Jump to content

[Off-topic] Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

Angeldust
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το ForecastFox. Δεν εμφανίζεται καν κατω στη μπάρα. Δοκίμασα να μπω στο accuweather.com αλλά μπαίνει μια χαρά.. τι παίζει? Εχει κανένας αλλος πρόβλημα?
Phantom Of The Opera

Σήμερα ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το ForecastFox. Δεν εμφανίζεται καν κατω στη μπάρα. Δοκίμασα να μπω στο accuweather.com αλλά μπαίνει μια χαρά.. τι παίζει? Εχει κανένας αλλος πρόβλημα?

Τώρα που το λες φίλε ναι αυτό βλέπω κι εγώ! :mad: Δεν υπάρχει καν! Εξαφανίστηκε!

Είχε βγάλει ένα πράσινο βελάκι που έλεγε ότι υπάρχουν διαθέσιμες ενημερωμένες εκδόσεις, το πάτησα και κατέβασε ένα καινούριο update του forecastfox. Έκλεισα τον μπρόουζερ, τον ξαναάνοιξα λειτουργούσε μια χαρά.

Τώρα που διάβασα το ποστ σου βλέπω ξαφνικά εξαφανίστηκε τοπ forecast. Να πάνε στο διάολο όλοι τους και τα updates τους και οι καιροί τους και οι προγνώσεις τους. Μας τα'χουν πρήξει με τα updates τους κάθε 2 και 3 μέρες. Αφού όλο προβλήματα είναι, τι το παιδεύουν άδικα το άθλημα; :wacko:

Σόρυ για τον παροξυσμό μου αλλά ήμαρτον. Δε λέτε κι εσείς; :down:

Kαι εμένα μια απ'τα ίδια. :worry: Εξαφανίστηκε απ'τη μπάρα. :blink:

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Τώρα που το λες φίλε ναι αυτό βλέπω κι εγώ! :mad: Δεν υπάρχει καν! Εξαφανίστηκε!

Είχε βγάλει ένα πράσινο βελάκι που έλεγε ότι υπάρχουν διαθέσιμες ενημερωμένες εκδόσεις, το πάτησα και κατέβασε ένα καινούριο update του forecastfox. Έκλεισα τον μπρόουζερ, τον ξαναάνοιξα λειτουργούσε μια χαρά.

Τώρα που διάβασα το ποστ σου βλέπω ξαφνικά εξαφανίστηκε τοπ forecast. Να πάνε στο διάολο όλοι τους και τα updates τους και οι καιροί τους και οι προγνώσεις τους. Μας τα'χουν πρήξει με τα updates τους κάθε 2 και 3 μέρες. Αφού όλο προβλήματα είναι, τι το παιδεύουν άδικα το άθλημα; :wacko:

Σόρυ για τον παροξυσμό μου αλλά ήμαρτον. Δε λέτε κι εσείς; :down:

Πωπωω ούτε και να πλήρωνες δεν θα αντιδρούσες έτσι..:p

Και μένα προφανώς δεν παίζει,ίσως να είναι παροδικό το πρόβλημα ρε παιδιά,σιγά δεν χάθηκε κι ο κόσμος.

Τώρα ξαφνικά εμφανίστηκε ξανά στην μπάρα. Ήταν προσωρινό το πρόβλημα. Τζάμπα βρισίδι έφαγαν. :p Ε μα εκνευρίζομαι όταν βλέπω συνεχώς updates. :O

χαλαρώστε ωρέεεε...:)

παροδικό ήταν το πρόβλημα και ΔΕΝ οφείλονταν στον firefox παρά στον server του accuweather...;)

all fine now..:)

LOL, an ston minovg keraseis ena mpiskoto, 8a se brisei giati den einai papadopoulou!! (no offense)

Alla oxi, ta windows ta plhrwnete, einai tigka sta bugs kai ta security holes, anagkazeste na agorazete kai anti-virus - anti-advert - firewall software giati sas ek8etoun kai se autes tis p@p@ries, exoun teleiws blakwdes file system (xarhn ths sumbatothtas me alles blakwdeis idees thn MS), eiste upoxrewmenoi na trexei enas internet browser sunexws, kai allos enas (giati ligoi an8rwpoi sta kala tous mpainoun internet me ton explorer), kai par' ola auta, kai ta kainouria windows 8a ta agorasete (ektos an eiste apo tous allous). Mhn paraponiwmaste gia ton Firefox, einai dwrean, oute adverts den deixnei otan trexei. Kai sthn telikh, exei ligotera bugs apo ton explorer(an kai sthn windows ekdosh exw mikrh empeiria).

An ta windows htan dwrean, tote windows 8a eixa... gia tsampa mia xara einai. Alla na plhrwnw gia na kanw kai ton beta tester?? Koroidia! Kai to linux mou kanei merika koula, alla 99% ftaiw egw, kai sthn telikh den to plhrwsa :)

ektrapika ligo, alla to 8ema einai ena. An 8elw enan dwrean browser, bazw firefox kai otan exei problhma, to stelnw stous developers gia na doun ti 8a kanoun. An 8elw na agorasw browser, bazw opera kai kanw to idio alla plewn apaitw thn lush, an kai o Opera exei polu liga problhmata/bugs (h kanoun spania thn emfanish tous). Isws na diafwneite, alla kai egw eprepe na ta pw :)

LOL, an ston minovg keraseis ena mpiskoto, 8a se brisei giati den einai papadopoulou!! (no offense)

Ακριβώς. ;) :D Όχι ρε συ αλλά αυτό με τον firefox έχει παραγίνει. Τουλάχιστον σε μερικά προγράμματα σε κάποια update βλέπεις και καμιά διαφορά. Εδώ από τότε που τον χρησιμοποιώ κάθε δεύτερη βδομάδα σχεδόν βγαίνει κι από ένα update χωρίς καμιά εμφανή διαφορά.

Θα μου πείτε οι διαφορές είναι ασφαλείας και @@. Ε σιγά, παρουσιάστηκε σε κανέναν από σας κανένα πρόβλημα από ασφάλεια; Και άντε καλά εμείς έχουμε DSL τα 5 ΜΒ είναι κάτι λεπτάκια, αυτός που έχει PSTN τον ρώτησες αν έχει τη διάθεση να κατεβάζει συνεχώς τα ανούσια updates;

Προσωπικά κάθε νέα έκδοση μου δημιουργεί όλο και κάποια προβλήματα. Αφήστε που αφήνει διαφορετικά ίχνη στην registry. :wacko: Το έχετε παρατηρήσει;

Σε manual registry cleaner που έχω, σε κάθε update σβήνω και το παλιό (διαφορετικό) κλειδί. Αν πάτε εσείς στην registry και δεν την έχετε "καθαρίσει" θα υπάρχει κλειδί για 1.0.2, 1.0.3, 1.0.4 κλπ. :wacko: Εκτός των άλλων δηλαδή σας μπερδεύουν και την registry τα συνεχόμενα updates του συγκεκριμένου προγράμματος, πράγμα απαράδεκτο. :down:

minovg σωστα ειναι αυτα που λες ειδικα αυτο με τη registry πρεπει να το φτιαξουν. Ομως αμα σκεφτεις οτι ακομα ειναι καινουριο software τοτε εν μερει μπορεις να δικαιολογησεις τα συχνα update του.
Oneplus 6 8/128

Μάθετε να είσαστε υπομονετικοί και να μην αρχίζετε την γκρίνια για το κάθε τι. Ολόκληρη φασαρία και κακό γιατί σταμάτησε να δουλευει για λίγο το forecastfox.

Ηρεμήστε!

Αγαπητέ mcde είσαι συμπαθής γενικά σε πολλούς εδώ μέσα μεταξύ των οποίων και από μένα. Το φόρουμ ξέρεις πολύ καλά ότι είναι όχι μόνο για πληροφορίες αλλά και για διασκέδαση. Όταν γράφουμε ένα ποστ επιτρέπεται νομίζω και να κάνουμε και λίγο χιούμορ. Η φράση "Μάθετε να είστε λίγο υπομονετικοί" δε νομίζω ότι είναι σωστή. Είδαμε μια ατέλεια, έπρεπε να περιμέναμε καμιά βδομάδα για να την αναφέρουμε;

Και δεν κατάλαβα, γιατί είναι όφ τόπικ η συζήτηση και αφαιρέθηκαν μάλιστα και τα ποστς; Χάλασε το ίματζ του τόπικ; :blink:

Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά-mods, καλοκαίρι είναι, αφήστε να πούμε και μια κουβέντα παραπάνω. Δεν θίξαμε κανέναν, εκτός αν θεωρείτε τον Μοτσίλα ιδιοκτησία σας. Αυτό ναι είναι οφ τόπικ και μπορείς να το μεταφέρεις όπου εσύ θέλεις, ακόμα και να το διαγράψεις. Αλλά τα άλλα ΟΧΙ.

Φιλικά φιλαράκο mcde. :)

Το φόρουμ ξέρεις πολύ καλά ότι είναι όχι μόνο για πληροφορίες αλλά και για διασκέδαση.
Το computing υπάρχει για να μοιραζόμαστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους υπολογιστές όμως.

Όταν γράφουμε ένα ποστ επιτρέπεται νομίζω και να κάνουμε και λίγο χιούμορ. Η φράση "Μάθετε να είστε λίγο υπομονετικοί" δε νομίζω ότι είναι σωστή. Είδαμε μια ατέλεια, έπρεπε να περιμέναμε καμιά βδομάδα για να την αναφέρουμε;
Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Μου κάνει εντύπωση όμως πόσο ενοχλήθηκες επειδή σταμάτησε να δουλεύει για λίγο το forecastfox. Τόσο πολύτιμό είναι πια..;

Και δεν κατάλαβα, γιατί είναι όφ τόπικ η συζήτηση και αφαιρέθηκαν μάλιστα και τα ποστς; Χάλασε το ίματζ του τόπικ; :blink:
Αφαιρέθηκαν γιατί το πρόβλημα ήταν παροδικό και για να μένει το topic σε μια καλή κατάσταση.

Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά-mods, καλοκαίρι είναι, αφήστε να πούμε και μια κουβέντα παραπάνω.
Οι κανόνες και η λειτουργία του forum, παραμένουν ίδιοι ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου που διανύουμε. Το computing, καλώς ή κακώς, δεν είναι chat&fun. Με την ίδια λογική, μπορώ κι εγώ να σου πω, ότι αντί να είσαι πάνω από το πληκτρολόγιο, να γράφεις στο forum και να αγανακτείς επειδή σταμάτησε για λίγες ώρες να λειτουργεί το forecastfox, καλύτερα να πας να κάνεις κανένα μπάνιο και γενικά να αφήσεις τον υπολογιστή.

Δεν θίξαμε κανέναν, εκτός αν θεωρείτε τον Μοτσίλα ιδιοκτησία σας. Αυτό ναι είναι οφ τόπικ και μπορείς να το μεταφέρεις όπου εσύ θέλεις, ακόμα και να το διαγράψεις. Αλλά τα άλλα ΟΧΙ.
Το πως γίνεται το moderation είναι άλλο θέμα, δεν είναι του παρόντος.

Ξαναλέω ότι το split έγινε γιατί το πρόβλημα με το forecastfox ήταν παροδικό και για να διατηρηθεί το topic για τον Firefox σε καλή κατάσταση. Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς τόσο σοβαρό το split που έγινε, ούτε γιατί πρέπει να κάνουμε αυτή τη συζήτηση αλλά δεν χρειάζεται να τη συνεχίσουμε.

Διαφωνούμε φιλαράκο, αλλά ιεραρχικά οφείλω να κάνω πίσω. Δεν έγινε τίποτα. :) Μπορείς να σβήσεις αυτά τα ποστς ως μη γενόμενα (μη ειπωθέντα για τον ακριβέστερο όρο :p ). Απλά η γνώμη μου ήταν ότι δεν υπήρχε λόγος να σπλιταριστούν ποστς που ήταν σχετικότατα με το θέμα. Anyway. :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...