teorizo Δημοσιεύτηκε February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 15, 2020 (edited) Καλησπερα σε όλους. Η αλήθεια είναι πως έχω σταματήσει να είμαι ενεργό μέλος εδώ και καιρό. Κατά διαστήματα ρίχνω μια ματιά... Έχω χάσει αρκετά επεισόδια... Μιας και είμαι από τα παλιότερα μέλη (2003 Θεέ μου :))) θέλω να ρωτησω κάτι εντελώς ανθρώπινο και χωρίς σκοπιμότητες. Ο Msk που ήταν κάποτε administrator που βρίσκεται; Τι κάνει; Ασχολείται ακόμα με το άθλημα; Ξέρω ότι έχει φύγει από την διαχείρηση του myphone εδώ και χρόνια αλλά έχω χάσει τα ίχνη του. Λες και εξαφανίστηκε από ιντερνετου γης :)Χαζεύοντας στο site θυμήθηκα τα εφηβικά μου χρόνια (ναι εδώ την βγάζαμε :))) και αμέσως το μυαλό μου πήγε στον Msk... Αυτό ήθελα να ρωτησω και πάλι με όλο το σεβασμό προς την τωρινή ομάδα διαχείρισης του myphone. Edited February 15, 2020 by teorizo Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Κάπου θα 'ναι και θα μπανάρει κόσμο :lol: Καλοπροαίρετο αστείο teorizo. Καλή Κυριακή! Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geor4 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 κάτοχος του myphone είναι εκδοτική εταιρεία ο MSK δούλευε κάποτε σε αυτήν την εταιρεία προφανώς σταμάτησε η συνεργασία του με την εταιρεία, αλλά επειδή το ίδρυσε έμεινε τιμητικά founder. .. αν και δεν ειμαι απολυτα σιγουρος για ολα αυτά. αυτά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Τελευταίες του ενέργειες τον Δεκέμβριο του 2013. Δηλαδή 10 χρόνια μετά τα παράτησε! http://www.myphone.gr/forum/member.php?u=1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 @teorizo Το myphone πλέον είναι μαγαζί. Δεν είναι forum. Και δεν ξέρω εάν υπάρχει πλέον πουθενά forum με την παραδοσιακή έννοια. Όλοι για το κλίκ δουλεύουν. Δυστυχώς. :( Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 @teorizo Το myphone πλέον είναι μαγαζί. Δεν είναι forum. Και δεν ξέρω εάν υπάρχει πλέον πουθενά forum με την παραδοσιακή έννοια. Όλοι για το κλίκ δουλεύουν. Δυστυχώς. :( Μαγαζί και πουλάει τι ακριβώς; :confused: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Μαγαζί και πουλάει τι ακριβώς; :confused:Προώθηση διαφόρων προϊόντων κάνει από αυτούς που πληρώνουν (διάφορες εταιρίες κλπ) Δλδ προσφέρει υπηρεσίες προώθησης και διαφήμισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία αντί να παρουσιάζουν μια συσκευή, την διαφημίζουν πιο πολύ! Δεν βάζω όμως και το χέρι μου στη φωτιά ότι πληρώνονται κιόλας για να την προωθήσουν! Βγάζουν την διαφήμιση και μετά κλειδώνουν το νήμα άμεσα σχεδόν!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία αντί να παρουσιάζουν μια συσκευή, την διαφημίζουν πιο πολύ! Δεν βάζω όμως και το χέρι μου στη φωτιά ότι πληρώνονται κιόλας για να την προωθήσουν! Βγάζουν την διαφήμιση και μετά κλειδώνουν το νήμα άμεσα σχεδόν!!!Δεν χρειάζεται να βάλεις χέρι στην φωτιά ούτε το κρύβουν κιόλας. Κύρια δουλειά του site πλέον είναι διαφήμιση και το forum εξαγοράστηκε καθαρά και μόνο λόγο βάση χρηστών που είχε με σκοπό διαφήμιση και προώθηση. Η το δέχεσαι αυτό και μένεις εδώ η όπως έκαναν περρισωτερα άτομα φεύγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Δεν έχω θέμα. Θα κάτσω όσο πάει. Υπάρχουν ακόμα παιδιά που μπορώ να συνεννοηθώ μαζί τους! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Δεν έχω θέμα. Θα κάτσω όσο πάει. Υπάρχουν ακόμα παιδιά που μπορώ να συνεννοηθώ μαζί τους! ;)Εγώ για χαβαλέ μπαίνω ποιο πολύ να βλέπω τπτ xiaomakides να μαλώνουν (κάνεις άλλος δεν έμεινε δυστιχος με ελάχιστες εξαιρέσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Εγώ για χαβαλέ μπαίνω ποιο πολύ να βλέπω τπτ xiaomakides να μαλώνουν (κάνεις άλλος δεν έμεινε δυστιχος με ελάχιστες εξαιρέσεις) Χαχα Xiaomakias έγινα κι εγώ... Αλλά δεν μαλώνω με κανέναν!!! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Χαχα Xiaomakias έγινα κι εγώ... Αλλά δεν μαλώνω με κανέναν!!! ;)Έλα έλα λιγάκι τοσοο δαα μονοοο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Προφανως και τιποτα δεν ειναι οπως παλια στο myphone/unwired (για τους πιο παλιους απο εμας) εχασε την εννοια της "κοινοτητας" εδω και παρα πολλα χρονια. Γιατι πολυ απλα εφυγαν ή σταματησαν να ειναι ενεργα μελη παρα πολλοι απο τους παλιους. Οι καιροι αλλαζουν με οτι αυτο συνεπαγεται. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Σίγουρα δεν είναι όπως παλιά. Αν και γράφτηκα το 2013, το διάβαζα και πριν ως απλός επισκέπτης! Ως το 2016 περίπου καλά τα πήγαιναν. Μετά χάλασε. Μέχρι και ξένοι άρχισαν να μπαίνουν και να ανεβάζουν άσχετα λινκ στη γλώσσα τους σε όλα τα νήματα μέσα και μας μπερδεύουν!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Μέχρι και ξένοι άρχισαν να μπαίνουν και να ανεβάζουν άσχετα λινκ στη γλώσσα τους σε όλα τα νήματα μέσα και μας μπερδεύουν!!! λογικό αφού εν έτει 2020 είναι από τα λίγα εναπομείναντα σοβαρά sites και όχι μόνο που λειτουργεί ακόμη σε απλό http αντί https να γίνεται εύκολος στόχος για spam από διάφορα bots Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Σίγουρα δεν είναι όπως παλιά. Αν και γράφτηκα το 2013, το διάβαζα και πριν ως απλός επισκέπτης! Ως το 2016 περίπου καλά τα πήγαιναν. Μετά χάλασε. Μέχρι και ξένοι άρχισαν να μπαίνουν και να ανεβάζουν άσχετα λινκ στη γλώσσα τους σε όλα τα νήματα μέσα και μας μπερδεύουν!!! Bot είναι αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Ότι και να είναι, τέτοια θέματα δεν είχαν τότε. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Σίγουρα δεν είναι όπως παλιά. Αν και γράφτηκα το 2013, το διάβαζα και πριν ως απλός επισκέπτης! Ως το 2016 περίπου καλά τα πήγαιναν. Μετά χάλασε. Μέχρι και ξένοι άρχισαν να μπαίνουν και να ανεβάζουν άσχετα λινκ στη γλώσσα τους σε όλα τα νήματα μέσα και μας μπερδεύουν!!! μπορείς να χρησιμοποιεις την αυτοματη μετάφραση πάντως αν σε μπερδεύουν Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Ότι και να είναι, τέτοια θέματα δεν είχαν τότε.Aυτη η αθωότητα σου....... Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 μπορείς να χρησιμοποιεις την αυτοματη μετάφραση πάντως αν σε μπερδεύουν Αφού άσχετα λινκ και ποσταρίσματα κάνουν. Τι να την κάνω την μετάφραση; Το μπέρδεμα δεν είναι στη γλώσσα. Αλλά στο νήμα που περιμένεις πχ κάποια απάντηση και την σκεπάζουν αυτοί με τα άσχετα λινκ με το θέμα, που βάζουν! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts