Jump to content

kartes statherhs

Κοινοποίηση

Recommended Posts

tha ithela kapoios na me voithisei giati exo mperdeytei.oi goneis mou feygoun sthn tailandh,bangog,bali.tha ithela kapoios na mou pei me poia karta statherhs thlefonias tha mporo na epikinono mazi tous apo thessaloniki me xamiles xreoseis gia na min xreono to stathero?

tha ithela kapoios na me voithisei giati exo mperdeytei.oi goneis mou feygoun sthn tailandh,bangog,bali.tha ithela kapoios na mou pei me poia karta statherhs thlefonias tha mporo na epikinono mazi tous apo thessaloniki me xamiles xreoseis gia na min xreono to stathero?

Σε τι νούμερο θα τους παίρνεις που θες κάρτα;

Καλύτερο μου φαίνεται να τους παίρνεις στο κινητό τους (θα χρεώνεσαι εσύ σαν να τους καλούσες στην Ελλάδα) και αυτοί θα χρεώνονται το roaming.

Αν το κάνετε με μέτρο δε θα τους έρθει ο κούκος αηδόνι.

Ειδικά αν κάνουν μια σύνδεση Q-Telecom (ούτως ή άλλως πάγιο δεν έχει) θα έχουν το χαμηλότερο δυνατό κόστος του roaming, δηλαδή 0,45€/λεπτό. Οπότε αν τους καλείς σε αυτό εσύ θα χρεώνεσαι μια κανονική κλήση προς κινητό Ελλάδας και αυτοί θα χρεώνονται 0,45€/λεπτό.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι ρε Δημήτρη...Οι κάρτες χρεώνουν 0.30κάτι (Υα) εώς 0.40κάτι (Σμάρταλκ) για Ταιλάνδη κτλ, και εσύ λες να χρεώνεται το παληκάρι roaming? Nah...

Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.

Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ.

Όχι ρε Δημήτρη...Οι κάρτες χρεώνουν 0.30κάτι (Υα) εώς 0.40κάτι (Σμάρταλκ) για Ταιλάνδη κτλ, και εσύ λες να χρεώνεται το παληκάρι roaming? Nah...

PES O.10 KALYTERA.

PSILA POLY PHGES.

Το roaming δε συμφέρει καθόλου Lewton. καλύτερα να τους καλεί στο σταθερό του ξενοδοχείου. Θα του έρθει πολύ φτηνότερα.

Εκτός από τις κάρτες που αναφέρθηκαν η renata δίνει 0,10/λεπτό (50 λεπτά στα 5 ευρώ).

Έτσι τουλάχιστον λέει στο site.

Το roaming δε συμφέρει καθόλου Lewton. καλύτερα να τους καλεί στο σταθερό του ξενοδοχείου. Θα του έρθει πολύ φτηνότερα.

Εκτός από τις κάρτες που αναφέρθηκαν η renata δίνει 0,10/λεπτό (50 λεπτά στα 5 ευρώ).

etsi eine kai exei poli kinisi sti sigekrimeni xora!!!

ξέρει κανείς να μου πει τί ισχύει με αυτήν την προσφορά της talk-talk για τις διεθνείς κλήσεις; κάτι πήρε τ' αυτί μου ότι ισχύει η προσφορά μόνο αν πάρεις την κάρτα και την τελειώσεις με ένα τηλεφώνημα; ισχύει αυτό;

ξέρει κανείς να μου πει τί ισχύει με αυτήν την προσφορά της talk-talk για τις διεθνείς κλήσεις; κάτι πήρε τ' αυτί μου ότι ισχύει η προσφορά μόνο αν πάρεις την κάρτα και την τελειώσεις με ένα τηλεφώνημα; ισχύει αυτό;

οχι φιλε μου. η talk talk ειναι καταπληκτικη. για κλησεις σε σταθερα εχει χρεωση ανα δευτερολεπτο!

και με 5ευρω μιλας 100 ολοκληρα λεπτα με σταθερα τηλεφωνα σε ενα σωρο χωρες. την εχω χρησιμοποιησει απιστευτα πολυ τους 2 τελευταιους μηνες και εκει που μιλαγα 10 λεπτα, τωρα μιλαω με τις ωρες :)

οχι φιλε μου. η talk talk ειναι καταπληκτικη. για κλησεις σε σταθερα εχει χρεωση ανα δευτερολεπτο!

και με 5ευρω μιλας 100 ολοκληρα λεπτα με σταθερα τηλεφωνα σε ενα σωρο χωρες. την εχω χρησιμοποιησει απιστευτα πολυ τους 2 τελευταιους μηνες και εκει που μιλαγα 10 λεπτα, τωρα μιλαω με τις ωρες :)

Για την ακρίβεια, Η χρέωση της κάρτας γίνεται ανά 11 δευτερόλεπτα εκτός και αν αναφέρεται ρητά κάτι άλλο. ( και όχι ανά δευτερόλεπτο)

Η χρέωση γίνεται ανά 60 δευτερόλεπτα για αστικές κλήσεις μέσω καρτοσταθερής ( αλλά εδώ η τιμή είναι καλύτερη από την κανονική χρήση )

Πραγματικά πολύ καλή κάρτα .

Οι τιμές της απίθανες αυτήν την στιγμή .

Επίσης μπορείς να περάσεις το υπόλοιπο της στο σταθερό σου και να το κάνεις Καρτοσταθερό .Και έχει ελάχιστη χρέωση στα κινητά 30 δευτερόλεπτα !!!!

XΡΟΝΟΚΑΡΤΑ RENATA ΑΞΙΑΣ 5 ΕΥΡΩ.

ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΠΡΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟ 100 ΛΕΠΤΑ!!!!!!

ΠΡΟΣ ΚΙΝΗΤΟ 90 !!!!!!!

ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 14.30 μ.μ

• 2 weeks later...

Και πού να τους παίρνει ρε παιδιά στην Ταϋλάνδη τους γονείς του το παιδί; :blink: Στην ρεσεψιόν; Εγώ θα συμφωνήσω με τον lewton ότι δεν κοστίζει πλέον το roaming τόσο ακριβά. Δεν ξέρω βέβαια για την Vodafone αν ισχύει το Passport εκεί (μάλλον όχι :O ). Και μιλάμε πάντα για λογικό χρόνο έτσι; Δε θα λύνουν το μεσανατολικό από την Ταϋλάνδη. 2-3 λεπτάκια την μέρα είναι αρκετά. Για τόσο συμφέρει το ρόαμινγκ.

Κι εσύ φίλε γιατί θέλεις να μιλάς με τους γονείς σου; Άστους εκεί, καλά να περάσουν, μακριά και αγαπημένοι. :p Αυτοί να σε παίρνουν από εκεί στο σταθερό στην Ελλάδα με κάποια κάρτα.

Θα μπορούσε να καλεί το ξενοδοχείο και να ζητά σύνδεση με το δωμάτιο για να μιλήσει μαζί τους. Τα τηλέφωνα των ξενοδοχείων όπως και το πρόγραμμα το δίνουν τα πρακτορεία πριν να ξεκινήσεις...