Jump to content

Η Intracom αγόρασε το 18,04% της Forthnet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Intracom συμφώνησε χθές με τις Μινωικές Γραμμές για την μεταβίβαση σε αυτήν του 18,04% των μετοχών της Forthnet έναντι 15,26 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτηση και επιπλέον ποσοστού της Εταιρίας απο τον όμιλο Telecom Italia που διαθέτει το 12,33 των μετοχών της Forthnet.

Άρα αναμένονται σοβαρές εξελίξεις στον χώρο των τηλεπικοινωνιών - Internet.

(Πηγή: Καθημερινή)

Φιλικά

Γιάννης

Φιλικά

Γιάννης

:( Ti krima....

Αντε ετοιμαστειτε για Νετμοντ...

Ποτε ληγει το συμβολαιο μου με τη forthnet να δω.....

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Ας ευχηθούμε αυτή η εξέλιξη να μην μας επηρεάσει σαν συνδρομητές. Αν μας επηρεάσει, μάλλον αρνητική θα είναι αυτή η επίδραση... Θετική χλωμό το κόβω να είναι. :worry:
this signature is under heavy construction

εμένα γιατί με έπιασε από τώρα η απογοήτευση..?? :worry:

και όχι τίποτε άλλο, αλλά είναι πολύ δύσκολο να αλλάξω την forthnet λόγω mail της εταιρείας..:worry:

Εχθές διάβασα το νέο στο Insomnia και με έπιασε μια απογοήτευση..Εκεί που λες ότι έχεις μια σοβαρή εταιρία στο χώρο γίνεται κάτι και πάπαλα!

Μετά είπα "ας μην είμαι προκατειλημμένος".

Βλέπουμε..

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Λετε μεσω της forthnet να κανει την εισοδο της η Ιντρακομ στις τηλεπικοινωνιες?Παντως και γω ψιλοαπογοητευτηκα, μιας και την εχω παροχεα εις διπλουν
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

• 2 weeks later...

Γνωρίζει κανείς αν προχωρούν οι διαπραγματεύσεις με την Telecom Italia και αν υπάρχουν νεώτερα? Εκτός αν είναι όλοι διακοπές :p

Πάντως πολύ απογοήτευση βλέπω ρε παιδιά. Τι σας έκανε ο Κόκκαλης δηλαδή; Ίσα-ίσα που από τις εταιρίες τεχνολογίας/τηλεπικοινωνιών οι δικές του είναι από τις πιο κερδοφόρες και οι υπάλληλοί της αμείβονται πραγματικά καλά.

Υπάρχει κάτι που σας κάνει να πιστεύετε ότι θα "χαλάσει" τη 4θνετ ή απλώς έτσι δεν χωνεύετε τον επιχειρηματία και λέτε ο καθένας το λυπητερό του?

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

Ίσα-ίσα που από τις εταιρίες τεχνολογίας/τηλεπικοινωνιών οι δικές του είναι από τις πιο κερδοφόρες και οι υπάλληλοί της αμείβονται πραγματικά καλά.

:w00t: :shock: :rotfl:

Σε ευχαριστω για το περιεκτικό και σαφές σχόλιό σου. Κάτι ουσιαστικό έχεις να παραθέσεις για να πάμε παρακάτω?

Πάντος κι εγώ πέραν αυτού:

και οι υπάλληλοί της αμείβονται πραγματικά καλά.

:lol: :lol: :lol:

δεν βλέπω κενένα πρόβλημα στην εξέλιξη της Forthnet μετά την εξαγορά της από την Ιντρακόμ. Ισα ίσα, η Ιντρακόμ μπορώ να πω έχει κάνει πολύ σοβαρές δουλειές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Δεν πρέπει να συγχαίουμε την Ιντρακόμ σαν εταιρεία με τον πρόεδρό της.

• 3 weeks later...

Ούτε τον συγχέουμε, ούτε τον συγχαίρουμε. Αν και μάλλον συγχαρητήρια του αξίζουν μια και από "μαύρο πρόβατο" (ή μήπως "πράσινο" ;) ) όπως έλεγαν, καταφέρνει σιγά-σιγά να τα βρει και με τους επόμενους. Όχι μόνο συνεχίζει να παίρνει προμήθειες αλλά ετοιμάζεται για online τζόγο. Αυτό μόνο μπορεί να σημαίνει η εξαγορά ISP σε συνδυασμό με την οριστικοποίηση του ρόλου του ως "εθνικού μπουκ".

Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό. Δεν ξέρω αν είναι έστω παράνομο. Αυτό που ξέρω είναι πως όταν αγκαλιάζεις αυτόν που έφτυνες και έβριζες ως "εθνικό προμηθευτή" κάτι δεν πάει καλά. Οψόμεθα.