spy14 Δημοσιεύτηκε January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 14, 2020 Εξωτερικά σε ποια σημεία επιτρεπονται;αναφέρομαι σε ιδιωτικές κάμερες. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Συμφωνα με το νομο μπορεις να βαλεις εξωτερικες καμερες αρκει να μην δειχνουν σε δημοσιο χωρο (πχ δρομους/πεζοδρομια) ή σε απεντι κτηρια. Πρεπει με λιγα λογια να δειχνει μονο την πορτα ή τον ιδιοκτητο χωρο σου. Η αληθεια ειναι πως οι περισσοτεροι κανουν τα στραβα ματια και δε λενε κατι, ασε μαλιστα που πολλες φορες η ιδια η αστυνομια αν εχει γινει καποιο σκηνικο ζητανε να δουνε υλικο απο τις εξωτερικες καμερες. Αν θες ομως να εισαι by the book υπαρχουν καμερες (ακριβες) που μπορεις να κανεις αποκοπη μερος της εικονας που καταγραφουν και το δειχνουν με "μαυρο". Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 15, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Καλησπέρα.δεν θέλω να βάλω να βάλω εγώ.μενω σε πολυκατοικία.ο από πάνω όροφος έχει βάλει εξωτερική κάμερα που πιάνει δικό μου μπαλκόνι που είναι λοξά από κάτω.αυτο επιτρέπεται;ξέρω μόνο ότι επιτρέπονται οι ψεύτικες.δεν γνωρίζω βέβαια αν αυτή είναι ψεύτικη. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Βαση νομοθεσιας απαγορευεται οπως σου ειπα να βλεπει. Εστω οτι δεν ειναι ψευτικη και παλι δεν γνωριζεις αν η ληψη της καμερα φτανει στο μπαλκονι σου. Απο εκει και περα ειναι θεμα καλης γειτονιας που λενε. Καντου μια κουβεντα αν σε ενοχλει τοσο και βρειτε τα. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 https://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,124846&_dad=portal&_schema=PORTAL Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 15, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Οκ παιδιά ευχαριστώ. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Ψάχνω για να βάλω δύο κάμερες ασφαλείας να παρακολουθώ το σπίτι μου, έχετε να μου προτείνετε κάποια? Για εξωτερικό χώρο θέλω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Ψάχνω για να βάλω δύο κάμερες ασφαλείας να παρακολουθώ το σπίτι μου, έχετε να μου προτείνετε κάποια? Για εξωτερικό χώρο θέλω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Live ή θες και καταγραφικο; Ασυρματες ή ενσυρματες; Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Live ή θες και καταγραφικο; Ασυρματες ή ενσυρματες;Ασύρματη, με micro SD, & ptz. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Live ή θες και καταγραφικο; Ασυρματες ή ενσυρματες; Ασύρματη ψαχνω και γω με δυνατοτητα εγγραφης.Και τι τιμές παίζουν πανω κατω; Αρκετοί αγοράζουν κάμερες με συνδρομή cloud και δεν χρειάζεσαι καταγραφικο καθόλου! Τι προτείνετε; Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 σκατα γιναμε:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios268 Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 Τιμιες κάμερες ασφαλείας είναι της xiaomi , 1080p 360. Γύρω στα 22€ και κανείς την δουλειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts