jane_butterfly Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Σοβαρό λόγο; "Είμαι η εξαίρεση." Σου κάνει; :) Σοβαρά τώρα, ψήφισα όχι γιατί όπως είπα, η πλειοψηφία των γυναικών που ξέρω (κι εγώ μαζί) θέτει άλλα κριτήρια ως πρωταρχικά σε έναν άντρα και όχι το αν είναι πλούσιος ή όχι.φίλτατη δεν πείθονται με τίποτα.... :w00t: τι να είσαι η εξαίρεση, τι να τους πεις ότι τους δωρίζεις όλη την περιουσία σου , τι ότι δεν πας για σόπινγκ θέραπυ κάθε μέρα , τι ότι δεν είσαι ψιλομύτα , τι ότι είσαι η ομορφότερη κοπέλα του κόσμου και όμως τα έχεις με τον γκουασιμόδο και πάει λέγοντας :rolleyes: μπορεί και γω με τις φίλες μου να μην κοιτάμε πορτοφόλι :w00t: , όμως παραέξω το έχω δει :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtua_striker Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Καινουριο?Δε χρειαζεται,ολα εδω κολλανε... :p παντως,ξαναλεω,ειναι λαθος να θελει ο καθενας λαγους με πετραχηλια αναλογα με τα...υπαρχοντα του...ετσι δεν δημιουργουνται σχεσεις,αλλα εμπορικες συναλλαγες... :worry: :X akribws... fysika file mu k h omorfh na MHN Pswnizetai... alla prwta as poume gia ta mpaza giati exw barethei na blepw mpazoupoulia na to paizoun 'MISS ME THELOUN OLOI'... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtua_striker Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 φίλτατη δεν πείθονται με τίποτα.... :w00t: τι να είσαι η εξαίρεση, τι να τους πεις ότι τους δωρίζεις όλη την περιουσία σου , τι ότι δεν πας για σόπινγκ θέραπυ κάθε μέρα , τι ότι δεν είσαι ψιλομύτα , τι ότι είσαι η ομορφότερη κοπέλα του κόσμου και όμως τα έχεις με τον γκουασιμόδο και πάει λέγοντας :rolleyes: μπορεί και γω με τις φίλες μου να μην κοιτάμε πορτοφόλι :w00t: , όμως παραέξω το έχω δει :X εξερέσεις υπάρχουν... και ειναι ΦΛΟΥΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΙΤΙΚΑ.. πχ οι κοπελες μας.. :cool: :cool: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtua_striker Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Σοβαρό λόγο; "Είμαι η εξαίρεση." Σου κάνει; :) Σοβαρά τώρα, ψήφισα όχι γιατί όπως είπα, η πλειοψηφία των γυναικών που ξέρω (κι εγώ μαζί) θέτει άλλα κριτήρια ως πρωταρχικά σε έναν άντρα και όχι το αν είναι πλούσιος ή όχι. οι ψαγμένες ΝΑΙ... οι κενές ψαχνουν λεφτάδες.... παντως δεν θα ήθελα να ήμουν λεφτάς.. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΠΑΜΠΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΜΠΑΤΙΡΗ Κ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ.. :cool: :cool: :D :p :D :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 εξερέσεις υπάρχουν... και ειναι ΦΛΟΥΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΙΤΙΚΑ.. πχ οι κοπελες μας.. :cool:είπε καλή κουβέντα ...ή μου φαίνεται;;; :blink: :confused: :D φτου σου μάτια μου :D τα βλέπεις;;; ορίστε για να μην λες οτι θα μείνεις μόνος και άκληρος σαν τον γιάνγκο :w00t: :lol: :D :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtua_striker Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 είπε καλή κουβέντα ...ή μου φαίνεται;;; :blink: :confused: :D φτου σου μάτια μου :D QUOTE] ετσι είναι..όλοι κρύβουμε έναν @@@δουλο μέσα μας... :lol: οχι κακά τα ψέμματα... αυτός ο ρόλος της γυναίκας... να μας βγάζει τον καλό εαυτό μας... υπάρχουν σωστές που το καταφέρνουν κ μας κερνανε.. :lol: (αποδυκνειομαι ίδιος με τις γυναίκες..)πλάκα κάνω...ΑΛΛΑ ξέρω πολλές κοπέλες που κερνάνε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ χωρίς κανέναν ενδοιασμό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΠΑΜΠΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΜΠΑΤΙΡΗ Κ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ.. :cool: :cool: :D :p :D :lol: Και μετριόφρωνα, μην το ξεχνάς :D EDIT: Χμμ.. αυτό γράφεται με όμικρον, έτσι δεν είναι; 'Εχω ξεχάσει τη γραμματική μου μου φαίνεται :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elena24 Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Προσωπικά πρώτα κοιτάω χαρακτήρα και εμφάνιση και τελαυτέο το πορτοφόλι. Δεν λέω, είναι καλο να είναι άνετος οικονομικά, αλλά τι να το κάνεις αμα υστερεί σε χαρακτήρα. Δεν αγοράζει τα πάντα το χρήμα. Ευτηχώς!! ;) Παράθεση Στην αυλή του παραδείσου...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtua_striker Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 edw alles dinoun to koulouri tous gia ligotera apo ena portofoli.... px ena pc game... http://www.gamelife.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&TOPIC_ID=6247 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
α2 Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Μα θέλει και ρώτημα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση Ό,τι δεν μας σκοτώνει, απλά μας κάνει δυνατότερους! ήμουν άθεος.. μέχρι που συνειδητοποίησα ότι εγώ είμαι θεός Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Προσωπικά πρώτα κοιτάω χαρακτήρα και εμφάνιση και τελαυτέο το πορτοφόλι. Δεν λέω, είναι καλο να είναι άνετος οικονομικά, αλλά τι να το κάνεις αμα υστερεί σε χαρακτήρα. Δεν αγοράζει τα πάντα το χρήμα. Ευτηχώς!! ;)σπανιζουν οι ανθρωποι που σκεφτονται οπως εσυ.Ομως τον χαρακτηρα πως τον βρισκεις?Και με ποια κριτηρια σε συμπαθει ο αλλος?η γιατι δεν σε συμπαθει?εχω ακουσει απο ορισμενες που εχουν κριτηριο τι αυτοκινητο εχεις η λεει η μια στην αλλη οτι ο δικος μου εχει μπεμβε και καμαρωνει..η ευτιχια μπορει να δημιουργηθει ευκολοτερα αν εχεις καποια λεφτα..αλλα για μενα τα λεφτα δεν ειναι αυτοσκοπος.. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 σπανιζουν οι ανθρωποι που σκεφτονται οπως εσυ.Ομως τον χαρακτηρα πως τον βρισκεις?Και με ποια κριτηρια σε συμπαθει ο αλλος?η γιατι δεν σε συμπαθει?εχω ακουσει απο ορισμενες που εχουν κριτηριο τι αυτοκινητο εχεις η λεει η μια στην αλλη οτι ο δικος μου εχει μπεμβε και καμαρωνει..η ευτιχια μπορει να δημιουργηθει ευκολοτερα αν εχεις καποια λεφτα..αλλα για μενα τα λεφτα δεν ειναι αυτοσκοπος.. Σκεψου οτι μερικες το λενε χωρις να πιστευουν...δεν λεω για την ελενα24..απλα για να δειξουν καπως..και μετααααααα...αστα να παν! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Εμενα παντως οι λεφταδες με ξενερωνουν... :rolleyes: Αυτο που κοιταω ειναι να ταιριαζουν πανω-κατω τα γουστα μας με τον αλλον, να περναμε καλα,να ειναι καλο παιδι κτ.λ.Και ξερω πολλες που σκεφτονται σαν και μενα.Οποτε ξεκολατε δεν κοιταζουν ολες το πορτοφολι... ;) Εκτος αν αυτο το λεει καποιος σαν δικαιολογια που δεν εχει κοπελα(γιατι ξερω και 1-2 τετοιους ;) ) τυπου "δεν μου καθεται καμια,αλλα πως;αφου δεν εχω λεφτα κι αυτες μονο τα λεφτα κοιτανε". :p :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtua_striker Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 να περναμε καλα, :D ti ennoeis na pernate kala? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 ti ennoeis na pernate kala?να ειναι ταχωνιδης!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Σοφια σπανιο ειναι να βρεις σωστη κοπελα σημερα.Μακαρι παντως να υπαρχουν και καλες κοπελες.Εγω δεν ψαχνω για δικαιολογια που δεν εχω κοπελα.Ημουν για μεγαλο διαστημα ερωτευμενος βαρια με καποια αλλα τωρα την εχω ξεπερασει και προσπαθω να βρω καποια κοπελα.Επισης δεν ξερω αν οι κοπελες σημερα εχουν σκοπο τον γαμο και την οικογενεια.εγω θελω και οικογενια και παιδια αν τα παω καλα με την κοπελα.Ορισμενες λενε οτι ειναι μικρες για γαμο αλλα οσο πιο νωρις παντρευεσαι τοσο το καλυτερο αν εχεις βρει βεβαια την καταλληλη κοπελα/αγορι. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtua_striker Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 file mu ayta den allazoun! TON GAMO SKEFTONTAI... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 και εγω θελω.Απλα περιμενω να βρω καποια αξιολογη κοπελα..Μια που με ενδιεφερε δεν ηθελε να παντρευτει τωρα η συντομα .δικαιωμα της αλλα εγω θελω να παντρευτω γιατι ειμαι υπερ της οικογενιας και εχω καπως συντηριτικες αρχες σε αυτο το θεμα. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 ti ennoeis na pernate kala? Εννοω οχι ολο γκρινιες,τσακωμους και τετοια....Επισης να γελαμε,να κανουμε πραγματα μαζι κ.τ.λ. Αμεσως στο πονηρο ο lagoudakis...Αμαν πια .Επισης δεν ξερω αν οι κοπελες σημερα εχουν σκοπο τον γαμο και την οικογενεια.εγω θελω και οικογενια και παιδια αν τα παω καλα με την κοπελα.Ορισμενες λενε οτι ειναι μικρες για γαμο Συγνωμμη παιδια αλλα ετσι ειναι τα πραγματα...Ξερετε κατι;Αλλο φερνει στο μυαλο ενος ανδρα η λεξη γαμος και αλλο στο μυαλο μιας γυναικας...Για την γυναικα ειναι εγκυμοσυνη ,παιδια,πολυ περισσοτερες ευθυνες που σχετιζονται με το μεγαλωμα των παιδιων και ενα σωρο αλλα...Γιατι οσο κι αν λεμε ισοτητα μπλα μπλα μπλα....καποια πραγματα παραμενουν ιδια... ;) Σορυ αλλα δυσκολο να βρεις γυναικα να θελει να παντρευτει απο τα 18, 20 ή και 25 ακομα...Εγω παντως δεν θα ηθελα...Αλλα μην λεω μεγαλες κουβεντες γιατι δεν ξερεις ποτε... ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Δηλαδή τώρα ζητάτε ισότητα και στις βιολογικές λειτουργίες? :lol: :lol: :lol: Αν κάποια πράγματα ΔΕΝ παραμείνουν ίδια δεν υφίσταται οικογένεια και αυτό οδηγεί σε αφανισμό..Ας συνεχίσουν οι άλλοι από εδώ.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Για να αποδειχτει αμεσα κ ειλικρινα αν μια γυναικα οντως σε αγαπαει για την προσωπικοτητα σου ή για τα περιουσιακα σου στοιχεια,αρκει να την φτασεις στην περιοδο γαμου και να της πεις οτι θα κανουμε προσυμφωνητικο γαμου για ξεχωριστες περιουσιες καθ`ολη την διαρκεια του γαμου,χωρις να εχει κανεις δικαιωμα στην διαχειρηση και διεκδικηση των οικοκομικων του αλλου. Τοτε και μονο θα φανουν οι πραγματικες προθεσεις του θηλυκου...ευτυχως ομως που υπαρχουν και οι ξενες,οι οποιες νοιαζονται για το αν θα εχουν αξιοπρεπη καριερα και εισοδημα-πραγματικα αυτονομες-και οχι σαν τις ελληνιδες που ειναι καθαρα επαναπαυμενες στην οικονομικη στηριξη του αντρα...δεν νομιζω να ειναι τυχαιο οτι μονο το ~55% των ελληνιδων απασχολειται σε αντιθεση με το μεσο ορο των ευρωπαιων γυναικων που ξεπερνα το 78%...τα συμπερασματα δικα σας :) Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eserichia Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 ισότητα στις βιολογικές λειτουργίες δεν νομίζω να θέλουμε γιατί μάλλον είμαστε πιο καλά σ'αυτόν τον τομέα... ;) όσο κι αν καταριέμαι το αντρικό φύλο εκείνες τις μέρες του μήνα που πεθαίνω στον πόνο... :wacko: υπάρχουν πράγματα που μόνο οι γυναίκες εχουν την ευκαιρία να νιώσουν και να νιώσουν την απέραντη μαγεία και ολοκλήρωση του να δίνεις ζωή. (Αγάπη μου, μην ανησυχείς δεν θέλω παιδάκια ακόμα). Παράθεση There is only one way... My way... The kounelis way... :shifty: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eserichia Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Για να αποδειχτει αμεσα κ ειλικρινα αν μια γυναικα οντως σε αγαπαει για την προσωπικοτητα σου ή για τα περιουσιακα σου στοιχεια,αρκει να την φτασεις στην περιοδο γαμου και να της πεις οτι θα κανουμε προσυμφωνητικο γαμου για ξεχωριστες περιουσιες καθ`ολη την διαρκεια του γαμου,χωρις να εχει κανεις δικαιωμα στην διαχειρηση και διεκδικηση των οικοκομικων του αλλου. Τοτε και μονο θα φανουν οι πραγματικες προθεσεις του θηλυκου...ευτυχως ομως που υπαρχουν και οι ξενες,οι οποιες νοιαζονται για το αν θα εχουν αξιοπρεπη καριερα και εισοδημα-πραγματικα αυτονομες-και οχι σαν τις ελληνιδες που ειναι καθαρα επαναπαυμενες στην οικονομικη στηριξη του αντρα...δεν νομιζω να ειναι τυχαιο οτι μονο το ~55% των ελληνιδων απασχολειται σε αντιθεση με το μεσο ορο των ευρωπαιων γυναικων που ξεπερνα το 78%...τα συμπερασματα δικα σας :) ας λάβουμε υπόψη την υποστήριξη που δίνουν σε εργαζόμενες μητέρες άλλα κράτη, τις αντιλήψεις των εργοδοτών στην ελλάδα που δεν προσλαμβάνουν γυναίκες με ιδιαίτερη ευκολία, και το ευτυχώς μειούμενο ποσοστό των ανδρών που θεωρούν ντροπή να δουλεύει η γυναίκα τους... Με τις οικονομικές συνθηκες που υπάρχουν , δεν νομίζω να υπάρχουν τόσο πολλοί ανδρες που είναι τόοοοσο ευποροι πια για να καλύπτουν κάθε ανάγκη της γυναίκας τους (σίγουρα κάτω από το 33%). κι έτσι δεν νομίζω να μην υπάρχουν γυναίκες που δεν αποζητούν οικονομική ανεξαρτησία. εκτός από αυτό όμως, την οικονομική ευκολία δλδ, είναι και θέμα αξιοπρέπειας και αυτοεκτίμησης να είναι μια γυναίκα ανεξαρτητη, κι αυτοί πιστευω είναι λόγοι που δεν θα βρεις κανενα κοριτσι πλεον να θελει να μην εχει τη δουλεια της παράλληλα σε ένα γάμο ή οχι. Παράθεση There is only one way... My way... The kounelis way... :shifty: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 ας λάβουμε υπόψη την υποστήριξη που δίνουν σε εργαζόμενες μητέρες άλλα κράτη, τις αντιλήψεις των εργοδοτών στην ελλάδα που δεν προσλαμβάνουν γυναίκες με ιδιαίτερη ευκολία, και το ευτυχώς μειούμενο ποσοστό των ανδρών που θεωρούν ντροπή να δουλεύει η γυναίκα τους... Με τις οικονομικές συνθηκες που υπάρχουν , δεν νομίζω να υπάρχουν τόσο πολλοί ανδρες που είναι τόοοοσο ευποροι πια για να καλύπτουν κάθε ανάγκη της γυναίκας τους (σίγουρα κάτω από το 33%). κι έτσι δεν νομίζω να μην υπάρχουν γυναίκες που δεν αποζητούν οικονομική ανεξαρτησία. εκτός από αυτό όμως, την οικονομική ευκολία δλδ, είναι και θέμα αξιοπρέπειας και αυτοεκτίμησης να είναι μια γυναίκα ανεξαρτητη, κι αυτοί πιστευω είναι λόγοι που δεν θα βρεις κανενα κοριτσι πλεον να θελει να μην εχει τη δουλεια της παράλληλα σε ένα γάμο ή οχι. 4 πραγματα συμπεραινω με τα γραφομενα σου: 1)Οι ξενες γυναικες δουλευουν επειδη στις αλλες χωρες τις Ευρωπης γιατι οι αντρες πεινανε και θελουν οι ιδιες να στηριξουν απο μονες τους την οικογενεια τους (οι μισθοι στο εξωτερικο ειναι πολυ χαμηλοτεροι σε σχεση με την χωρα μας) 2)Η κοινωνια μας φταιει για τα αποτελεσματα τις δημοσκοπησης και οχι οι γυναικες καθαυτες 3)Οι αντρες νιωθουν τεραστια ντροπη για την κοινωνικη τους εικονα αν η συζυγος τους ειναι εργαζομενη αντι να ειναι μια τυπικη,πλην τιμια νοικοκυρα 4)Η ελληνιδα θεωρει αξιοπρεπεια και αυτοεκτιμηση να ειναι παντρεμενη με εναν μεσο οικονομικα αντρα,παρα να ειναι ευνοημενη με εναν αντρα ευπορο η ακομα καλυτερα πλουσιο. Το ποσοστο (33%) των ευκαταστατων αντρων σε ποια ερευνα το ειδες να αναγραφεται; Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eserichia Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 1.το ότι "Οι αντρες νιωθουν τεραστια ντροπη για την κοινωνικη τους εικονα αν η συζυγος τους ειναι εργαζομενη αντι να ειναι μια τυπικη,πλην τιμια νοικοκυρα" πως μπορεί να βγει ως συμπέρασμα από το "ευτυχώς μειούμενο ποσοστό των ανδρών που θεωρούν ντροπή να δουλεύει η γυναίκα τους" ; 2.το ότι "Οι ξενες γυναικες δουλευουν επειδη στις αλλες χωρες τις Ευρωπης γιατι οι αντρες πεινανε" δεν κατάλαβα από που το συμπέρανες... εγώ είπα ότι εφόσον οι γυναίκες (κατ'εσέ) άποζητούν την οικονομική ευημερία μανιωδώς, είναι λογικό να θέλουν να δουλεύουν εφ'όσον στην Ελλάδα δεν είναι πολλοί αυτοί που είναι εύποροι χωρίς προβλήματα επί του οικονομικού. 3."Η κοινωνια μας φταιει για τα αποτελεσματα τις δημοσκοπησης και οχι οι γυναικες καθαυτες" . Δεν συμφωνώ ακριβώς... Κάθε άτομο έχει τη δύναμη να αναπτύξει την προσωπικότητά του, παρά τις όποιες δυσκολίες της κοινωνίας. Αυτές οι δυσκολίες υπαρχουν όμως... 4."Η ελληνιδα θεωρει αξιοπρεπεια και αυτοεκτιμηση να ειναι παντρεμενη με εναν μεσο οικονομικα αντρα,παρα να ειναι ευνοημενη με εναν αντρα ευπορο η ακομα καλυτερα πλουσιο." οι ελληνίδες που ξέρω εγώ ναι... επίσης μιλησα για αξιοπρέπεια και αυτοεκτίμηση που σου δίνει η δουλειά σου, καθώς σε κάνει να αισθάνεσαι χρήσιμος και σημαντικός. Σε πολλές περιπτώσεις πιστεύω ότι η χαρά της δημιουργίας που δίνει η δουλειά είναι μεγαλύτερη από τη χαρά του να παίρνεις τον μισθό σου κάθε μήνα. κι αυτό πιστεύω πως ισχύει και για τα δύο φύλα. το 33% που είπαέίναι λάθος, αποτέλεσμα κεκτημένης ταχύτητας. ηθελα να πω το 45% που βγαίνει από τα δεδομένα που έδωσες. Εφόσον το 55 % δουλεύει για τα λεφτά, το 45% δεν τα έχει ανάγκη; λίγο εξωπραγματικό... Παράθεση There is only one way... My way... The kounelis way... :shifty: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts