giannis11 Δημοσιεύτηκε July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 28, 2005 Η Intracom συμφώνησε χθές με τις Μινωικές Γραμμές για την μεταβίβαση σε αυτήν του 18,04% των μετοχών της Forthnet έναντι 15,26 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτηση και επιπλέον ποσοστού της Εταιρίας απο τον όμιλο Telecom Italia που διαθέτει το 12,33 των μετοχών της Forthnet. Άρα αναμένονται σοβαρές εξελίξεις στον χώρο των τηλεπικοινωνιών - Internet. (Πηγή: Καθημερινή) Φιλικά Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 :( Ti krima.... Αντε ετοιμαστειτε για Νετμοντ... Ποτε ληγει το συμβολαιο μου με τη forthnet να δω..... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Ας ευχηθούμε αυτή η εξέλιξη να μην μας επηρεάσει σαν συνδρομητές. Αν μας επηρεάσει, μάλλον αρνητική θα είναι αυτή η επίδραση... Θετική χλωμό το κόβω να είναι. :worry: Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 εμένα γιατί με έπιασε από τώρα η απογοήτευση..?? :worry: και όχι τίποτε άλλο, αλλά είναι πολύ δύσκολο να αλλάξω την forthnet λόγω mail της εταιρείας..:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Εχθές διάβασα το νέο στο Insomnia και με έπιασε μια απογοήτευση..Εκεί που λες ότι έχεις μια σοβαρή εταιρία στο χώρο γίνεται κάτι και πάπαλα! Μετά είπα "ας μην είμαι προκατειλημμένος". Βλέπουμε.. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Λετε μεσω της forthnet να κανει την εισοδο της η Ιντρακομ στις τηλεπικοινωνιες?Παντως και γω ψιλοαπογοητευτηκα, μιας και την εχω παροχεα εις διπλουν Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 Γνωρίζει κανείς αν προχωρούν οι διαπραγματεύσεις με την Telecom Italia και αν υπάρχουν νεώτερα? Εκτός αν είναι όλοι διακοπές :p Πάντως πολύ απογοήτευση βλέπω ρε παιδιά. Τι σας έκανε ο Κόκκαλης δηλαδή; Ίσα-ίσα που από τις εταιρίες τεχνολογίας/τηλεπικοινωνιών οι δικές του είναι από τις πιο κερδοφόρες και οι υπάλληλοί της αμείβονται πραγματικά καλά. Υπάρχει κάτι που σας κάνει να πιστεύετε ότι θα "χαλάσει" τη 4θνετ ή απλώς έτσι δεν χωνεύετε τον επιχειρηματία και λέτε ο καθένας το λυπητερό του? Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlimvos Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Ίσα-ίσα που από τις εταιρίες τεχνολογίας/τηλεπικοινωνιών οι δικές του είναι από τις πιο κερδοφόρες και οι υπάλληλοί της αμείβονται πραγματικά καλά. :w00t: :shock: :rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Σε ευχαριστω για το περιεκτικό και σαφές σχόλιό σου. Κάτι ουσιαστικό έχεις να παραθέσεις για να πάμε παρακάτω? Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitt Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 Πάντος κι εγώ πέραν αυτού: και οι υπάλληλοί της αμείβονται πραγματικά καλά. :lol: :lol: :lol: δεν βλέπω κενένα πρόβλημα στην εξέλιξη της Forthnet μετά την εξαγορά της από την Ιντρακόμ. Ισα ίσα, η Ιντρακόμ μπορώ να πω έχει κάνει πολύ σοβαρές δουλειές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Δεν πρέπει να συγχαίουμε την Ιντρακόμ σαν εταιρεία με τον πρόεδρό της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Ούτε τον συγχέουμε, ούτε τον συγχαίρουμε. Αν και μάλλον συγχαρητήρια του αξίζουν μια και από "μαύρο πρόβατο" (ή μήπως "πράσινο" ;) ) όπως έλεγαν, καταφέρνει σιγά-σιγά να τα βρει και με τους επόμενους. Όχι μόνο συνεχίζει να παίρνει προμήθειες αλλά ετοιμάζεται για online τζόγο. Αυτό μόνο μπορεί να σημαίνει η εξαγορά ISP σε συνδυασμό με την οριστικοποίηση του ρόλου του ως "εθνικού μπουκ". Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό. Δεν ξέρω αν είναι έστω παράνομο. Αυτό που ξέρω είναι πως όταν αγκαλιάζεις αυτόν που έφτυνες και έβριζες ως "εθνικό προμηθευτή" κάτι δεν πάει καλά. Οψόμεθα. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts