Βασικά μάλλον προσπαθούν να βρουν τρόπους να μην χάσουν τους συνδρομητές που εχουν μαζεψει 1εκατ. κρυστάλλους + 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts