fonzi Δημοσιεύτηκε January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 17, 2020 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. μέχρι 250 ευρώ 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. >6" 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Από Ελλάδα με εγγύηση αντιπροσωπείας 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Μάλλον (vodafone έχουμε) 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Αδιάφορο 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Ελληνικό μενού χωρίς φλασάρισμα 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Ενδιαφέρει πολύ η καλή ακουστική στις τηλεφωνικές κλήσεις και στις κλήσεις viber καθώς και το καλό μικρόφωνο. Προτιμότερη η amoled αλλά και μια καλή ips δεν μας χαλάει. 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Αυτονομία, ταχύτητα, κάμερα (πλήρως αδιάφορο το gaming) 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Lenovo Vibe K5 Επίσης σημαντικό: Χαμηλό SAR Είμαστε κάπου μεταξύ samsung A50 (αν και όσες συσκευές είδαμε δεν ανταποκρίνονταν καλά στο πάτημα στην οθόνη), redmi note 8 pro (υψηλό SAR), xiaomi mi 8 (μικρή αυτονομία), xiaomi A3 (αδύναμος επεξεργαστής σε σχέση με τα προηγούμενα). Αλλά και άλλες προτάσεις δεκτές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Είσαι μεταξύ Α3 κ rn8 pro . Αυτονομία στο mi 8 την ξεχνας . Ούτε την μέρα δεν βγάζει . Το Α50 είναι μια κακή συσκευή με μόνο καλή οθόνη σε όλα τα υπόλοιπα κάτω του μετρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 18, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Είσαι μεταξύ Α3 κ rn8 pro . Αυτονομία στο mi 8 την ξεχνας . Ούτε την μέρα δεν βγάζει . Το Α50 είναι μια κακή συσκευή με μόνο καλή οθόνη σε όλα τα υπόλοιπα κάτω του μετρίου Ευχαριστώ! Αν βγάλουμε από την εξίσωση την ανάλυση οθόνης και τον τύπο της, η αίσθηση χρήσης της συσκευής θα είναι παρόμοια μεταξύ Α3 και rn 8 pro ή η διαφορά ισχύος θα είναι αισθητή παντού; Επίσης, μήπως o mediatek ζεσταίνεται ή καταναλώνει πολύ μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Το Mi8 μια χαρά αυτονομία έχει. 6+ ώρες SOT και ΠΟΤΕ δεν με έχει αφήσει μέσα στην ημέρα από τις 8 πμ μέχρι μετά τα μεσάνυχτα, 16 μηνών συσκευή. Γρήγορο, καλή κάμερα, από το πρώτο OnePlus είχα να κρατήσω συσκευή τόσο πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Το Mi8 μια χαρά αυτονομία έχει. 6+ ώρες SOT και ΠΟΤΕ δεν με έχει αφήσει μέσα στην ημέρα από τις 8 πμ μέχρι μετά τα μεσάνυχτα, 16 μηνών συσκευή. Γρήγορο, καλή κάμερα, από το πρώτο OnePlus είχα να κρατήσω συσκευή τόσο πολύ. mi8 μια χαρά κινιτακι εχει αλλά όχι και 6+ sot εδω με τι και τι δεν βγάζεις τόσο...... (εδώ που είχα mi9t κάνα μήνα έβγαζα 4 ώρες περίπου καμία φορά 5 ανάλογα αν ήμουν στο γραφείο η on the field) εκτος και αν εχει ολα κλειστά χαμηλά το φως κλπ άλλα λίγα άτομα κανουν τέτοια χρήση όλοι έχουν όλα τέρμα ανοιχτά και τελείωσε (κινιτο σε εξυπηρετεί οχι εσυ αυτό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 (edited) Μ' αρέσει η σιγουριά σου. Τα πάντα όλα ανοιχτά, με αυτόματη φωτεινότητα. Edited January 19, 2020 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Μ' αρέσει η σιγουριά σου. Τα πάντα όλα ανοιχτά, με αυτόματη φωτεινότητα. καλα το ειδα ελαχιστη χρηση χρήση 2 συσκευές bluetooth 24/24 μόνιμα φως 100% manual 4g πάντα αν και ειναι ανοιχτό το wifi (ετσι να μην κουράζομαι όταν μπαίνω στο γραφειο) χρήση wifi σινιθος ελάχιστη μόνιμα ανοιχτή τοποθεσία μόνιμα ανοιχτά όλα τα sincs (καμια 12 13 ειναι) συχνή χρήση hotspot συχνή χρήση videocall (whatsup συνήθως) ετσι ναι ειμαι σιγουροτατος.. κανένα κινιτο δεν έχει περάσει της 5 ώρες σε μενα και οσα περνάνε λιγότερες πχ 3 με το ζόρι σημαίνει οτι και σε άτομο με λίγη χρήση θα δει ζόρι βλέπω καποια ατομα με ιδια συσκευη που εχω να δειχνουν κατι sot 9 ωρες και 10 ωρες και γελαω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Δύο mi 8 είχα . Κ τα δυο την μέρα δεν την έβγαζαν δυστυχώς .Είναι vfm κινητό δεν το συζητάμε αλλά στην αυτονομία χωλαινει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Πάρε το νοτε 8 προ Θα σε καλύψει σε ολα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Δύο mi 8 είχα . Κ τα δυο την μέρα δεν την έβγαζαν δυστυχώς .Είναι vfm κινητό δεν το συζητάμε αλλά στην αυτονομία χωλαινει . εμ εγω το λεω με βγαζουν τρελο... μάλλον βάζουν τέρμα χαμηλά το φως όλα κλειστά και wifi Με τέρμα σήμα.... πως να μην βγαλει τόσες ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Note 8 pro και από εμένα, πλήρες σε όλα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 19, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Οι γνώμες συγκλίνουν στο Note 8 pro που άλλωστε μου αρέσει και μένα. Μόνο θεματάκι ίσως το υψηλό SAR. Το οποίο βεβαίως μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι δεν είναι σημαντικός παράγοντας αλλά όπως και να το δούμε μεταξύ 2 συσκευών που η μια έχει δείκτη 0,3 και η άλλη 1 πιο ασφαλές είναι να πάρεις αυτή με το 0,3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Οι γνώμες συγκλίνουν στο Note 8 pro που άλλωστε μου αρέσει και μένα. Μόνο θεματάκι ίσως το υψηλό SAR. Το οποίο βεβαίως μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι δεν είναι σημαντικός παράγοντας αλλά όπως και να το δούμε μεταξύ 2 συσκευών που η μια έχει δείκτη 0,3 και η άλλη 1 πιο ασφαλές είναι να πάρεις αυτή με το 0,3... αν δεν μηλας πολυ είσαι οκ αλλά και πάλι δεν είναι ψιλά είναι γύρω στο 1 W/kg για σώμα και πολύ λίγο στο head νομίζω 0,3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 19, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 (edited) αν δεν μηλας πολυ είσαι οκ αλλά και πάλι δεν είναι ψιλά είναι γύρω στο 1 W/kg για σώμα και πολύ λίγο στο head νομίζω 0,3 Ευρωπαϊκή μέτρηση στο κεφάλι: 0.997 W/Kg, στο σώμα: 1.466 W/Kg όταν πχ Xiaomi Redmi Note 8 SAR: 0.191W/Kg... Edited January 19, 2020 by fonzi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Ευρωπαϊκή μέτρηση στο κεφάλι: 0.997 W/Kg, στο σώμα: 1.466 W/Kg όταν πχ Xiaomi Redmi Note 8 SAR: 0.191W/Kg... για το 8 ελεγα εγω ότι είναι χαμηλό mi8 κανει popcorn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts